Oups, I did it again

Jag tror bilden från tala för sig själv för hur helgen var. Längre redovisning kommer imorgon. Nu ska jag inta sängen efter en lång härlig dusch! Bäddade sängar och dusch är något vi underskattar på tok för mkt i våra hem! Efter en helg utan vet jag.. Och toaletter! Jag älskar numera vatten toaletter mer än allt! Ska krama om min extra mycket innan jag dunar bort till drömmarnas värld.


Apotek missbruk

Åh vad jag älskar min kropp för tillfället. Eller inte. Axeln känns väl aningen, lite, pytte, bättre då det inte dunkar och ilar allt för mkt. Om man inte rör den vill säga.. Suck. Uppladdat med linnex, voltaren t gel, ipren you name it. Fan också. Jobbigaste är att alla på jobbet vet att jag ska bort ikväll/helgen och när jag ringer mig sjuk känns det som att alla tror att det är för att jag ska iväg och fixa och blaha blaha. Fast det verkligen inte är så. Ska iaf inte åka förrän 18-19 så det gör ju ingen skilland liksom...

Men klarar så bara inte av att arbeta. Tagit en hel del tid och lidelse för att få ihop den här texten liksom, hur ska man då kunna lyfta tunga grejer? Åh, underbart... Fan, varför blev jag född i en trasdockas kropp? Vad hände med den starka slitsamma kroppen som jag borde ha?

Bara ett litet hej

Tänk vad ett litet telefonsamtal kan göra :) Att det faktiskt finns någon som bryr sig egentligen på det där bygget.. Blev chockad när jag såg namnet på telefonen men leendet satt kvar efter luren lagts på :)

Me like u mikey


Snabbspola mig fram tack

Inga hantverkare än. Suck. Vart är de?? Får ta och komma nu så jag kan börja bädda ner mig =P

Klockan slår snart halv sju och ingen middag är påtänkt. Har varken ork eller lust. Värken har tagit över min hunger och jag vill inget mer än att bädda ner mig i soffan framför något bra på burken och äta någon form av snask. Får man, kan man? Nä. Så kan dessa herrar ta och komma nu? Middagen vet i sjutton vad man ska göra.. Har som sagt ingen motivation. Men egentligen borde man väl äta något? Känns surt att laga mat när man inte har något aptit. Den ekvationen går ju inte ihop =P


Och så ska man ju tydligen packa också... Hur fan vet man vad man ska ha på sig i två dar och en kväll med risk för både regn och tokvärme? Åh, ljuvliga, underbara, bästaste dag

En kort resumé

Det har varit dåligt bloggande på mig, återigen. Varit ganska mycket denna vecka med förberedelser och tjafs inför helgen.. Tisdagen var jag dock på "klädparty" och lyckades bli av med ganska mkt! 400 riksdaler klirrades in och med tanke på att jag sålde ut plagget för typ 15:- st blev det en del=P Lyckades med kap också:) En beige everest väst för 40:-, tigerskärp 40:- och skitsnygga stövlar för, hör och häpna, 15:-! Får väl kaste upp bilder en vacker dag. Haha.

Gårdagen såg ut som så att arbete till 17.30, sen Jula och handla sovsäckar och kylklampar, sen willys för mathandling inför helgen och sedan köande hem.. Sen fem lass från bilen med grejer. Shit alltså. Hur tänkte jag? Middag på det och 22.15 plingade blåbärspajen klar i ugnen. Så gott! Slurp! Får man efter en veckas suktande. Haha :)

Hämtade förövrigt min parfym igår!! Yes, äntligen! Å den luktar så gott! Sprungit runt och sniffat på mig själv sen den kom innanför dörren. Helt underbart. Besattheten har börjat, nu kommer jag inte gå en meter utan den :)


Nä nu borde hantvekarna snart kliva innanför dörren, kanske ska försöka ta mig upp ur soffan....


Återigen har man lyckats

Trasdockan Emelie tiller tjänst, vad får det lov att vara?

