Lägg på ett kol!

Varje gång posten kommer ner för dörren hoppar mitt härta ett liten skutt och hoppas, hoppas interligt att det är idag brevet har kommit och säger att vi fått lägenheten, att vi kan packa ner våra saker och flytta inom en månad..



Nu har det gått två veckor... Kommer säkerligen gå lika lång tid till... Men jag vill, och jag hoppas att varje morgon är den morgon som det kommer.....


Beslutsångest

Usch legat och tänkt sen igår kväll... Ska jag, ska jag inte..

Kom sedan fram till att jo jag ska och att det blir jätte bra.. Somnade lugnt.. Fast sov väldigt oroligt av någon helt annan anledning..:(

Samma tanke som slog mig först imorse också.. Ska jag? ...Eller inte?

Känner att det som talar emot typiskt bara är min rädsla och lathet.. Så det är inte godtagbart. Nu gäller det bara tt hitta ngt att ha på sig.. O i värsta fall får man ta bilen dit.. Måste prata ordentligt med min pojke..

Hoppas det finns ngt kvar i butiken. Förlåt hjärtat, men vågar inte vänta tills imorgon.. Allt är ju redan i princip utsålt.. Men klart vi åker in iallafall, även om jag hittar ngt idag!

Freedom

"Frihet är något gott som växer om det brukas och krymper om det icke brukas"

- Carl Fredrik von Weizäcker

Värdelös

Fan. Varför ska jag alltid lyckas nedvärdera mig själv hela jäkla tiden? Att bara se alla brister, aldrig se något ljus och bara tycka att man är sämst?

Hade ett givande samtal med Danne idag i bilen och kom fram till att jäklar, nu ska jag satsa på detta.. Detta är trots allt det jag velat 5 år.. Pratade faktiskt även om just detta problem också, eftersom jag kände så med redigeringen när det började bege sig..

Men man har praktik för att lära och se hur det fungerar. Faktiskt.

Så jag satte mig nu när jag kom hem och leta febrilt... Fann mkt intressant! Mycket som jag blev jättesugen på och taggad över att maila.. Sen kom magkänslan igen.

Emelie du är värdelös, Emelie du kan inte, Emelie hur kan du tro att du någonsin kommer platsa där? De är mycket bättre, Du kommer aldrig komma upp i den nivån, du är inte kreativ nog, du är sämst

Fan.


Nä man kanske är den där som är gjord för kassaanställningen.. Fuck



Nattfundersamhet

Har blivit bjuden på en halloween middag! Wopidoo :)

Nu kommer bara ångesten.. Vad ska man vara utklädd till? Hur utklädd ska man vara? Jobbigt om man kommer skit seriöst utklädd så är inte de andra de... Eller viceversa... Hum.

Kul att detta skulle man vetat en braa tag innan.. Nu är ju i princip varenda dräkt uthyrd.....


Jadå, något att tänka på under natten...

Lite bra iallafall

Åh vad jag är duktig!
Köpt min första julklapp idag! :)

Och det är faktiskt fortfarande baara oktober! Så duktig. Hehe. Brukar ju annars vara bäst på att springa runt dagen innan julafton typ.. Kommer förmodligen bli så med alla andra.. Men jag var iallafall duktig med en klapp.

Det är huvudsaken!
Haha :)

Särbo fast sambo?

Jag får typiskt äta middag med min pojke denna kväll också! Varav denna lyx? :)

Får väl igen det sen när vinter kommer.. Kommer han ju bo i garaget 24/7.... Suck. Fick skräcksenariot berättat av Christian idag under lunchen.. Förra vintern var det ju lugnt.. Då gjorde han ju i princip inget med bilen.. Lite skillnad i år.. Hur ska jag klara mig? Veckodagar är väl inga problem.. Han är ju inte hemma nu heller=P Men helgerna..? Det är ju ändå typ den enda tiden vi har med varandra.. Visst, han kan få leka där på dagarna.. Men varje kväll också? Förrförra vintern var han ju där typ från 08-02.... Kul. Not..

Oh no! Nästa vinter ska han ju byta motor och joks.. God då kommer jag definitivt inte ha ngn sambo! *gråter niagaratårar*

 Men men, vi är inte där en och man får väl njuta av tiden man nu istället:)



Mm, laxpasta står på menyn och det fräser i pannan och broccolin kokar för fullt... Mumma!

Vad är problemet?

Mitt huvud har inte varit snällt mot mig idag alltså.. Usch.

Börja med imorse när jag börja vakna till. Bara smällde till på vänstersidan som om någon hade bankat en hård serietidnings klubba i pannan på mig och stjärnorna bara flög runt i lägenheten...

Tog mig upp till soffan.. Slölåg ett tag för att sedan gå upp och göra frukost.. Då snurra hela världen till på ända och jag stog med båda händerna om handfatet för att inte tappa balansen.. Tog några minuter innan rummet stanna och man kunde ta sig toaletten för att sätta sig ner... Hur läskigt som helst!

Sen blev det lite bättre efter frukost och lite soffligg.. Men sen blev det bara värre under hela dagen.. Allt bara går in i ena örat och ut genom det andra.. Ögonen tittar med den registrerar ingenting, ingenting berör, man bara flyter med.. Så obehagligt.


Jag frågar återigen, kan någon trolla bort det tack?

Nina den fina

Finally home again.

Va o lämnade mina nycklar idag på Happy.. Kändes lite konstig. På andra arbetsplatser brukar man tacka, säga hejdå lite så.. Men där var det bara okej, ja men vi hörs av! Visserligen kanske ett gott tecken, de vill ju ha mig tillbaka om en månad, så det är väl inte hejdå ändå, men iallafall. Det känns konstigt..

Sen bar det av till en onyttig lunch med christian.. Underbartatt han är hemma och är sjuk. (förlåt) Nu har jag ngn att leka med =D Han ska väl dock arbeta imorgon tror jag.. Men det är bra att han piggat på sig lite :)

Ska däremot kanske leka med min lilla Nina imorgon:) Var ju.. Hum, mer än ett halvår sen vi sågs sist iaf.. Måste ha varit ännu längre.. Innan vårvärmen kom tror jag? Usch vad länge! Hursom har damen kommit hem från Barca nu och kanske har lite fri tid imorgon.. Om inte annat bor hon ju inte allt för långt bort nu så det går ju o lösa ngn dag framöver om inte annat. Lovely. Saknat henne och våra pratstunder massor!




Håller inte med

"Varför lär du dig inte av mina misstag? Att lära dig av dina egna tar halva ditt liv"

- Shelagh Delaney



Fast o andra sidan lär man sig bäst av att göra sina egna misstag? Då man inser allt..?


