Vila i frid min vän

Som Simon sa.. Alla världens färger är nu borta....
Fan vad jag saknar dig....Världen kommer aldrig bli sig lik igen..

Det kan inte vara sant.. Det finns inte.. Du kan helt enkelt inte bara försvinna...

Du är ju stål-jocke som åker hoj med bruten nacke, tacklar träd, klotar med råge.. Du klarar ju allt.. Vart försvann din ängel denna kväll? Var verkligen den lånade tiden slut? Var det verkligen inte ett liv kvar av de nio...? Vad skulle ha hänt om du missade trädet? Kunde du inte kanat 2 dm åt sidan..? Den frågan kommer gräma sig inombords...


Jag vet att jag inte kan mäta mig med Potatisarna.. Med Christian, med Yalle.. med Grannen.. De hade äran och lyckan att komma dig riktigt nära.. Jag längade, ville, men tog mig aldrig riktigt i kragen.

Sen den första dagen jag mötte dig.. Hehe. Det var för övrigt en riktigt kul kväll. Du var dret full, kunde knappt stå på benen.. Jag var påväg att bli fin om fötterna jag med, kaxade med dig som jag aldrig brukar med ngn, och du tyckte jag var den största bitchen i stan.. Och Målarn ville slänga blygläpparna runt mitt huvud som en kalaspuff och rulla ner mig för sveavägen.. För att jag var såå sugen på att ge honom en dansk kyss.. Haha. Sen kom en harley nerför gatan.. Med en riktigt risig gammal bajen gubbe på.. "Jag är gammal, men det där är fan ett liggsår" Gorma du..  Du vet hur man gör bra första intryck;)

Vet inte vad det var med dig den kvällen, men efter det trånade jag efter din vänskap. Vi sågs en del via Christian, mumsade middag, glodde på teve, drack några kalla..  Kom bra överens.. Lika på mkt.. Som om man hade känt dig i åratal, att man kände varandra utan och innan.. Fast man nästan inte kände dig alls riktigt egentligen..  

Jag ångrar mig så att jag inte hörde av mig mer till dig.. Inget som sägs bara för att du är borta, nej, detta har jag tänkt på sen den första dagen.. Ville verkligen.. Men som vanligt är Emelie den segaste jävla proppen i stan och tar aldrig tag i sina saker.. Hon låter det bara flyta... Det ordnar sig alltid.. Det kommer en dag... Fan fan fan ta mig.

Det går inte att beskriva hur stor saknaden är. Du har lämnat ett så stort tomrum efter dig.. Så det är helt sjukt. Jag har aldrig sörjt en människa såhär hårt förut.. Aldrig fått det där att man kommer på sig själv stirrades i väggen efter en 15.. Sömnlösa nätter.. Inte ätit ordentligt sen den natten.. Tack Simon och Tessa som dock nästan fick i mig en halv fiskgryta i söndags;) Det är helt sjukt.. 

Trots dina gliringar som mer än ofta kom ur din mun, din hand som slank ner för min rumpa, kommentarerna som man inte visste om man skulle slå eller garva åt.. Så var du så .. Så härlig som bara du kan va.. Dina ögon som inte kunde få jorden iskalla surpuppa att inte dra på smilbanden och bli varm, varma kramen som alltid kom som lägligast..

Kan inte få in att du inte finns mer.. Att jag aldrig kommer att få höra ditt härliga skratt som smittar av sig ända ner till tårna.. Fan fan fan....

Sist vi sågs kom du fram till mig, jätte glad, "Tjeeena gumman!", gav mig en stor bamsekram.. Och ja, handen kom ner till rumpan till slut;) De fotade ju bakom, så vad annars skulle du ha gjort? Haha. Senare på kvällen, fick jag en kram innan du skulle åka, "Ha det bra gumman... Vi måste hångla nästa gång, eftersom vi inte hann idag... " Ditt finurliga leende under hjälmen och ögonen som drar ihop sig till ett smil... Sen rulla du iväg

Var hos dig igår.. 7-8 timmar satt jag och bara förneka.. Förneka vad som hade hänt, Förneka att hojen var mos, Förneka spåren i asfalten.. Förneka de trasiga träden.. Förneka den upp plöjda skogsvägen, Försökte förneka att du var borta... Men det går inte.. Tårarna rinner hejdlöst, gjort sen den natten.. Natten man inte ville uppleva.. Fan Svarten..

