Mönsterelev x3

Usch för detta usla väder!! Blåst, kallt och flingor flygandes i alla riktningar är ingen höjdare. Blä! Man kan ju inte påstå att man blir pigg av det heller. Kom hem och allt jag ville var att krypa ner i sängen alternativt soffan och bara domna bort. Ingen motivation till träning alls eller plugg eller något. Suck.

Men får man som man vill? Nä oftast inte. Så middag hos familjen Taikon står på schemat samt ett 45 minuters spinningpass lite senare. Blir nog bra. Kanske. Ansåg att eftersom jag är ledig imorgon kan jag köra ett gympass på morgonen, så himla mycket skönare. Det bästa är att skjuta på allt. Haha. Men kompenserar med spinningen. Så det känns inte allt för slackigt ;)


Mkt givande dag i skolan idag. Eller inte. Förstår inte vad det är för fel på folk! För i h*lvete! Vi har gått igenom detta minst 3 gånger innan, ni har inte alls med vad folk ska göra, sluta vara så nyfikna. Lärarna vet PRECIS vad alla ska göra och allt bara ältas om och om igen. Visst, några punkter kanske man kan vara med på, såsom informations brist etc. Den har vart långt ifrån bra, men mycket, hallå, ni går en utbildning, ni är där för att lära er saker inte ha ett tak över huvudet med saker som ni kan använda hur ni vill utan kunskap. Visst, det har varit en del brister i lärandet, absolut, men i denna situation tar tag faktiskt skolans parti, vad får man ut av att leka med sig själv i två år? Spara pengar och köp skiten själv då. Detta är en skola och man får betyg och man har uppgifter. That´s it. Hur svårt kan det vara? Gillar ni det inte, nä men sluta då!

Usch blir så jäkla irriterad på folk som inte kan få saker inträngda i deras små huvuden. Att klaga på saker när man varken har närvaro eller gör uppgifter, nä det säger ju sig självt? Tror att vi EMA kvinnor (Jag lyssnar på dig Björn) är de enda som inte har någon rest och som i princip har full närvaro. VI är alltid först på plats och lämnar in allt i tid, oavsett komplikationer. Hur svårt kan det vara?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0