Aromen på topp

Gud vad gott det luktar när man öppnar pepparkaksburken!

Bara sprider sig god lukt runt om en som slingrar sig upp i näsan..

Mm, och goooda är de också (:

Bröstsmärtor

Usch. Känner mig inte helt kry idag.. Det går som i vågor. Man mår jätte bra, full fart sen bara känner man hur man dåsar till, magen hugger (det vet jag varför..) man blir svettig, bröstet värker och måste sätta eller lägga sig ner..

Förmodigen är det svår inbillning då alla i min närhet just nu är sjuka =P

Eller så kan det vara att intaget av en cheesburgare på hela dagen inte var det bästa draget... Vem vet.

Maten står iaf på spisen och börjar ta form.

Mm, fläskfilégryta... Mumma. Eller gryta låter så äckligt och löst.. Denna är mer som stroganoff konsistent.. Haha, låter stabilt. Nä men fläskfile i "grytsås" med matlagningsgrädde, fonder, soja och massa hemliga ingredienser:) Och så lite ris och massa sallad till.. Mumsfilibabba! Jätte länge sen vi åt av någon anledning.. Så fick hag värsta suget idag på vägen hem.. Så så vart det:)

Ge mig stake

God vad bra det var igår!
De spelade bra, publiken var lagom (var ju fullt iaf) och överaskningarna kom på de rätta ställena;)
Nä riktigt bra var det. Längtar redan till nästa konsert;)

Nä om man ska ta sig upp till centrum och leta lite julstakar...
Har ju massor med pynt och så hemma, men orkar inte åka till Djurö och hämta det.. Haha.
Inte så stort här hemma så behövs ju inte så mkt;)

Det skulle vara något...

"Om förvirring är första steget mot kunskap så måste jag vara ett geni"

- Larry Leissner

Bra tajming?

Så ikväll är det Mustasch...

Jompa är sjuk..
Mimmi är sjuk..

Och nu är Christian jätte hängig också! Känner mig så elak mot honom. Känns som att man tvingar honom fast han inte sagt något att han inte vill/orkar eller jag manat på.. Men iaf..

Vet inte vad jag skulle göra om han inte skulle orka.. Gå själv? Läskigt.. Men det finns inte att jag tänker missa detta. Visst jag är inte helt taggad heller, jag är bakfull, har jordens huvudvärk och onådig mensvärk..

Men jag vill, jag ska, så är det!

Alltid den sista...

Man gör inte många knop idag alltså..

Det som skulle bli ett lugnt 40års firande, med inte alls för mkt öl, blev inte riktigt så. Vet inte vad som hände.. Men skulle inte ha druckit den där sista ölen... Vet inte ens varför jag tog den.

Under sällskapet var man skärp och så.. Men sen när vi kom hem small det bara till. Vet inte om man släppte alla hämningar då att det var därför.. För det snurra duktigt på balkongen.. Usch.

Men måste ge Speedy en eloge. Har nog aldrig i hela mitt liv haft en skönare taxiresa! Vet inte vad, men han körde väldigt skönt. Även om det gick fort, trängsel och allt vardagligt var det som att man bara gled fram. Alkoholen kanske hade en inverkan? Hehe. Fast ändå inte. Brukar tycka det är ganska obekvämt att åka bil full... Men nu vet man vem man ska ringa ;)


Kvällen med stort M



Tonight is the night! :)

Blev inte alls som planerat tyvärr.. Men det blir nog bra iaf :)


Dagens citat

"Livet ger oss åter det vi ger åt andra"

- Ivo Andric

Jag är en vanlig tjej

Ååhh... Hatar detta.

Ja, garderoben är full, ja jag har säkert massa kläder.. MEN! Nä ingenting är snyggt idag, ingenting är dugligt nog, allt ser halvdant ut, ser ut som man är med barn, passar inte ihop, blaha blaha. Kan gå på i evigheter.. Ja, jag är tjej.

Klänningarna var ju katastrof! Har en skjorta på mig nu som iof skulle kunna fungera.. Men vet inte vad man ska ha under.. Kanske mina svarta jeans.. Helst av allt skulle jag vill ja ha leggings och en stor collegetröja. Underbart! Eller Maddes (numera min) tröja som jag så kärat ner mig i.. Den är så fin :)

Sen var jag inne på leggings.. Skulle jag inte banga på, men har inge kul och sätta på mig övertill.. Bara alldagliga tshirts och skit. Känns sådär när danne ska ha skjorta o så...

ÅH! Hata hata hata

Hemmakväll vore inte fel

Usch. Helt matt i hela kroppen..

Huvudvärken börjar komma krypandes igen.. Jag som tycker mig ha klarat mig så bra senaste dagarna.. Suck. Kanske märker av att det inte varit någon akupunktur denna vecka? Men dags igen på.. Tisdag tror jag.

Har ingen ork alls att ta tag i allt jag borde.. Borde hoppa in i duschen nu.. Så man hinner fixa håret, hitta nå kläder att ha på sig och typ vara klar när maken kommer hem så han slipper mitt stressgnäll.. Haha. Men just nu vill jag bara krypa upp i soffan med en filt och kurra ihop mig och kika på Vänner..

Men nä, får väl ta tag i det nu... Blä

Blir bara konstigare

Det konstiga är att det inte ligger nå trådlöst under den fliken... Bara default valet... Skumt!
Står ju alltid annars alla nät, om de är tillgängliga, vad de heter etc.

Nä nu stängs datan av och handlig it is! Sen lunch med Christian =D

Lite annorlunda, lite bättre

Hum, change of plans.

Tar klappjakten imorgon istället. Har ju inget för mig förrän på kvällen då konserten väntas.. Ganska skönt att kunna lalla runt utan att känna den där stressen som ligger och gror inom sig och kikar på klockan hela tiden för att inte bli sen. Blir nog bra! Får se till att inte få i mig för mkt öl idag bara;)

Så nu ska man väl bege sig mot bolag och köttinhandling. Undrar vad man ska lyxa till sig med. Usch, varför måste det vara så dyrt med kött?

Så blond!

Bra jag jag nu efter att haft datan igång i typ 2 timmar och surfat för fullt inser att jag inte har vårat internet inkopplat? Fick mig en liten chock och såhär i trötthetens geniala tänke funderar jag på hur fan det fungerar, medan jag inspekterar datan! *blondin varning* Innan jag insåg att de typiskt någon som har ett trådlöst här i huset som min dator snappat upp:) Trodde jag stängde av det sist då det strula.. Det var alltså därför det var segare än vanligt... Haha.
Tur att man är vaken;)

Överbokad

Åh! Vet inte hur jag ska hinna med denna dag!

