Sysselsätt mig!

Ja dagen blev väl inte riktigt som man hade tänkt sig. Blev en sen lunch och lite film som tilltugg, men det hela resulterade i två timmars sömn på soffan.. Nackspärr, ja! Har nog inte riktigt vaknat efter det. Hoppade in i duschen för att kvickna till och kanske göra något av dagen, men icke. Sitter apatisk i soffan och bara längtar till sängen..

Mina ögon har även gett upp totalt idag. Har varit duktig och använt mina glasögon under dator tiden jag haft men ändå grusar sig ögonen, svider trött och rinner som aldrig förr.. Ni vill inte veta hur lång tid det har tagit att skriva detta... =/ Vad fan gör man då? Datalös och less på teven. Läsa känns inte heller som ett alternativ då man knappt ser... Städad är det ju redan hemma.. Åh.

Tillbaka från de döda

Hej, jo jag lever. Ångest att man inte skrivit på en halv era och fortfarande kikar folk in! Söta ni är.

Vet inte vad som hänt, bara haft ingen lust alls att ens gå in på bloggen, trots att man dagarna i ända får underbart material att dela med sig av. Menmen. Blir så ibland. Får se om jag kommer igång igen här nu. Man känner att man faktiskt behöver skriva av sig om dagarna.. Men varit lite mycket i rundgång nu..

Ledig dag idag och det känns allt annat en fel! Så skönt. Redan haft besök av mormor och även mammi kom förbi en sväng. Mkt trevligt! Måste träffa mormor mer. Min ängel <3 Nu vet jag inte vart dagen bär av. Vill leka med Malin men tidsbrist så det skriker om det :( Shoppingsuget är kvar och samtidgt vill jag bara njuta här hemma av den nystädade lägenheten. Ja får se vad det blir....

ZzzZzz


Tror ni det är ljust ute? Inte ett jävla dugg! Är Emelie pigg? Inte någonstans! Dags för jobb? Japp.....

Dock inte riktigt denna kolsvarta bild som möter en nu, värre för 40minuter sedan... Och så är bilden tagen med webbcamen då jag verkligen inte orkar dra fram en kamera sladd nu. Tycker det är förstående... Snark!

Mrs Lonely

Åh. Så skön dag. Ledig dag!

Det var inte helt fel att inte ställa klockan igår och att vakna av att Söt Malin ringde och väckte mig strax efter nio. Åh vad jag har saknat den kvinnans röst. Skulle egetnligen ha lekt massor idag och som jag har längtat! Men självklart är vi planerarnas mästare och kan ha glömt lite detaljer som gjorde våran shoppingdag omöjlig :(

Har även lite fix innan Ålandshelgen med mathandling etc. Vilket behövs göras idag och då hinner jag inte ut till Värmdön innan.. Fan fan fan :´( Menmen. Nästa Onsdag inplanerad och vi håller tummarna. Fan för att bo så långt ifrån varandra!

Steffi leker på annat håll, Nina är på väg till Linköping.. Fan vad irriterade det kan vara att vara ledig en veckodag ibland..... Så sjukt jäkla shoppingsugen!! Och ingen att leka med på denna sida av staden. Fek.

Manjana som mamma brukar säga

Hur kommer det sig att man alltid på vägen hem efter jobbet anser sig vara kapabel till allt. Man ska ut och promenera, man ska handla mat, träna, fixa hemma, shoppa lite, helt enkelt avverka lite av alla de måsten man har på listan men när man väl infunnit sig hemma, möjligen lagat till middag och sätter ner rumpan tappar allt? Visseligen tror jag att just idag har min helt igentäppta näsa en ganska stort finger med i spelet, då jag knappt kan andas och huvudet värker som aldrig förr, man har varit uppe sen 05 och inte sovit många timmar, men iallafall. Det är fan alltid så. Orkar inte ens tänka på all tvätt som måste vikas i badrummet. Åh.

...Samtidigt som man får ångest av att bara krypa upp i soffan...

Måste, måste hitta dundermedicinen!

Wow. Lyckas ta nya steg i livet idag. En maskin är tvättad med jäklar, att hänga upp allt tog mer på krafterna och sprutade mer svett än ett spinningpass x tre timmar. My god. Men kläderna är ju hyffsat rena iaf. Haha.