Jag är nog lite av en mästare. En mästare på att (miss)lyckas med allt. Körde frukt idag på jobbet, vilket inte hör till min starka sida då jag för tre år sedan fick dispans av dåvarande chef för att min ryg inte klarar det.. Kris där idag, och då jag varit tjänstledig i två år och småplockat lite frukt vilket har fungerat bra, hoppade jag in i leken för 110%. Mm, kanske inte var det smartaste jag gjort på senaste. Halva dan går och jag får lite känningar i rygg och axel, men för sjutton, kör på bah! Det är ju fortfarande mycket kvar och lite smärta har ju ingen dött av.. Nädå, men näst intill. Plötsligt smäller det till och damen kan typ inte gå. Kul! Har ju haft problem med axeln i snart 3 år som de flesta vet? (8 inflammationer och värk 24/7 i tre år, Yes!) Så ryggen gav upp och axeln värkte som aldrig förr. Fy fan. Lunkade iväg på lunch ihop om att det kanske skulle lugna sig lite? Har så sjukt svårt att säga att jag inte kan arbeta när jag vet att det finns så mkt att göra.. Men icke sa nicke. Armen gick inte att lyfta och det värkte från fingerspetsarna till örat. Fy fan vad bra... Åh! Sen ryggen som en stordunkade stenplatta på det. Kan nog inte bli bättre.....

Så det var bara att stämpla ut och bege sig till min akuttid hos kirpraktorn.. Mycket knäckade och skratt senare kände jag mig mot förmodan lite bättre, eller rättare sagt, mer avslappnad och domnad tror jag.. Men nu är det tillbaka på samma resa. Sitter försiktigt i soffan och smärtan är inte nådig. Det ilar nå så förjävligt i axeln alltså! Smått orolig övet att jag inte kommer kunna ta mig till jobbet imorgon.... Men det kan väl bara tiden utvisa..

God! Ta bort min pain någon!!

Säg hej till porslinet

Jäklar. Nog den långsammaste middagen jag har ätit ever. Och då är det ändå mat kvar i både kastrull och på tallrik. Suck.

Illamåendet vägrar försvinna och det ser ut som att min lista som ska göras idag kortas ned ordentligt... Hoppas bara det blir bättre till imorgon då arbete väntar och tysen andra saker.. Har fan inte tid att bli sjuk nu!

Hallå vart tog du vägen??

Maten står på spisen och tusen projekt är igång.. Vad hände med denna dag? Försvann lika fort som den dök upp.. Suck.

Vet inte om det berodde på min och Beckys lunch (Hoppas verkligen inte det, för den maten vill jag ta igen! Super god wok;) ) Eller det faktum att ligga i gassade sol och studera algebra är inte bra för magen.. Både hon och jag fick riktigt illamående på G och det hänger fortfarande kvar.. Huvudet värker det med. Trots att jag druckit ett antal liter vatten idag. Suck.

Maten står som sagt på spisen iaf och jag hoppas att lite mat i magen ska ta bort det onda? Måste ju ha mat iaf.. Laxpasta med fullkornstagliatelle och broccoli. Mums!

Sen ska jag ju bara fixa mamis dator, plocka ihop kläderna till försäljningen imorgon, påbörja min hemsida samt iroc danne racing sidan, lite motion ska klämmas in och skulle gärna ligga lite på soffan och tycka synd om mig själv också.. Suck.

Hinner väl med en sak på listan kanske? Haha

Matproblem!

SItter i sånna beslutångestar. Fredag kväll bär det av mot Eskilstuna och racehelg. (Hör och häpna, en jobbfri helg!!) Kallvatten och ellös. Luftmadrass och nollgradiga nätter i skåpet. Yes. Längtar redan. Haha.

Men mitt stora kval är maten. Vad fan kan man ha med sig? Hamburgare/korv/kött fungerar ju att ha djupfryst och äta typ lördag kväll.. Borde ju hålla sig i kylväskan. Lite mer kärvt mot söndagen kan jag tänka mig. Bröd med grönsaker och mjukost fungerar ju hela helgen.. Men sen då?? Fan finns ju verkligen ingenting som inte behöver vara kylt. Bra svårt.. Mami kom med idén att köpa typ ravioli/andra konserver och folieform och värma på grillen.. Fungerar ju helt klart. Om man nu orkar tända grillen för det.. Fast o andra sidan måste man ju även tända den om man ska äta korv.. Hum. Mm, finns i bakhuvudet iaf.


Ingen som har någe bra tips på deta??


Lär ju ladda upp med frukt och bars så iaf jag kan stå mig om dagarna. Haha.

Svammel svammel

Det är kul att man efter 9 timmars sömn fortfarande är helt död. Suck. Men ack så skönt att det är måndag, och man är ledig! Yes.