Har nu tvättmaskin igång (borde dock vara klar snart) plock hemma, frukost och iordning görande..

Sen har jag lovat Söt att åka in till stan och kika på klappar. (T-bana in)

Sen måste jag till bolaget samt en matbutik (Inte allt för dyr) och handla kött till grillningen ikväll. (Hem och hämta bilen först, sen bolag och matställe på olika platser)

Sen måste jag typiskt vara hemma innanför dörren senast fyra, nä egentligen tre! För att hinna göra mig iordning och hitta något att ha på mig! Vad FAN ska jag ha på mig?? Vad har man på en 40års-fest? God. Funderar på klänning.. Borde ju fungera? Panik!

Sen att Tbanan tar en halvtimme in till stan och en halvtimme hem underlättar ju inte.. Kommer typ hinna vara i stan en timme... Suck.


Hade ju tänkt att träna och sola idag också.. Kan man ju glömma....

One day




Snart snart snart... =D

Förberedelser

"Livet är en prövotid före paradiset"

- Arabiskt

Den efterlängtade dagen blev inte så spännande

Idag är en väntad dag.
Idag är det den 27.
Idag är det en viss dam som kommer åter till sitt jobb som hon haft semester ifrån i 4 veckor.


Men inte kom vi längre för det. Hon hade börjat kolla på vårat ärende innan semestern, men det var inte klart ännu. Hon kunde inte ens svara på hur det såg ut, men att om det inte var några komplikationer så skulle ju allt vara grönt.

Första eventuella flyttdagen är den första januari.... Vi får väl se vad de sägs här nu närmaste veckan.. De borde ju vara klara nästa vecka? Vill veta nu!

Namnsdagsbarn

Igår skickade Madde mess angående Astas namnsdag idag.. Mm, full förståelse att hon har stenkoll (trots att det säkert bara var en slump hon märkte det ;) )

Men blev dock lite chockad när jag fick mess av Christian imorse... Din hund har fett med namnsdag idag.. Första gången i hela mitt liv tror jag en karl har påpekat en namnsdag! Oavsett VEM det är som har namnsdag... Cred till till Christian;) Fast o andra sidan är han den av mina vänner som skulle kunna göra det.. Så egentligen borde jag inte vara förvånad?:) (ja, han hörde det säkert på radio imorse men vilken kille skulle ödsla sin tid med att skicka ett mess till matte?:) )


Just det. Måste ju finna burkar till mina pepparkakor idag! Tror inte Dan äger nå sådant... Får nog typiskt handla något på vägen tror jag.. Å tanka är det typiskt också dags för.. Fan att jag var lat igår =P

           

Morgonrock




Snart där.... :)

Tyvärr väldigt sant

"Ett liv utan sorg är som en målning utan skuggor"

- Frank Crane



Ont i magen?

Åh, imorgon är det pepparkaksbak =D

Mysfaktorn på högsta

Vilken vinterdag det har varit! Igår då...

Tog mig ju ut till Värmdö igår och jag hade rätt! Våran fina väg var oplogad, osandad och hal och fin:) Men det var väldigt vacker med all lummig snö hängades på träden och vitt överallt. Inte ens nå skit på gatan.. Underbart alltså!

Mindre kul när man kom till huset.. Snöstorm samt en meter plogvall vid infarten som legat och hårdat till sig där någon dag.. Vart ställer jag bilen? Upp på grannens uppfart och fick börja ploga mig fram med snö till knäna/låren fram till dörren så jag äntligen fick kissa:) Sen ploga vidare och slåss med spindlarna i källarn för att få fram snöskyffeln.. Sen en timmes effektiv skottning.. Underbart. Helt genomsvettig och slut efter det! (armträningen för dagen)

Sen bara det av mot Malin för att hämta upp henne och ut med sparkarna en timme typ (benträningen!) Satan vad det är jobbigt att åka spark! Man blir ju helt slut av att stå böjd/ha tygnden på ena benen hela tiden! Lite svårt att köra med andra benet, men det gick till slut. :)

Sen var det snögubbedags...:) Fast det blev en stor vakthund istället.. Så bra! Haha. Får väl lägga upp foto imorgon;)

Malin ville ha kvar mig där ute, så vi åkte och handla lite middag och mös med sprakande brasa och ljus i hela huset.. Mm..! Så det blev övernattning där ute. Kändes så bra och mysigt när man vakna på morgonen (trots töandet...) Kul att det ska bli typ 10+ imorgon och allt försvinner.. Får man väl vänta tills mars innan man får se snön igen...


En mindre



Uppladdningen fortsätter... Mm! 3 dagar kvar =D

Trampa dig fram

"Bästa metoden att lyckas här i livet är att alltid gå på tårna. Andras tår"

- Aristoteles Onassis


Inget gott som inte har något ont med sig

Ett positivt besked idag var ju iaf pengainkomsten!

Trodde inte på detta och vet inte alls hur det kom sig, men jag klagar inte:)
Fast börjar bli riktigt orolig för CSN taket.. Tror jag är där och snuddar med min lön ganska ordentligt.. Fek.

Bra det känns att jag absolut inte får jobba nu innan det går över tll januari lönen och att i december suger csn pengarna och nada lön resulterar i att jag måste tok hålla i denna månads pengar.. Jippi. Not

Och så lyckas man alltid vända något bra till dåligt.. Haha


Spindlar i kläderna

Nä om man skulle ta sig ur till bilen och ta sig till det förbannade landet nu.. Så himla trist att åka själv bara.. Men det går ju ganska fort ändå.. Man är väl ganska van vid detta laget :)

Undrar när man törs ringa och väcka Malin idag? Hehe. Vill och måste ha sällis när jag går igenom allt, vad man ska ha med sig, priser, och någon som står bakom mig i mina slagsmål med alla spindlar.. Huga. Det jag fasar för.. *ryser i hela kroppen*


Egentligen så omotiverad, men kräks på att bara sitta hemma. Även om jag skulle göra bra nytta här hemma (behövade nytta) måste jag ut i kylan och se lite människor:)

Snuskgubbar

Fy fan vilken mardröm! Fortfarande helt jäkla skakis. Tack Christian för att du ringde och väckte mig.

Det var riktigt länge sedan jag drömde något sådan som inatt... Fick ju en drömfångare av Becky när jag var.. Hum.. 14 kanske? Det har iaf hängt ovanför sängen sen dess och inga mardrömmar har nått mig. Men just nu ligger den nedpackad i lillstugan och hänger inte här hemma hos Danne..