Hurtbullar

Precis hemkommen och Åh vad jag (vi!) har varit duktiga nu ikväll:)

Slet mig som sagt med mig Mimmi på coren nere på gymmet.. Direkt efter var det ngt annat pass som visade sig vara bootyexpress... Okej, rumpa, lår. Varför inte? Tjata och tjata på mimmi men hon var lite wrong...;) Sen när man blanda in tränaren, då du! Då hade hon inget val.. Moahaha! :)

Fy satan vad jobbigt det var! Pröva utfall och knäböj konstant i en halvtimme.. Låter kanske inte allt för jobbigt, men konstant arbete utan vila, ja det tar! Just det som motivera en under hela passet. Det sved i låren redan efter fem minuter men tanken på hur mkt man förbrände och hur mycket det tog på låren fick en att ta i liiite till :)

Garanterat återkommande pass! Här ska brännas lår :)


När jag klev ur bilen hemma slog det mig att jag glömde min vattenflaska.. Fek. Men ringde och den var kvar så de skulle ställa undan den åt mig tills imorgon, det var ju rart:)


Usch vad jag så bara inte kommer kunna gå imorgon.. Hahaha

Party sugen?

Åh, jag vill gå på halloween party!

Ett riktigt maskeradparty där alltifrån inredning, mat och gäster verkligen är utstyrslade! Inget halvhjärtat slafs, utan sådär riktigt.. Jag vill. Va riktigt sugen på att ha det ute på värmdö först.. Men sen kom problemen.  Vilka orkar ta sig dit? Om de nu gör det, jaha, bussen hem i en halv evighet klockan 2 och inga sängplatser hemma finns det:( Varför var vi inte utrustade med jordens 5 plansvilla för? Haha.

Så kul att ha ngt som alla tar på allvar.. Så van vid personer som sätter på sig en hatt och, "titta, nu är jag någon annan, fast jag har likadana kläder jag alltid har" Det ska ju vara ordentligt gjort. Vore så kul.. Mm!


Någon som ska ha fest? Hahaha

Worki, worki :)

Jaha, då har man fått ett ytt jobb på halsen :)

Måndagen den 17 nov. åker jag ner till mammas kompis Lena för att fotografera deras gård, hästarna, göta kanal, lokalerna, allt. För att sedan sätta ihop en hemsida till deras stall och företag. Samt utforma en logga till dem...

Hur kul som helst :) Kanske kan inbringa lite extra pengar såhär inför jul också...? Man kan ju hoppas :)

My baby

...Och jag får äta middag med min karl idag!!

Han har inga kvällsjobb! Hur underbart är inte det?

När gjorde vi det sist en veckodag? Hum.. Säkert en, två månader sen sist..

Jabadabadoo =D


Hälsokur

Åh vad jag känner mig pigg och hurtig idag!

Kom iväg till gymmet.. Hur lätt som helst att hitta:) Det var typskt jag och hela två personer till där typ.. Haha. Ganska skönt sådär första gången innan man hittar o så.. Så det var inte så många som såg mig slita arslet av mig på maskinerna.. Haha. Satan vad jag var slut sen.. Pust! Och mer blir det ikväll, core inbokad och Mimmi är medsläpad :) Kommer bli topp!

Sen bar det av att äta lite lunch med sjuklingen Christian. Stackarn, usch, värdelöst att vara förskyld:(
En mumsig tonfisk sallad blev det.. Perfekt efter träning :)

Sen bar det raka vägen mot vaxningen. Är så impad! Kändes hur skönt som helst att vaxa, hur konstigt det än låter.. Jätte trevlig tjej som tog hand om mig, kan inte ha varit mkt äldre än mig. Så nu står jag i valet och kvalet om hur jag ska göra i framtiden.. Har en inbokad tid om 4 veckor på mitt gamla ställe där jag trivs så in i norden! Men det ligger i Haninge.. Det här ligger fem minuters gångväg hemifrån.. Klart det måste medräknas. Priset är ingen skillnad, fem kr billigare här i Vby. Fan, vet inte alls hur jag ska göra! Hon är så trevlig min Lena i haninge, har fått världens relation typ.

Får se hur det går nästa gång där så får jag ta min tankeställare då..

Har iaf bokad in en hot stone massage nästa vecka här i vällingby! Det ska nog göra susen för min rygg;) De hade special pris nu fram till nyår, så man får väl passa på:) Ska blir riktigt riktigt skönt!


Mot nya vidder

Väskan packad, jag är påklädd och klar.. Nu bär det av till det okända..

Usch, känner mig rätt nervös.. Hehe. Aldrig varit på det gymmet förut.. Vet egentligen inte vart det ligger.. Men det ska nog gå bra:)

Nytt gym, totally alone.. Hur ska detta gå? Hehe

Wish me luck:)

Njutbar morgon :)

Mm ny dag..  Har typiskt haft en betyligt lugnare morgon än Madde låter det som;) Stackare.

Mailat några postproduction företag så nu början väntan.. Vill maila fler, men vet inte riktigt hur man ska få tag på rätt bolag..? Så det int bara är ett vanligt produktionsbolag? Mm får leta lite..

Har precis ätit frukost och funderar på att ta mig ner till gymmet här i vby.. Aldrig varit där så det börjar bli läge att spana in det.. Med tanke på att Malin är sjuk just nu så kommer det inte bli ngn träning på värmdö denna vecka skulle jag tippa.. Och jag kan ju inte bara sitta hemma.. Så tänkte röra mig nedåt dit om ngn timme.. Blir lagom pass innan vaxningen..

Sen måste jag börja ta tag i min hemsida.. Fan legat nere i över ett halvår.. Suger ju när man betalar en del för att ha den.. Pejjade årsavgiften förra månaden så då blev det påtagligt helt plötsligt. Haha.



Du är stark själv

"Det är dåraktigt att be gudarna om det man kan åstadkomma av egen kraft"

- Epikuros


Välj den rätta

Men Madde..
Hur fan vet man vilken film som är rätt? Söker man tex på Pinocchio så har tex cdon bara en... Med utgivningsår -96..
Hur vet man att det är rätt film man beställer...?

Svårt att få in saker så här på kvällskvisten....

Hoppas fortfarande


Saknar dig.. :(


Mera!

Åh, blir galen på dh! Vill bara ha mer, vill ha mer! Hehe.
Trodde dock att min Mike var död, men det var han ju icke :)

Kul att klockan snart är halv elva, känns som att den är typ åtta och man har hela kvällen framför sig.. Vad hände? Jag som skulle lyxa till mig med ansiskmask och joks ju.. Suck. Nu blir det väl nedkryp i bingen för lite mysig läsning.. Mm, tycker jag om..


Ensalades?

Mmmmm.. Maaaat! Hungrig som få just nu... Visserligen varit det sen 3, men iaf. Ganska mycket mer just nu ;)

MIssar min fina middag jag suktat efter sen igår.. Slurp.. Så svårt sugen på det, men vem tackar nej till middags sällskap med herr Christian? :) Lovar att maten kan vänta tills imorgon också ska ni se..