Ska infinna mig hos min vaxdam här om några timmar och få lite vackrare ben. Hoppas bara att det fungerar då jag är en vecka tidig eftersom benen ska visas upp ihelgen och vill gärna ha dem hårfria=P Men borde nog gå så bra så.. Sen bär det av in till da city och hjälpa Becky med hennes matte. Matte B prov går av stapeln här om någon vecka och damen har panik på hög nivå. Ska förska lugna det och kanske få igång mina egna hjärnceller? Haha. Vet inte hur mkt man minns från de kurserna, men matte var ju alltid min starka sida så lite borde man kunna hjälpa=P

Har även såklart, blivit sjukt taggad på att finally få upp min hemsida, men får se hur mkt man hinner göra idag.. Och träna! Fan. Blir mer och mer taggad för var dag, men är så sjukt trött när man kommer hem sent från jobbet. Hur fan ska detta funka? Kan ju inte träna en dag i veckan liksom, fungerar ju inte... Gah!

Smell me

Åh! Jag har funnti min ljuva parfym! Me love internet long time!

Fast måste nog vänta tills imorgon till att beställa då man är lite klarare i knoppen än vad man är nu... Om man lyckas hålla sig vill säga =D


------


Så bra gick det... Om sisådär 1-2 dagar dimper paketet ned här hemma.. Åh vad jag kommer lukta gott! Som jag har längtat! 2 år har jag letat och letat utan framgång, men inte tidigare haft en tanke på nätet? Och då har jag ju ändå hämtat bilder på den samt att man sitter vid datorn hela dagarna? Sladden når inte hela vägen upp ibland. Haha. En billig peng kom man undan med också. Åh vad denna dag slutade bra! Karln kom hem nu också.. Åh, mys! :)



Inte riktigt som planerat...

Gud vad jag är schlejten..

Arbete klart vid 18 rycket och då bar det av till Becky för lite trevligt sällskap. Damerna hade vinkväll men då arbete väntas även imorgon kände jag att jag tyvärr var tvungen att hoppa det. Vet hur alkohol, jag och Becky fungerar tillsammans. Haha! Åkte iaf förbi en sväng som blev några timmar och fick mig några skratt. Även en del bilder från konfermationen för dryga 7 år sedan. My god säger jag bara! Haha! Dock så kul att ha, visste inte att de existerade....

Hursom var jag på hemvägen hur taggad som helst. Jag skulle äta middag, promenera, fixa ihop min hemsida, plocka saker här hemma på nya hyllorna, ja nämn det. Sallad ála Islandstorget inhandlades och nu sitter jag här färdigätet på soffan helt sjukt död. Kroppen vill inte riktigt lyda mig utan trycker ned min rumpa mot dynan och vägrar släppa taget. Ögonlocket hänger nere vid kindbenen och den lilla hjärndel som brukar ha någon vett har sprungit långt bort.. Ser nu också att klockan slår 22.12. Jaha, dags för sängen eller?

Men middag och ett blogginlägg kunde man få till iaf... Haha

Gammal godig

"Ingen är så blygsam att han inte gärna hör beröm"

- Svenskt

Kom igen gnaget!

Matchdags it is!

AIK - Elfsborg om sisådär 2 och en halvtimme... MMM! Kan nog bli en tuff match.. Men det tar vi lätt ;)
Nu far bilen mot Pata, lite sol, mycket skratt, lite mer sol och sen ni. Yes. Så jag har längtat!


Välj rätt steg

"Man kan botas från sin sjukdom, inte från sitt öde"

- Kina

Jag fick honom

Lite ork tillbaka efter lite luft. Stekt kyckling, råris, broccoli, blomkål och keso får det bli. Det fräser för fullt på spisen :) Enkelt och lagom nyttigt ;)

Nu kom karln innan för dörren också. Trevligt :) Åh! Nu ska jag haffa honom direkt! Hyllorna ska upp i sovrummet today! Nu! Nu på en gång. Denna gång kommer han inte undan ;)

Vad hände?

Helt galet trött. Kom hem taggad för promenad, fix hemma, mat, jobbletande, ja allt. Dank ned i soffan med datorn och fastna i jobbsökandet.. Såhär två timmar senare kommer man på sig själv halvt döende med hängande ögonlock. Stabilt!

Kycklingen står halvt tinad på diskbänken men vad middagen kommer att bära med sig vettifan.. Suck. Kyckling och grönt låter bra=P Blir nog något i enkel form. Klockan blev ju helt plötsligt jätte mycket! Åh

Snark!