Så sjukt många mardrömmar i en!

Först höll vårat hus på att brinna ner.. Det var skogsbrand och omöjligt att ta oss från huset. Så la oss under dyngblöta filtar och kläder.. Jag fick minst tyg och klarade inte av att täcka alla delar.. Huset klara sig dock men släppte vid grunden så det kanade ner för värsta svarta backen.. Slog i träd, rulla runt, kanade ner för stup, killa duktigt i magen!

Sen var vi(?) jagade av massa folk.. Gömde oss i skogen, kunde inte lita på någon och alla var ute efter att mörda oss..

Träningen kom in också. Haha. Fast det var ingen mardröm.. Jag fick hålla strechen (blev hyllad som få:) ) och Danne hade jag tydligen lurat dit.. Haha. Var en kvinna där på typ 45 som var medlem i potatoes också..? Så ingen hojtjej.. Aldrig sett henne förut heller.

Sen fick jag på något vänster reda på att Danne skulle mördas 16.00. Det var bara 20 minuter dit! Panikslaget for jag runt i staden (någon stad utanför detta land) Fick tag på något nummer, ringde, han lät lite skum men fick reda på vart han bodde, port, trapp och vilken lägenhet. Tar mig upp medan han prata med mig och ser en dörrr på glänt.. Kikar in, tomt.. Vänder mig om, där står det en as äcklig gubbe, flinar och går emot mig.. Då kommer en till äcklig gubbe ut ur lägenheten.. De lyser snusk om dem och de försöker greppa tag i mig och släpa in mig i lägeneheten.. Då var det bara att tokvända och kuta för livet nedför trappen (han bode ju längst upp i lägenhet 40?) Ner ut på gatan och förvirra bort dem..

Tiden mot Dannes öde ticka vidare..

Jag jagade Becky på telefonen.. Hon var as dryg och sket fullständigt i det hela. Hon satt ju på tåget. Jaha? Skulle sedan hem till henne till lägenhet 40? Men hade ju ingen nyckel så det sket sig.. Sen fick jag massa snusk mess av den där gubben som tydligen hette Lelle och hade en gipsad arm... Han saknade mig och det var ju riktigt läckert med gipsade armar... Han skulle det.. och han skulle det.. Blä!

Sen skulle jag då ut med bilen i tok snö ovädret som bara dök upp från den soliga varma sommardagen.. Klockan slog 15.48 och jag kom på att jag var sen till träningen, skulle ju åka tolv! (Det var då Christian ringde)


Så jäkla stört hur mycket en dröm kan innehålla, helt olika temat/saker och i drömmen känns övergångarna så naturliga men när man som här skriver det låter det ju helt cp.. 

4 dagars nedräkning



Mmm, 4 dagar kvar!
Nu börjar uppladdningen för Mustasch på arenan på lördag..
Åh, längtar så!

Spelar liksom ingen roll hur många gågnger denna låt spelas. Man kan tycka att man är trött på den i början, att den egentligen är ganska sönderlyssnad (vilket den borde vara) Men efter några sekunder är man så fast igen, att då kan den lätt spelas 20 gånger till:)


Stairs way to heaven?

"Om du dör i en hiss, kom ihåg att trycka på Upp-knappen"

- Sam Levenson

Pest eller kolera?

Fan vet verkligen inte alls hur jag ska göra! *rycker mitt hår*

Ska man verkligen ta bilen ut till ön imorgon? Vet hur den vägen brukar se ut.. Inte alls kul!

Men träningen lockar så hårt! Att missa DH lockar mindre hårt..
Måste ut och hämta kläder i förrådet innan torsdag kväll! Men ska å andra sidan ut till mormor på torsdag fm..
Combaten vill jag verkligen gå på! Men att åka hem så sent den vägen vill jag verkligen inte..
Saknar Malin massor! Men vet att jag kommer ångra mig så hårt när jag sitter i bergvägen ute på landet vägen..


Kommer förmodligen åka ut..
Kanske..
Lite..
Måste rådgöra med vederbörade först..
Fan.

Dagens sömnproblem!

Vuxen nu?

Jag har varit svårt duktig idag!

För första gången på.. hum, ja sen jag var 9? Har jag ett par vinterskor! Eller, nja kanske inte de bästa. Men de är klassade som vinterskor, typ, de är luddiga inuti, impregnerade, varma, såå sköna och fina:)

Har ju alltid varit oppsternat och man skulle bara ha gympadojjor när man yngre, äger dock ett par gamla hederliga Caterpillar kängor men de är sparsamt använda.. Sen har jag alltid haft ett problem med att finna nå snygga vinterskor. Tycker allt ser så jäkla illa ut. Är inte sulan fel, ser fotet fet ut, sulan är för "hög", sömnarna är fula/mönstret, ja det mesta.

Men idag fann jag dem tror jag. Första butiken jag och danne knata in i såg jag de,. Första skorna jag såg, första skorna jag pröva, jag var fast.

Sen när jag skulle handla dem hitta de inte det andra paret... Suck! Men efter mycket frustande hittades de och de fick följa med mig hem:)



Danne hitta också snygga puppor..;)

Kliar bakom örat

Varför i helvete är Danne allergisk för? Vill ha misse. Nu! :(

Det är något speciellt med katter. Kan ha med att jag haft ett liten (en gång i tiden var hon det iaf:) ) kisse vid min sida i 21 år.. Men har ju å andra sidan haft 2 hundar i 8? Fast de har ju å andra sidan bott med Mammi och det var ju ett tag sen man flytta hemifrån.. Men iaf ;)

Nä det är något. Hundar kan ty sig till många, den som serverar maten om kvällen, tar långa promenader och leker med dem är nya favoriten för dagen. Det ser man starkt på Asta. Asta är mamma grisen nummer ett. Men när man är hundvakt, har henne några dagar, leker, busar och sover i samma säng om nätterna, ja då tittar hon inte ens åt mamma när hon kommer hem igen.. Tills nästa gång. Då är man jätte uppskattad, men åtsidosatt för mamma som då är i första rummet igen. Med katter är det inte samma sak. De har sina matte/husse som de tyr sig till och de är oersättliga.. Spelar egentligen ingen roll vem som leker eller gosar mest med dom, utan de är sina matte de lever för.. Mina intryck iaf, kanske andra med annan mening?



Det brinner!

Eriksdalsbadet står på tur! Mycket lek och lite simning om jag känner mig och Axa rätt.. Haha!

