Var är min Peter Pan?

Har ni någon gång bara velat sätta er på ett tåg/flyg, vad som, och bara rulla iväg? Rymma iväg från allt som förväntas av er och alla måsten. Att för en dag inte behöva bry sig om någonting. Inte hur jobbet ska gå, vad ni har för jobb/vad du vill jobba med, vad ni ska göra till middag, hur många matlådor som behöver göras, inte bry sig om vilka saker ni borde ta tag i, och saker ni måste ta tag i, vad folk tjatar på er att ni ska göra och allting....


Jag är så trött på min tillvaro och jag känner hur jag äts upp infrån. Jag orkar inte allt. Absolut inte idag när näsan rinner, halsen vill inte samarbeta på några plan, det går inte att äta något, och kroppen är slapp som en oblåst ballong.

Jag kommer inte klara att ta mig till jobbet imorgon som det känns nu. Och det påfrestar min ångest massor idag. Inventering väntar och för en gångs skull såg jag faktiskt fram emot det! Men bävar för att ringa samtalet.. Känns så fel att man först varit sjukskriven en längre tid för en sak, jobbar lite, har semester lite längre, jobbar lite till, blir sjuk..... Så lägligt sjuk också.. Suck.

Jag har folk som jag vet förväntar sig massor av mig idag angående hemside arbete men det fungerar inte alls det heller.. Och för varje samtal jag får blir jag mer arg och ännu mer less. Jag har ångest över hur Danne ser på att jag är sjuk, igen, och även om jag inte tror att han ser det så, så känner jag mig så otillräcklig. Att jag inte gör något och bara är trasig. Bara ligger rakt upponer hemma bara för att typ..

Jag vill bara rymma iväg, bara en liten stund till omåsternas land och känna ron i min kropp som inte infunnit sig på många år. Jag klarar inte av att leva mitt liv som jag gör nu. Jag kommer gå så sönder inom en snar framtid.. Jag vill bli åtta igen och den enda ångesten som kändes var om man skulle orka slita sig från stranden för att cykla och köpa glass...  

Ge mig fler kontakter

Åh jag har verkligen ingen lust med något idag. Jobbet startar om  cirkus 1,30 och jag fasar verkligen för att ta mig dit. Av någon anlednig har jag varit så sjukt less hela veckan. Vill bara bort och förnya mitt liv. Kan inte någon komma som en stormvind och vända mitt liv upponer? Ge mig nytt jobb, nya insikter och en spark i arslet? Har så mycket att genomföra och ingen tid. Har tusen hemsidor varav en i princip ska vara klar på måndag. När fan ska jag hinna det? Nu finns inte ens tid att starta progammet och när jag kommer hem runt 22 kan jag tippa att jag inte är det minsta sugen. Och imorgon är det jobb 11-18 igen.. Fan också. Tror jag börjar komma allt närmare min vägg jag besökte för några år sedan.. Börjar kunna urskilja cementen mellan tegelstenarna.. Känner liksom inte riktigt igen mitt beteende. Jag är sjukt grinig på jobbet och får bita mig många gånger i läppen under dagen för att inte halshugga kunderna, jag gnäller på Danne för egentligen inte ett piss, och jag kan börja gråta på stört. Det är långt ifrån okej. Vad fan händer?

Kände knappt någon lycka av att få Hyndan såld och några extra tiotal tusen på kontot, och ännu fler tusen rullade in som blev kvar på lånet och på den sopiga lön jag fick borde jag hjula genom lägenheten. Men vad gör jag? Ah, har inte ens reflekterat över det. Igår hade jag en riktigt kul kväll trots att rejsnatten regnade bort, men var så lost. Stod mest rakt upponer och sa inte ett ljud. Kan ha med att göra att man var uppe 05, och rätt sliten, men ändå..

Har inte pratat med mina nära och kära på jag vet inte hur länge och ännu längre sen man sågs. Är det såhär det ska vara? Ska man slita på ett bygge varje dag i veckan och inte ha tid för sina vänner? Finns så många jag vill träffa och så många jag saknar, men det finns liksom ingen tid. Fan vad jag längtar, längtar efter ett måndag-fredag jobb. Börjar tro att de inte existerar längre. Om inte annat är de paxade för länge sedan.....

Börjar till och med bli sugen på att sätta mig i skolbänken igen och plugga något helt annat än vad jag gjort tidigare.. Bara för att komma bort, för att få nya vyer (mest nog dock bara för att jag vill ha nytt jobb....) Men att spendera en 3-4 år där igen med Csn som kn*llar en i baken är dock inte lika suget....