God damn vad jag är trött idag! På tok för sen sänggång igår för min del känner jag... Att det är pissväder ute hjälper ju intte direkt heller :(

Dagens motivation; DH ikväll! =D

Måste göra något....

"Ingenting är för människan så svårt att uthärda som ett liv utan uppgifter och mål"

- Blaise Pascal

"Kom igen gnaget...."

Åh, jag och Danne flög iväg här till barkarby för att impulshandla köksmöbler.. Gick sådär. Fanns inte ett piss av det vi ville. Suck. Att butikerna skulle stänga inom 40 minuter hjälpte inte heller då vi hade några att ta oss igenom. Haha. Men hittade dock fyra tältstolar som kommer göra sig fina på Kjula här om någon vecka :) Gud vad skönt det ska bli att ha något att sitta på denna gång. Haha. Bra grill hittade vi också, men glömde bort den totoalt, så får väl ta mig dit någon dag här...

Hursom, så väl klara for vi till Solna för att Danen skulle kolla efter lite verktyg de glömde UTE på jobbet i eftermiddags.. Fanns kvar;) Men det som fångade min uppmärksamhet var ju Råsunda.. Huset låg nästintill och jag kom på mig själv instämma i de ljuva stämmorna.. Åh vad jag vill vara där! Leder med 1-0 också;) Yes. Så sjukt jävla skönt! Håll det nu bara också!

Fan vad jag har blivit dålig på  att springa på matcherna.. Vad hände liksom? Finns ju inge underbarare......


Barnen växer upp fort...

Hittade lite gamla bilder på datorn som jag har tagit över från den stora burken..

Gud vad svårt det är att förstå att Asta har varit såhär liten! Vad hände? Nu är hon längre än en själv när man ligger brevid henne i sängen liksom... Men gud vad hon är söt! Ingen koll på benen för fem öre hade hon och blandningen med labbe gjorde sig påminnd om fossingarna som var stora som klossar gentemot resten av kroppen. Haha. Så söt!


Seg morgon

Måndag igen.. Och för en gångs skull är jag så nöjd över det! En ledig dag efter 6 dagars arbetsvecka. Lovely! Ställde klockan på tio bara för att, brukar ju vakna vid åtta/nio hursom, men mest för att inte sova bort dagen om det skulle vara möjligt.. Joda, tio ringer klockan och Emelie är såå trött! Kul. Men nu är man uppe, och de där extra timmars sömn var nog välbehövda efter helgens slit.....

Nu dags för en tyresö tripp i den urtråkiga vädret (!) och hämta lite husliga saker och pussa på mamsen..

Dagens visdom

"Att läsa en bok för första gången är om att finna en ny vän; att läsa om den är som att återse en gammal bekant"

- Kina

Lite mer framåt tack..

"Livet är som en kontorsstol - det gäller att ha rätt inställning"

- Okänd


En liten resumé

Åh så sjukt trött!

Arbetsveckan har varit bättre än förväntat.. På vissa plan iaf. Andra kan diskureras livfullt. Känns dock numera helt okej att åka till jobbet och att springa runt hela dagarna har fått upp mitt endorfin nå enormt! Konstigt nog. Haha. Har hållit på matlistan duktigt (självklart hoppat runt med dagarna) Men allt jag ska äta har jag ätit. Dock skiter det sig på morgondagens matlåda.. Har så mycket smårester i kylen efter veckan så det blev ett lite hoppplock som kanske inte vart det bästa, Haha. Menmen. Blev nyfiken på hur mkt man sprang runt på en dag så en stegräknare har följt mig dessa arbetsdagar. Nå helt sjukt! Man ska ju varje dag gå 10,000 steg.. Dessa tre dagar har jag efter avslutat arbetspass varit runt 12.000 :) Sen kvällspromenad på det.. Så en 18.000 steg varje dag borde väl vara godkänt? =D Litet steg på vägen.. Eller många, beror på hur man ser det. Haha.

Så sjukt trött nu iaf, kom hem sent, nästan precis fått i mig middag och bara domnar bort i soffan. Snark! Funderar på att lägga mig i sängen redan nu och läsa lite.. Korsord kanske? Svårt sugen. För att kunna somna tiiidigt. Har en jobbig helg framför mig.. Jobb, race och ännu mera jobb.. Sen allt fifflande vid sidan om. Kommer förmodligen dö....

