Frisk luft!

Det här kan låta olikt mig men jag har total dissat årets sista race.

Regnade ju igår så var inget svår val ;) men idag är ju vädret mycket bättre! Dock skrek kroppen nej och jag är så sjukt anti idag. Vet inte riktigt varför och jag vet att jag kommer ångra mig om en månad när man inser att det är mååånga månader tills säsongen sätter igång igen.. Men men. Så är det ibland!

Istället satte jag mig i bilen med sikte på Djurö. Det slutade med att jag parkerade i Stavsnäs och nu sitter på Vaxholmsbåten på G ut till Sandhamn för en heldag med mamma, Åke och Asta på landet. Helt underbart! Precis vad jag behövde idag kände jag!

Vädret är det som sagt inget fel på :)


Sugen

... Just ja. Jag ska fan äta chips ikväll!!!

Varit sugen i 2 veckor nu, och nu är det dags!

.. En näve iaf ;)


Hurtbulle!

Den här dagen har gått i träningens tecken!

Cyklade ner till gymmet imorse för att prova på ett nytt pass. CX Work. Fokusering på bålen med även armar/axlar. Jobbigt! Cykeln hem och en snabb dusch.

Upp på cykeln IGEN för en tur till Brommaplan där kiropraktorn väntade. Lagom när man kommit så pass långt tt det inte är värt att vänta, öppnade sig himlen! I motvind! Det rann om hela mig när jag kom fram..

Fasade för att ta av mig jeansen (framförallt att FÅ PÅ sig de igen..) men jag slapp strippa denna gång! Såå skönt!

Upp på cykeln hem igen (utan regn nu!) men fan va tungt det va. Hemma helt slut nu och njuter av lunchen jag slängde ihop.

Varmrökt lax med fiber pasta, citron, bladsallad och lite parmesan. Såååå gott!! Älskar när man hittar lite bös i frysen och får ihop en lyx lunch!

Nu ska jag bara handla, fixa pass, posta brev, göra tidtapport, tvätta? Och allt annat spännande...


Aldrig ensam

Sitter på The Champ, en sportbar i Linkan för att skåda AIK-Elfsborg. Fy vad det svider att inte vara hemma och se denna viktiga match! Men men. Man gör vad man kan.

Sitter själv, fast aldrig själv som AIKare, och har romantisk middag med mig själv. Haha. Går det ihop? ;)

Nu kör vi Gnaget!!


En grå måndag

Hela dagen har jag gått som i ett töcken, och magen vrider sig vid varje tanke.

Fy. Har ett beslut liggandes på tungan som tankarna har förts runt med i många år. Nu tror jag att det är dags.

Det är dags att avsluta denna relation, som egentligen inte ens är en relation. Kan man avsluta någonting som inte finns? Jag vet att det är rätt beslut, men frågorna kring vad det kommer innebära för de andra runt om grämer mig. Jag vill, önskar och hoppas att det inte rör dem ryggen, de känner till min situation, men ändå.. Och hur kommer han att reagera? Han borde se detta komma, men tänk om han flippar? Eller hur kommer jag ta det att få det bekräftat att han skiter i mig? Kommer han vända de andra emot mig? Hur ska jag ens våga lägga fram allt det här???

Fan vad jag saknar att kunna prata med någon om detta som känt mig sedan barnsben. Som vet all bakgrund och kan "bolla" med mig..

Då kommer vi till nästa mage. Jag har en kär vän som jag saknar så in i .... Jag saknar våra galna upptåg och älskade humor. Saknar våra myskvällar och roadtrips i landet. Att kränga in halva IKEA i en liten bil, eller varför inte festa i trappuppgången med en sopkvast? Jag vet inte vad som hände eller vems fel det är, men vi hörs inte längre. Mina försök är få men obesvarade. Själv blir man inte nådd alls.. Varför är det såhär? I helgen ska vi ses och så är det bara. Hur jag ska få tag på dig är dock ett mysterium.. Är du ens i landet? Men nu är min saknad så jävla stor så det går inte länge! Fann ett kort på oss igår som symboliserar oss så ofantligt bra. Ligger på mitt nattduksbord hemma och skaver.

Fan.

Muntra tankar såhär en måndagskväll efter gymmet! Skulle man inte få endorfiner av träningen??


Trampa!

Denna vecka har gått fort!

Tre butiker har besökts denna vecka och fotogallring på kvällarna. Pust.

I nuläget sitter jag i väntrummet hos kiropraktorn och hoppas min rygg ska få lite lindrig. Jag har slarvat med besöken och det känns.. Men snart bot på det hoppas jag!

Har redigerat bilder hela dagen och när klockan slog 13.30 insåg jag att nu skiter jag i detta och kör någon timme på gymmet! Behöver lite paus. Svidar om och ska preciiis lämna lägenheten när telefonen piper och påminner mig om kiropraktorn om en timme. Ååh! Jaha, av med kläderna, duscha och hoppa upp på cykeln. Insåg nu däremot att det blir 1 mil cykling (ToR) så det var ju inte fy skam heller ;)


Lägger ut en bild på en av de bilderna från helgen som sorterats ut. Kika gärna in på min hemsida!
www.emelierosendahl.se


Morgonstund har guld i mun!