Mm, kanske man borde göra sig lite redo innan han kommer farandes.. Undra vad man ska sätta i sig.. En mumsig sallad kanske..? Mm, låter troligt.. Men så arg just nu så det skulle nästan kunna slinka ner en pizza.

Fy på mig!


Döda det

Hatar mitt huvud, hatar doktorer, spyr på allt just nu!

Min läkare ringde precis.. Röntgen var fin fin (vad var det jag sa?) Så.. Tillbaka på ruta ett.. Yes!

Hans hetaste tips var sjukgymnastik.. Sen naprapat, och sen akupunktur/massage, allt i stigande prisordning.. Mmmm, eftersom jag har så jävla mkt pengar just nu, och kommer verkligen ha det de närmaste månaderna... Fan! Kan han inte bara trolla bort det?


Har så sjukt ont i huvudet, och nej inte bara i bland, utan från att jag öppnar ögonen på morgonen till att jag stänger dem på kvällen... Det värker så in i norden! Fan, många tider på dygnet kan jag ju inte ens köra bil! Vet knappt vad jag heter, eller vad jag har gjort under dagen / vad jag ska göra.. Helt jäkla tiltad!

Underbart.. Så nu ska man ge sig i kast på nya försök att få bort det.. Orkar inte.. Suck.

Tarzan

Madde!

Hur fick du fram din lista på disney samlingen??

Spotta ut dem du

Helt slut o både kropp och knopp.. Pust.

Va svårt duktig i dag, tycker jag! Inte handlat någonting efter 4 timmars runttur i forum.. *sträcker på sig*

Fy fan, utförsöljning på JC.. De ska byta lokal.. Alla jeans (diesel, replay, lee etc) Mellan 50:- och 200:-... Helt sjukt mycket jeans, helt sjukt mycket folk, helt sjukt rörigt! Folk bara slet och drog i allt de fann, gärna de par man höll i... Morr! Prövade en del, hallå 50 spänn för ett par jeans är mer än acceptabelt, sjukt pris egentligen... Men köpte inget! Duktig tjej (sen att inget passa kan man förbise) :)

Va och köpte -R skivor idag så jag kan bränna jokset.. Nä den spottar ut de med! Arhg! Vad är det för fel på denna dator?? Blir tokig! Orka bränna typ 5 vanliga skivor..... Hum, får ta det med Christian när han är klar hos sin mami....


Köptvång

Ah, ska till forum nu med Malin osm jag lovade igår.. Lite vemodigt...

Hur ska jag klara mig undan 150 butiker utan att köpa ngt? Ah, kommer dö...

Do it Today!

"De flesta människor skjuter upp till imorgon vad de borde gjort igår"

-
Edgar Watson Howe



Emelie i ett nötskal så det skriker om det... Gör det typiskt idag också... Fan

Aldrig lär man sig..

Mm, skulle ta mig i kragen idag, bränna skivan till Street´n´Strip, som jag har myglat bort allt för länge nu! Skäms ju som faen:( Men skulle hursom göra detta idag, nu, när jag kom hem... Nää en vanlig skiva är för liten.. Plockar fram Dvd skivorna.. Nä då är ju de +R... Tydligen kan min dator bara ta -R... Eller den spottar bara ut dem, så jag förmodar det.. Tror ni jag har några sånna hemma då? Nä. Såklart. Suck.

Får bli inhandlings prio imorgon... Fan, jag som inte ska handla ett piss egentligen..:(

Skulle ju även backa up alla mina bilder och dylikt på datorn.. Nä då gick ju inte det heller.. Tänkte iaf dra över allt till min externa hårdisk så man har de på ett ställe till iaf.. Nä då är ju den fel konfigurerad.. Så mitt i allt blev det min standarbackup för datorn och den håller nu på att överföra 910 625 objekt. Yabadabado!



Vart är Dr. House? :)

Det var ju inga konstigheter alls det där med tandisen. Har aldrig i hela mitt liv varit med om ett snabbare, smidigare, smärtfriare besök. Nästan helt underbart :) Förutom räkningen på 4930 man fick efter. Hulk! Men har ju bidrag på 2900 så det ska väl gå an ;) Me love ju Mami.

Röntgen gick också jäkligt smidigt faktiskt.. Kom dit halv, tio i inne i salen, kvart över ute på parkeringen (efter inköp på apoteket också). Förbluffande.

Röntgen var faktiskt lite små läskigt. Eller, nä inte läskig med man känner ju sig inte direkt bekväm i sånna där situiationer.. Brits formad efter kroppen, stenkudde under knäna, huvudet i en halvmåne formad sak, klossar på sidorna för att hålla huvudet på plats, servett i pannan och sedan ett spännband runt pannan/huvudet.. Kändes ju bra. Tänkte ju enbart på elektriska stolen med papper vs. svamp.. Hehe. Sen blir man lämnad i rummet och britsen börjar åka fram och tillbaka genom en cirkelformad sak massa gånger... Jora.

Sen suger det ju att det tar 3-4 arbetsdagar att få svar.. Eller rättare sagt, min läkare ska få svar.. Suck. Mer jagande av doktorer! Jippi!

Hoppas bara de finns ngt, eller det kanske man inte ska? Men vill bara ha bort denna jävla värk!




Fix it

Dags för tandis nu.. Ah, vad min mage värker..:(

Fastän man har världen underbaraste tandis så är man fortfarande lika nervös för att åka dit..


Särskilt o laga... Usch!

Hämdlysten

"Den som ruvar på hämnd håller sina sår öppna"

- Francis Bacon


Hemmafruande

Har nog haft min mest produktiva dag trots min enorma bakfylla..

-Tvättat två maskiner
-Diskat
-Rensat skafferiet
-Dammsugit
-Dammat
-Höjt mysfaktor
-Plockat undan allt skit överallt
-Gått igenom lådor / garderober
-Lagat middag och riktigt lunch
-Slängt glas / papper / sopor


-Kollat på film
-Sovit på soffan

-Strö glo på burken


Nää lite mer film på det här tror jag.... Hehe

Schlager damen

Var och kalasade lite hos fröken Becky igår.. Blev riktigt trevligt.

Drog med mig Madde som jag kände behövde ta sig ut lite och varför inte slå ihop att umgås med flera vänner under samma kväll? Länge sen man såg de båda... Fick äntligen ett ansikte på Linda också.. Kul. Jäklar vad jag är impad av den damen. Starkt gjort! ;)

Tog det lugnt med alkoholen pga huvudet och andra skäl.. Svaga drinkar, lugnt tempo.. Kändes hur bra som helst. Tills vi kom ner till Dannes bil. Då bara small det till. Vet inte vad som hände.. (förmodligen spritens sega inverkan) men då blev emelie duktigt onykter.. Fan.

Mådde skit när man vakna imorse och har nog ätit konstant hela dagen... Hatar och vara bakfull.. Usch.

Men kul hade vi! Trots all schlager... Hahaha :)

 

Välj rätt

"Bättre ett riktigt bra knull ibland, än ett dåligt knull hela tiden.."


