Finns det ingen personal på detta ställe eller?

Jobbhelgen äntligen över. Pust! Det har inte varit en rolig helg kan man säga. Klirret i plånboken var väl det som fick en att hålla modet uppe. Suck.

Lördagen var väl helt okej. Inga konstigheter, men söndagen.. God! Vad var inte slut i butiken? Köttfärsen, nästan allt kött överlag, all kyckling, morötter, äpplen, mandariner, apelsiner, bananer ja det mesta var slut. Och vems fel är det? Jo Emelies såklart! Köttet är det jätte brist på, det får vi inte hem något av knappt, frukten vet jag faktiskt inte.. Men kunder lyssnar ju inte på sådant, nä nä allt är lilla Emelies fel. Jippi. De första kunderna går an.. Men när det har kommit så många under en sådan kort tid att man knappt hinner lägga upp en vara i hyllan på en halvtimme, ja då ledsnar man. Till slut tog det verkligen emot att fortfarande le och buga och bocka för dem. Suck. Memen. Så härligt det är ibland...

Nu är man hemma från skolan igen och som vanligt sitter man och undrar, vad gjorde jag där? Inge nytt som sades utom datum när filmen ska vara klar... Kul! Samma visa imorgon då.. En timme med lärare och sen lek och spel med EMA. Haha. Torr vi har en riktigt bra ide på G! Måste bara finslipas lite och få lite struktur och tanke i den. Men den är go. Jappjapp. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0