Det vägrar gå in.. Känns som att på lördag ska du stå där på parkeringen, böörna lite, garva din skratt.. Komma och ge mig en kram, viktigast; säga att det inte är på riktigt..

Varför kan man inte bara vakna upp ur denna mardröm och inse att det faktiskt inte var så, att jag faktiskt har den där tiden på mig att ringa, ses, äta en god middag..

Du vet att jag förväntar mig att vi ses på lördag va...?


Vila i frid min vän.. Du kommer alltid att finnas med oss...

Saknad

...Snälla kom tillbaka.....

Ett stort hål..

.. har du lämnar efter dig..

Just nu finns det inga ord... Bara varför varför varför?? Varför du? Varför nu? Varför varför varför? Fan.

Fan Svarten... Det var inte det här vi kom överens om.... Dert sista du sa till mig var att nästa gång skulle vi minsann hångla eftersom vi inte gjorde det nu...;) Och ha det bra gumman... Sista gången jag såg dig åka iväg..

Idag finns det inga ord som kan beskriva det jag känner.. Att aldrig mer få se dig, att aldrig mer höra dina härliga skratt, dina underbara kommentarer som man inte kan annat än bara älska...

Fan gubben...

Zzz

Good vad jag är trött

Skulle kunna somna med huvet på datorn när som.......

Hade tänkt och betala räkningar, men nej, D har mina koder.... Snark

Arbete sökes

Usch vad jag är trööött.

Vad hände med den där lotten man skulle vinna med 145 miljoner, eller den med 25´000 i månaden...? Jag kan gärna ta emot den nu.. Fattig, utarbetad, trasdocka är man just nu...

För fy fan vad jag är trött på jobbet. Jobbat som en gris nu i 2 veckor.. (Nej låter kanske inte mkt, men 12 timmars pass och stress, tungt arbete konstant blir ganska jobbigt, psykiskt som fysiskt) ÄNTLIGEN ledig imorgon! Wopido. När skolan är slut kommer jag aldrig i helvete gå tillbaka till butiken, aldrig i helvete jobba i butik igen. Fy fan.

Måndag-fredag jobb, ja tack!
Lön för mödan? Ja tack!
Ett jobb man faktiskt kan leva med, ett jobb man har ett liv utanför, som inte, som ledning tror, är ens liv.. Ja tack!

Usch, två veckor kvar sen är man fri igen.. Iaf några veckor... Satt på golvet och arbetade de sista timmarna som ett jävla mongo, kunderna kolla lite konstig.. Men ingen kraft att böja mig ner hela tiden....


Kan pojken komma hem nu så man kan äta sig lite middag... Ja tack!

Slut i kropp och knopp

Fan vad trist väder det är ute... När jag sluta jobba vid elva var det soligt och fint.. Längtade hem till verandan til en heldags solning och mys.. När man väl kommer hem, packat upp all mat man handlat till kalaset imorgon, nää då blir det molning, och nu blåser det typ storm.. Suck.

Sitter och rullar tummarna här hemma.. Danne är ute på hemligt uppdrag samt en vända i garaget.. Mamma o de ska hem från landet och på vägen ska vi förbi Nattis som firas idag.. Trodde de skulle vara här för längre sen, men icke.. Så nu sitter man bara och väntar på att någon ska komma.. Hade tänkt att göra äppelpaj.. Mumma! Men ingen ide då jag inte vet om vi ska åka snart, och kylen är proppfull av taco ingredienser till middagen imorgon, och man vill ju faktiskt äta pajen varm... Men det blir väl efterrätt då ikväll då kanske istället.... Suck.

