Skitgöra? Ja tack

Jag blir så trött.

Kommer hit till praktiken tidigt, trots den sena dagen igår. Fortfarand ehelt slutkörd. De spärrade av väggen igen i Solna i morse, TVÅ bilar efter mig! *Pust* Hade jag fastnat där idag igen vet jag inte vad jag hade gjort..

Kom hur som tidigt för att jag skulle spela in en speaker med Fredde innan han skulle iväg på ngn körning.. Tror ni han är här än? Nää.. Jahapp. Richard är inte här än så jag kan inte göra ngt annat heller eftersom allt ligger på hans dator. Kul. (Har fått ett uppdrag av Fredde av sätta ihop nå älgtest film) Men det går ju då inte heller. Nehe.

Samer och John åkte precis iväg på en fotoshoot med ngn bil... Linn, vår nya AD frågades om hon ville följa med för att se hur det går till.. Jag, som inte har ngt att göra, får snällt sitta kvar här och rulla tummarna.. Även om de ska vara borta till lunch så hade jag hunnit med alla tre filmerna och få ut dem idag... Visserligen hade det kanske blivit lite svårt med freddes speaker om han nu skulle iväg... Men iaf. Jag kanske bara är bitter.. Men är så trött på att bara sitta rakt upp och ner. Jag tycker om att ha arslet fullt, och massor att göra. Att slippa och bara sitta rakt upp o ner....


Condoleezza f*ucking Rice

Så jävla trött. Nu landade jag hemma.

Det hela började vid halv fem rycket... Fy fan. Nu har jag lärt mig att hedan efter ska jag rymma vid fyra, just in case.

Micke kom och bad mig hämta Fredik och John i Bromma. Jo men visst säger jag, får ju köra nya BMW X5... :)
Suckar lite över att just det, trafiken vid den här tiden. Menmen, det löser sig säger jag och går ut.

Mmm.. Köerna börjar precis utanför portet. Fuck. Jaja, det rullar säkert. In my ass att det gjorde. Folk hade lämnat sina bilar och satt och sola på gräset för att det stog tok stilla!

Jaha, Glider ut bakvägen ner mot järva krog, polisen hade spärrat av mot E4an men jag skulle upp på E18 så det var lugnt;) Kom dit, hämta upp dem, tar oss tillbaka till redax, nää då har alla gått hem, larmat och låst galler grinden.. No problems.. Eller? Japp, de hade ing nycklar.. SUCK!

Ingen ville ju ta sig dit pga köerna, så vi drog oss in till norrtull där Robert stod med kokande motor;) Fick nycklarna och rullade mot redax igen. Inte en enda skymt av kö, jippi! Svänger av mot haga norra(?) och där tog det stopp. Snuten spärrade hela vägen. Ingen kom förbi. Du skämtar! Där sitter jag tok kissnödig på gränsen till blåssprängning.

Efter tio minuter gick Fredrik fram och fråga vad som hölls på med.. Inte fan ska Condoleezza in i Solna och härja, vad var problemet?! Jo, då skulle ju Rice käka i Solna? Min tro är snarare att de åkte den vägen bara... Äta i Solna av alla platser? Vad hände med typ Grand?

Efter en fem kom ju hela kortaget. polis, polis, mc, mc, säpo, säpo, snut, säpo, båge, helikopter, limmo, säpo, ja, ni förstår nog;) 

Efter en stund fick vi åka, upp och hämta väska och allt på redax, ner till bilen, påväg hem? Nope, till Coop o handla, sen vänta på Mats en halvtimme för att jag skulle ha en jäva kamera av honom... Kom hen nu typ.. Och får ställa mig och laga middag... Underbart!

Så nu är min nyfunna maträtt klar så jag ska äntligen äta min efterlängtade middag!

Fortsättning följer..

...på min haj predikan;)

Var tvungen att smita från jobbet, så en uppföljning blir det imorgon. Eller smita och smita, ni ska får höra....

Människor är hemska

Jag har alltid varit rädd för hajar. De är stora, de är mäktiga, de har tre rader med tänder på käken, de biter av dig på mitten. De är skrämmande djur som bara vill oss illa. Det är nog det alla tänker på när man säger haj. Iallafall jag.

Visste ni att hajar egentligen inte äter människor? Att de egentligen inte är såna blodtörtiga bestar som vi tror?

Kikade på nyhetsmorgon imorse där de presenterade filmen Sharkwater som har premiär här i dagarna. Ett måste att se måste jag säga. Fy fan vad folk är hemska. Trots mina egna tankar om hajar blev jag svårt rörd av detta inslag. Fy fan vad människor är hemska, fy fan vad vi är onda.

Hajfenssoppa anses som ett högstatus mål och äts mkt i asien, kina. Folk åker alltså ut och fiskar hajar enbart för deras fenor. De halar upp dem, skär av fenorna och kastar sedan i hajarna igen, LEVANDE, för att ge mer plats för fenorna ombord. Fy fan.

Kilo priset för hajfenorna ligger runt 1000-5000kr. Och då tycker man den färska hummern har ett dyrt pris.. Joda.

Idagsläget har populationen av hajar minskat med 90%, vissa arter med 80 tillomed 98%! Det är sjukt. Att vi människor inte kan förstå vad vi gör mot naturen. Hajen är en ledande front inom kretsloppet och jag vill inte ens veta vad som händer med havet om de försvinner för gott. De har funnits i djupet i över 400 miljoner år...


Bra sötsak?

God vad jag är hungrig! Ah..

Satt o googla lite GI här... Någor jag inte gett mig in på som diet då jag vet att jag aldirg skulle klara det. Älskar potatis och makaroner allt för mkt;) Men kör fullkorn iaf.. Alltid ngt.

Men kom iaf in på GI recept.. Mmm.. Nu vet jag vad det blir till middag. Biffstroganoff, så sugen! Förmodligen bara för att jag är hungrig. Haha. Men sugit på den karamellen ganska länge. Har bara aldrig blivit av att jag har gjort det, så nu kanske man ska ge det en chans. Se hur det går;)

Sen hitta jag ett skit bra recept på äppelpaj.. MMMM... Den har ett lågt GI, och det är inte en droppe fett i den nästan.. (Förutom det som behövs för att den inte ska fastna) Men ändå känns det så fel. Det är ju egentligen förbjudet frukt så att säga. Inte äta sötsaker. Men om detta nu inte är det.. Då kanske man har hittat ngt man kan slurpa i sig vid speciella tillfällen, eller då man klättar på väggarna för att man inte ätit socker på veckor. Utan dåligt samvete också.

Kan det vara så bra?

Panik!

Börjar få smått panik över bröllopet som snart nalkas för min vän.

Vad ska jag ha på mig? Klänning? Skor? Väska? Hur fan ska jag ha mitt hår? Fick jag verkligen semester? Kommer Fredrik hata mig? Ahh.. Och så är man typiskt knappt inte ledig inför bröllopet heller så man har tid att springa elva dagar i stan och leta :(

Kan möjligen ha hittat en på SALT, vet inte riktigt, sprang bara förbi skyltfönstret;) Sen är frågan.. ett sommar bröllop, hur fint /sommrigt ska man vara klädd? Klänningen ska gå till knäna iaf, man får inte ha rött, vitt eller svart... Men hur strikt ska det vara? Sen får den ju inte vara för het.. Inte visa för mkt, men ändå vara snygg på... Ingen klår Axas bröst iaf, så hon borde inte vara så kinkig. Haha :) Nej det är fan inte lätt....

Någe tips på vart man hittar fina klänningar till ett inte allt för dyrt pris?

Meningslös dag?