Åh

Lite slitnare, lite gladare

Ja vad ska man säga om helgen? Har haft skit kul fast det inte blev helt som det var tänkt=P Vi var ju nere på kjula och härjade och Danne skötte sig så bra så! =D En andra plats i cupen är inte fy skam alls! Dock blev det inga 402m tider, men som sagt, pallplatsen satt ju iaf. Och den bästa repan blev körd ;) Så skönt att sätta vissa folk på plats. Haha. Sen rådde det lite komplikationer mot söndagkvällen när startmotor och joks spökade så det blev en del meck som man gärna hade sluppit... Men men. Kvällarna som fylldes med öl och många skratt var ovärderliga. Satan vad kul vi hade! Och för en gångs skull lyckades man få med lite på bild också.. Men får kasta upp det lite senare då det nu är dags för en middagstripp till Sakura! Åh. Som jag har längtat! Sakura på luntmakargatan är att rekomendera starkt! Slurp!

Vi hade ju våran 2-års dag här förra veckan men då det var sådant stök inför helgen sköt vi helt enkelt lite på det hela.. Man är ju en rar flickvän helt enkelt. Haha



Blev en del meckande i helgen som sagt.. Men Danne verkar inte allt för ledsen för det ;)



Vi har funderat på ny chaufför till jänken. Vad tror ni? Haha


Det är i Eskilstuna det händer

Hur kan en bra planerad dag förvandlas till en stress-jag-hinner-inte-alls-dag?? Egentligen borde jag inte bli förvånad eftersom man lärt sig med tiden att det alltid blir så.. Men man fortsätter alltid att förundras.

Danne skulle sluta fyra. Fyra! Inte nu! God. Dusch, lunch, städning, disk, klädpackning och matpackning ska nu vara gjort inom en timme. Lovely, just lovely.

Bara att sätta fart då. Mot Kjula it is sen med strävan efter flera nior ;)

Bara att inse

När man för en gångs skull tänke ta tag i och ladda över alla bilder från kameran hittar man ju såklart inte sladd h*lvet*t! Suck. Alltid samma visa..

Men det kanske vill säga mig något? Soffan? Täcke? Mrs Marple? Japp


Man vill så mycket...

Märkligt hur man kan bli så orklös som blir efter ett dags arbete.. Helt färdig när jag kommer hem! I bilen hemmåt sitter man och funderar att jag ska göra det, och det, träna, handla, laga dundergod mat, fixa allt som bordes etcetera... Sen när man kommer hem dinker man ned i soffan och har ingen ork att resa sig längre. Suck. Inte mkt vettigt som blivit gjort idag fast idag har jag faktiskt lite att skylla på ;) Ingen lugn dag för fem öre på jobbet! Pröva att ha ensamt ansvar för fyra avdelningar inklusive leveranser.. Pust! Tur att jag hade Danne klippan att bossa över ;)

Har iallafall ätit urgod middag bestående av tonfisk röra, ägg, quinoa/röda linser på fullkornsbröd. Mumma kardemumma! Hoppas det blir lika bra som matlåda imorgon;)

Då karlsloken inte ville ha någon hjälp i garaget och jag har en för tidig arbetsdag framföra mig för att kika rejs blir det nog nerbäddning i soffan och kika på hederliga Mrs Marple. Haha. Vuxenpoäng? =P

Back on track!

Jaha. Då var man hemma i Svergiet igen då. Har haft en underbar helg på Åland med Bröllop och Mys. :) Får kasta upp bilder senare då denna dag är helt och hållet vikt åt städning. Kalas imorgon då Danen blir ännu ett år närmare graven ;) Och kan säga att det ser förjäkligt ut här hemma =/ Packning från semestern är kvar.. Helgens packning, tvätt i mängder, blaha blaha.. Och då man är ledig idag och jobbar för fullt imorgon har man inte så mkt val.. Men lite musik på det och det kommer gå som en dans :)


Men god vad min man är snygg i kostym. Me like it ALOT! :)

Ljuva minnen

Åh! Med föregående inlägg i minnet kan man ju inte undgå detta.

Madde, Axa, redigeringsrummet (The old and only!) Ja.. Goda tider var det. Fan vad kul vi hade! Nog det mesta man saknar med C3L. Vi ägde ju lätt på den fronten. Ingen kan nog göra sig så hemma som oss på en plats. Haha. Vem bakar till tisdag? Men Madde vad säger du, Axas och Joels dans var inte duglig! Dansade dom ens?? Besviken. Mycket besviken!

