En fyrdagars;)

3 dagar har det gått. Usch vad dålig jag är..

Vad har hänt då?

I tordags var vi på grillfest hemma hos VDn.. Mkt trevligt! Lite sorligt att det var sista gången man såg dem på ett tag nu.. ska väl visserligen tillbaka nu i veckan och lämna lite material de ska ha, men endå=( Kommer kännas konstigt imorgon när man inte ska åka dit och jobba på morgonen......

Fredagen blidde det möhippa för våran lilla vän Axa. Mkt trevligt var det. Blev dock långt ifrån planerat känns det som, men det blev en lyckad dag vad man kunde utläsa på henne iaf, det är det som är det viktigaste:)

Lördagen åkte jag och Danne ut till djurö...*Mmmm* blev lite grillning, vi lyckades denna gång!! Nu är vi mästare inför sommaren.. Haha. Sen drog vi ut och fiska. Riktigt mysigt. Dock svårt irriterande.. Slog överallt, som vattnet kokade, men inge som ville nappa.. Eller jo, jag vann! Fick upp tre mörtar medan Dan inte fick nå napp alls. Om man kan se det som vinst vetti fan, haha. Men napp som napp? Hehe.

Idag bar det av hem, och sen till familjen taikon;) Vi for ner till stranden och bada lite grann.. Mysigt:) Sen blev det lite middag och skitsnack. Så man landa precis hemma...

Och nu är det dags att packa för en lång dag imorgon. Ska lämna bilen på lagning(Acn fungerar ej, inte riktigt okej i denna värme!!) sen "skolavslutning" mellan 10-12.. sen vaxning av ben 13.30... och sen ska man väl hämta bilen ngn gång efter det... Pust!

Ja.. ska väl ge mig kast i att packa nu då... Vad fan ska man ha på sig imorgon...? Suck


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0