Fick en till film att redigera idag, en spion film på nya mercedes slc. Kul! Var ju dock bara inte mkt material så nu är man klar sen länge.. Har dock fördrivit tiden med att hitta musik till både den och Lagunan, lyckats med det, skulle fixa ljudet då.. Men nej. Richards dator är fullproppad till max, han var nere i tyskland och körde i helgen, så det är ett antal bilder som ligger där och irriterar =/ Hans lösning var då dock att han tar hem den idag och rensar den hemma.. Jahapp. Och vad ska jag göra resten av dagen då? Ska visserligen spela in speaker till de båda, men den kan jag iaf inte lägga in eftersom jag inte kan rendera skiten så ljudet fungerar. Då kan Fredrik lika gärna få en dag till på sig att skriva manus. Jäkla bajs.

Och redpressen vill jag faktiskt inte lämna förrän Farre kollat på den ikväll (eftersom min dator är cp där inget fungerar) Så... jaha.. och får inte äta lunch än.. Suck. Börjar bli hungrig som få..

Mygla lite med tiden idag kanske....


Folk i vita rockar

Ännu en dag gryr...

Ska till doktorn vid elva, skönt att komma härifrån men mindre skönt att åka dit. Kommer nog blir ett ganska jobbigt doktor besök.. Men det är sådan man får ta, det värre kommer senare, efter vad vi kommer fram till... Huga säger jag bara. Menmen, det är för ngt bra;) Hoppas jag.

Ska få redigera lite film idag, skoj! Längtat, spyr så bara på den här presentationen, och Michael är såklart sjuk idag. När jag hade tänkt och bolla över hela och få den off my back.. Menmen.. Då har jag iaf ngt att göra idag;)

Nää ska börja plocka ihop här och sedan bege mig mot andra sidan stan..

Ahh, behöver nog ett antal lugnande cigaretter..

Usch jag vill inte

Nu blev jag jätte nervös.....

Ensam

Saknar min ö.

Vill hem.. Vill inte sitta i västerort och inte känna en kotte, vill inte sitta ensam om kvällarna när karln är i garaget, jag vill inte bo i en etta där kläderna ligger slängda på golvet för att garderoberna är fulla, jag vill inte, jag vill inte.

Hemma har man ändå sin umgänges krets, man kan träffa ngn när som, vilken tid på dygnet som helst, man hittar alltid på ngt, om inte annat en onödig promenad eller en film och ngn gott att tugga på. Kanske bara ses och tar en cigg?

Här är allt så.. Ensamt, allt känns så långt bort. Jag kan ut o promenera, nää just det, jag hittar inte här och inte det bästa stället för en tjej att gå ensam i skogen... Nehe.

Jag kan hälsa på den personen! Absolut kan jag göra det, har nog ändå två vänner här ute, Tack Mimmi och Gismo;) Men på ngt vänster känns det så långt bort.. Att det inte är som värmdö och bara slinka förbi någon. Så då blir det oftast inte ens att man hör av sig.. Christian har vi ju också.. Men nu när han har blivit en sådan där Potatis verkar han inte ha tid med oss utan MC kort.. Man ringer, man bestämmer, det rinner ut i sanden för att han inte hör av sig.. Han har inte tid, han ska göra det... Aldrig tid :( Saknar min Christian..


Hemma kan man ju ta en promenad och kila ner till vattnet och sätta sig när man är ensam. Love it. Så underbart att höra vattnet slå.. Man blir så lugn. Men här? Nää. Även om jag skulle hitta en sjö skulle den säkert inte vara nära nog och man var tvungen att ta bilen, då försvinner typiskt den där myskänslan, avslappnandet. Gå ut på gräsmattan och läsa då? Det är ju guld värt. Nä just det, bor i lägenhet.

Hatar det.



Killar killar killar.. Suck

Jag blir så trött på folk som inte klarar av att umgås. Vill man inte hångla upp dem, bli påsatt hårt mot ngn vägg eller skicka snusbilder, nää då fungerar det inte att prata med varandra. Speciellt inte när killen är singel. Det går bara inte. Nähä? Och hur fan tänkte du leva dit liv då..? Förstår inte.

Egentligen känner jag fan inte personen ifråga, men blir så irriterad på honom, så arg att han inte bara kan vara. Att nej, jag kan inte prata med dig, du har pojkvän. And? Suck.

Vill ju bara ha nya vänner :(

Han sa samma sak igår, att nej de här funkar inte.. Okej.. I morse fick man dock ett mess med förfrågan om bilder jag tagit på honom... Mmm.. adda msn och skicka över dem, prata lite och sen var det, nej du har pojikvän det här går inte. Kan inte prata med dig. Hej då. Argh! Blir så jävkla irriterad på honom.. Kommer springa på varandra en del iaf, är för fasiken i samma umgängeskrets. Vad är det för fel på killar? Lyckas de inte få omkull bruden så ska man helst inte prata alls med varandra.

Saknar mina gamla pojkar från värmdö.. :(

Te och en god bok

Dålig med datandet i helgen, tyvärr.

I fredags var jag över hos Becky, skulle ta ett glas eller vå och mysa.. Mmm.. Det blev en grogg för mkt tror jag, (men den var jäklig god) Så lördagen var mestadels tillbringad i soffan, med timsplöjande av prison break:) Inte helt fel, men vid två tiden där blev jag svårt rastlöst. Skit fint väder ute, även omman är tok bakis och mår bajs får man ju panik av att sitta inne!

Så ringde crillepop och vi kom fram till att vi skulle ut och fota lite hojåk vid fyra.. Skit bra tyckte jag, nöjd över svaret. Då var man ju redan uppe i varv, så då lyckades vi städa hela lägenhet jag och sjuka D ;) Plocka undan allt skit som legat på golvet sen semestern.. Haha. Diska. tvätta, ja ganska mkt.

Sen visade det sig att Christian behövde jobba.. Jahapp... Så det blev mer prison till ett på natten.. Hum.. Haha.

Menmen,, Fick ju iaf ngt gjort den dagen =P

Idag var jag hos favorit familjen;) Xets bror med familj.. De är så underbara. Så dit bar det av vid tolv rycket för ett par gudomliga våfflor:) Mumma! Sedan knata vi iväg till lekparken där de småliven fick leka av sig lite. Synd att det var så mkt folk där, var ganska sugen på en del saker, men lite gungande blev det iaf :) Hjälpte att rensa lite ogräs medan M lagade middag.. Haha, om det blev nå vidare bra vettifan, men lite skilland vart det iaf.. Allt har säkert växt ut igen nästa gång jag kikar förbi. Haha. Sedan bjöds det på kyckling grillspett med potatisgratäng. Kan inte säga så mkt annat än MUMMA! Jag som egentligen inte gillar kyckling sådär värst mkt, men detta var svingott faktiskt;)

Och lilla Embla(5 snart 6) är så söt.. När man ska gå hem är det stor kram, puss på ena kinden, sedan andra och sen en till kram. För några gånger sen sa hon "jag tycker om dig" när jag skulle åka hem.. gången efter "jag älskar dig" sen blev det "jag tycker du är söt" och idag var det "Lovar du att du kommer tillbaka någongång?" Haha. Så söt. Hon borde veta vid det här laget att jag inte kan hålla mig borta därifrån, inte ens efter brytet med exet ;)

Nu återstår bara problemet va fasiken man ska göra till matlåda.. Är så sjukt trött på sallad. Förätit mig ganska mkt på det tror jag.. Sen har vi inte sådär överdrivet mkt mat hemma.. Tonfisk;) Blir väl antingen pasta med tonfisk eller quinoa o linser.. Förmodligen det senare, men det blir nog till att göra imorgon bitti. Orkar faktiskt inte ställa mig vid spisen nu.. Funderar stark på att bädda ner min i sängen och läsa en bok.. Dricka en kopp te kanske.. Mmm.. Låter skönt.

Det jobbiga är att det är så himla ljust ute. Missförstå mig inte. Älskar att det nästan är ljust dygnet runt. Men man har ingen större motivation att sova. Vill hellre vara ute, promenera, träffa folk, vad vet jag, allt förutom att ligga i sängen =P Och sen att man sov till typ halv elva imorse gör inte saken bättre....

