Great day!

Jäklar vilken slappardag jag har gett mig själv idag. Känns så jäkla skönt!

Eller slappa och slappa. Varit nere på gymmet och kört stenhårt samt inne på min andra tvättmaskin.. och plockat en del här hemma. Men endå ;) Har inte haft något planerat och har släppt på alla måsten som finns att göra. Då blir det inte lika jobbigt att städa och plocka undan. Man gör det mer för att man vill ha fint än att man måste. Någon som förstår skillnaden? Haha. Sen har det blivit en del tid i soffan med datapillande, tv-tittande onödigt nördande med telefunken. Men man behöver en sådan dag ibland..

En ganska stor dragning till insiativet till all plockning är att vi ska fixa ett kontor till Danne nu i helgen. Röj och Ikea står på schemat imorgon och vi ska göra en makeover av sovrum/gardeob.. Blir nog bra hoppas jag med bättre ytor till båda:) Att Pata sedan snor våran soffa som bara samlar dam i garderoben är en guldstjärna i sig!
....Ooh, Danne ska tydligen kidnappa mig efter jobbet idag! Får inte veta vad som är i görningen... Hum. Säkert något tråkigt jobbrelaterat men som den obotliga romantikerna man är så hoppas man ju innerst inne att även det manliga könet kan få till det med något ;) Var ju som sagt borta på alla hjärtans dag och det har han minsann fått pikar för =P Har ju hursom en flaska bubbel i kylen som har legat där på kylning ett tag nu....Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra uppdatering.... ;P

2010-03-18 @ 13:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0