-Beckys heta lördags tips till de som står vid vägskälen... Haha

Lagande Måndag

Jaha, helgens ände är här.. Fast och andra sidan har jag inget vettigt för min i veckan heller så det är bara en enda lång holiday :)

Tandläkaren klockan tio imorgon.. Blää vill inte! Usch, fy, blä! Sen röntgen halv fyra... Sura är väl att man tar sig dit, gör allt man ska, och sen får man inga svar iaf.. Doktorn svammla ngt om att jag skulle ringa honom dagen efter för då borde de ha fått svaren... Kul. Kommer förmodligen inte se ett piss så är vi tillbaka på ruta ett igen... Morr..

Mm, en fika med Mimmi ska man hinna där emellan också.. Om man får äta, det brukar väl vara en två timmars matförbud efter lagning? Eller kanske bara är en.. Hum, ngt ska man nog kunna slurpa i sig:)

Fröken Madde ska man träffa också.. Lilla damen råka tappa luren i bilen igår på hemvägen.. Samt en juice förpackning.. Haha. Danne var ganska väldigt glad över att den inte läckt.. Oj, hade blivit liv i luckan annars... =P


Ja, det finns tydligen lite att göra imorgon iaf..

Counting the days

"Det verkliga sättet att spilla tid är att räkna timmarna"

- Francois Rabelais


Exorcism?

Tårarna rinner..
Kräken sitter mellan framtänderna..


Snälla ngn, ta bort det onda!

Lugn i trafiken my ass

Idag har jag skrämt mig själv.. Ordentligt.

Jag har en aggressiv inställning när jag kör.. Det är jag fullt medveten om. Jag klarar inte av att hålla mig på hastighetsgränsen, visserligen under körkortsgränser numera efter en liten incident för två år sedan, men inte mkt under. Att ha en bil framför sig går bara inte. Någonting inom mig bara skriker att jag måste om. Som om det skulle handla om liv eller död typ.. Man kommer på sig själv ibland när man ligger och trycker ngn i arslet att va fan, han kör ju faktiskt lika fort som jag är benägen att köra. Men bara för att han ligger framför måste man om. Samma sak om man ser en bil framför sig ett par hundra meter på en enfilig väg... En stor suck lämnar gapet och man gasar för att komma ikapp för att till slut köra om den... Stört.

Men idag kom min bristningsgräns tror jag. Kom skrämmande på mig själv i mitt beteende.

Kommer utifrån värmdö, har haft idioter framför mig heeela vägen, epor som vägrar flytta på sig som ligger och puttrar i 30 trots att man har en svans på 25 bilar... Snigel på motorvägen om blocka hela vänsterfilen trots tio bilar bakom.. Idioter på ulvsudaplan som gärna nitar och blockar hela filerna så det står still i flera minuter..

Då höll det på att brista. Kom på mig själv med halva benet utanför bilen, helt beslutet om att slå bilen framför, köra in i den arton gånger och skrika, banka så hårt o mkt jag bara kunde. Drog parallellen till de historier man hört om anabolakillar som slår förarn framför på käften för att de stannar när det är rött, och jag var helt med på deras sida just då.. Så sjukt. Bilen framför hade ju inget med saken och göra, säkert lika muttrig som jag, men det blir ju lätt så..

Då tog jag upp telefonen och ringde sambon. Tvungen att lugna mig, prata med ngn och få bort mina tankar från trafiken.


Att min huvud sedan håller på att sprängas tror jag har en stor roll i det hela. Har så sjukt jävla ont. Så här ont som jag har idag (eskalerat som faen nu senaste timmen) har jag inte haft under hela perioden det har hållit på.. Nå helt stört. Kunde man slita av sig huvudet och slänga in det i garderoben hade man inte tvekat. Och inte kan jag ta några tabletter.. De hjälper visserligen inte heller så det är väl vilket som.. Men fan vad det värker..

....

"Frihet är ett stormande hav; bara ängsliga människor föredrar tyranniets stillhet"

- Thomas Jefferson

Premiär öppning!

Ahh.. Fortfarande shopping sugen! Dock inte lika mkt, men nya Nacka Forum öppnade idag klockan tio... 150 nya butiker med massa erbjudanden... Ahhh!

Fan Malin att du jobbar natt :( O Madde för att du inte är lika ledig som jag :) Känns inte helt okej att ta sig dit på kvällen.. Då har ju alla slutat jobba /skolan, så det lär bara vara proppfullt med folk.. Det vettifan om man pallar, särskilt inte med detta huvud :(

Dock är det ju helt värdelöst att åka själv, det suger nog ännu mer. Äsch, får se om man känner sig taggad efter träningen, kan ju vara kul att se hur det blivit, annars är det faktiskt inte hela värden. Det är bara meteriella ting. (Kom det där från mig?!)


Mm.. Är hur som sugen på att ta mig till en outlet butik som ligger brevid coopen här hemma.. Köpa nya träningsskor och byxor... Kanske man kan fynda lite där? Måste ju ändå till coopen att handla... Det borde bli en lagom promenad.

Ja så får det nog bli... Ska man orka kansta in en tvättmaskin innan också? Hum...


Doktor h*lve*e

Åh vad jag hatar läkarvården.. Arrgh!

Röntgen har fortfarande inte ringt.. Försökte ringa igår, och när man till slut fått rätt nummer ar de stängt för dagen.. Suck.. Ringde när de öppna vid åtta imorse.. Nää då ligger deras data system också nere! Vad är detta?? Ska pröva ringa här antingen innan eller efter lunch.. Får se om de har fått igång det.. Annars får man snällt vänta tills imorgon.. Fan, kommer ta 3 veckor o få den där röntgen... Suck.


Tränade coren igår iaf.. Haha, fan vad kul vi hade. Ganska speciell tränare.. Men det var absolut helt okej. Det känns ju en del i magen idag iaf.. Eftersom det är ett express pass är det ju bara en halvtimme, men perfekt att köra innan ett gympass eller efter.. Förmodligen blir det väl innan och sen ngn timmes kondis eller dylikt. Kanske haka på spinningen direkt efter? Ahh.. Bara kört spinning en gång tidigare.. Det var på gymnasiet på sats. Det sög. Men känns som att jag måste ge det en till chans.. Kanske man gillar det? Får se... Hade tänkt ge oss på ett expresspass där också. Hellre pinas en halvtimme än en timme.. Men efter Maddes inlägg idag vettifan.. Haha.

Mm.. Powerpilates idag halv sex.. Aldrig prövat pilates så det ser jag verkligen fram emot! Förutom att magen är ansträngd och det typiskt är väldigt mkt mage i det passet kan jag tänka mig... =P Mmm, men det känns underbart att träningen tar fart.. Nu jäklar! :)

Så osvenskt....