Menmen.. Ska ta mig i kragen och göra kväller nu, särskilt om man ska upp o laga mat imorgonbitti;) Läsning brukar oftast trötta en lite i ögonen:)

Känns som att detta inlägg blev lite långt.. Får man för att man var lat igår=P

Natti
 

Me wish....

Samer sa just att han måste dra vid tre... Yes yes yes......

Det ser just uuut

Tidsbrist

Varför kan man aldrig ha sådär lagom med tid?
Har man en hel dag på sig går det alltid jätte fort att fixa iordning sig, välja kläder, hår, allt.
Men de dagar man har mindre tid, finns inga rena kläder, håret vägrar, smiket blir åt helvete, man glömmder hälften hemma, ingen handväska..

Kommer förmodligen ha en sådan dag idag. Ska sluta fem här, ska dock försöka smita tidigare;), och min tunnelbana jag måste ta går 18.02... Jora, så ska man ju bara hinna hem, duscha, hitta ngt att ha på sig, smink, hår.. väska?! Ahh.. Kommer dö.

Har iaf inget att göra... kanske man kan lyckas smita nu snart.. Mmm.. vore skit bra. Ska ju helst hinna äta ngt också.. Med tanke på att lunchen blev typ tre tuggor matlåda innan jag var tvungen att åka iväg med en bil...

Hum, kan nog dock inte smita förrän tre... Men jag har ju naaada att göra.........

Ska jag våga?


Het eller vad?

"Honda Fuya-Yo
Detta är inte en bil. Det är en rullande brödrost i jätteformat. Och framtill finns en pizzaugn. Party-party!!!"

image13

Var bara tvungen att lägga in den för att jag prata om den.. Vad var tänket liksom? Visst att man kan vara bakis och trasig en dag på jobbet... Men.. ? Vad var detta resultatet av?


Kul är den iaf, skrattar högt varje gång jag smygkikar på bilden.. Hahaha, Kul om denna nu mot all förmodan gick till produktion, att möta en sån här på vägen.. Asg.

Trafikfara skulle det vara! Man skulle ju köra av vägen för att man kvider sig i skratt bakom ratten...







Kvider mig i stolen på jobbet

Vi har hittat en taxi för dvärgar här på jobbet.. Hahahaha

" Behövs det över huvud taget kommentarer till denna märkliga korsning? Vad är detta? En taxi för dvärgar?"

image12

Måste kolla in sidan, även om ni inte är bil intresserade är det en jäkligt kul sida, LÄS KOMMENTARERNA!

Den sista inne på menyn koncept & prototyp är nog hetast... Rullande brödrost.. Jora;) Hahahahahaha





Återkom, nej, vad god dröj, kopplar vidare dig... SUCK

Blir så jäkla less. Har anmält mig och D på en nyproduktion på värmdö.. Nu har de haft det liggandes hos sig några veckor för att titta vem som får lägenheten.. Vi har plats två, så man hoppas ju ganska mkt :)
Ringde i måndags för att höra hur det gick, nu har det gått ett bra tag.. Hon väntade på några papper ang personen som var före oss.. Men ring tillbaka på torsdag så får du svar. Okej.

Ringer på torsdagen.. "Nää de är på utbildning hela dagen?" Ursäkta? "Ja, men pröva efter fem, för de ska jobba till sju idag." Fine tänker jag. Vid halv sex ringer jag igen. "Nää du får återkomma imorgon mellan 9-12" Men, de skulle ju jobba till sju idag?! "Nää, utbildningen var i sollentuna, så det blev så långt att åka hit igen, så de återkommer imorgon." SUCK! Jaha.. Kul..

Ringde idag, vid nio, nää då sitter de i möte. Men återkom om en halvtimme får jag som svar.. Jahapp.. Ringde nyss.. Fick jag prata med en kärring, men nej, det var ju inte klart, väntar fortfarande på papper. Idioter! Så nu får jag vänta tills måndag igen och pröva då...

Det irriterande är att de har lagt ut nya lägenheter på samma ställe, och dessa anmälningsadatum går ut på måndag.. Missar man denna lägenhet, vill man ju gärna ha chans på ngn annan i samma område.. Jävla bajs.

"Men det är ju lika för alla" som kärringen sa i luren... Idioter


Shopping

Hann bara inte fota mina kläder igår, men hittade en del produktbilder på en del jag handla iaf, dock inte jeansen..


  <---HM
  <---Stadium
  <--- Stadium


Klänningarna kunde jag bara inte motstå, ska väl sägas att det är mkt sötare på också :)
Linnet blev det ett mörkgrönt också.. Såå fint.
Tröjan är jag helt såld på, tyckte den var skitsnygg! Och såå skön :)



PC släng dig i väggen

Åkte och träffade Farre idag för att lösa mina dator problem.. Kommer in med Cittran till jobbet, och får i utbyte en Honda S2000 ;) Ja tack. Cab coh sol, kan inte bli bättre =D

Åkte dit, kul att se hur han bor, träffas ju annars bara ute på krogen numera. Jätte mysigt litet hus var det :) Förväntar mig en grillkväll snart så du vet ;) Haha. Vi löste mina problem (nästan alla iaf) TACK! Guld värt. Kände mig svårt positiv när jag kom hit igen. Tar upp min dator, startar Flash.. Men nej, ingenting fungerar. SUCK. Det är såå dags att köpa ny dator. Fundilerar faktiskt på en Mac.. Känns lite konstig. Alltid hatat Mac.. Men blir mer och mer sugen på en. Vad är det för fel på mig? =P

Nää ska pilla det sista på sidan, och sen skicka över det till en annan kille, får han göra klart det. Hehe. Så man kan få upp den här skiten snart, har ju bara drygt två veckor kvar här nu..



Tidsfördriv är dyrt

Förlåt. Förmodde mig inte att ta mig till datorn igår. Så slut.

Skulle hämta en bil på cittra i Lunda, för att sedan ta mig ner till björkvik där de andra redan var. Tanten från Cittra skulle ringa 10-11-12 ngn gång. Perfekt tänkte jag. Vid tio går jag upp till vällingby centrum.. Skulle hämta mina glasögon, och tänkte att jag kan väl lalla runt där i ngn timme i väntan på samtalet, (tjäna ju en tio minuter på att vara där, eftersom bussen gick därifrån;) ) klockan blir elva.. tolv.. halv ett.. Hungern smiter sig på, hade ju ingen ro att sätt amig ner och äta, eftersom jhag visste att när samtalet kom var jag tvungen att åka på en gång.. Vid ett satte jag mig och tog en macka på subway (vegetarisk med mörkt bröd och bara grönt) Får ett mess av Micke "Hon har inte hört av sig än, återkommer.." Jahapp. Vad annars gör man än att springa runt i butiker? Joda, 1600 kr fattigare blev man. Va fan. Har man ju säkerligen råd med. Fan vad detta kommer svida sen. Menmen..

Tio över fyra hade jag bilen i mina ägor, mm.. Får köra i björkvik till kl 6, tar en timme dit och så eftermiddagsköer på det. Jo tjena. Nää det vara bara att åka hem då. Kul dag. Verkligen. Hittade ju iaf lite fina saker.. Haha. Kommer upp med bild på det ikväll.



Skönt ska det vara

Såg på nyhetsmorgon imorse att Apoteket ska börja sälja sexleksaker.. Känns dock inte helt rätt.

Deras resonemang var att de har saker som är bra för kroppen, saker som tar hand om en, får en att må bra, och att detta hörde till det. Men.. Min syn av apoteket är tabletter, krämer, salvor. Dildos och geishakulor hör inte riktigt dit.. Men kanske det är bra, vad vet jag, kanske det inte blir lika tabubelagd längre.