Så osugen på att ta mig ut i detta oväder, få snö in på trosorna på grund utav all snålblåst, men tanken på en varm bubbelpool får en att lockas!:) Så jätte långt är det inte till tuben och sen är man ju nästan framme..


Står en bil och brinner ute i mölnviksrondellen på värmdö.. Hur fan en bil brinna i detta väder?? Står mig fortfarande ganska oklart. Snöstorm, blåst och kallt. Borde blåsas ut redan innan den tänkte börja brinna.. De sa inget om ngt krock heller.. Skumt. Men det visar sig nog.



Fan, jag måste parka om bilen idag när jag kommer hem.. Jag som ville slippa starta bilen idag.. Fek

Se till det extra

"Det finns två sätt att leva, antingen som om ingenting är ett under eller också är allting ett under"

- Albert Einstein

Hutter

Fy fan vilket väder det är ute!

Bädda ner mig, somna om igen, och vakna lagom till Juni tack!

Girl fight

Kom precis på att jag och AT stod och bitchlappade varandra i hallen innan vi skulle bege oss hemmåt.. Varför gjord vi detta? Kan någon upplysa mig tack? Haha. Inte en blekaste om hur det startade.. Vet att han slog mig mestadels? Men jag fick in fullträffarna.. Alla var där. Förstår inte.. Det var ju inte bara en gång vi slog, utan det var typiskt ganska många gånger.. Haha.

Fan, aldrig med minttu... :)

Slickar sår

Mm, coca cola, chips och dipp och en bra film..
Lite av det bästa en dag som denna:)

Oslagbar

Fick nog den bästaste kommentaren igår.

Du kommer alltid stå högst på min lista numera Jossan :) Började prata kläder, vikt och allt sådant där som vi tjejer släpper fram vid samtal.. Haha. Och fick höra att hon trodde jag vägde 15 kilo mindre än vad jag egenligen gör. Det är ganska mkt, inte helt fel!

Massa snoppar

Fy fan vad jag har haft det kul! Helt sjukt.

Var dock ganska lugnt i fredags känns det som? Inge skandaler, ingen tokfylla, inge bakis på lördag morgon.. Men det var ju absolut trevligt. Synd bara att det blev så splittrat under kvällen. I början när alla var på samma klubb, kolla första bandet var det jätte trevligt.. Men sen hamna alla lite varstans och man såg inte så många under kvällens lopp. Synd.

Men gårdagen festligheter slår nog kryssen men hästlängder. Störda människor detta är! Haha. Börja med morgon på båten.. Både jag och danne skulle inte dricka, vi mådde bra, lite sega bara. Skulle ta oss hem, bädda ner oss i soffan och kika på film. Mm, trodde vi ja. Birger Jarlsgatan, efterfest, slask, dimma it was. Så kul.

Kommer dit, ganska lugnt.. Tills både det ena och andra poppa fram ur folks byxor.. Haha. Sen hamna vi alla i bastun.. Varmt, trångt och trevligt.. :)

Sen att folk sprang runt och helt plötsligt drog ner brallorna, ollade folk lite varstans och inte var som alla andra är en annan femma.. Haha. En person som fick för sig att stå naken på den snötäckta balkongen mitt i city och flasha sig lite.. Bildbevis finns;) Tydligen fick någon mig att göra olagligheter inne på seven också. Man ska inte fresta en full Emelie med konstigheter. Haha.

Nä, riktigt kul kväll!

Dagens citat

"Den som behärskar ögonblicket, han behärskar livet"

- Wolfram von Eschenbach

20 minuter

20 minuter till upphämtning.. Snart bär det av!

Väskan är packad, lunchen är intagen, ölen slinker sakta ner för strupen.. Snart så!

Affro it is

Åh vad jag älskar mitt hår just nu!
Vart kom allt detta frull ifrån? Så underbart!
Jordens volym, snyggt fall, uppklipps så snygg, så bra helt enkelt!!
Just looove it!



Nu har jag bara problemet vad ska jag åka i? Vet vad jag ska ha med mig och så, men vilket av det ska man åka i? Hum, tåls att fundera på.





Jag ska ju inte ha det såhär frulligt, ser ju ut som en rugguggla.. Haha. Men alla som känner mig, vart fan kom detta hår ifrån? Det ser ju alltid så platt och tunnt ut numera.. Vad hände liksom? Det här är ju jordens affro!





Såklart

Vad va det jag sa???
Blir knäpp!

Aaargghh!


Toalettbesök!

Nu vet jag varför jag är så dålig på att måla naglarna.

Frustrerande ju!

Suttit här typ en timme och jag kan lova att när jag lyfter på mitt arlse, förmodligen snart då jag håller på att kissa på mig, kommer jag direkt trasha minst en nagel, så är vi tillbaka på ruta ett igen. Suck!

På något vänster tror jag inte jag är menad att ha vackra naglar....

Hemligt

Åh vad arg jag blir på dig Christian! Du vet precis vilka knappar du ska trycka på!

Det kan vara någon där, samtidigt som med dig kan det lika gärna inte vara någon där! Men ja, jag är nyfiken.

Men har så bara inte tid att ta mig upp till centrum. Sitter nu ny duschad med nymålade tå och finger naglar.. Hade ångest om det skulle bli ljus eller mörk rosa naglar.. Rosa överhuvudtaget passar ju inte in på en rockkryssning? Just därför det är så bra:)

Fega hursom ur och det blev ljusrosa.. Är svår sugen på de mörka, men får bli en annan dag.

God tar ju en evighet att skriva för att inte stöta i naglarna!

Dagen med stort D. Eller stort K?

Today is the day.

Så mkt att göra att jag vet att jag kommer fastna framför datorn och tok stressa i slutet. Haha.

Nä ska försöka vara duktig idag och sätta fart med en gång. Så kanske man kan unna sig lite data tid senare:)

Dusch står först på listan!

Det är inte sant!



Tro det eller ej.
Trodde ALDRIG att jag skulle ha Carola på min blogg. Det är emot allt vad jag tycker och tänker..
Men. För Beckys skull får det bli en låt av henne. Alla kan ju inte vara lika motståndare som jag ;)

Titta bakom dig

"En man utan skugga är en farlig man"

- Pra Thepkavi

Ny tid, ny teknik



Haha.
Hatar denna reklam så hårt! Men, kan inte låta bli att asgarva varje gång jag ser den eller tänker på den.
Orsaken är min kära mammas sambo Åke. Förlåt Åke, älskar dig, men måste dela med mig av detta.