Underbarare start på arbetslivet efter 2 års studier kan man ju inte ha; Arbete tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag=LEDIG! jobb tisdag, ocnsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag... Yes.

Se till allt det goda

"Njut av livet det går inte i repris"

- Okänd

Having a nice day! :)


Säg hej till John Blund


It´s time to synda

Åh, hatar dessa dagar man bara känner sig helt blää.. Det är de dagarna som är elaka mot kroppen. Haha

SItter nu i soffan och funderar på att dra på en film och bara tycka synd om mig själv. Och så SJUKT sugen på chips och dipp.. Vet att jag inte får, då jag börjat med all nyttig mat och så.. MEN... Kanske kan vara lite värd det? Pga.... Precis det..  *host* Om jag syndar innan maken kommer hem och det plockas undan innan, då har jag väl inte syndat? Då kan man duktigt sopa det under mattan :) Får ju se det som också att jag får en bra Power Walk till affären, och tillbaka! Haha. Allt går att resonera ut till något bra :)


Mm, får nog faktiskt bli så att man smiter iväg och handlar lite synd......


Ge mig ett jobb!

Så less idag. Vädret är grått, inget går som jag vill, är trött som få, huvudet värker nå enormt och det är sista dagen i frihet. Åh!

Kan inte beskriva den ångesten jag har nu alltå. Bara känner panikångesten komma krypande där bak.. Ingen ork, tårarna är inte långt borta och helt känslokall.. Tanken att göra något så jag får sitta i fängelse istället har slagit mig.. Haha! Äh, känns väl förmodligen bättre imorgon när man kommer in i allt. Ska ju vara glad att jag iaf har ett fast jobb. Inte alla som har i detta läge.. Så det är väl bara att gilla läget och försöka söka sig iväg under tiden. Mm, men det är svårt att smälta. Just att man ser det som att man backar så många steg i sitt liv. Även arbetsmässigt känns det som att jag backar då situationen ser lite annorlunda ut på jobbet nu än det gjorde för två år sedan.. Surt. Får se vad mötena i veckan ger.. Åh, kan inte någon bara ringa och säga; Hej jag har ett jobb åt dig, sugen på detta? JAAAAAA!

Alla räknas...

"Små vänner kan visa sig vara de största"

- Okänd

Virrvarv av bokstäver

Åh vad mitt lilla stackars huvud inte mår bra just nu. Tror dock att jag är klar med min recension nu. Lite iaf. Den är duglig. För stunden. Haha. Men bra nog för att få vila någon timme för att sedan se med nya ögon och läsa för maken när han kommer hem till midaggen.. Blir nog bra. Tror till och med att jag ska synda och kolla på DH som jag missade i tisdags pga utställningen. Yes!

Så får det bli, lite regn-blås-DH-filt-mys i soffa. Mmm!

Nä kan jag inte påstå....

"Den som vill leva om sitt liv, har inte levt..."

- Karen Blixten




Stämmer ju så bara inte..
Man kan ju inte alltid påverka sitt eget liv? Man kan leva sitt liv fullt ut och vara nöjd men ändå ha stunder man vill radera ur sitt sinne eller situationer man skulle ha hanterat olika och förnändra sitt liv på så vis..

Eller varför inte bara få chansen att leva om sitt liv för att göra något helt annat med det?
Bara för att liksom....


Helt osammanhängande

Åh. Ingen lust med något idag. Måste verkligen åka och handla, har ju gjort lista och allt, men så bara ingen lust att ta mig iväg! Hur kul är det att storhandla själv liksom? Blä. Måste samtidgt sitta med mina arbetsprover så känns så taskigt att bara dra med sig någon och handla och sen dumpa dem. Hehe. Har iaf precis tryckt i mig en mumsig spenatsoppa. Så enkelt, så gott, och så nyttigt. Slurp :)

Konstigt väder är det ute också.. Ösregn, sol, molning, sol, blåser.. Vad händer liksom? Kan väl hålla sig till ett väder om dagen?? Först blir man ligga-i-soffan-hela-dagen sugen när regnet sipprar ner, och sedan taggad till allt man ska göra när solen tittar fram. Och så hoppar humöret upp och ner under hela förmiddagen...

Vill ha sommar...