En undersökning de hade gjort på RFSU visade att typ 35% av folk mellan 20-45 hade ngn form av sexleksak hemma.. Och att 53% funderar på att köpa ngn... Sen gäller ju det att få arslet ur vagnen;) Men att en tredjedel har minst en leksak hemma är ganska mkt, mer än vad man tänker sig. I princip var tredje människa man möter har det. Vad många här på jobbet som måste ha det... Iuu! Vill inte veta. Ångarar nog snart detta inlägg.. Många tankar man inte gärna vill se framför sig, kommer upp. Haha. (Undersökningen, http://www.rfsu.com/trustinlust/Rapport+sexleksaker.pdf)

Men vi får väl se, de skulle pröva det i 100 butiker runt om i landet, stora som små..

Det var ganska kul att se reportern, en man i 40-50 års åldern var det..

"Ja, här har vi en liten vibrator (lägger den mot mikrofonen) men ni kanske inte hör den, den är ganska tyst"

"Det här är några kulor som kvinnor kan använda... hum.. ja till bland annat knipövningar!"

"Den här behöver jag nog inte berätta vad det är" (Pekar på dildon)

Tar upp en penisring, (tror jag det var..?) vrider och vänder lite på den,  "Det här är.. ja.. rolig och spännande grej" Sen kom han av sig lite :)

Vi får väl se vad det blir av det hela. Kommer det hela upp till ytan lite mer vore ju det bra.. Men att ha 18´000 fjortisar springandes inne på apoteket, fnittrandes, pekandes, vet i fan...? Inte för att det är farligt men att det blir så "lätt tillgängligt" kanske inte är så bra heller..? Låter kanske som en kärrning nu, men jag skulle nog inte vilja att min 10-åriga dotter springer på apoteket och köper en dildo.. Visst, det är inte svårare att ta sig till teknikmagasinet eller ngn butik i stan, men... Njae.. Jag vet inte. Lite pinsammare är det ju att gå in i en sexbutik än att ta det på apoteket, där känns det nog mer "ok", och lockar nog till sig mer unga.. Med det stora grupptrycket som ökat sen man själv var i den åldern är ju enormt. Nu när man är tio ska man ju vara vuxen, på alla plan. Vad gällande underkläder, smink, killar, sex, etc etc...

När vi var i den åldern var det ju fortfarnade kul med burken liksom.. (Hum.. Är det nog fortfarande iof;) )




Storvinst

Jaha då satt man framför denna skitdator igen. Suck. Blir galen.. Nu hittar jag ännu mer fel, plötsligt fungerar inte mailen som den helt klart gjort tidigare.. Grr!

Träffade pappa häromdagen faktiskt.. Var ett tag sen nu.. Julas? Han berättade om en kul grej som hade hänt. Linnea, som är min halvsyster (pappas barn) hade suttit nere vid en sjö i orminge med en vän.. Satt två andra tjejer lite längre bort och det tisslades och tasslades lite.. De två tjejerna som sitter en bit bort kommer efter ett tag fram till Linnea och frågar om hon funderat på att bli modell.. nja.. Det har jag väl, säger hon.. (Längre än mig är hon, som är så jäkla lång! Haha. Så ngt över 1,70?, söt och pinnsmal..) "Okej, kul, jag jobbar för ELITE-model, och undrar om du vill komma förbi på en intervju, vi är intresserade av dig.." Snacka vad paff man hade blivit.. Så nu har hon varit där, gick skitbra, så nu är det kontrakt skrivet.. Fan vad kul för henne. Vi ses allt för sällan, men är väldigt glad för hennes skull! 15 år och modell är inte helt fel;) Hoppas bara allt går bra. Vilket det borde göra:) Väntar med spänning på bilder =D

Såg på Topmodel finalen här i söndags... Slog mig då, att det kontraktet de vinner är med elitemodel...

Tror du kammat hem storvinsten syrran;)



Åh, vad det kliar i fingrarna

Good I´m stuck. SUCK!

Har nog hittat actionscriptet.. Tror jag iaf. Lite svårt att se pga när jag klickar på popupen kommer jag till redaktionssidan, MEN den är tok in zoomad på vänstra hörnet högst upp där logga är, så det är det ända jag ser.. Varför? varför? varför? JAG BLIR TOKIG! Aaaahh!

Verkligen ingen aning om varför det blir så.. Det enda jag har lagt till i filen är just det där skriptet.. Så vart kom inzoomingen ifrån? Hur fasiken får man bort det?!

Jaha.. Då har jag ju iaf ngt att pilla med hela dagen.. Mer forum läsning alltså. Suck. Så långt jag hinner innan jag dunkat sönder tangentbordet med huvet, kastat datorn i väggen, stampat sönder den i molekyler, rivit sönder mitt hår....

Var är du min prins på din vita springare, bärades med alla bra:iga actionscript  till mig?

Rädda mig någon....


Tihi

Du gull...

Gosh*!* vilken träningvärk jag har!

Får komma och illustrera för dig här snart ;) Ska ju faktiskt ut till tyresö imorgon och frisera mig lite;)

Måndagar borde skrotas

Åhh vad galen jag blir! Sitter och letar actions script.. Har en popup som jag vill länka till en annan flv fil till en specifik frame.. En sak att länka till en sida, till en popup.. Men hur fan gör jag detta?? Någon som vet? Stooort behov av hjälp..

Suttit och läst forum här sedan morgonen.. Trodde jag kom på det, gjorde bara två scener, dah, skit lätt ju. Mmm eller hur. Jag kan bara ha en size på dokumentet.. Så antingen blir presentationen jätte liten, eller popuen jätte stor. Suck. Så det gick ju inte, så nu letar jag hur fasiken man länkar till en extern flv... Eller rättare sagt till den där specifika framen, det som är svårt ju... Säkert jätte lätt, kommer skratta åt det sen när man vet, hur dum man var, men inte på en måndag, då är allt ett stort svart hål där inget finns :)

Och hungrig är jag också.. Men får inte äta förtän vid ett - halv två.. Ahh.. Funtar på om det är värt att börja gå upp tidigare, promenera lite på morgonen och sedan äta frukost ngt tidigare.. Så man inte behöver vänta så länge på lunch;) Just nu är det ju att välja mellan att äta vid elva typ eller vid två.. Ganska surt. Man vill ju gärna slänga i sig ngt innan lunch, lite mellis liksom.. Hum. Får se hur jag känner ikväll.. Är så beroende av min sömn också.. Måste sova ganska mkt, annars klarar jag mig aldrig:) Sen är frågan vart man promenerar i vällingby? Någon som har ngt tips? Hittar ju nada där.. Jo, kan ju knata till Hässleby men det känns inte så kul.. Roligare om man har en liten slinga.. Finns inge värre än att knata till en punkt för att sedan knata tillbaka samma väg :(



Lagom vill jag ha

Måndag morgon. Mmmm! Eller inte.
Vakna i morse att man var skyblöt och tok varm... Slänger av mig täcket, oj det bli skitkallt! På med täcken igen.. Pust, flås, varmt! Försöker lufta lite, svinkallt igen... Hur fan kommer det sig? Alltid. Kan man inte hitta ngt mittemellan? Det är så svårt att gå upp är det är kallt.. Det är ju så mkt skönare att ligga kvar under det varma täcket.. I detta fall VÄLDIGT varma täcke, men iaf =P

Jaha, ska vi se vad man ska göra idag då. Har lite pyssel att försöka få ihop.. Lite flash filer jag saknar till min presentation. Ska försöka göra en popup men veckans medarbetare som ska länka till en specifik frame i ett annat dokument. Har en liten hum om hur jag ska göra, men inget jag gjort tidigare, så det blir intressant. Kommer väl hit och klagar om ngn timme, om jag hinner innan jag kastat datorn i väggen :) Förhoppningsvis tog de mina sista foton i fredags på de jag saknar också... Fast känner jag Richard rät har de förmodligen inte gjort det.. Suck. Vill bara få den här presenationen ifrån min axlar. Började med den när jag kom hit första gången.. I.. hum, tvåan i gymnasiet? Några år sedan nu. Men nu är den faktiskt helt klar nu förutom de där fotona..