Var skit pigg när jag kom hem.. Tänkte åka ner till Malin, cykla, träna, blaha.. Men sen blev det en lunch framför teven och jag sitter här än.. Blev helt utslagen.. Har ju iof jobbat som en gris hela veckan, och det är tre dagar kvar till ledighet.. Längtar till torsdag! Hur jobbar fröken Pyr då? Måste ju handla lite känns det som.. Lite orolig för damen.. Försökte ringa på midsommar, inge svar.. Inge svar på mess.. Och inga nya blogg inlägg sen i onsdags.. Hum.

Hör av dig min skatt...

 

Sommar och blåst

Jaha, då var det midsommar då:)

Hemkommen från jobbet för en stund sen. Fy fan va skönt. Skulle sluta 15.00... men vid 12.20 gick jag o rulla tummarna så då var det bara att bege sig hemåt. Wihoo :)

Så nu sitter man i solen på verandan med en cigg... skönt med mobilt bredband:) Men usch vad det blåser.. Hade varit bra varmt annars.... Nu ska vi snart bege oss ut till landet där hela släkten är... Fårse hur det blir... Blir nog trevligt....

Nää dags för en dusch;)Magen värker, blicken tom

Jävla mage.. Jävla skit helvete... Jävla allt.

Varför är det så att all skit händer de bra personerna? De snälla och omtänksamma, de man gillar.... Fan.

När olyckan skedde var min mage inte ok. Gjorde så jävla ont. Visste exakt vad som hade hänt... Med vem. När man får såndär oroad/stress/nervös? ond mage.. När man bara vet att allt inte står rätt till.. Och det gjorde det ju bara inte heller.. Med just den personen jag fasade över att det skulle vara...

Idag kom den magen igen.. Visste att det var något.. Något som var fel.. Jo det var det ju också. Jävla skit. När ska doktorer lära sig att kolla sina patienter.. Alltid, alltid är det nå viktigt de missar..

När jag gick hem från jobbet kom det igen.. Fan. Måtte allt ha gått bra. Går bara inte att ngt går fel. Det finns bara inte. Det får inte hända... Vad fan händer då? Nej det finns inte.

O han som har sån jävla sjukhusskräck.. Stackarn...Jo jag lever

Är numera bosatt på Djurö bara.. Inte haft någe internet, men införskaffade idag ett trådlöst bredand, eller, ja, mobiltbredband heter det ju. Fungerar väldigt bra faktiskt.

Inget man sitter och laddar ner film med, men det fungerar ju att kolla mailen och surfa runt lite. Perfekt:) Passande eftersom vi ska ut till landet om några veckor också.. Man klarar ju sig baara inte utan internet.. Haha. Sjukt egentligen. Man får ju liksom suget efter det. Ofta har man egentligen inget vettigt att göra utan bara surfar runt.. Och ändå måste man...Släkten är värst?

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva.. Vill bara banka huvet i väggen och centrera smärtan på ngn annat ställe än inom mig...

God vad jag älskar släkt och familj.. Eller inte. Inte alltid. Mestadels inte alltid.. Hur lyckas de alltid få en att må så dåligt?

I min släkt har jag alltid utpekats som svarta fåret, även om ingen sagt det har det alltid varit så..
Jag valde fel pojkvän (vilket jag visst kan hålla med om i viss del idag, men gud, jag var 15 och övertygad..)
Jag är den som presterar minst, är fulast, slöast, mest misslyckad....

Visst jag hamna på Willys, skit jobb, men pengar som behövs. (Har iaf ett jobb!) Men kusinen som jobbar på posten, det är ju ett topp jobb.. Jora.. Trodde man kommit över den där gränsen nu, att man faktiskt växte upp och kunde bete sig som folk.. Men nej.. Min kära M (inte mamma;) ) som alltid stått mig nära, som jag alltid kunnat prata med, skratta, ta en öl, snacka skit i all ända, bara vara mig.. Har de senaste året varit väldigt tillbakadragen, känns som att hon kollar ner på mig, att hon tittar på mig som att jag inte var lika bra.. Som de andra gör.. Det har ju alltid varit hon och jag, men nu känns det som att när hon pratar med mig pratar hon med mig på ett sätt som att hon tycker synd om mig.. Att jag är ngn total misslyckad person som de behöver dras med... Att jag bara finns där uan att de vill, att de tvingas prata med mig för att vi är släkt... Även kusinerna är det som att man blir klappad på huvet av.. Nu när jag växt upp behöver de inte gulla med mig.. Egentligen tycker jag om dem, skulle inte byta dem mot allt i världen.. Men varför, varför lyckas de må som man gör?