Åke är inte den hetaste inom den nya tekniken. Data, telefon, teve, det finns liksom inte riktigt. Det krävs hjälp. (Han använder bland annat fortfarande mammas mailadress när folk ska skicka saker till honom, trots att han har en egen..)
Men när han såg denna reklam! Man ser ju grovt att lillkillen är animerad vid dansen och att det inte finns en chans i världen att ett barn gör så..

Åkes kommentar när han såg reklamen första gången:

Åke: "Hur fan har de fått ungen att göra så? Hur fan får dom honom att dansa så?"

*ASG*


Mamma: "Men snälla älskling. De har ju animerat.."

Åke: "Animerat? Vadå? Jaja, men hur fan har det fått honom och göra så?"

*ASG*


Och han kunde liksom inte förstå att det var animerat, ungen var ju på teven, det var ju samma unge som i början, och data kan man väl inte ha teven? Typ. Så söt.


Svår övertalad? Not

Jaha. Det där var en konstig shopping.. Men trevlig! Hade bara så ingen lust att handla. Vet inte alls vad som hände men bara tappa lusten totalt.. Förmodligen att jeansen inte passa alls, stora i benen och små i midjan.. Suck. Kanske därför? Aldrig kul att bli påmind om hur fet man är när man handlar.. Menmen.

Mimmi hitta iaf ett par jeans och en snyggis tshirt! Morr, fanns inte i min storlek... Morr. Haha

Och lilla damen fick en ny upsättning av leggings och linne som förmodligen kommer att behövas imorgon.. Haha. Sen hitta jag faktiskt ett par jeans. Men jag frångick mina bestämmelser jag hade. Fan. De satt SÅ snyggt längs benen.. Helt perfekta, så sköna, så mjuka, så slimmade längs benen.. Men AS stora i midjan? Kunde lätt ha fått plats en till av mig i dem.. Haha. Nä inte så farligt, men ordentligt för stora..

Men då tänkte fröken.. OM man har ett skärp fungerar det ju.. De är ju så fina på.. Klart det fungerar.. Det är halva priset på dem.. De kostar bara 200.. De är fina.. Japp de blev dom. Haha.

Men måste ju gå och ordna med ett skärp? Bara skönt att de inte sitter åt.. Haha. Tills jag använt de i 30 minuter och de hänger längst rumpan.. Hahaha!

En dag kvar

Helt plötsligt sådär kom nervositeten...

Fan vad jag kommer bli utsatt för saker..
Fan vad onykter jag kommer bli..
Fan vad hemska bilder det kommer finnas på mig..
Kommer aldrig våga visa mig efter detta.
.

Haha. Men det är det lätt värt:) En full Emelie kommer alltid på hyss som man nykter inte skulle ha mod att ens tänka *hornen växer*

Tur att jag har en hemlig hytt att smita till när det går för hett till. Haha. Så kul att du ska med:)

Rock kryssen väntar på andra sidan dörren;)

Tidsfördriv

Så himla typiskt.

Gick skit smidigt hos vaxen så nu är man hemma. För lång tid att sitta och vänta hos sjukgymnasten och för kort tid att äta /laga/handla lunch på. Suck. Får bli en sen lunch som vanligt vilket iof är tur idag då jag inte har en blekaste om när middagen ska intas.. Ska ju som sagt vara i stan vid fyra och shoppa loss lite:)

Undra om damen Axa är i stan idag? Har ju fortfarande sjal och alkohol här hemma... Hum. Måste nog ringa henne.. 

Fullrulle

Tajt schema idag...

Vax i haninge nu 11.15, sen akupunktur 13.00 i vby... Men det borde man ju hinna :) Tar ju bara drygt 20-30min o vaxa... Sen ska man vara i city vid 16.00 för lite shopping förhoppningvis. :) Hoppas jag hittar ett par dunderjeans!!



Fan måste ta ut pengar till vaxen! Damn.


Och så fick man bråttom igen....

Linedance någon?



Becky temat fortsätter....


Ordvits

"En arkeolog är en man vars karriär ligger i ruiner"

- Okänd

Får mig att le

Du är så snäll :)

Men gör det bara

Emelie i ett nötskal.
Nu sitter hon här as hungrig, grinig, tårarna nära bristningsgränsen.. Varför?

Jo, Emelie behöver mat, Emelie behöver den lunch hon ännu inte intagit. Varför? Jo för hon kan inte bestämma sig vad hon ska äta. Hon är inte sugen på något speciellt och då blir det som vanligt att hon velar, och medan hon inte kan bestämma sig gör hon massa annat och vips så är klockan massor. Suck.

Om man skulle ta tag i kylskåpet, bara bestämma sig för något skit och bara trycka in det i truten så man har det gjort? Så kan man fortsätta vela fram till middagen... :)

Vill så mycket

Vad har denna dag att inbringa då..

Precis slängt in en maskin. Tänkte ta mig iväg och sola lite nu faktiskt. Ska bli skönt. Sen blir det hårfärgning! Dragit på det en vecka nu.. Men nu får jag faktiskt ta o ge mig och göra det! Bara inte haft någon lust. Det är som med skraplotter. Det ska kännas rätt. Man ska ha den där lusten som får en att pirra i kroppen och so bara skriker efter att få gör det. Känner dock inte så idag heller, men nu får det vara iaf!

Blir pysseldag idag. Måste städa undan här hemma också, dammsuga och fiffa. Dags för det nu.

Träning ikväll tänkte jag. Ingen aning om Mimmi är på än, men det tar jag gör givet! Haha. Annars blir det core och booty för egen del. Usch, kommer bara tänka på den äckliga spindeln, måste ta det andra hörnet nu.. Hehe.

Sådan lust att åka och handla saker hem, piffa till allt, men har varken pengar eller ideér om vad jag skulle handla.. Hehe. Vill fortfarande slänga ut allt och köpa nytt, men som sagt ingen idé förrän man har ett "riktigt" hem.. Dumt att handla nya saker till detta hem när man står i startgropen till ett annat.. Men jag vill! Haha.

Med i TV ;)

Jaha, då har man varit med i Fullpott på femman.
Nyvaken och otalad samt frukost i hela munnen. Stabilt som få.
Men min gissning var fel. Fan, bara för att man kom in för en gångs skull.

Skaka som ett asplöv efteråt. Haha

Miss Mix



Den här låter är också svår.
Så kär i rösten och låten i sig.. Men basen? Come on! Tillbaka till trettonåren och den stilen.
Man hade kunnat göra denna låt så bra. Varför förstöra den?


Dagens citat

"Det är den som går vilse som finner de nya vägarna"

- Niels Kjaer

Frestelse

Idag är jag svag.