Nää ska försöka göra lite nytta nu

Ut och njut av det fina vädret det är idag! Lite kallt, men det är sooool =D

Kvällsflås

Jävlar Madde. Nu har jag hittat en video. Fick tokträningsabstinens nu när jag satt i soffan.. Hittade en träningsvideo med bara mage.. ojoj.. Alltså, sen när blev man andfådd av magövningar? Visst att det kan vara skit jobbigt, man tar i från tårna och det gör så jäkla ont men man pressar på.. Men det här.. Tok anfådd.. Danne undra vad jag höll på med när han ringde;) Shit, den här videon blir det resten av veckan också.

Och Madde, jag tror jag hitta en fläsk-på-sidan-övning som vi letar efter! Känns som fan där nu iaf.. ;)

Pust, helt färdig. Fy fan vad underbart.
 
I´m back ;) 

Gammal?

Måste bara skriva... Igår var jag och Danne på bolaget.. Jag står och ska betala, halvt beredd på att dra upp körkortet.. Som man ALLTID får göra.. Men...? Nej, han i kassan frågade aldrig.. Trots att han såg så butter ut. Så, första bolagshandlingen utan legvisning =D

Undrar om man ska börja oroa sig för att man börjar se gammal ut...?


Lite mindre, lite bättre

Det verkar fungera bra med min, inte kan man väl kalla det diet?, vi säger mat-var-tredje-timme grej :) Har väl snart gjort det en vecka, ja, jag vet, inte så länge, men nog längst jag hållt mig med något såntdär:) Spricker alltid när man får det där toksugen efter ngt, och bara MÅSTE ha just det till middag, inget annat smakar. Ungefär som när man är bakis.. Ofta får man ju ngt i huvet när man vaknar hungrig, och då är det ingenting som smakar förutom det. Förjävligt.. Skit jobbigt ju =P Där ligger väl iof svagehetn hos många.. Men lite mer åt sötsug-hållet.. Det är jag faktiskt duktig på. Har syndat lite när vi varit ute på filmning dock. Blir lätt så.. Stå på ett flygfält i 13 timmar.. Då behöver man lite socker i sig. Faktiskt. Men man kan ju byta ut det där äpplet man äter efter tre timmar mot en LITEN chokladkaka.. Det ska inte göra ngt tydligen. Grejen handlar ju om att ha ngt i matsäcken så att man håller förbränningen igång hela tiden.. Men det svider att inte kunna träna ordentligt.. Fan.

Hur som så tror jag att det börjar hända ngt.. Förmodligen inget i vikten, men man märker när man ska äta lunch och middag.. Äter kanske en tredjedel av det jag åt innan.. Och så stor i maten var jag faktiskt inte innan.. Det känns bra. Att kunna äta så lite och bli så jäkla mätt. Det är faktiskt inte så svårt att trycka i sig ngt var tredje timme.. Har ju oftast alltid en frukt i väskan, om inte annat är det inte svårt att ha:) Var och köpte soppor idag också.. Men jag vet inte kanske är för matigt.. Vi får se, kanske pröva det imorgon.

Matlådan blir iaf quinoa med röda linser, tonfisk och grönsallad.. Mumma.

Nää tre timmar har gått, nu är det dags för lite mumsig galiamelon =)


Saknar min skogsgranne

Då var det söndag igen. Precis hemkommen från Djurö.. Fy fan vad skönt det är att vara där ute.. När man var yngre och bodde där på heltid, hatade man stället.. Men nu när man inte bott där på några år är det så himla skönt att komma ut. Direkt när man närmar sig känner man hur lugnet sprider sig i kroppen, alla problem är som bortblåsta och man känner sig så lätt! Underbart.

Men ngn grillning igår blev det ju inte. Inte direkt det bästa vädret =( Men vi åkte ner till familjen Ljungberg, och så laga vi ihop (Ja, på spisen) karre med kroketter/potatisklyftor, bea och grönsallad. Mumma. Så helt fel blev det ju inte;) Första man får av den vackra värdinnan Malin är en vanilla sky.. Mmm.. Smaka ljuvligt:) Det blev någon mer sådan.. En del öl.. Och sen var jag o Malin igång:) Gud vad vi har gjort sjuka grejer under uppväxten.. Finns en del, har ju faktiskt kännt varandra sen vi va typ 2 :) Tror Malin var min lilla olycksfågel när vi va små.. Hon tappa en skateboard(Nu pratar vi gammal skateboard i TRÄ, fem centimeter tjock och bajstung) på min tå.. Aj.. Klämt mina fingrar i dörren.. fått mig nersläng i taggbuskar från cykeln.. etc.. Haha. Sådant man skrattar hakan av sig nu:) Men nu har jag nog tagit på mig min olyckfågel själv tror jag.. Springer in i glashus och allt.. Haha.

Och våra fylle historier.. Ojoj.. De ska vi nog inte ta upp här, men inkluderar en helkväll ute på krogen för 60kr, laddare som agerar förlängdarm för att knacka på grannens fönster för att man inte vågar knacka på dörren(eftersom det inte är pinsammare?!) Börjar knäcka öl vid sex på morgonen, Vinflaskor som står ivägen för bildörrar;) Haha. Ja, kul hade vi igår det kan man inte säga ngt annat om!

Det svider att bo så långt ifrån henne nu.. Vi är uppvuxna grannar, när tonåren kom flytta jag till tyresö, umgicks inte alls då, men det är ju så i den ålder, man grupperar sig, söker åt olika håll, och så.. I tvåan på gymnasiet, tror jag det var? Möttes vi, och då visare det sig att hon flyttat ihop med en kille, vart tror ni? Jo, på Tyresö! Haha. Komiskt. Så då blev vi oskiljaktiga igen. Men allt har ju ett slut, och när de flytta isär, Malin fann sin prins från göteborg, flyttade de ut till stavsnäs på värmdö.. Jaha, och jag sitter typ i Vällingby nu.. Låååångt ifrån varandra igen, på tok för lång=( Men har ju som sagt huset kvar där ute, och jag försöker iaf vara duktig på att komma ut, blir nog lättare i sommar, då kommer man få slita mig från den soliga ön=)    

Kubbmästare

Jaha då var det lördag. Ska ut till Värmdö till huset idag och grilla var tanken... Vad vaknar man till? Jo regn. Suck. Men Djurö är ju island in the sun, så ni ska nog se att det är strålande sol när vi väl kommer dit;) Men det ska bli trevligt hur som. Ska träffa Malin min =) Sen får vi se om det blir hela familjen Ljungberg eller om lillsnorpa får besöka mormor och morfar? Vet inte allas vad de har planerat.. Måste ringa dem snart, skulle ha gjort det igår men hela dagen och kvällen rann iväg.. Haha. Kasta ju in en maskin tvätt igår ju.. Japp kom jag på i morse när jag vakna.. Suck, jag som skulle ha de kläderna på mig.. Haha. Men tagit ur dem ur torktumlarn nu så det är ju faktiskt torrt nog att ha på sig;)

Mmm gårkvällen var rolig. Hade tänkt oss en lugn filmkväll, jag pojken och Gull. Tji fick vi.. När solen började kika fram, några öl slank ner för strupen fick man ju en sådan kubb känsla.. Så vi for ner till macken och köpte ett kubbset.. Gull förvånande nog roffa åt sig lite gratis svegttband från malaco.. haha. Vågat, hade jag nog aldrig gjort.. Inte nykter iaf;)

Jag och Madde mot Dan.. Han hade inte en chans;) Sen blev jag ensam.. Då var det tjat om att ljuset var dåligt.. Mmm.. Efter en vinst bytta vi sida för lite fairplay då eftersom de klaga så... Oj, vann fortare denna gång tror jag =P Japp, är man öbo så är man. Man har det i blodet=)

Nää nu börjar det bli dags att dra sig mot ön.. Måste förbi mormor som jag inte sett på år och dar känns det som.. Måste förbi kusinen och gratta lillkillen som fyllde 1 här i torsdag.. Och handla mat såklart... Undrar om man vågar köpa grillmat.. Hum... Måste ringa Malin nu.