Idag har varit en jävlig dag.. Var på begravning.. Det var nog den trevliga delen.. Om man nu kan säga så.. Var faktiskt väldigt fint! Hela vägen dit, under cermonin, efteråt, satt jag bara o tänkte på min vikt. Att jag är fet, jag är ful, kan inte fixa håret, har fula kläder.. Hjälper ju inte att trådsmala syster sitter brevid och är så jäkla snygg.

Sen när vi väl kommer hem.. Pratar om midsommar.. Just det säger M, Nattis fyller ju år på Tisdag, så vi tänkte fira det på söndagen.. Mmm, säger jag o Mamma.. Emelie fyller ju också år då säger hon. Just det! Oj. Säger M.. "Tack", precis det jag behövde höra. Självklart får kusinen sin dotter på min födelsedag. Den enda dagen då faktiskt jag fick stå lite i centrum, den dagen som var min alldelles egna.. Hon fyllde ett på min 18års dag, men det är nog ingen som minns vad jag fyllde eftersom det är så stoort att bli ett. Blir ju samma sak åren efter, nu när jag är "stor" är ju inte min dag lika viktig.. Tydligen.

Fortsatte prata om midsommar, "Ja det var ju då nattis fyllde år som..." Mmm.. Japp var bara hennes dag. Är jag helt fel ute? Är jag bara självisk och bitter som tänker såhär?

Sen när syster ska gå.. Jeans, slapp skjorta och collegetröja, slafstofs.. "Gud va fin du är! Riktigt sådär sommrig" säger M... Joda, skit fin är hon..

Bara så less att alltid komma sist i stegen.. Visst jag begär inte att komma i första, andra hand bland folk, men gärna på rätt hand.. Inte som sista människa på jorden...Saknar

Jag saknar en lägenhet..

Jobbade igår.. Hoppade in i kassan före en vän som var tvungen att smita lite tidigare för en förhandsvisning för sex and city filmen.. Klart man ställer upp;)

Kom på mig själv där i kassan när alla handla.. Fan vad jag saknar att storhandla. Haha. Saknar att handla upp sig för månaden, att planera, komma hem, packa upp, känna boendet fullt med näring...

Kom in en tjej och handla mopp, såpa och en påse godis.. Fan vad sugen jag blev på att städa MIN lägenhet! Och då gillar jag  bara inte att städa.. Men blev så svårt sugen.. Att moppa hela det nya fina golvet, göra hemmet helt skinande rent... Helt sjukt..

Ringde bostadsförmedligen igår.. De väntar fortfarande på papper från kärringen innan.. God vad trött jag blir! Vill flytta nu, vill bo med min D i våååran lägenhet.. I vårat hem....

Jag vill...


Den vackra

Hon är så söt min böna.

Åkte från Tyresö igår.. Bråkat med dator i säkert två timmar, bara haka upp sig, fukka sig, ja allt det kunde. Var inte långt från att kasta den i väggen.. Stressad över att man skulle hela vägen till vällingby o kl. var mkt, men man ville ju så gärna ha den där skivan..(hjälpte ju inte att man var svårt röksugen) Gapar och skriker som en gast, helt hysteriskt, men får ordning på det hela iaf till slut och åker därifrån.. Stannar oc röker.. Pust! Kommer på att Gull jobbar och var lite tvungen att prata med henne.. Så åker ner till Gyllene Måsen och ska gå in.. Massa folk i kö.. Ser att hon står i driven.. Hehe. Hoppar in i bilen igen och far till driven.. Inte hon som prata i lådan, tur annars hade hon nog kännt igen rösten=P Sen stod min sköna i andra luckan:) Hon blev nog lite chockad såg det ut som;) Men söt. Jätte fin var hon.