"Verkligt mod är att ensam göra det man skulle kunna göra i andras närvaro"

- Francois de la Rochefoucauld

Skålande smärta

God vilken morgon.. Står i köket och gör frukost... Tror ni inte att jag häller ut hela kokaknde kastrullen med tevatten över ena mitt ben? Aj! In i duschen och skölja av det.. Jäklar vad det hettar.. Iskall om själva benet men det känns som att benet ska brinna upp :( Kommer säkert få fina blåder efter detta... Suck, jag som måste vaxa benen idag eller imorgon...


Mmm, vad jag är shoppingsugen!! Bara för att jag inte har nå pengar.. Eller jag har, men inte får spendera.... Suck. Malin, sugen på att träffas tidigare? Haha. Vill ha stövlar, en kofta jag sett.. Någon lång t-shirt.. Något nytt hem? :) Mmm.. Vill vill.


Nää nu måste jag intaga lite frukost..

Man blir aldrig nöjd...

"Stort begär är ändlös fattigdom"

- Indiskt

Mera desperata!

God, blir tokig på DH! Hehe. Hur urtjatat det än kan bli ibland så har det ett sånt sug! Ett sånt sug att bara ser mer och mer! Usch, måste ju vänta en hel vecka innan nästa program.. Suck. Å som det sluta idag? Vadå fem år? Vadå ingen Mike? Vadå Gabby två ungar? Vadå allt? Suck. De vet hur de ska locka tittare ;)


Mmm... Core imorgon.. Yes. Så taggad! Och Box på fredag.. Jippi :) Sen lär jag vara död i en vecka.. Haha. Tack Malin.. Det här ska nog funka fint;)


Stackars älskling som fortfarande jobbar.. Tydligen allt åt helvete idag på jobbet.. Både dag och kvällsjobb.. Stackarn.. Lät halv förstörd när han ringde förut.. Man känner sig ganska maktlöst i en sådan situation.. Vad säger man liksom? Vad gör man? Allt känns så otillräckligt.. 

Jaha.. Klockan är egentligen sovdax.. Men ingen karl hemma coh ingen tid att passa imorgno förutom 19.00 på gymmet... Vad gör man?

God vilket osammanhängande inlägg... Det är helt okej med mitt bristande huvud idag;)



Madde, go for it girl! You worth it;) hehe
Men vi missa msn idag :( Så nyfiken....




Semester?

Helt klar med loggningen på Happy nu... Känns väldigt konstigt... Blev liksom inget hejdå heller... Johanna får jag inte tag på, nycklarna har jag kvar... Ja... Får väl se vad det utvisar.. Ska förmodligen visserligen in och leka lite med redigeraren här när han tillfrisknar.. Tror jag.. Mmm..

De ville iaf ha tillbaka mig;) Ska häras av här om en månad när det börjar bli dags för guldbagge galan.. Kan bli kul :) Får vi se vad man får göra då....

Vad ska jag göra nu fram till sista veckan i november?? Måste kika runt lite om jag hittar nå ställe och rymma till.. Har ju annars massa egen arbete jag måste ta tag i.. Tusen hemsidor att göra åt folk :(
Ingen som har nå tips på nå bra företag? Produktion, reklam, webb nå likande..? :)

Nää nu ska jag synda med makaroner och korv... MMMM! Blir en kombinerad lunch middag.. Blivit så dålig på att äta de senaste dagarna.. Jäkla huvud och tandblekning...

Ta ut det onda

Fan vad kroppen gör sig påminnd när den inte är helt friskt... Helt slut av att gå upp för våra trappor tre våningar i rask takt idag.. Annars brukar man kunna springa upp för dem utan problem.. Idag höll ju benen på att vika sig.. Fy fan.

Har så bajs ont i huvet idag.. Det som ändå kändes att det gick mot det bättre, sket sig hårt idag.. Fan. Att jag i min smått förvirrade halvvakning i morse resultera i att jag banka pannan stenhårt in i betongväggen gjorde det nog inte bättre.. Kanske därför det eskalera idag.. Undrar vad det är alltså... Prata med doktorn idag iaf.. så nu väntar jag bara på samtal från röntgen och en tid.. Borde bli denna vecka...

Det dunkar så hårt.. Vet knappt vad jag heter.. Vill bara försvinna :(
Nerbäddning i soffan it is..

Tränings-sug

Usch vad är slapp idag... Skit seg.

Hade tänkt att åka till kontoret nu på förmiddagen med det har skitit sig ganska hårt... Har ca en timme kvar på blekningen så jag måste hur som stanna här hemma till halv tolv typ.. O magen börjar kurra redan nu.. Och så får man ju inte äta direkt efter.. Suck. Ville ju hinna klart innan köerna vid 4... Kanske man hinner iaf.. Skita i lunchen och bara ta med sig ngt macka dit kanske? Ja, det kan vara en bra idé.. Kan äta ngn frukt på vägen.. Kan jag ju nästan vara där om lite mer än en timme... Sweet ;) Så får det bli.

Måste kolla upp gymmet idag också.. Vet inte riktigt hur man hittar dit, och känner att jag vill veta vart det ligger innan man bokar in sig på ett pass och ska stress leta efter det.. Kan bara misslyckas;)

Skiter det sig med jobbet imorgon/torsdag och jag hinner klart med loggandet idag, vilket jag borde, så kanske man kan dra med Malin på nå stökigt? Då har vi båda hela förmiddagen fria ju :)

Åh mimmi... Du kommer inte lyckas smita undan så länge till... Nu du ;)



"Voltaire, hair"

"Det sällsyntaste av allt är föreningen av förnuft och hänförelse"

-Voltaire


Onödig info

Hittar inte skivan :( Nu är iaf alla bilder/video över samt telefonnr uppskrivna... Får duga..

Hehe, hitta meddelande loggen.. Sen jag köpte telefonen (Snart ett år sedan) har jag skicka 5300 mess... Det är några stycken.. Visserligen bara en 15 om dagen... Jag som sa till Richard i sommras att jag kans skicka 20-30 om dagen =P (Han klaga på att jag var messberoende) Fast o andra sidan finns det ju de dagar man inte skickar några alls... Typ som utomlands? Ja, en del mess är det iaf..

Så kan man jämföra med att jag bara skickat 38 mms.... Hehe

Mer snusk måste det bli ;)

Metallica ngn?

Fan i helvetes jävla skit fan!!!!!

Glömde helt att biljetterna släpptes idag... Fan Fan Fan....

Lämnar mitt öde till ngn annan då....;) Vill gå, vill gå, måste gå, behöver gå....