Finns ingen dator därute, så det blir inge inlägg förrän imorgon tyvärr..

Ut och njut av det vackra vädret nu! =P

Små smala vägar

Hur svårt ska det vara att få tag på en vaxning?

Hade turen att bli ledig idag, Richard tyckte vi hade varit ute och härjat så mkt.. (Mmm jobba 13-14 timmmar idag, 11 tim igår osv) så jag fick komp ledigt:) Då tyckte Emelie att det vore perfekt att vaxa benen.. Var ju faktiskt tre veckor sen sist, och är man ledig så är man:) Ringer mitt ställe jag var på sist, nehe ingen tid idag, jagar 5-8 ställen på tyresö(där jag befinner mig nu) nepp inget där, jagar i Nacka.. Nää inget där. Va fan då.  Hum, Haninge är inte långt bort... Men hittar ju nada där, blir så jobbigt då=/ Men ringer ett ställe iaf, det är ju typiskt bara idag jag kna, annars jobbar jag ju hela veckorna, känns lite sniken att smita från jobbet för att vaxa benen, tandläkare, doktor, absolut. Men att vaxa benen...? Njae. Eller vad säger ni?  Hur som så ringer jag då detta ställe. En tjej svarar, hon var i haninge centrum och hade kopplat om telefonen. Jaså.. Hehe, stabilt. Blev lite kruxigt när jag sa att jag vill eha tid idag... Hum man hör hur hon fundilerar. Klockan var nu 11.40. 12.30 har jag en kund, men om du kan komma in innan det ska vi nog hinna, säger hon. Jag, -Absolut! Hon blev lite försiktigt när jag sa att jag var i tyresö, men jag lovade att jag skulle hinna dit;) Slänger mig i bilen, och en 5-7 minuter senare är jag i Haninge centrum. Hur detta gick till (förutom en stoppplikt jag missade*harkel*) vet jag inte:) Hon var så sät när jag ringe.. Hittar ju inte där, så skulle hon snällt förklara vägen för mig.. hehe. Fick ringa senare efter mkt om förvirring i området. Men nu hittar jag dit! Haha.

Va lite småp nervös för det hade gjort så j*vla onte sist jag vaxade... Men här var det helt underbart. Kändes inte ett jota. Ofta jag går tillbaka till där jag var, nej nu har jga hittat mitt ställe, lite fel placerat, men va fan. Är det bra så är det bra. Hon var jätte trevligt medan jag var där också.. Prata om allt mellan himmel och jord, Pojkvänner, tidiga flyttar, plugg, våldtäkter, att samhället går åt helvete, ja det mesta:)

Sen när jag skulle därifrån.. Förstod inte riktigt vart jag skulle åka, vilket håll kom jag egentligen ifrån i denna korsning? Och mitt i allt ser jag en kompis från värmdö som står vid en busshållplats?! Då tappa jag lokalsinnet totalt och hamna på en väg jag inte åkt på tidigare. Jag ger man fan på att jag ska hitta ut själv, nångång måste man ju komma mot stora vägen tycker jag :)

Åker på, hamnar i Brandbergen, jamen här går ju tyresö bussarna! Svartbäcken, men här gå de också! Men villar bort mig såklart. Får ringa min livslevande GPS (Mammas sambo) Han hittar ta mig fan överallt. Jag säger att jag står på en viss väg här och han vet exakt. Ja, åkte den vägen rakt fram till en rondell blablabla... Helt otrolig. Men funderar dock allvarlig på att köpa en GPS snart... Sen är frågan bara vilken. Det finns så otoligt många, och de flesta är skit. Tips på några bra?!?

Ja, kom hem tillslut iaf... Handla lite sushi på vägen.. Mumma! Blev dock för många... Har inte riktigt kommit in i det där att jag äter ngt var tredje timmen så matsäcken krymper.. Måste lära mig att man inte får i sig lite mkt som förut då:)

Sen bar det av och hämta hundarna på dagis.. Skulle lägga om Astas sår.. joda, det krävdes bara fyra man.. haha. Och mamma som hade tänkt att jag o Danne skulle klara det själva... humm... =P

Nää nu ska jag ut på gräsmattan de fyrbenta och suga i mig lite sol som kikar fram nu efter allt regn =)

Ledighet = ledig?

Orkade inte sätta mig vid datorn igår.. Sorry. Var ju som sagt på redax 05.45 och kom tillbaka dit 20.00 typ.. Så man var välhemma efter lite mera släng opch kunde pusta ut vid strax efter tio.. Pust vilken dag.

Även om man kanske inte gör sådär jätte mkt, kollar ju mest på vad det andra gör;) så känns det ju att man "arbetat" i 13-14 timmar.. Kan bara tänka mig hur det känns för de som verkligen gör ngt om dagarna. Många kan ju tyckta att det är slappt att bara filma en glassig bil hela dagen, eller bara vara reporter... Men det sliter ju det med.
Man arbetar ju fortfarande. Sen om det är FYSISKT jobbigt kan man ju disskutera, men hur som påverkar det ju en psykiskt. Fan Huldt har ju typ inte sett till sin sambo på två veckor för att han flänger runt så mkt med jobbet, dom är nog uppe i några helgjobb på raken nu.. Stackarna.

Åhh, det ska bli så skönt, jobbar ju annars varannan helg, (enbart lördagar har det varit men ska köra några timmar på söndagarna nu också) jobbar v.22 och sen jobbar jag inte förrän v28.. sex helger ledig. Fy fan va skönt det ska bil! har inte haft en ledig helg (även om det inte har varit jobb) sen februari typ. Hur mkt ledig det blir dessa 6 veckor vet jag iof inte heller, det är bröllop en helg, två hela bil helger, midsommar, ja, den fria tiden försvinner nog också ska ni se. Tänk den tiden man hade problem med vad man skulle göra på helgen.. HA! Usch den vill jag ha tillbaka.. Att bara kunna ligga i sängen/soffan, framför teven/datan hela dagen och inte känna ångest. Nu har man ju panik bara man sätter sig framför teven fem minuter för att man vet att man har massa andra saker som man måste göra. Suck.

Typ som nu.. Vet att jag har ett tvättberg som är högre än Mount Everest och inget rent i garderoben så nu har man inte länge så mkt annat väl än att pallara sig till tvättstugan..

See ya



Hundarna :)

Doris

image5


Asta

image6

Våt som aldrig förr

Äntligen hemma. Pust.

Dagen började med att jag var på redaktionen halv åtta för att en halvtimme senare vara påväg till Lunda flygfält och göra tevereportage om GT2an...

Hade den för två veckor sen också, då vi egentligen skulle göra detta, men då var det ju snö och regn och jag vet inte allt.. Denna tid boka vi in för ngn vecka sen och vi skulle ha sol! Morgonnyheterna visade 8+ och regn... hum, bådar inte gott.