Fick man smaka nya bananshaken.., Blää måste jag säga dock. Smaka som när man har varit hos tandläkaren och fått sådan där gult på tänderna som ska vara bra.. Men tanken var ju god=D Och jag fick ansisktfärger, wohoo:) Lite kul, för vi prata om dem häromdagen..

Sen hade man ett stort leende från örsnibb till örsnibb när man åkte därifrån. Liten gest, men min dam lyckas alltid förgyller min dag *Puss*

Me love you long time baby...

Bambam?I väntas tider

Halva dan har gått...

Lyckades ta sig upp imorse och lämna bilen.. Sen bar det av till skolan för avslutning? Njae.. Snarare lite onödigt sncka i en 40 minuter och sen bar det av mot lunch... Inget vettigt som sades där inte.

Vaxat menen har man gjort också.. Riktigt skönt att slippa de lurviga benen... Hahaha

O nu sitter jag hemma på Tyresö och väntar på mor in som ska skjussa mig och hämta bilen... Hopass Ac funkar nu, hoppas! När de ringde och sa att bilen var klar frågade jag om ACn fungerade.. Ja, det tror jag, vi har bytt remmen iaf.. Hum, det var ju ett bra svar...

Nää dags att rymma nu!

Hörs

En fyrdagars;)

3 dagar har det gått. Usch vad dålig jag är..

Vad har hänt då?

I tordags var vi på grillfest hemma hos VDn.. Mkt trevligt! Lite sorligt att det var sista gången man såg dem på ett tag nu.. ska väl visserligen tillbaka nu i veckan och lämna lite material de ska ha, men endå=( Kommer kännas konstigt imorgon när man inte ska åka dit och jobba på morgonen......

Fredagen blidde det möhippa för våran lilla vän Axa. Mkt trevligt var det. Blev dock långt ifrån planerat känns det som, men det blev en lyckad dag vad man kunde utläsa på henne iaf, det är det som är det viktigaste:)

Lördagen åkte jag och Danne ut till djurö...*Mmmm* blev lite grillning, vi lyckades denna gång!! Nu är vi mästare inför sommaren.. Haha. Sen drog vi ut och fiska. Riktigt mysigt. Dock svårt irriterande.. Slog överallt, som vattnet kokade, men inge som ville nappa.. Eller jo, jag vann! Fick upp tre mörtar medan Dan inte fick nå napp alls. Om man kan se det som vinst vetti fan, haha. Men napp som napp? Hehe.

Idag bar det av hem, och sen till familjen taikon;) Vi for ner till stranden och bada lite grann.. Mysigt:) Sen blev det lite middag och skitsnack. Så man landa precis hemma...

Och nu är det dags att packa för en lång dag imorgon. Ska lämna bilen på lagning(Acn fungerar ej, inte riktigt okej i denna värme!!) sen "skolavslutning" mellan 10-12.. sen vaxning av ben 13.30... och sen ska man väl hämta bilen ngn gång efter det... Pust!

Ja.. ska väl ge mig kast i att packa nu då... Vad fan ska man ha på sig imorgon...? Suck


Kan det bli bättre?

Dagen D gick så bra så! Visst det gjorde ont, känns fortfarande, men värt det? Tusen gånger om. Har en lycka inom mig idag som jag inte haft på många år. Jag känner att det finns en chans. En chans att få leva ett normalt liv igen. Så fucking underbart!! =D Äntligen ska den lilla fjärilen i mig komma ur den puppa jag levt i allt för länge. Hoppas bara det fungerar och håller i sig=P Men det ska det förhoppningvis göra. Lovely.

Så nu blir det hård träning för att visa upp mig. Har ju tidigare haft som lite undanflykt att jag ändå inte kunnat stråla som jag gör nu, så då har det inte gjort ngn om jag la på mig.. Men nu.. Fit is the shit.


