Söder

Blev lite konstigt förra inlägget..

Gården var iallafall jätte bra! Vi tog en öl på Beefeater ute i solen. Knallade in för mat, deras oxfilétoast är att rekommendera!! Riktigt to die for! Blir alltid den när man är där. Haha. Kantarellsås och vettigt pris. Me like! :)

Perny och hennes mami kom förbi på ett glas innan vi förflyttade oss till Fenix. En drink där och sedan blev det Kellys. Andra duon avvek och jag och Anki kände danssuget! Ner mot Göta Juck! Finns det någon som har bra minnen därifrån? Känns som att det alltid spårar för alla där. Haha! Men det var stängt!! Hela götgatan och backen var stängt!

Ner mot Meduza där det blev en drink med sedan var det dags för refrängen. Inte en kotte på staden alltså! Trodde detta skulle vara en ganska stor krogkväll? Men tydligen inte...

Hursom så hade vi jätte kul! Underbart sällskap och skratt hela kvällen! :)

Väl hemma ska man såklart äta de sedvanliga chipsen! Ett måste för mig, ingen annan som har "cravings" på fyllan? Vaknade 05 i soffan med dippskålen i handen... Sådärja.

Men att sova i ett ljust rum är inte min starka sida! Det där med att stänga dörren var för jobbigt. Så halvslumrat hela morgonen.. Suck.

Men det kompenserades med en heldag på balkongen! I like!


Kommentarer
Postat av: Rädisan

Chipsen gräver man fram när man vaknar dagen efter kvällen före, skall ligga inom räckhåll från sängen, det är ett måste =D

2012-05-18 @ 20:16:30
Postat av: Prillan

Bättre med dippskålen i handen än handen i dippskålen! ;)

2012-05-20 @ 00:27:12
URL: http://hojprillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0