Kommer upp till Uppsala där vi ska tvätta bilarna, (fick med en carrera s också;) ) molning som fan men uppehåll iaf. Okej, hoppas det håller i sig.. När vi kommer till flygfältet och börjar småfilma känner vi några droppar.. Nej nej det är inte regn, det är inte regn... Lyckas filma en hel del ändå, rätt balla detaljbilder när det är lite regndropp på allt;) Vid ett-tiden ger vi upp och åker och käkar på den, nog enda, restaurangen där, i Gimo..? eller ska jag säga pizzeria? De hade iaf en jack vegas maskin. Wopido:) Svår status. Haha. Fick en tok tutning av en saab när jag stod utanför och rökte också;) Haha. Vi va de ända kunderna i denna lokal som verkade tagen direkt från -94...


Hum. Regnet höll i sig, blev värre... så vi satt där i nog tre timmar innan vi åkte tillbaka i förhoppning om att det inte regnade på flygfältet, som låg iaf en liten bit bort därifrån vi va :) Men det gjorde det ju... Valde att filma ändå, ganska läckra bilder när GT2an dundrar i hööög hastighet... 300 typ.. och vingen slänger upp ett blött moln av regn bakom sig... Mmmmm =)

Vi gneta på och klockan drog iväg... jaha, kvart över sex, för mörk för att filma i bilen och göra pratscenerna... ja, då åker vi hem för att vara där tidigt imorgon bitti istället... Har ju iaf en dag på oss till. Men då är det tok sista chansen... Lovar att det kommer snöa, hagla, ökenstormar men gräshoppor, isberg som kommer drivade, kaktusar på vägen.. Japp så kommer det bli. Den där lilla damen vill verkligen inte bli fotad. Den som gör sig så jäkla bra på bild. Mmm.. Hade man 2 millar liggades hemma i byrålådan skulle man ju kunna fundera på att tjacka än.. Fast ändå inte. Fan, 2 millar får man en ganska fint hus för;) En del andra heta bilar till betydligt billigare summor också.. . Skulle nog inte kunna lägga så mkt på en bil.. Om man då inte som sagt hade 200 millar över som man kunde strö genom fingrarna på leksaker... Drömma kan man ju =P

Mamma åkte in med Asta gumman idag till veterinären... Hunden har ju fått nippra på katter det senaste året... Tokig i dem. Hittade då en på dagis (Ja, hon går på hunddagis) och börja jaga för fullt.. På ngt vänster fastnar hon med klon i ngt och river sönder den.. Så mamma in till veterinären och fick lämna henne där för att operera/ta bort hela den klon från lilla tassen... Mamma var och hämta henne igen för ngn timme sen... Går runt med stort bandage och haltar runt.. Min lilla gris.. =( Ska mysa med dem hela fredagen när mamma och de ska resa bort.. Ska de bli bortskämda:) (Har en två hundar, Asta, Doris) Men fan va Doris har blivit tjock! Hade fått ner henne i någorlunda vettig vikt, men nu har det gått uppför igen.. Som matte sin;) haha. Ska slänga upp några foton på dem.. Tror inte jag har några på denna dator..


Men gubben min var så söt när jag kom hem! Klockan var åtta, inte ätit sen ett, släpar en blytung väska, dungsur från topp till tå pga allt regn, balanserar två pizzor i ena handen, fått knata aslång för att det inte fanns ngn parkering, as arg, stressad över att gå upp så tidigt och inte alls klar för någonting. Slänger av mig kläderna, står i vardagsrummet med mjukisbyxor, stor collegetröja, håret spretar åt alla håll och kanter (det har ju blåst storm idag också) och en mössa på det.. Han kommer fram, pussar mig i pannan och säger, "Vad söt du är idag".. Tack hjärtat. Ngt jag verkligen behövde höra i dag. Me love you long time ;)


Ja ni, känns som att det är dags för mig att göra mig sovklar... Ska vara på redaktionen 05.55 imorgon så det blir snällt att vanka ur sängen vid 04.30... SNARK! Men men.. Vad gör man inte för att få smaka lite porsche;)


Natti natt!


Förvirrad kärring på stor väg

Hahaha

Snacka om att man är trött idag. Inte med för fem öre. Skulle ju åka och lämna Audin och hämta en Passat variant R36.. Oki säger jag och dundrar iväg. Eftersom jag inte var helt hundra på vart det låg, (bara varit där en gång när vi lämna porshen o då hade man lite annat i huvet;) ) så knappade jag inte adressen i gpsen. Skit bra tycker jag och rullar iväg med Mustach högt dundrande i högtalarna.

Det ville lite nadra vägar än vad jag ville, men visste ju på ett ungefär vart jag skulle, hitta ju till scaniaringen/rinken eller vad det heter:) iaf. Åker först förbi shell i botkyrka för en fulltank och en tvättning så den underbara blåpärl färgen kommer till sin rätt. Svänger av mot göteborg när jag kommer till södertälje, än så länge rätt. Direkt efter vill GPSen höger.. Hum tänker jag, känns inte helt rätt, men OK jag litar på dig. Svänger av. Kommer ner till en rondell... Då vill den tillbaka upp på motorvägen mot sthlm! Va fan tänker jag... Snurrar runt i rondellen och hittar en väg som går parallellt med den jag skulle åka på.. Sweet det fungerar säkert tror jag och åker upp. GPSen hittar, och då tror jag att jag lyckats. Den låter mig snurra runt i ett villaområde för att efter en tio minuter komma ner till samma jävla rondell och vill fortfarande mot sthlm. SUCK. Åker upp på motorvägen för att vända vid södertälja norra och ta mig tillbaka. Svänger INTE av nu där jag svängde sist (mot centrum) utan fortsätter. Ser wolksvagen på vänster sida, tänker lättande, Yes jag är på rätt spår iaf. Svänger av, kommer till rinken, fortsätter längs rätt väg.. Vet att jag ska andra höger, men GPSen vill efter ett tag vänster. Va fasiken tänker jag. Äsch, litar ännu en gång på den, och svänger, dumt Emelie, jävligt dumt. Efter en tjugo minuters virr inne i Södertälje kommer jag ut vid avfarten vid NORRA södertälje, samma ställe jag åkte och vände på. SUCK SUCK trippel SUCK. Jaha. nu jävlar ska jag hitta. Åker tillbaka samma väg, svänger vid skaniarinken, håller räkningen, här borde jag svänga höger, och sen höger igen... JAG ÄR RÄTT! Yees. Pustar ut, parkerar bilen och går in i receptionen. Hej, Emelie, ska lämna denna bil och ska ha denna, blabla ska träffa han. "Nää han är på lunch återkommer om en timme." Du skämtar? Va fan. Jaha. Har ni ngn mugg? Ska precis gå in så ringer han till mig och frågar om jag hade hittat rätt (Ringde nämligen till honom när jag var vid salem och sa att jag var framme snart... mmm tog ju bara en timme typ. haha) Så han kom ner efter ett tag och sen var Emelie påväg hem med ny bil. Sitter på E4an i mina tankar och svänger av mot söder (nynäs, tyresö etc) SUCK! ska ju norrut... Jaha, vända innan södralänken och ut på essingeleden. Shit vad jag är förvirrad idag. Helt stört.

Och vi som ska på middag på Hotell Diplomat ikväll... Undra hur det kommer gå. Lär ju bli en intressant middag. Mohaha.

Nää nu är det dags för fotosession med M3an! Ut till Lidingö ocg glida lite =)


R36an

image3

Mästerkocken

Då satt man här igen då. Ännu en dag att kasta i soptunnan.. Vi ska visserligen ut och ha lite fotosession med M3 caben idag, men det blir nog inte många timmar. Får väl förmodligen inte göra så mkt mer än att köra runt fotobilen så Richard kan plåta. Det var roligt ibörjan när man tyckte att det var kul att bara få vara med, men efter lite prat med pojkvännen igår så slog det mig faktiskt, vad får jag egentligen göra här? Vad lär jag mig för nytt? Visst vi gör roliga saker, det är kul att provköra alla nya bilar som kommer till vårat vackra land, men får man ut någon lärdom av det? Nää. Inget som man direkt kan visa upp i CVn, "Nä du vet jag har ju då kört Porsche GT2, nya jagga cab, o den och den heta bilen.." Mmm hjälper mig nog inte så mkt när man ska söka jobb.