Gröna veckan välkomnas

Sisådär! Nu har man nästan hela morgonen planerat veckans matschema. Har inte direkt gjort såhär tidigare, men för att få en nyttig mattvecka och veta vad man ska storhandla är det perfekt. Att sedan mixa runt dagarna lite (vilket det garanterat kommer att göras då jag velar så mkt :)  ) gör ju inte så mkt. Man vet ju att man får i sig allt ändå. Blir nog bra.

Kul att grönsaks listan är längre än resten av butikens varor. Haha. Men svårt sugen på allt som ska komma denna vecka. Dock insåg jag efter min meny att jag typ är "vegetarian". Haha! Bara lax, torsk, tonfisk... Dock kyckling och biff någon dag här, så ingen jätte ångest. Skriker mer efter mina korvar och köttbullar, köttfärs som jag valt att välja bort eftersom jag vet att det inte är det bästa att stoppa i sig.. Om man inte gör det eget då, men under min första arbetsvecka tror jag inte att jag är så sugen? =P

Måste nog dock stoppa i mig något innan handling, frågan är bara vad det finns för nyttigheter hemma när skåpen ekar tomt.....

Att tiga är guld...

"Den som säger sanningen syndar inte men han skapar besvär"

- Spanskt

Livet är en ond cirkel

Blir inge bilkväll för mig idag.. Helt död. Huvudvärken har eskalerat, frossan kryper sig på till och från och magen mår sig inte som den bör.. (Kanske bara beror på allt Embla-kräk prat idag?)

Hursom ligger jag nedbäddad i soffan och väntar på maken så man kan slå på en film och somna sött :) Inte en helt fel fredag det heller. Har även lyckats börja på mina arbetsprover så det käns topp. Men länge sen man skrev. Och recensioner också! Nog inte gjort sen gymnasiet.. Och om jag minns rätt fick jag en del kritik på den. Haha! Äh, gäller att gå ut hårt :)




Känns som att min tid inte räcker till det jag vill.. Jag vill så mycket men är rädd för att släppa efter åt ett håll för att gå miste om ett annat.. Men är det verkligen bättre att på så vis mista båda? Just nu ser jag det som att jag har bakat 8 ENORMA steg bakåt i mitt liv. För två år sedan hade jag min största förändring i mitt liv. Vilket jag redan skrivit om. Att jag nu ska gå tillbaka till delar av den känns inte helt okej. Känns som ett enormt bakslag och att jag ännu en gång fått svar på att jag är värdelös...


Snörvel *host* Snörvel

Fredag. Ännu en vecka smiter iväg..

Känns skönt att ha en ganska oplanerad helg. Eller saker att göra har man ju alltid; Ska hjälpa maken i garaget och ut och leka lite här ikväll och imorgon.. Sen måste jag få ihop lite arbetsprover tills på måndag.. Längtar verkligen att få sätta mig och skriva igen :) Blir nog bra. Sen måste måste min förbannade hemsida upp nu! Gah! Man ska bara orka ta tag i den och sätta ihop den också. Har ju nu iaf skissat upp en mall som jag tror det blir. Men vet ju hur en annan är, man börjar, gör om, gör nytt. Finns så många sätt att göra när man som jag ska kasta upp massa bilder.. Menmen.

Sen att bli av men denna förbannade förskylning verkar svårare än svårast.. Suck. Visst har jag ju inte varit den snällaste mot den de senaste dagarna med alkohol, sena nätter och halvnakna kläder.. Men det ska vi inte prata om. Haha. Vill bara bli frisk innan arbetet tar igång nästa vecka.. Ett helvete och jobba sjuk ju :(






Inget ska gå som en dans..

"Det är inte arbetet, som tar död på en man, utan bekymren"

- England

Vad som händer bakom ryggen..

Undra hur många gamla vänner som man tror sig ha på ett ställe, befinna sig någon helt annanstans? Trodde absolut inte detta om denna karl. Långt ifrån detta! Jag kan köpa vänskapen, den är trots allt gammal, men efter alla år de gled isär och olika syn på saker och ting, förvånar detta mig nå enormt. Jag som sprang på honom här om veckan och verkligen kom underfund med hur mkt jag saknade honom.. Och trodde han hade fått bukt på allt, det var ju trots allt han som "växte ifrån" oss först... (Eller kom andra känslor emellan?) Att sedan se detta kom som en stor chock. Nästan som ett litet hugg i bröstet av någon anledning..