Som läget är nu ska jag försöka ta mig till jobbet på lördag. Känns inte allt för omöjligt då förbättringen idag är märkbar iaf... Visserligen helt färdig efter en tur till ett annat rum men tvättmaskinen i magen cetrufigerar iallafall inte idag. Den bara.. Går på lågvarv? ;)

Lite sängliggandes imorgon och pillerknapprande vs håningsvatten så ska det nog gå. Det måste gå!

Alla heter vi Glenn

Nu är det gjort. Finally!

Mustasch bijletterna är bokade och jag längtar som få. Var så sjukt bra sist och har höga förväntningar även detta år;) Nu ska man bara försöka byta bort sin helg som jag är rätt säker på att jobbar.... Haha

 


Vill inte längre!

Åh, så trött på denna sjukdom!

Vaknade imorse. Halsen värkte som vanligt och har inte som tidigare dagar lagt sig vid den här tiden efter två koppar håning.. Suck.

Men det jobbigaste är att när man ligger där i sängen nyvaken känner man sig så pigg, så kurant i hela kroppen och taggad för allt vad världen har att erbjuda idag. Och så reser man sig.... Huvudet snurrar runt fem och ett halvt varv, magen vänder sig och benen skakar.. Yes. Så frisk var man....

Så slutsatsen är att så fort jag ligger ner är jag i princip kärnfrisk (förutom svettet och frossan då...) Men så fort jag reser mig upp är jag invalid som en myra utan ben.... Fan, har inte tid med det här! Vill till jobbet!! Gah

Byta bransch? :)

Hum..

Googlade runt lite och fann mitt nya sushi hak här hemma som jag faktiskt blivit väldigt nöjd med då det både är bra mat samt låga priser. Men vad ser jag? Jo lokalen ligger ute på blocket?? WTF?? När man efter två års tid äntligen har hittat ett ätbart ställe så ska de sälja det efter cirkus två månaders upptäkt?? Inte okej! Oh no

Ni ser ju bara hur de skriker efter mig.

Ni kan inte överge mig nu!


Kurr eller inte kurr, det är frågan

Hum. Kom på nu att jag inte fått i mig någon middag än. Lite varm nyponsoppa och en kopp med knorrsoppa är det som intagits idag och det var inte de senaste timmarna direkt.. Svårt att tänka på mat när magen vänder sig och man är för skakig på benen för att ta sig till spisen... Dock jäkligt bra för vägningen. Haha. (Jag och Danne har en liten privat tävling som utpselar sig på måndagskvällarna, vilket vi missade igår så idag blir väl det framdragandes med vågen ist.. Ger lite mer taggning till viktmålen)

Hade hoppats på att maken min hade kommit hem i någorlunda tid idag för att köpa med sig en liten bit sushi hem, hade varit gott. Wasabin skulle nog göra under för täppan ;) Men som sagt börjar klockan ticka iväg och jag tror sushin stänger 9? Vad fan ska man stoppa i sig då da.. Ett äpple? Suck. När karlarna är sjuka får man minsann passa upp som vilken betjänt som helst, men när man ringer och ber om mat kan man inte slita sig? Morr.. ;)

Svettbomben gör Vby osäkert

Snörvel Snörvel..

Fan vad jag hatar att vara sjuk. Näsan är igentäppt samtidigt som den rinner som en kran. Lovely. Halsen är fortfarande osamarbetsvillig och magen mår inte bra någonstans.. Illamåendet gör sig allt för väl påminnt. Suck. Sen är man ju hypervarm så det bara dryper om en. Skulle väl egentligen behöva duscha femtioelva gånger om dagen.. Men ingen feber än så länge?

Fan har inte tid att vara sjuk nu! Inventeringen var idag och resterande del av veckan ska jag ju leka med Fredde för att ha hans avdelning under hans tre veckors semester med start på måndag.. =/ Åh. Alltid ska man lyckas tajma som en idiot.

Och nu börjar det bli dags att ta sig mot VC. Inget jag ser framemot. Vill inte sätta mig bakom ratten. Inte lämna min nerbäddning och absolut inte träffa idioterna till läkare där uppe! Det enda jag kommer komma därifrån med är ett ilsket humör, en mör kropp och absolut inge klokare på sjukdomen. Så fort jag reser mig upp vänder det sig i magen och hur fan ska jag palla att stå en evighet i kö där uppe eftersom de är inkompetemta och inte kan ha nummerlappar till receptionen?


RSS 2.0