Jag har gett efter för mina behov.
Gett efter för något jag inte borde.

Fem gånger har jag handlat och suktat.
Fem gånger har jag nekat.
Fem gånger har jag varit stark
.

Men idag.. Kunde inte motstå. De är ju så ljuvliga!


Desperat

Mm, knappt en halvtimme kvar!




Så oslagbart! :)

Smek mot låren

Mm, blev överbjuden på middag hos famlijen Taikon. Carbonara it was. Mumma! Riktigt länge sedan jag åt det nu. Och slippa en ensam kväll framför spisen tackar man ju inte nej till:)





Som sagt riktigt gott och trevligt med lite skit snack. Shoppingkväll inbokad på torsdag:) Måste bara hitta ett par svarta jeans! Vet att jag egentligen inte ska handla, varit väldigt duktig på just jeans fronten. Har ju bestämt att jag ska gå ner först.. Men jag har verkligen inga att sätta på mig. Har två som passar fem minuter efter tvätt men som sedan hänger som trasor.. Fungerar ju liksom inte.. Så hittar jag några så köps de. Men då ska de verkligen suga tag i mig och skrika att jag ska ta med dem hem. De ska sitta som gjutet runt benen, specifikt knäna där det brukar pösa av ngn anledning.. De ska böna och be att jag ska ta med dem hem så de inte behöver ligga och frysa i den eländiga affären längre.
Inget halvdant nu!


Orklös

Fy sjutton vilket väder det är ute!

Svårt mkt blåst
Svårt mkt regn
Svårt mkt trist!

Ingen lust till ngt idag.. Hör bara hur det blåser ute och låter som hela huset ska blåsa iväg till andra sidan stan.. Blä. Var uppe på akupunktur här för en stund sen och masade mig faktiskt till apoteket för lite medecin hämtning som typiskt tog slut igår... Inte bra. Och tydligen har det blivir missförstånd mellan min läkare och sjuksyster så jag har massa piller att plocka ut samt i olika styrka. Stabilt. Kommunikation på topp!

Behöver verkligen handla, men vägrar gå utanför dörren.. Har inge knäcke, inge pålägg, inge juice, inge fil, ingenting. Fan. Det jobbigaste är att jag verkligen behöver handla för att få ngt imagen imorgon bitti, vilket är ett måste. Frukost är det viktigaste målet på hela dagen ju! Fan.

Och Malin är sjukling igen.. Nu är det ögoninflammation som spökar hos henne.. Stackarn. Tyvärr, och skämmigt nog tar jag detta tillfälle i akt och hoppar träningen idag på vämdö.. Fan. Core och combat. Så kul. Fan. Men känner verkligen inte för att åka dit hela vägen själv, i detta väder, is gata ikväll och missa DH.. Sorgligt med sant. Att huvudet värker frenetiskt hjälper inte direkt heller.

Vet dock inte om fröken Mimmi har piggat på sig från sin sjukdom än? Kan ju finns nå kul pass i vby ikväll... Måste jag genast kolla!

Godingar



Den största kelgrisen av dem alla. Fick absolut inte lämna honom utan jag skule promt så och klia honom på mulen.. Så söt. Åt upp halv min jacka gjorde han också den busen;)




Mamma med en sömnig Sickan.


Den lite vimmelkantiga Herman.. Så söt och go!
Bråkade som fan med Christians fokus.. Den ville inte alls dit jag ville..



Och Herman gillade inte alls min kamera....


Ett vakande öga

Det blev inte riktigt som planerat igår.. Långt ifrån panerat faktsikt.

Tåget var lite sent så jag fick snällt följa med till lilla Herman, så söt! 6 månaders urgulligt föl.. Vi åkte till veterinären i Skara med honom och Sickan (mamsen) för att röntga ena hoven.. Tog typiskt längre tid än vi förväntade oss. Hur mkt de sövde dem är också en bra fråga. De får ju alltid lite lugnande innan men ska ju pigga på sig ganska fort efter det. Mm, 20 minuter senare tittar vi till dem i boxen och båda står och toksnarkar! Stabilt.. Så det var bara att ta ut dem och promenixa lite på gården så man kunde börja åka hemmåt..

Väl "hemma" var de ju kolsvart så det blev inge fotoagrafering alls nästan. Men ett ordentligt prat om hemsidan iaf! Så det är på G. Ska ner till Lena igen om någon/några veckor och plåta allt, och har även åkt på jobb i vår där Maria (ägare till Herman) vill att jag ska komma ner i vår och fota hästarna bland maskrosorna och göra en hemsida till henna med.. Wopido;)


Jag är ju egentligen svårt hästrädd, suttit i sedan barnsben och man kände det när man rörde sig inne hos veterinären, man vet inte helt hur man ska bete sig, vågar inte gå bakom, nerverna på helspänn, kikar efter bästa skyddställe OM nu ngt skulle hända..etc.. Men efter dagens slut vill jag bara ha mer. Är väl så det alltid varit. Tycker de är så vackra och goa, men så rädd. Förmodligen för att det är så mkt större och bastantare än en själv.. Dock känns det mer saknad nu än det gjort förut. Iof många år sedan jag bekantade mig med hästar, så kan ju ha ngt med det att göra också..

Står helt bakom Herman och håller tummarna!

Inte alltid som man tror



Det får nu blir en vecka/några dagar tillägnat Becky tror jag.. Låtar som bara skriker hennes namn;)

Den här låten har man blivit plågat? med ganska länge nu.. Inte riktigt tänkt på vem det är som har gjort den förrän senare.. Men hade jag vetat det från början skulle jag nog inte gillat den lika mkt som jag gör..

Det får bli en greys anatomi film på denna låt..
Ursäkta, men hon låter förjävlig i de filmer som är från direkstända melodifestivalen....


Inte alltid bara pengar

"Det bästa man kan spara till ålderdomen är sig själv"

- Karl Gerhard


On my way

Blev typiskt inget inlägg igår.. Jobbade och var inte hemma förrän vid tio coh då var det typiskt dags att nanna kudden för att tidigt stiga upp idag och sätta sig på tåget till töerboda.

En tågresa på 3 timmar väntar nu och jag är så sugen! Not. Men ska väl förhoppningvis hinna med lite arbete på vägen:)

Äntligen är jobbhelgen över. Denna var nog den värsta jag någonsin varit med om. Så kaos! Så mkt ogjort! Så mkt jag inte hann med att göra.. Tur att man bara jourar var fjärde helg numer aoch inte behöver få ngn skit på måndag =D

Nä dags att göra lite nytta...