Men man måste väl tacka för bilderna.. Mohaha, kommer jag leva på länge :)

Have to buy me some time

Även denna dag verkar kunna rinna iväg..

Har lyckats plocka undan lite här hemma och tvättat sig lite och så.. Även jagat lite jobb till och med! Så helt bortkastad har ju inte denna dag varit.. Men så himla oroväckande att allt bara försvinner.

Isabelle fyller två här snart och jag tyckte precis att jag var ute och manade på Malin att få igång sina värkar.. Eller att den där kvällen jag satt ute och hon kom gåendes förbi och släppte nyheten till mig först skulle vara nästan tre år sedan?.. Helt sjukt.

Att det nu har gått två år sedan jag satt i Vik och ansökte till skolan med svaga förhoppningar men med en styrka jag inte hade haft innan känns också så långt borta.

Att det är två år sedan hela mitt liv förändrades och jag tog många nya steg i livet. Flyttade ifrån mitt gamla liv, hade lite kul på vägen, och fann min andra halva som jag ska hålla fast vid i resten av mitt liv..

Jag jag har haft körkort samt min silvriga räjserbil i fyra år är också nå helt sjukt, Har inte ens reflekterat över att min prövotid gick ut för två år sedan?



Samtidigt kommer framtidsångesten.. Vad fan ska jag göra med mitt liv? Vad vill jag göra? Kommer jag hinna göra något? Kommer jag att lyckas? Eller kommer jag fortsätta träla i samma jävla skit spår för evigt...?

Ny punkt i livet eller tre steg tillbaka?

Fan vad konstigt det känns. Var på avslutningsmiddag igår och det var jätte trevligt! Verkligen. Men.. Maten och alkoholintaget tog väl en tre timmar, mycket prat, många skratt och några kronor fattigare. Resterande åkte vidare med lärarna och skulle parta vidare, vilket jag gärna hade gjort jag med, men valde att ta mig hemmåt istället, är ju trots allt dunderförskyld och att ränna runt på stan med klänning och bara fötter kändes lite sådär. Så alla dankade av, jag tog mig hem, och när man skulle lägga sig kom tankarna.. Vad fan händer nu? Vi ska aldrig tillbaka till skolan. Vi ska aldrig mer svära åt datorn i redigeringsrummet, få ta-livet-av-sig tankar när man hör maja gapa, svära över att Urb är sen, eller skrika efter Matsi-Patsi i korridorerna. Inga sushi luncher, inge skratt med björns imiteringar, ingenting. Fy fan vad tomt det känns! Det som har varit ens vardag i två år, dygnet runt, är plötsligt helt bortblåst. Går inte att beskriva den känslan man har i magen idag. Känner faktiskt ingen lättnad alls över att skolan är slut, att det inte är någe mer lån, ingen mer fattigdom, ingen press eller jobbiga uppgifter, känner bara tomhet. Vill tillbaka. Kan vi inte ta en till termin? :)

Matsi-Patsi, kom igen nu ;)

Njut av varje sekund

"De människor som fått ut mest av livet är inte de som levt ett sekel utan de som levt varje minut"

- Colette

Dagens citat

"Ingen armé kan motstå styrkan hos en idé som kommer när tiden är mogen för den"

- Victor Hugo 

Lift till Skåne?

Nej men det går ju frammåt. Paketet är nu i Danmnark. Hon jag pratade med nu lät som att jag kunde glömma att få det idag. KUL! Jävla skit utställning det blir då. Vad ska jag med de där böckerna med sen liksom? Fan också. Åh!

Jag kan säga utan att inflika någon lögn att jag lätt skulle kunna sätta mig nu och åka ner till danmark. Skulle ju aldrig få ut paketet på det viset men iaf.. Hämta det i Helsingborg och sedan hem igen. Undra vad en flygbiljett kostar?

Hatar Frankrike så in i Norden!

Kul. Mitt paketas är i Tyskland! Hallå, du ska ligga i min brevlåda nu! GAH!!

Ringde UPS idag och kikade närmare på mitt paket. Mm, tydligen vill de få leveransdatum till 6/5. Dagen EFTER utställningen. Kul. Fan också! De har dragit över tiden kan man säga. Hur fan ska det nu gå?

Om jag har turen på min sida, och då ska det ta mig fan mycket till tur, och paketet kommer till Sveriget imorgon så kan jag kanske få hämta det i Bromma redan då. Snälla snälla snälla!

