Skönt ska det vara

Såg på nyhetsmorgon imorse att Apoteket ska börja sälja sexleksaker.. Känns dock inte helt rätt.

Deras resonemang var att de har saker som är bra för kroppen, saker som tar hand om en, får en att må bra, och att detta hörde till det. Men.. Min syn av apoteket är tabletter, krämer, salvor. Dildos och geishakulor hör inte riktigt dit.. Men kanske det är bra, vad vet jag, kanske det inte blir lika tabubelagd längre.

En undersökning de hade gjort på RFSU visade att typ 35% av folk mellan 20-45 hade ngn form av sexleksak hemma.. Och att 53% funderar på att köpa ngn... Sen gäller ju det att få arslet ur vagnen;) Men att en tredjedel har minst en leksak hemma är ganska mkt, mer än vad man tänker sig. I princip var tredje människa man möter har det. Vad många här på jobbet som måste ha det... Iuu! Vill inte veta. Ångarar nog snart detta inlägg.. Många tankar man inte gärna vill se framför sig, kommer upp. Haha. (Undersökningen, http://www.rfsu.com/trustinlust/Rapport+sexleksaker.pdf)

Men vi får väl se, de skulle pröva det i 100 butiker runt om i landet, stora som små..

Det var ganska kul att se reportern, en man i 40-50 års åldern var det..

"Ja, här har vi en liten vibrator (lägger den mot mikrofonen) men ni kanske inte hör den, den är ganska tyst"

"Det här är några kulor som kvinnor kan använda... hum.. ja till bland annat knipövningar!"

"Den här behöver jag nog inte berätta vad det är" (Pekar på dildon)

Tar upp en penisring, (tror jag det var..?) vrider och vänder lite på den,  "Det här är.. ja.. rolig och spännande grej" Sen kom han av sig lite :)

Vi får väl se vad det blir av det hela. Kommer det hela upp till ytan lite mer vore ju det bra.. Men att ha 18´000 fjortisar springandes inne på apoteket, fnittrandes, pekandes, vet i fan...? Inte för att det är farligt men att det blir så "lätt tillgängligt" kanske inte är så bra heller..? Låter kanske som en kärrning nu, men jag skulle nog inte vilja att min 10-åriga dotter springer på apoteket och köper en dildo.. Visst, det är inte svårare att ta sig till teknikmagasinet eller ngn butik i stan, men... Njae.. Jag vet inte. Lite pinsammare är det ju att gå in i en sexbutik än att ta det på apoteket, där känns det nog mer "ok", och lockar nog till sig mer unga.. Med det stora grupptrycket som ökat sen man själv var i den åldern är ju enormt. Nu när man är tio ska man ju vara vuxen, på alla plan. Vad gällande underkläder, smink, killar, sex, etc etc...

När vi var i den åldern var det ju fortfarnade kul med burken liksom.. (Hum.. Är det nog fortfarande iof;) )




Kommentarer
Postat av: Madde

Äh! Skit samma vart man köper dildon, bara det finns någonstans att köpa ;) Har dem strap-on's haha!

2008-05-20 @ 14:52:49
URL: http://pyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0