Det gick sådär med min sovmorgon!

Vaknade 07 as pigg.. Aja, kommer hem i tid iaf!

Bjuder på en liten soligare dag här i Motala (för just nu öser regnet ner..)


Metrolpolen

Ännu en arbetsvecka närmar sig sitt slut och jag är lite i en ovan sits..
Vanligtvis brukar jag vara hemma vi denna tid, men dagen till ära sover jag kvar i Motala (vilket inte gör ngt för grymt sköna sängar här!) och rullar hemåt imorgonbitti ist. Känns lite konstigt! Men kommer vara rätt gött att ta lite sovmorgon, äta frukost i lugn ro, (en snabbis förbi butiken) och sedan rulla heeeem!


.... För att packa om väskan, handla mat och styra ner till Etuna för en race helg på Kjula! ;)


Fly me a river

Ni vet dom där fredagarna när man bara längtar hem, önskar jobbdagen snart var över och planerna för kvällen kom allt närmare?

Min fredag gjorde ett magplask.

Skulle ta 13 planet hem från skellefteå och såg fram emot att hinna hem innan köer, handla inför helgen, åka söderut med Camaron och avsluta med en cruz i stan.

Ramlar in på flygplatsen vid 12 och möts av en flygvärd innan jag kommer fram till själv-invecklingen. Jaha, slipper jag checka in här idag? Ja, ditt plan är inställt.

Say what?

Då har plan jäveln krockat med en fågel och får inte flygas med. Kuuuul! Nästa plan 16.

Aja, fick mig ett par extra arbetstimmar som blir bra i slutändan, men såå segt att ramla hem 18.30 ist för 15 rycket som man tänkt sig!

Snäll man som jag har blev det iaf en sen kväll/natt på stan! :)


Singel i veckan

Kan nog göra ett till senil inlägg idag! Fan vad trött jag blir på mig själv ibland!

Har taggar hela förra helgen inför denna vecka. Kameran ska för första gången få följa med på jobb, jag ska ju ändå till Skellefteå! Alla vet att det är vackert i Norrland. Någon kväll måste man ju komma loss för lite klickande!

Att jag senare märkte att vi bodde typ 3 kvarter ifrån Skellefteå älv var ju bara fantastiskt! Fasiken vad bra detta kommer bli!

Har varit dåligt väder i veckan men hyfsat idag så gav ut mig på en reko runda! Älven var inte vad jag tänkte mig men däremot hittade jag en vacker kyrka! Åh kvällsbilderna tog fart i mitt huvud.

Väl på rummet packa jag upp kameran för lite kvällsmys... ;)

Först tar hjärtat ett skutt när den inte startar! Hände något på planet måntro??

Upptäcker sedan att batterifacket är tomt. YES. Den sitter kvar i laddaren hemma. Jag var ju mogen nog att komma ihåg att ladda iaf. Men va fan hjälper det mig här??

Ofta jag är i Norrland liksom. Åh!


Senil

Men så irri jag blev på mig själv igår!

Har ju legat sjuk hela veckan men håller igen med kalorierna iaf för att se om det blev någon skillnad i vikt trots utebliven träning. Nu är det så att jag väger mig varje måndag morgon innan avfärd mot jobb och tror ni jag kom ihåg det igår?? Nä såklart inte.

Så jävla irriterande. Nu är jag ju förvisso fortfarande sjuk så kanske inte blir någon träning denna vecka heller, så då får man väl se då. Haha.

Aja. Men taggningen är kvar och fortfarande lika kul att räkna kalorierna. Så vi kör på och hoppas på det bästa! :)


Godis lunch

Härom veckan på jobbet fann jag och en kollega ett recept vi bara var TVUNGNA att prova. Bananpannkaka.

Jag vet vad ni tänker. Wierd! Men fy tusen vad gott det var!

Blev en repris här hemma till lunch idag och blir lika förbluffad än. Världens enklaste att göra, nyttig och man står sig otroligt bra på det!

För 2 personer gjorde jag smet på
3 ägg. (Ett helt ägg samt bara vitorna på 2)
Och en banan.

Antingen mosar du ihop smeten eller så kör du den i mixen. Har prövat båda och rekommenderar vilket som! Beroende på hur lat man är ;)

Till detta kan man ha antingen keso eller kesella. Dagen till ära blev det kesella med färska jordgubbar. Fantastiskt gott!!

Perfekt när sötsuget kryper sig på! Receptet i sin grund är frukost. På jobbet blev det mellanmål, och idag blev det som lunch! Haha. Variera mängden för ändamålet så spelar det ingen roll vilket mål du tar.

Våga prova!!


RSS 2.0