Fan

Talfel

Jaha, en jobbhelg avklarad... Gick faktiskt väldigt bra tror jag.. Eftersom man inte jobbar heltid längre får man väl inte höra skvallret, men det brukar komma runt på ngt sätt ;)

Nu sitter jag och ska försöka få in min telefon i datorn.. Hum, får se hur det går.. Cdn är 100% säkert bara för PC, men det ska nog lösa sig;) Måste så bara lämna in den idag.. Fan pratade med Axa igår.. Hur många gånger cpa sig telefonen? Säkert en fem iaf.. Och likadant med samtalet innan, och det direkt efter.. Suck. Så surt bara att man vet att man kommer bli av med mess, bilder, spel och allt...:( Men det kan det ju vara värd för en telefon som fungerar ;)

Mmm, får se när doktorn ringer idag då... Såg när han la in påminnelsen i datorn, så han borde väl minnas? Undrar vilken dag det blir..


Nää nu ska jag ge mig kast och bråka massa med datorn min... mmm ser fram emot det.... =/

Vill alltid ett steg längre...

"Man kan aldrig nöja sig med att krypa när ens drift är att flyga"

-
Helen Keller

1 månad till målet

Vissa dagar är bättre än andra. Igår var en sådan dag. Känns i tårna att denna dag också är en sådan.

Igår var jag oslagbar i alla ämnen. Inget som fick mig på fall, inget som fick mitt leende att suddas ut och inget som kunde röra mig någonstans. Så underbart.

Sen att det fanns lite faktorer som spelade in kan man ju förbise;)
Som att papper är skriva och snart ligger i lådan till värdarna... Det börjar ta form med bytet=D Så underbart, så kul, så jätte jätte jätte bra =D
Sen impulshandla fröken ett gymkort.. Uash, två år måste jag ta mig till gymmet ett flertal gånger i veckan för att inte gråta varje månad man betalar avgiften =P Men känner mig så jäkla taggad. Nu jävlar. Nu har jag gymmet 5 min från dörren så nu ska det fanimej tränas! Var så sugen på att gå på expresscore här imorse, men kändes sådär att gå med tandblekning i hela käften.. För ju för övrigt inte dricka vatten då så det kan bli lite jobbigt =/ Men yoga imorgon bitti kanske?

Men Mimmi varför svarar du inte? Vill ut och promenixa...


Mmm, Axa ditt erbjudande låter så jäkla lockande! Behöver pengarna så in i norden.. Men vet inte förrän söndag hur min vecka ser ut... Är man två förövrigt? Vettifan omman törst sitta där själv... Kan blir läskigt =P



Alla vill vi ut

"Folkets längtan efter frihet kan i det långa loppet inte slås ner. Den kommer att leva och segra till sist"

-Olof Palme


Dubbelbokning suger

Usch vad är trött idag... Skulle lätt kunna lägga mig igen och sova några timmar till... Ingen lust alls att jobba idag, varken logga eller joura.. Vill ju vara på multrågatan klockan 18.00...



Fan vad kul. Känner hur man är uppfylld med något jag inte varit på länge.. Äntligen. Äntligen ska det bli av. Har vi tur så är det bara en månad kvar... Hoppas Hoppas... Fins ju lite som fortfarande kan gå fel, men det känns så rätt. Känns som att det kommer gå vägen denna gång..

Äntligen älskling...

Motgång stärker

"Man får starkare ben i uppförsbacke"

-Okänd

Painful lady

Har nog genomlidit det mest painfulla timmen på länge... Fi fan.

Blev tipsad av doktorn igår att gå och massera mig för att se om det hjälpte ngt.. Mamma har ju en vän på våningen över henna på kontoret som är massös... Hon fick ett återbud idag och då var man snabbt dit;)

Hade sett framför mig lite pain men mkt skönt... Mjo eller hur. Hela mitt skulderparti, nacke, rygg är ju stenhårt så det kändes ordentligt när hon knåda..

Helt sjukt hur visa punkter kan leda till en annan punkt.. Finns en på halsen som när man trycker där känns det som att hela huvudet ska explodera! Och det ska jag göra själv hemma varje dag... Kommer dö.

Men inte hjälpte det mot värken heller... De punkter som borde vara ömma i detta fall kände jag inte ens... Så efter en timme stog hon som ett lika stort frågentecken som jag varit de senaste 2 veckorna.. Suck.

Men på måndag får jag min remiss till röntgen iaf.. Så kan man säkert lugna sina nerver lite :)

Njut medan du kan

"Carpe Diem - njut av den flyende dagen"

- Horatius

Alla är vi olika



Det här bara blev våran låt..
Inget vi alls hade en tanke på eller önskade..
Men det bara lyser oss om den..
Så fort man hör den för den tankarna till hur underbart det är att bli omfamnad och älskad av dig..

Älskar dig mitt skrutt


Idiot (L) Den bästa

Hade så jäkla kul igår.
Trodde aldrig att jag skulle stanna mer än en timme där, sedan släpa mig hem och bädda ner mig i soffan.. Det blev inte riktigt så.. Vet inte alls vart tiden flög iväg, vi åt och snacka massa skit och vips var klockan tolv.. Suck.

Idag är jag bara tom.. Allt är så fel, allt är så åt helvete. Varför lyckas jag allitd? Varför lyckas jag alltid reta gallfeber på dig så hela jorden skakar? Fan.

Fan Fan Fan

Förstår fullt ut varför du är arg.. Jag vet.

..Varje gång är jag så jävla rädd att du ska lämna mig, att du ska be mig sova någonannanstans nästa natt.. Hur ska jag klara mig utan dig? Utan din underbara kropp som omfamnar mig, ditt skratt och leende som får vilket isberg som helst att smälta, din närvaro som får mig att leva mitt lyckligaste liv...

Och ändå fortsätter jag...


Det var verkligen inte meningen



Fan också

Samma som hålet

"Kärlek är det enda som blir större när man slösar med det"

-Richarda Huch


Ge mig ngt starkt

Åh har sådan ångest...

Vi har avslutningsmiddag idag vid halvåtta inne på söder... Vill så gärna gå.. Men mår som en gris.. Eller det går upp och ner.. Ett tag kan jag känna mig helt okej för att nästa sekund bli ett vrak.. Fan.

Egentligen vill jag bara ligga hemma och burra upp mig i soffan och tycka svårt synd om mig själv, samtidigt som det här är förmodligen sista gången jag kommer träffa de flesta.. Sista gången man kan näsla in sig lite grann här och var.. Det vill man ju inte missa.. Vet att om jag inte går kommer jag gräva mig i evigeht att jag inte gjorde det..

Kommer förmodligen ta mig in dit, äta min middag, va svårt osocial(ofrivilligt) och sen ta mig hemåt.. Men då har man ändå varit där.. Mm så får det bli... Tror jag.. Kanske.. Förmodligen... Fan



Känner mig så dum när jag ringer Christian och frågar om skjuss.. Hade verkligen inte tänkt göra det idag, för att jag skäms över att göra det varje gång, men mår så jäkla dåligt.. Kommer se ut som ett vrak om jag ska ta mig kommunalt dit.. Kommer säkert tuppa av på T-banan... Usch blir spyfärdig av bara tanken.. Mm, får se vad det blir för färdmedel, men du vet att du hursom är bäst Chrillpop!