Annars blir det upp till Vby, framkalla foton snabbt som fan och klippa och klistra. Kommer bli förjävligt men är min enda lösning. Helvete också! Tror inte det skulle göra sig på datan heller, då är nog klippbok bättre...

MEN JAG VILL HA MIN TRYCKTA BOK!!


Fan!


Kul att man redan lagt ner 700 på böckerna och att man nu förmodligen kommer lägga ner ett ex hundra på framkallning och fotoböcker.. SUCK!

Imorgon är en ny dag

"Jag kan sammanfatta allt jag har lärt mig om livet i tre ord. Det går vidare"

- Robert Frost

Skrik och host



Metallica ikväll då. Sugen? Sådär måttligt va.

Eller, klart jag är sugen, fan väntat på detta ett år! Kommer bli grymt! Men att huvudet värker som en inlåst baslåda och halsen har ersatts av ett rivjärn känns sådär. Min feber är iaf borta tror jag så det är väl iaf ett plus. Och egentligen, kan ju inte skrika bort en röst som inte finns från början? Haha.

Nä ska knapra lite till verktabletter och hinka honungvatten och sedan få i sig lite middag innan avgång. Blir nog bra. En bra anledning att stanna ifrån alkoholen om inte annat. God vad jag kommer må dåligt imorgon ändå. Det ska Emelie till för att tajma allt så bra. Suck.

Nä en upp piggande dusch och lite garderobslet på detta tror jag...



Några som har några erfarenheter av egentryckta tröjor btw? Billiga sidor? :)



Lätt att vara efterklok

"Alla dessa dagar som kom och gick inte visste jag att det var livet"

- Okänd

Ge mig styrka

Jag är sjuker. Det är synd om mig. Mega synd..

Försökte mig på att arbeta idag vlket gick sådär kan man säga.. Fy fan. Efter 3 timmar var jag tvungen att inse fakta och ge upp. Det fungerade inte alls att böja sig ner, plocka upp saker, prata med kunder, tyvärr. Trodde att det skulle ge med sig efter alla verktabletter i olika former, lite snäll mat mot magen men icke. Det eskalerade totalt. Var bara att sätta sig i bilen och styra ostadigt hemmåt. Sen däckade jag som en klubbad säl i soffan. Det går som i vågor, feberfrossa, huvudvärk, illamående, hulkningarna. Och sen den orsakade dumma halsbrännan/sura uppstötningarna som är roten till all ont!

Och jag som ska lyckas med frissa, doktor, metallica konstert, slututställning, benvax, slutmiddag, skolavslutning och tusen andra saker här under tre dagar. Hur fan ska det gå?? Blir nog att hoppa i säng snarast, sömn är ju trots allt den bästa medicinen..



Die motherfucker die!

Yes. Så har man äntligen lyckats bråka lite med grannen. Eller rättare sagt ge igen lite och hoppas de förstår piken.

Våran granne har nämligen nyligen flyttat in och har tydligen en musikanläggning han gillar. Fast tydligen inte alla delar. Musiken/teven/filmen går HÖGT, lågt, DUNDER HÖGT, HÖG, låg, låg, Hög. Etc. Hur konstigt som helst. Samtidigt ska de ha balkongdörren öppen så man hör allt överallt. Underbart. Inte. Och just det där att ha dunderhögt så allt här hemma skakar i tio sekunder, sänka, för att sedan höja en del igen och så går det runt runt. Dygnent runt. Klockan 9 på morgonen som halv ett på natten en onsdag. Snälla rara liksom? Jag kan köpa att man har musik ibland om dagarna eller om man har fest ibland, man är ju inte mer än mänsklig och det händer ju hemma hos oss också, men dygnet runt i 2 veckor? Hursom så fick vi lite nog idag.

Vi kopplade in våra stora högtalare, satte dom mot väggen mot dem och drog av Seek and Destroy på absolut maxgräns.. Hela väggen på 6 meter skakade. Underbart. Haha. Förhoppningsvis kanske de fattar att ja, det låter genom väggarna! Annars får man väl ta tjuren vid hornen och gå och plinga på. Men att folket heter Alakabajaskan-liknande känns sådär =/. Han tittade förövrigt på, jadu säkert afrikansk fotboll eller något, lät mer som en hönsjakt här om dagen på högsta volym med öppen balkong nör man sitter ute och försöker sola... Gah!

RSS 2.0