Inget ont som inte har ngt gott med sig




Hur kan man göra en sådan bra refräng med en sådan usel vers?
Har delade tycker om denna låt..
Älskar refrängen men sen när versen kommer undrar man varför man lyssnar på detta?


Titta är bra

"Jag älskar arbete. Jag kan sitta och studera det i timmar"

- Platon


Så länge man slipper göra det själv...;)

Sorligt men sant



Metallica hysterin fortsätter...

Pantertant

"Det avgörande är inte hur gammal du är, utan hur du är gammal"

- Feminia


Emelie i ett nötskal

Ja, har typiskt visat upp mig halft naken på gymmet också. God! Tur att det bara var typ 2 personer när jag gick ut, hoppas det hade varit det hella tiden!

Jag och Malin skulle hur som sola.. Solariumen ligger bakom glasvägg/glasdörr, men skynke för. Jag in där och bråkar med skynket för att det skulle ligga för varandra.. Får till de någorkunda och ger mig. Lägger mig i solariet och startar det hela och känner hur det tok bränner i ansiktet och skäller på mig själv för att jag inte smörjde in mig mer efter duschen. Ser hur skynket fladdrar i nederkant och faller isär lite längst ner. Äh tänker jag, det är ingen big deal. Fortsätter njuta (bränner dock satan i ansiktet och ingenting på kroppen? Hittar ngt boost knapp och nya rör tänds längst kroppen och det börjar bli varmare. Perfekt tänker jag.

När mina 20 minuter har gått tar jag av mig ögonen och ska resa mig ur solariumet. Nä då har hela skynket blåst isär en decimeter typ! Öppet rakt in i gymmet. Yummy. Så typiskt mig. Hetsar upp och drar igen det. Klär på mig, torkar av etc. bränner satan i ansiktet..

Då hittar Emelie, på ett litet bord brevid, fina små klämmor man ska sätta ihop skynket med! Grattis. Så bra. Suck.
Samt ett papper under bordet där man beskriver solariumet.. Boosten är extra för ansiktet.. Yes. Men det konstiga är att hur jag än tryckte på den blev det ingen skillnad för ansiktet men det tändes rör längst med kroppen? Får kolla upp det där till nästa gång.

Så fröken Emelie är röd som en kräfta i ansiktet, kommer synas naken på youtube och får skämmas på jobbet idag då man har en fet röd blaffa runt snoken.. Hehe


Total kollaps

Så sjuk träning igår. Varken jag eller Malin var motiverade för fem öre, men man brukar ju komma igång och hur som slipper man inte undan träningen;)

Men kom liksom aldrig igång med kroppen igår.. Man hade ingen kraft alls i kroppen, man slet absolut inte eller jo, men inte så långt som man kunde. Underuppvärmningen kände jag hur min hals kollapsade (haft probelm med den tidigare men vet inte vad problemet är.. Ska inte vara astma..) Stannar iaf upp, känner hur halsen bränner, luftstrupen är liten som en synål och blodsmak i munnen.. Vafan är detta? Brukar pressa dukitgt hårt utan probem, men nu, under uppvärmingen? Fatta ingeting och stod och skämdes i hörnet.

Vi körde på passet iaf och är faktiskt lite besviken. Visst att man var svårt omotiverad men förra fredagen när.. hum, vi hade en vikare?(combat tränaren) var så mkt roligare. Känns som att vi hann med fem gånger så mkt övningar som igår.. Men visst, det känns i kroppen idag så så hemskt var det ju inte.. Men kändes bara så.. Nä mindre bra/kul helt enkelt.

Undra vad som slog till i min hals.. När jag nanna kudden vid.. 02? så hade jag fortfarande samma smärta. Den smärta man känner i halsen när man tok sprungit runt halva jorden och det bränner längs svalget.. Och ja, den är kvar ännu. Dock inte lika påtaglig men det lurar där bak.. Skulle inte förvåna mig alls om jag blev tok sjuk nu denna vecka bara för att det är festligheter på fredag.. Vore så typiskt!


Snart där




Hitta bara live versioner som inte var de bästa.. Så det får bli stillbild;) Haha.
Lite Metallica suktande nu såhär drygt 3 månader innan.. Mm, tur att tiden går fort :)


Sanningen varar längst?

"Den som säger sanningen syndar inte men han skapar besvär"

- Spanskt

Slår aldrig fel

Varför sitter man alltid in i det sista när manska iväg på något?

Nä men jag ska ju bara klä på mig och åka, så jag kan sitta en liten stund till.. Ska bara kolla på teven fram till reklamen, ska bara kolla den bloggen, bara den hemsidan.. och mailen då förstås.

Man glömmer att man måste gå igenom gymväskan så man har allt, kissa måste man alltid göra innan man går, det lärde mamma mig när jag var liten (någo som fastna iaf:) ), byta kläder kanske? En sista titt i spegeln, packa ner frukt, ja mycket innan man kan ge sig utanför dörren..




Fan nu är jag sen igen

Mest betydelsefulla

Tänk vad glad man kan bli av ett telefonsamtal. Satt här i min frukost och telefonen plinga. Ett mobil nummer jag inte kände igen dök upp på displayen. (Men har nog haft det i min lur då jag har ett antal sidor nr uppskriva sen jag lämna in den.. ) Svara och hör att det är min mormor.

Min älskade mormor.


Med vänner tar man förgivet att de har mobiltelefoner, internet, facebook ja vad vet jag. Allt sådant. Men när ens mormor på 82 ringer från sin nya (hetare mobil än vad jag har!) blir man.. ja. Stolt? Tycker det är jätte kul. Hon tycker också det är kul fast hon blir tokig då hon inte vet hur saker fungerar. Hehe. Ska iaf förbi där idag och hämta lite post och snacka lite skit. Mys.


Bulls eye





Vad hände?

Shit, redan fredag!

Har så ingen lust att jobba i helgen. Visserligen skönt att komma iväg, träffa folk, om man kollar på senast jag jobba var det ju väldigt slappt:) Dock fortfarande väldigt orolig att jag ska ha sån jäkla träningsvärk imorgon. Kollar på förra helgen var den ju allt ifrån nådig! Men mkt strech så borde det bli bra. Känns som att jag inte har något val idag. Blir ju ingen box på måndag då jag inte är i sthlm och på fredag är det kryss. Så då ryker hela veckan med det passet..



Hum kom på att jag tok slarvat med mina musikval varje dag.. Vad hände? De bara sluta tala till mig så där på morgonstuden.. Måste ordnas.