Nää en dusch på detta kanske hjälper... Vad fan ska man ha på sig sen då? Suck, orkar inte

Bittert slut

...Nää de hinner ju då inte ordnas tils imorgon... Kul, klätt på mig, svettas ut tio liter kroppsvätska, tagit ut aggresioner i trafiken, varit otrevlig som få mot folk, och väntat med lunchen helt i onödan då...



Nu ska jag dock göra mig en par goda pannkakor! Mmmm =D


Vill ha pannkakor

Doktorer och sjukvård är nog det jag hatar mest på denna jord... Bortsett från lakrits då.

Prata med Djurö VC nyss... Nää hon förstod inte aaalls varför de inte fick upp något på datorn för det ska fungera hit och dit...

Nu ringer hon och pratar med labb här i Vby för att se om proverna hinner bli klara innan min läkartid imorgon.. Om inte annat kan jag lika gärna ta proverna på djurö imorgon när jag ska dit.. Kul, då lär ju han vägra ge mig en remiss eftersom han inte fått några provsvar.. Lovely.

Fortsättning följer snart på denna intressanta, skrämmande, skärrande, lönlösa, skrattretande, horibla, gå-och-dö läkarhistoria..

Blir man smal av svettning?

Vakna i morse med jordes täppa och halsont.. Blää.

Burra upp mig i soffan med lite te och håning.. Mmm skönt att inte behöva göra ngt eller stressa upp sig över att man ska iväg utan bara kunna ligga och glo på världens sämsta såpor på teven :)

Var ju dock tvungen att ta mig upp till Vby för att ta blodprover... Mmm, de på Djurö VC sa att det fanns i datorn och det var lugnt att ta dem här. Sweet. Tar mig till läkarhuset och ner till labbaet för att testa där innan Vby VC. Nope inget i deras dator de jobbar ju inte med VC. Ok, 5 liter kroppsvätska har jag ju tappat på denna promenad då iaf..

Ner till VC, de har stängt provtagningen men skulle fixa iaf.. Underbart tänker jag. Nää men de har ju inte samma data system som Djurö så det finns ju inte i deras dator heller... Då var det inte mkt som hindra mig från att sparka sönder allt i min väg därinne... Nämen 5 liter svett till har bara utsöndras ur min sjuka kropp som fick mina kläder klistrade mot huden. Det är ju ändå så härligt.

Tar mig in på Hemköp för att köpa näsdukar och ägg innan hemfärd.. Nog aldrig sett en mer idiotiskt och seg kärring i kassan.. Tog nog 15 minuter att avklara 3 kunder som köpte 2 liter mjölk typ.. Då var det inte långt ifrån att jag tog tag i hennes hår och duka hennens huvud i bandet och skrek fula ord...

Så ringer man till Djurö VC... Japp, ringer upp om en och en haltimme.. Jippi! Så kan det säkert inte ens klara av en simpel handling som att faxa över en remiss... Får se, de skulle ringa nu 5 över....


Rätt tid, rätt plats

"Det finns en sak som är starkare än världens alla arméer, och det är en idé vilkens tid är inne"

-Victor Hugo


Londons bönor

London.. Mmm, jag och Madde var svårt flitiga tycker jag. Fan efter bara några minuter var vi helt hemma på tunnelbana och bussturer :) Kändes som man faktiskt hörde lite hemma där;) Till skillnad från när man tog upp tunnelbanekartan för första gången och insåg att de hade 411 linjer.. Då trodde jag aldrig att man ens skulle sätta sin fot på en perrong.. =P

Big Ben, Tower Bridge, Piccadelly Circus, Buckingam Palace, Oxford, Madame Tussaud, China town, Camden, ja en del av våra 3-4 dagars trip:) (plus studiebesök på bl.a. Smoke&mirros och MTV)

Sen blev det ju så klart barhäng, shopping och strosning på gator runt om... Så surt bara med huvudvärken.. Den släppte ju som sagt lite, men hängde kvar där hela tiden och störde.. Kanske tur det iof, då fick man inte i sig så mkt alkohol.. Haha.

Nä men det var riktigt kul.. Har alltid suktat efter att åka till London, och nu har man gjort det ;) Kommer garanterat att återvända! Måste bara hitta nå vettiga matställen, för att leva på förrättsmenyn men innehållande vitlöksbröd samt nachotallrik är ingen höjdare i längden.. Fan vad gott det var med riktigt mat när man kom hem! Mmm...


10 dagars helvete

Då var man hemma igen efter en kul trip till London. Huvudvärken höll i sig, lugnade sig dock lite så man fick njuta lite av storstaden :)

Nu är den dock tillbaka för fullt igen.. Suck. Käkat medicin i 10 dagar till ingen nytta.. Och nu får man vänta till Onsdag för att höra ännu en doktor komma fram till nada.. Men denna gång ska jag fan ta med mig en remiss till en röntgen därifrån... Usch, kan inte bara ngn ta bort denna värk??

Kanske ska skaffa en vodoodocka? Hehe


Antingen eller

"Livet är antingen ett dristigt äventyr eller ingenting"

- Helen Keller

Allt går

"Det omöjliga tar bara lite längre tid"

- Winston Churchill

Stark av att falla?

"Det är nederlaget som gör människorna bittra och elaka"

- William Somerset Maugham



Samtidigt som misslyckanden stärker än?
 

SÖS suger

Ja, jag skäms... Inte startat en dator på hela helgen faktiskt...

Jobba fredagen till 22... Lördag från 07... Söndag från 08... Helt slut när man kom hem.. Fast av en annan anledning än trötthet.. 

Nått fel har mitt huvud skaffat sig. Vad det är vet jag inte.. Inte de på SÖS heller... Jippi.

Började i lördag med en huggande smärta ovanför vänster tinning... Höll i sig hela dagen och på kvällen hade det gått till att det värkte hela tiden istället... 3 ipren knaprades den dagen till ingen skillnad...

När man öppna ögonen igår morse var smärtan det första man kände igen... Suck. Upp till jobbet, hitta inga värktabletter hemma.. Fick en tiffy på jobbet (dunder tabletter från thailand) De fungerar vanligtvis mot allt! Men igår... Nada. Omgivningen börja snurra under dagen... Fokusera blicken fanns inte, små smarta fläckar visades i mitt synfält ständigt och man fick kisa för att kunna fokusera någorlunda på saker... Illamåendet satt i halsen och det var flera gånger man var påväg till muggen utan resultat.. 

Ringde vårdguiden för lite bollning och jag blev tillsagt att ta mig till Sös akuten.. Okej, klockan 10.00 gick jag från jobbet då det inte fungera att arbeta längre.. Tog mig in till sös, blodtryck, feber och blodprov togs.. Fick sitta i ett rum i 1 och 1/2 timme.. sen kommer en doktor med lakan på huvud... Yes. Hon var ju helt bakom flötet och visste nog inte riktigt vad hon höll på med... Suck. Men hon kom inte fram till någonting utan trodde att det var någon muskelsak som krångla eftersom smärtan var centrerad.. Skrev ut nå tabletter och sa tack och hej..

