Var de tvungna??

Jaha så låg man i sängen igen. Var svårt hurtig och var uppe vid nio i morse för promenix med hundarna innan frukost.. Sen tänkte man vara duktig och plugga lite, lätt skönast att lägga sig på sängen med datorn! Mm, mkt plugg det har blivit då. Slagits med nya Facebook som man inte fattar något av och mkt kli bakom öronen och magen på hundarna som båda ligger och snarkar brevid mig.

Klockan har dock slagit elva för en stund sedan och det känns som att det börjar bli dags för en långpromenad med damerna för att sedan inta lite lunch innan arbete. Kan inte påstå att jag har lika stor lust att jobba idag. Haha. Hade hellre legar kvar här i mys sängen. Fördelen är väl att man piggar på sig ganska mycket efter en timmes luftintag :) Och så en dusch på det kanske...

Kommentarer
Postat av: emma

Så du har bara en eller?

Jag vill bara ha en, kan inte tänka mig som det ser ut nu att jag skulle vilja göra något annat. Danielles namn är ju något speciellt, det är om man kanske fick ett till barn dårå ;)

2009-03-14 @ 16:59:46
URL: http://litenemma.blogg.se/
Postat av: emma

Ja, kan också tycka att det inte är riktigt snyggt med massa gaddningar på tjejer, det passar killar bättre :P En är helt okej dock :)

Vad kostade din?

2009-03-15 @ 19:17:50
URL: http://litenemma.blogg.se/
Postat av: emma

har inte riktigt tagit in nya facebook utseendet, tycker inte om!! :P haha

2009-03-18 @ 10:42:53
URL: http://litenemma.blogg.se/
Postat av: emma

Fan va schysst, jag vill också ha "gratis" :)

Ska in nu på lördag och kolla upp priset, skulle redan ha gjort det, men det kommer alltid saker emellan :P eller så är jag bara lite lat .. hehe :P

2009-03-18 @ 15:37:21
URL: http://litenemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0