Sista dagen på praktiken imorgon. Ledsamt måste jag säga. Har ju gjort mig ganska hemma där nu.. Är ju trots allt tredje gången jag är där och nu börjar man ta plats och inte känna sig som "praktikanten" längre, utan en i gänget.. De ska ha en kickoff imorgon hemma hos VDn.. Jag är välkommen dit, och kommer förmodligen ta mig dit också. En sista chans att lägga in stöten för ett framtida jobb;) Blir nog bra. Men lite pirrigt är det;) Ska iväg och handla tårta imorgon också. De har ju som oskriven regel de har att när man fyller år måste man göra det, (rulltårta om man klotat) och det måste väl gälla mig också nu när jag ska lämna dem;) Tråkiga är ju bara att det är halvdag imorgon och de flesta har tagit ut den halvan för att få långhelg =(

Menmen. Det blir nog bra. Inte mkt som kan hindra mitt breda leende idag =D


Dagen med stort D

To day is the day.
Fuck

Doktor-dagen med stort D.

Får se hur det går.. Är så sjukt nervös.. Igår bedövades det med öl och kedjerökning... Idag startade morgonen med allt för många cigg för att bedöva magontet av nervositet. Helt sjukt. Egentligen är det väl inte farligt... Men endå känns det jobbigt. När till och med doktorn säger att det kommer att göra ont, blandat med väldigt ont.. (De säger ju alltid att ingenting känns, fast det gör) så kommer det nog göra ganska mkt ont.. Usch, jag vill inte... Men blir det bra i slutändan är det värt allt skit. Men fan vad jag är nervös.. Gillar inte denna sortens ingrepp.. Massor av nålar och sprutor.. Fy fan.

Ska sitta och klippa ett knäck här fram till lunch, se ska jag iväg.. Förhoppningsvis kanske man kan få iväg tankarna lite, eller så blir det helt åt helvete...

Just nu sitter man bara i ngn sorts trans och stirrar i väggen.... Vet att det kommer göra ont, att man kommer ångra sig medan man ligger där, att man förmodligen kommer fälla ngn tår...

Fan vad magen gör ontMåndag igen....

Nu satt man här igen. Har nog en del att göra egentligen, behöver kolla igenom och ordna bland filmningen av GT-R:en, har ngn Maserati film som måste sättas ihop också.. Men orkar inte säga till, var så skönt att bara sitta ett tag :) Måste mygla bort lite tid sista veckan;)

Har kollat upp en del saker som behövdes inför kommande stunder också;) Skönt. Det kanske blir ngn vettigt av detta iaf. Mer om det senare ngn dag..... ;P

Väntar även på att älsklingen ska ringa.. Han tänkte göra mig lunchsällskap idag, nackdelen är väl att dessa hantverkare äter så jäkla tidigt! Men det blir nog bra:)

Mmm.. Prata med Samer precis, får se hur det blir med loggandes på GT-R en... Men det blir nog av att klippa ihop Maseratin nu...

Dåligt

Jag vet, har varit usel de senaste dagarna.

Fredagen var det fullt upp hela dagen på jobbet. Riktigt kul, men ingen tid för surfande :( Sen när man slutade var det raka spåret ut till underbara värmdö.. Och vi har ju typiskt inget internet där.. Eller.. jo har nog ngt modem liggandes, men det tar ju typ en halvtimme att få upp startsidan, så det kännes inte sådär jätte lockande =P

Så så är det. Och nu är man precis hemkommen efter en nästan heldag nere på bryggan.. Årets första! och andra;) dopp. Riktigt skönt faktiskt. Trodde man skulle dö innan man hoppa i, men det var ju coollungt, så vi simma runt lite.. Mmm! Undrar om jag har tid att smita ut nästa helg.. Vore svårt skönt. (Ja vet, bröllopsshopping prioriterat) Men endå:)

Sen gäller det bara att lyckas övertala gubben min så vi kan vara där heeeela sommaren.. Mmm.. VILL! =D

nä ni, nu är det hoppa i bingen som gäller innan jag somnar framför datorn, var ju på 50års kalas igår, lite öl, lite sömn, och tidigt jobb var ingen bra kombination :(

Natti!

RSS 2.0