Får se vad det blir för praktik till hösten... Det som är jobbigt är att jag trivs som fan här på redaktionen med alla människor och så. Jätte trevliga. Men arbete? Hallå? Jag är praktikant, låt mig slita, koka kaffe, skriva ändlösa adresser på kuvert till premunanter, fan vet jag. Någon slitgöra måste det ju finnas. Förmodligen inte alls kul, men att sitta och surfa hela dagarna, nää det är faktiskt inte roligt. Kul första dagen kanske.. Men den 23dje? Suck.

Mmm.. Richard har inte kommit in än, så här sitter jag och rullar tummarna, får säkert göra det ett tag till innan vi kommer iväg.

Fan vad jag klagar känner jag :)

Åh, skulle laga middag igår.. Tänkte ge mig på pasta (fullkorn såklart) med sås med kräftstjärtar.. Mmm.. Oki, koka upp creme fraiche med lite dill o tomat.. Joda det är ju inte så svårt. Vet att man inte ska koka stjärtarna då de blir sega.. Hum.. Bara kessela hemma, jaja det måste ju fungera på samma sätt tycker jag. In my ass att det gjorde. Eller, det gär det säkert, men när klockan är åtta, och man inte ätit sen de där 8 pastaskruvarna till lunch är man inge rolig i köket.. Satte den på plattan bad Danne hålla koll på den och gick ut o rökte. Sa att det inte fick koka, gjorde det säkert inte, min pojke är så duktig, även om han inte är en mästerkock (haha) så vet han ju iaf hur han ska göra när man säger till honom :) *puss* När jag kom tillbaka iaf var ju såsen helt förstörd.. Det som skulle blir en krämig vit halvtjock sås, blev en genomskinlig vattnig klumpig*?!* sås.. Suck. Jaha, i soptunnan och fräsa på lite köttbullar. Jäkla skit. Förstår inte vad som hänt. En annan har ju lagat mat sen man lärde sig att gå typ.. Men nu på senaste vet jag inte vad som har hänt. Visst, det mesta blir jätte bra, men småsaker, sånt man egentligen varit duktigt på at laga innan går bara käpprätt åt helvete. Jag skyller på Dannes lilla kök;) Vill ha ett stort kök, bra arbetsyta, inte en liten diskbänk man kan ställa en tallrik på och sen är det kört.. Men men.. inte så mkt man kan göra åt...

Vi väntar dock med stor förväntning på ett lägenhetssvar.. Har sökt en nybyggd (eller den är klar i november) lägenhet på värmdö.. Visst, det är dyr, men å andra sidan är det helt nytt, den är jäkligt bra planlöst, och jag vill ha, vill ha, vill ha! Vill flytta in med min gubbe till vårat eget. Även om vi bor mestadels i hans lägenhet är den ju så liten.. (etta på 31kvm) och det är ju liksom "hans". Vill ha ngt som jag verkligen kan säga "Här bor jag". Tror man är jäkligt sugen pga man flyttade hemifrån när man var sjutton och sen fint fick flytta hem för ett år sedan när man flytta ifrån exet.. Kändes ju bra. Eller inte... Så vi håller tummarna för fullt!


Woho, nu kom Micke och bad mig lämna A4an i Södertälje och hämta en annan bil där.. Undrar vad det är för ngt... Hoppas på något roligt:) Jag får göööra ngt =D

Nu ska det gasas iväg.. Hörs senare:)

Vind i håret

Då gick man och sparka herr Richard lite i baken ang att ha ngt att göra... Verkade gå bra, skulle åka till frihamnen och hämta lite film grejer vi ska ha till porsche filmningen. Jo men visst säger jag, startberedd och glad över att få göra något... Nej just det, det är inte förrän IMORGON jag ska hämta det.. Jahapp säger jag och börjar strosa tillbaka till min plats...

Då kommer Richard med den geniala idén att vi ska ta en liten provtur med BMW M3 caben som vi ska fota imorgon.. Jo men det tackar man ju inte nej till :) Så vi dundrar ut med den... Den gick ganska bra du :) Stanna förbi Exclusive cars i västebrga och kikar på nytt åk till Richard.. Provkör lite bilar där och nu är man tillbaka på redaktionen igen. Ordentligt tilltufsad i håret kan man säga. Det blåser ganska rejält ute.. Särskilt nercabbat;)

Nu börjar magen knorra ordentligt.. Men ingen lust att stoppa ngt i munnen.. Vill ha min tooonfisk.. Mmmm... Undrar om jag får gå hem nu... Skit samma..
Nu rymmer jag



M3:an...
image2image3

Matstrejk

Jaha... Då försökte man få i sig lite lunch... Pasta sallad med vitlökssalami... mumma.
Börjar dock tröttna på sallad ganska rejält nu... Det enda man käkat till lunch i några veckor nu typ.. Ska hem o laga lite nya recept idag man kikat upp.. Hittat en del smala recept som låter jäkligt goda.. Pasta med tonfisk i tomatsås... Mmm! Suktat i en vecka efter det nu.. Idag ska det fasiken bli av... Om inte karln är hemma förstås.. Där är tonfisk svårflörtat.. Hum.. Kanske blir o vänta några dagar till då.. :(

Men luchen då... inte alls hungrig egentligen... Men klockan var ju trots allt halv två.. Kändes som att det var dags att äta..;) Tar fram salladen, dukar upp sätter mig ner... Får i mig nog hela 8 pastaskruvar sen tog det stopp.. Ingen matlust alls.. Satt bara och peta.. Jaha. Ingen idé att sitta där och se dum ut... Så nu sitter man här igen med lite kurr i magen..

Vill gå heeem... Fan, sitta här och rulla tummarna.. Finns ju massor annat att göra... Första gången praktiken är trist här... Har varit här två gånger tidigare nämligen:) Då hade man fullt upp hela dagarna typ.. Men nu... Suck.

Man ska väl dock inte klaga allt för mkt, förra veckan fick man ju låna hem nya BMW 320 över natten, och dagen efter det nya Audi A4... o ngn dag efter det var man ute och körde en sprojlans jaguar cab...;) För en annan som är biltok är ju det skit kul... Hade kanske inte varit här annars iof.. hehe :)

Nää ska jag försöka få nå slavgöra på detta bygge.. Lyckades inte så bra sist;)



Första gången

Jaha, då satt man i det här träsket som alla andra...:)

Har funderat ganska länge att skaffa en blogg men det har liksom aldrig blivit av... Men det är ju så skönt att bara sitta och skriva av sig allt man känner... Har man inte den fina talangen att prata med folk om vad man tycker och känner och oftast kanske går och bär mkt inom sig är det perfekt att få sitta ner och bara välla ur sig allt.. (nickar instämmande till min egen text)

Just nu sitter jag på min praktik... god vad tråkigt jag har. Var skit kul i början, fick göra massor.. redigera pressfilm, utforma nya reklamer för webbteven, testkörningar av bilar..  Men den senaste tiden blir det bara att man sitter rakt upp o ner och bara surfar hela dagarna... Dötrist. Särskilt när man vet att man har massor att göra privat... Suck. Men ett perfekt tillfälle att starta en blogg... Har ju en del veckor kvar här;) Haha.

Ska dock ut på en porsche provkörning här onsdag-torsdag... får man in lite dina bilder här också kanske;)

Usch vad kallt det var när man vakna i morse... Nu har man ju lite av vant sig vid värmen.. (utlandsresa förra veckan) och sen kanon väder nu veckan som var... Vad är nu detta? Var ju under 10 strecket när man gick hemifrån... Länge sen sist :(

Nää, nu ska jag sparka lite folk i arslet här så man kanske får göra ngt:)



RSS 2.0