Titta under skalet

Denna låt spelas på repeat här hemma hos oss! Kan inte sluta lyssna!!


http://www.youtube.com/watch?v=4M5lZdwOicw&feature=youtube_gdata_player


Du är min bästa

Jag har världens bästa mamma!

Hon kom förbi med lite påfyllning till kylskåpet, frukosten börja sina, och man är int såå sugen att ta sig ut! och vad har hon med sig? Jo sushi lunch! Mmm! Kaffe bröd, korsordstidning och annat gott. Hon vet hur man ska göra min kära mor.

Lunch, kaffe (håning för min del) pusselläggning och skitsnack. Älskar min mamma <3

Tack för att du kom och liva upp min dag!

Pusslet lades lite mer...


Pussligt värre

Efter att ha legat nerbäddad sedan söndag morgon är 1 säsong av Desperata avklarad, en bok och diverse tidningar avverkade.. Så idag när man kan stå på benen lite bättre bytte jag hobby!

Innan maten lades ramen och nu ser pusslet ut såhär.. Målet är att vara klar innan fredag kväll! Tur att dagarna är långa :)

Dock tar jag en paus nu för ett avsnitt är mitt kära DH! Man kan liksom aldrig få nog... ;)


Kvällsgott!

Nöden är din bästa kreativa vän!

Fortfarande hemma sjuk och skåpen börjar gapa tomma.. Eller egentligen finns ju mat, bara inte det man alltid använder..

Fick idag ihop varmrökt lax, med gurka, purjolök samt pasta som rördes ihop med crème fraishe, tomatpure, soja, vitlök och diverse kryddor! Super gott! Och som vissa av er vet har jag börjar räkna kalorier i sömnen och detta blev "bara" 393 kcal. Helt okej för att bara den ledande måltiden. Vanligtvis är lunchen det när jag jobbar, men blir lätt tvärtom när man är hemma!

Måste även skryta att mitt räknade gav resultat förra veckan! Uträknat är att jag ska gå ner 0.7 kg per vecka, men när vågen intogs i måndags morse visade den -1,4kg(!!) känns så grymt skönt! Ger det hela mening! :)


Veramon

Första arbetsveckan (33) visade sig från sin bästa sida. SÅKLART eftersom arbetet satt igång ;) men en kväll var så otrolig fin så jag och Daniella beslutade oss för att åka ner till stranden och ta ett kvällsdopp! Det var vi ju värda! :)

Fick reda på en strand och satte fart med bilen. Vad som väntade oss kunde nog ingen av oss ana. Helt sjukt vackert!

Solen höll preciiis på att gå ner när vi kom och hela sjön skimrade i rosa. Fantastiskt vackert! Sen i efterhand fick vi ju reda på att veramon är Nordens finaste insjöbad. Ahaaa! ;)

Men fy satan vad kallt det var då! Vänern är ju så djup att den tydligen alltid är väldig frisk! Men men. Bada det gjorde vi!


Finally!

NU!! Fungerar blogg appen igen! Äntligen!

Fick ett mail av blogg.se att de gjort om plattformarna så kanske det som spökat?

Sommaren har iaf passerat och just idag känns det som höst ute. Eller. Vad vet jag, ligger nerbäddad sedan lördag natt med förkylning som heter duga! Försökte ge mig på en dusch idag och det var den värsta duschen ever(!) kan jag säga! Det där med att stå på benen mer än 30 sekunder är tydligen ingen hit tycker min kropp :(

Sjukskriven idag och det känns som att det blir en dag i sängen imorgon med! Men sen är det ju tre dagar till på veckan som man kan arbeta ;)

Fy. Får så otroligt dåligt samvete när jag är sjuk. Även om jag vet att det drabbar oss alla och VILA är bästa botet så skäms jag när jag ringer och sjukanmäler mig... Men efter vad man känt idag är arbete inget att tala om imorgon.. Suck.


RSS 2.0