Kan ju bara älska denna video ;)

 

Två sidor

Snacka om att vara sentimental.

Det går Unga Mödrar på teven i bagrunden. En 18åring filmas medan hon föder sin lilla söta dotter.. Hon kämpar och kämpar och tillslut kommer det lilla livet ut och de gråter och är lyckliga. Vad gör Emelie? Jo hon sitter på bristningsgränsen till gråt och känner lycka hon med.*?!*

Det visas en film på fejan på en bröllops entré. Lite av den bästa jag sett tror jag. Så kul! Dom är glada och lyckliga och gör sin grej medan Emelie sitter och asflabbar bakom skärmen. Bruden kommer ut och det bli på riktigt. Vad gör Emelie? Jo hon sitter på gräsen till gråt och tänker, Åh, mys, åh fint. Nä här har vi inte känslobyten i 140..

Nä jag är nog inte aaaalls behov av sömn inte.. Haha


Måste ju kika in den! Idéerna flödar till den framtida dagen. Haha

http://www.jesper.nu/filmer/coolt/6034-JK_Wedding_Entrance_Dance/

Kritik tack ;)

Okej. Då varken mailar eller telefoner fungerar tar vi till detta.

Veliga Emelie kan bara inte bestämma sig utan iaf en liiiiten rådgivning av omgivningen. Den ska ju för fan hänga på väggen hemma=P

Danne önskade sig en tavla med tidkort och bilder från repan då han satte sitt personbästa och den efterlängtade 9:an.. Lite fix senare kommer vi fram till bilden nedan. Tyvärr var det ingen som hade bilder från just DEN repan, vilket jag lagt fram till Danne och han nöjde sig med vilken hjullyftsbild som helst.. De två stora är inte från det tillfället med de andra är iaf från samma dag.. Vi filmade ju dock bara och jag har gett upp mitt pyssel i FC för att få ut en fungerande stillbild.. =P

Så, vad sägs?:)



Sen blir det förhoppningsvis en svart ram...

Frossa på balkongen

Helt otroligt. Någon hostar på en balkong i området.. Jag är alltså inte ensam vaken i denna stora värld. Unbeliveable! Kan ju inte dock påstå att det är någon värme ute. Juck!

Mummel i sömnen

Man vet att man är uppe på tok för tidigt när gatlyktorna inte ens har börjat fundera på att släckas.. God.


Jag ska aldrig mer klaga på att behöva gå upp klockan 06 till ett arbete...

Även molnen har sin sol

Denna dag har varot förvånandsvärt bra! Kunde man inte tro när klockan ringde imorse och ögonen sved ;)

Jobbet har gått galant och ingen ångest alls har tyngt mina axlar. Inte ens axeln har värk! Dock varit väldigt snäll mot den idag men iaf.. Nyckelbenet har dock gjort sig påminnt och svanken hittade en öm punkt, men varför ska man klaga? :)

Fick ett väldigt upplyftande och gladligt samtal på vägen hem också! Får vi se vart det leder;) Hoppas det är vad jag vill och blir som jag vill! Men tar en dag i taget så får vi se vart det hela leder, orkar inte hoppas på något för mycket även om det lyfte min dag väldigt mkt! Alltid kul att få respons på sitt slit ;)

Även haft en spekulant på hyndan idag.. Var väl inte riktigt vad vi hade tänkt oss och fick inte riktigt som vi ville... Men men, även där får vi se vart det hela leder.. Det får helt enkelt ligga och sukta en vecka eller två. Som sagt så börjar ju folk komma tillbaka från semestrarna nu och det är ju inget negativt..


--

Oh, kom på nu att jag börjar 06.15 imorgon! God. Hur i helskotta ska jag palla det? Jag måste alltså gå upp.. Hum... 04.20 typ. Det är inte mänskligt, inte någonstans! Hjälp mig

Älskade granne

Är det lagligt av en granne att dammsuga såhär 06.37 på morgonen?

Frulle

Jaha. Då var man uppe. Ganska ovant att ha klockan på ringning, inte igår direkt ;) Och man kan ju inte riktigt påstå att man är pigg. Men nu efter lite kladd i ansiktet (typ första gången på 3 veckor...) och en mumsig smoothie i handen början man vakna till liv igen.

