Premiär öppning!

Ahh.. Fortfarande shopping sugen! Dock inte lika mkt, men nya Nacka Forum öppnade idag klockan tio... 150 nya butiker med massa erbjudanden... Ahhh!

Fan Malin att du jobbar natt :( O Madde för att du inte är lika ledig som jag :) Känns inte helt okej att ta sig dit på kvällen.. Då har ju alla slutat jobba /skolan, så det lär bara vara proppfullt med folk.. Det vettifan om man pallar, särskilt inte med detta huvud :(

Dock är det ju helt värdelöst att åka själv, det suger nog ännu mer. Äsch, får se om man känner sig taggad efter träningen, kan ju vara kul att se hur det blivit, annars är det faktiskt inte hela värden. Det är bara meteriella ting. (Kom det där från mig?!)


Mm.. Är hur som sugen på att ta mig till en outlet butik som ligger brevid coopen här hemma.. Köpa nya träningsskor och byxor... Kanske man kan fynda lite där? Måste ju ändå till coopen att handla... Det borde bli en lagom promenad.

Ja så får det nog bli... Ska man orka kansta in en tvättmaskin innan också? Hum...


Kommentarer
Postat av: Madde

du är så duktig gull! vi får hålla oss uppdaterade om träningen. kanske har tid för shopping på lördag en snabbis? saknar dig sååååå mycket!

2008-10-23 @ 13:11:55
URL: http://pyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0