Käka Tiffy, 2 alvedon samt den utskriva tabletten igår... Nada.

Imorse same shit när man vakna... Ingen skillnad what so ever. Eller jo, mindre illamående och mer huvudvärk... Nu har det liksom spritt sig så det är hela framgloben som värker.. Och det värker inte lite. Åkte in i södra länken idag.. Såg inte vägen när jag kom in.. Genom hela tunneln åkte man som i ett töcken och chansade lite på vart vägen var.. Känns stabilt. Not. 

Prata med kiropraktorn idag och ska dit klockan 17 för att se om det är något med musklerna.. Kan ju vara blodkärl/ådror som spökar också.. Då blir det plötsligt allvarligare..

Så skönt att mamma kläcker  ut sig att hennes arbetskollega, som sitter bredvid henne på jobbet som jag träffa häromdan, hennes man och 2 barn har hjärnhinneinflammation... Yes.

Tar mig upp till skolan.. SItter här nu, och ja, vi börjar inte förrän 13. Då messa jag ändå läraren imorse och sa att jag inte skulle koma förrän tio då jag trodde vi börja nio.. Ännu en gång väldigt bra info. Suck.


Känns så läskigt att vara ute.. Allt är som ett töcken, jag ser inte personer fullt ut och hjärnan hänger inte med alls.. Varken i lyssna, reaktioner eller tal.. Vad är det med mig?



...Och vi som åker till London imorgon.. Fan vilken bra tajming...



Showtime

Jaha, ska vi se om vi kan få ut nå vettigt av denna dag..



Snälla Ante, kom i tid!
Do as we learn you..
Kommer så bara inte gå..




Kallt som sjutton ute.. Frost på taket o klockan är snart nio...
Inte okej!
Solen kom fram, värmen kom tillbaka...

Vi behöver er ;)

Vara alla till lags...

"En kompromiss är konsten att dela en kaka så att alla tror de har fått den största biten..."

- Winston Churchill


Den bästaste av de alla

Tror jag har den raraste pojken man kan finna...



Igår när vi kom hem vid 22... As trötta både jag och Danne... Släpar mig mot balkongen och mummlar att jag ska röka innan tandborstning och sminkbortagnig och allt..

"Jaha, ska du inte öppna det här först då?" Säger han och slänger upp ett paket på sängen...
"Huh? Vad är det här..? Varför..?" står jag förvirrad och ögar mellan sängen och honom..
"Nää, bara för att.." får jag som svar..

Oh vad go han är.. *kramar om*


Öppnar med stor förvirring om vad han kan ha hittat på... Tror du inte han har gått och köpt mina mjukisar jag vill ha? Sötnos! Han är ju bara för underbar min karl.. 

Vad har jag gjort för att förtjäna honom?


Tomorrow it´s gone

Då satt man på praktiken igen... Fy fasiken vad jag är trött... Va här 05.10 imorse.. Jobba några timmar, hem i förhoppning om lite sömn.. Nope, två tvättmaskiner, disk, film i soffan, och lagad lunch... Mmmm! Gjorde laxpasta... Jäklar vad gott det var.. *Känner fortfarande smaken i munnen* :)

Och nu är man som sagt tillbaka... Ögonen kollar i kors av trötthet och skriptan är inte klar så jag kommer nog lätt sitta här till 22... Snark.

Imorgon är sista dagen... Fan, visst att jag kanske inte vill logga och sitta här varje kväll, men det känns trist o lämna allt... Funnit mig till ro här ju.. Hittar, namn, nycklar, larm... Undrar om de har nå mer produktioner på G som de behöver hjälp med... Hoppas Hoppas. Har ju haft as kul här med Fredde om kvällarna med skratt, problem och fula ord..:)

Mmm.. Får se vad det blir..

Fan, blev astaggad av träning och diet idag när jag var hemma en snabbis och fastna i en tidning... Det skiter ju sig ganska hårt idag kan man säga... Varför fick jag inte ärva mammas gener om att genomföra allt man vill och ska...?



Min 0366

Vad glad man blir av spontana sms som bara säger

"Vad glad jag är att du finns!"


*Puss*

Kärleken är din bästa vän?

"Vänskap övergår ofta i kärlek, kärlek aldrig i vänskap"

-Lord Byron


Det är väl så men ändå inte... Väldigt individuellt.. Men det bli ju aldrig vad det varit däremot tror jag inte...

Många kan tveka att ta steget mot kärleken med en vän för att man är rädd att mista vänkapen.... Om man vänder lite på det...


Segon

Skulle ha uppvisning 13.00... Japp. Sitter fortfarande i datasalen.. Suck.

Hade kunnat göra så mkt bättre av min animation om man inte hade tok stressat för att ha klart vid 12.30 för att sedan stress äta lunch....

Bajs

Madde I´m flying!

Snart bär det av mot London... Ska bli riktigt kul! 
Har velat åka till den staden sen man var liten och nu ska jag göra det:) Visserligen en kort visit på 3-4 dagar och en hel del upptagen tid med företagsbesök.. Men ändå! Klagar icke=D

Jag och Madde kommer röja stan... Hahaha. Kommer tappa bort oss första dagen och inte hitta hem =P Skulle vara så typiskt oss... :)

Hört att de ska ha bra sushi ställen.. Med sånna där flotta åka-runt-band.. Mmm, me likey!


5 dagar kvar....

En börda som lyfter

Fy fan vad skönt!

Har precis lämnat in alla mina uppgifter till Masoud.. Yes! 
En riktigt tung sten som lyfter från kroppen just nu, så  underbart så det finns inte... Inga uppgifter kvar! Förutom en portfolio pitch tills på måndag då förstås.. Men det känns inte alls för svårt att komma på :)



Har varit riktigt dålig på att blogga som en viss dam påpeka:) Men blivit så.. Stenhårt plugg hela dagen, hem äta middag snabbt som fan, åka till happy o jobba för att sedan komma hem runt 22... Då brukar det bli raka vägen i bingen för att sedan gå upp tidigt dagen efter... Suck. Inte  haft ngt ork alls att sätta på datorn... Eller jo, för plugg. Har tagit bort internet uppkopplingen för att lyckas o plugga.. Annars vet man att man fastnar där ganska duktigt.=P

Ska på 50års middag ikväll så då blir det inge jobba tonight.. Får istället komma dit vid 06 imorgon... Snark! Menmen.. finns väl inte så mkt att göra åt....


Nu dagens nästa problem... Vad ska man ha på sig ikväll?? 



Släpp ut det

"Det som ligger bakom oss och det som ligger framför oss är bagateller i jämförelse med det som ligger inom oss."

- Ralph Waldo Emerson


RSS 2.0