Vi satt och skruva ihop stolar som inhandlades till köket igår, så snygga! Älskar dem. Där blev det verkligen den som väntar på någonting gott..... :) Det gamla bordet som får vara kvar tills bordskiva till nya bordet inhandlats fick sig ett sådant lyft av de nya fyrbenta! Ser ju helt plötsligt helt okej ut.

Och så ringde en tjej på min hynda igår och ska komma och kolla på den ikväll.. Jippi! Hoppas hoppas innerligt! Det vore så najs...... =D

Nädags för lite plock,
Ha en bra dag nu allihopa!

Dunkar huvudet i väggen

Jag har ett nytt beroende tror jag. Fisk i kapprock. Mumma! Så sjukt gott. Precis mumsat i mig middag och jag är proppmätt som aldrig förr, och ändå går jag och suktar på min matlåda.. Haha. Tur att det är nyttigt så man kan "synda" ofta ;)

Imorgon börjar allvaret igen och det känns faktiskt rätt okej. Hade dödsångest här i början av veckan men ju närmare morgondagen vi kom desto mer samspelade mina känslor. Men såhär på kvällskvisten skulle jag inte tacka nej till en vecka till;) Åh, ge mig ett nytt jobb någon. Snälla. Finns så mycket man vill göra, men så lite nerver att lita på. Varför kunde man inte födas med en förmögenhet i ryggen? Då hade dom där satsningarna inte känts lika svåra.. Äsch, får se vad det blir. Mottot det löser sig alltid brukar ju fungera. Hehe.

--

Sitter och försöker mörda min data just nu. Får bara inte till freezeframen i final cuten? Axa? Eller jag får ut bilder, men de bli ihoptryckta och den ena eller andra är fel. Förstår inte.. Gah!

Åh, inge socker på hela dagen.. Jag vill ha cookie! Ge mig cookie! Med chokladbitar i.. Mmm.. Någon? :)

Min alldeles egna räääserförare

Landet är invaderat sedan några dagar tillbaka och jag har tokvägrat att starta datorn. Inte riktigt därför man är här ju. Men idag fick jag lite panikångest över hur mkt blogginlägg jag skulle ha att läsa på söndag så jag var ju bara tvungen.

Råka då även slinka in på resultatlistan från Kjula i helgen. Danne låg trea efter två deltävlingar (den andra regnade dock bort) men efter en dunderhelg ligger han nu etta!! Jag är så stolt över dig min älskling! Så himla kul! Sen att den efterlängtade 9an äntligen kom till slut gjorde ju inte heller något! *pussar i hela pannan* Min karl är bra. Han är lite av den bästaste! Åh



The beauty

Lovade ju en bild på min nya kärlek. Och här är hon.. Så sjukt nöjd! Det är som när man precis hade tagit körkortet och bara vill köra och köra.... :) Hoppas bara jag kan hålla den i samma skick som den är nu.. Ser helt sprojlans ut inuti! Nya däck och fälg är på gång också.. Mm!

Me like it alot!





Mupp vs Snygging

Handling - Check
Packning för helgen - Check

Känns bra. Nu är jag klar med det jag måste göra innan avfärd och ska påbörja packningen för veckan nu tänkte jag.. Sitter i soffan och skriver en av mina sedvanliga packlistor och teven står på i bakgrunden.. Snacka om chock man fick! Någon som sett Ugly Betty? Alla vet hur Henry ser ut, mesiga mupp Henry.. God vad han var hot i denna serie då!

Henry i Ugly Betty där han inte är allt för het....




Sen i denna serie som går nu på teven




Ehh, jag skulle då inte tacka nej ;)

Strunt

Åh, har ingen lust alls till något idag. Vill bara kura ner mig i soffan och njuta. Ni har hört detta förut va? Haha. Men regnet seglar ner utanför, det är mörkt och trist ute, och jag har tyysen saker att göra, vilket resulterar i noll sug. ;)

Nä om man skulle rycka sig i kragen och hugga tag i allt som ska göras.. Måste åka och handla då vi far till eskilstuna runt 16 för race imorgon och ölslag ikväll ;) Nog det som känns mest olockande. Vill inte gå utanför dörren. Haha. Men skulle vara så topp om jag han packa lite inför Lisslö veckan redan idag då det kommer bli tajt imorgon/måndag morgon. Kommer hem sent imorgon och ska åka tidigt på måndagen. Och någonstans där emellan ska man hinna handla mat för hela den veckan också. Att då ha packningen avklarad till viss mån vore inte helt fel. Nä nu känner jag hur svammlet börjar komma igång :) Dags för påklädning och vinka til regnet!

RSS 2.0