Stress, pengar, makt

"Alla djur, utom människan, vet att livets huvudsakliga mening är att man ska njuta av det"

- Samuel Butler

Kvinnor kan

Jag måste typiskt ha någon obotlig charm idag, förmodligen eftersom jag är så het idag! Vet inte vad, men känner mig så nöjd idag bara! =D

Svårtflörtade Danne skulle till garaget som vanligt efter jobbet idag. Jobbar han inte över är det dit han ska.. Typiskt att han ska ha en vit, snygg älskarinna. Hehe. Men det är bara att gilla läget.. Än så länge är det ju mig han sover med iaf. Något att vara glad över. Haha 

Men!

Så gjode han misstaget att ringa sin dam. Hehe.

Lite snälla ord i örat, lova goda middagen, ringla lite om lillfingret, filmmys lockande, och såklart lite snusk på de rätta ställerna. Japp han är påväg hem! :)

Så bra. Hehe

Nu får det vara nog!

God man kan verkligen göra teve på allt.

Först alla doku/reality serier.. Nya är väl det som starta igår om charter prissar/beroende personer.. Stört.

Såg alledelles nyss reklam om beverly hills. I ny tappning.. En modern version av den gamla hederliga 90tals serien. God! Ska vi inte göra om alla serier som gick förra året så behöver vi inte komma på nya bra serier alls. Vi gör bara om de bra gamla till nya usla. Kör på bah.

Ge mig mer

Redan torsdag.. Vad hände? Veckorna bara rullar förbi i ilande fart och man hinner inte med. Känns som det nyss var måndag.. Om inte annat att det var månader kvar till kryssningen.. Nu är det fan bara en vecka!

Åh, nästa vecka var det jag hade mitt mål till.. Undra hur det har gått. Känns både bra och dåligt. Känns jätte bra att ha kommit igång med träningen samtidigt som det känns som att det har gått åt helt fel håll med vikten. Fast ändå inte. Jag vet inte. På måndag är det vägning och mätning iaf.. Så får vi se. Usch vet inte om jag vill veta. Ge mig några till veckor!


Vad väntar på andra sidan?

"Att leva är farligt - man kan dö - men ingen vet om det är farligt att dö"

- Stig Arbman

Antastad

Jag börjar bli rädd.
Riktigt rädd.
Rädd för den drastiska förändringen som just gjordes.
Rädd för de ord som skriks.
Rädd för vad min sambo just har blivit.


Vad har hänt? Han har alltid varit så snäll och omtänksam. Alltid varit den som tagit hand om en. Sett till att man mår bra och trivs med sig själv. Men nu. Jag vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen. Hjälp mig.

Han hoppar upp och ned i soffan, låter som ett mongo, har fingrar i munnen, antastar mig, gapar lite mer, säger snuskiga ord, rycker lite med huvudet, slår sig själv på brösten.


Hjälp mig!

Dagens visdom

Dan: Aauu! (Låter konstigt och stoppar ett finger i munnen)
Emelie:?
Dan: Aauu!!
Emelie: Tror du att det gör någon skillad på ljud för att du har ett finger i munnen?
Dan: Nää men fingert blir varmt...

Tjuv och polis

Vad häfitgt det är att bo i västerort!

Man har pikebussar och bovar precis utanför porten....

Hoppas inte

Sola it is! Behöver få lite energi..

Vet inte alls vad det är med mig.. Orkar inget, ingen lust alls, bara glor rakt ut i tomma intet...

Typiskt Emelies sätt att hantera stress. Fast ändå inte. Brukar försöka göra så mkt annat jag kan förutom det jag ska.. Men i detta fall är det inte helt så. Till en liten del, javisst.. Men mestadels bara apatiskt beteende..

Dags att hälsa på väggen igen kanske..?:(

Skräms inte!

Så läskigt igår kväll!

Hade jätte svårt att somna, så låg och tänkte på allt mellan himmel och jord.. Kom in på spindeln som härjade på gymmet förra veckan, så groose! En 6-7 centimeter stor hårig sak (ingen långben!) Utan en riktig hårig kraftig sak. Den va vid min matta när jag upptäckte den och skippa då den sista övningen då den stirra elakt på mig och tänkte vänta ut mig tills jag titta bort..

Hursom låg jag tänkte på denna, och förde vidare mina tankar om hur det kunde ha varit.. Funderade på att jag såg spindel och sedan lyfte på min matta där den kom ifrån i antagande att det låg tusentals där under.. Precis när jag i mina tankar lyfte mattan för att kika under hoppa Danne till i sömnen med något jäkla ryck och eftersom han låg och höll om mig blev det som ett skrämselryck. God vad rädd jag blev!

Dock ganska mkt skratt från min sida efter det..

Usch

Beroende?

Hum.. Sol och gym imorgon. Box på fredag.
Funderar dock stark på att åka och sola nu på dagen också.. Så sugen! Borde ju vara lungt att sola två dagar i rad? Jaa.. Tror jag väl;)

Dock väldigt sugen på att köra core och booty ikväll.. Men å andra sidan kan man faktisk vila en dag med gott samvete då jag tränar hela resten av veckan.. Men vill ha bootyn.. Fan. Mm, tåls att fundera på.


Klipp till mig!

Aldrig mer ska jag ta en tidig frisörtid.
Aldrig mer en tidigt frisörtid på andra sidan stan.
Aldrig mer en tidig frisörtid när det är kö.
Eller då det kan vara kö.

Nä såhär i efterhand är det faktiskt väldigt skönt att man var uppe i tid idag och har hela dagen framför mig.. Fast 05.45 kanske är lite väl hurtigt för en enkel toppning.. Man är typiskt ganska död just nu.. Men förhoppningsvis blir det då en tidig sängtid och man kanske kommer in i lite mer normala banor:)

Jag vill träna.. Jag vill sola.. Malin vakna nu!
Värmdö har ett solkort på erbjudande nu fram till julafton.. Ett års solning för 300! Tycker det helt klart är prisvärt! Vafan, sola 6 ggr och du har de där 300 kr.. Måste ha! Vill börja sola redan nu.. Känner mig så svårt blek och äcklig. Man ser så fin ut när man är lätt solbränd sådär.. Och inte blekfet =P


Ett litet leende

"En enda solstråle är nog för att driva bort många skuggor"

- Franciskus

Kick it

Så jävla bra.
Så kul.
Så ont jag kommer ha imorgon.. Haha.

Riktigt kul träning faktiskt! Nackdelen var väl att man inte hade som i box, någon att slå emot, utan man jobba mot osynliga motsåndare;) Visserligen helt okej för min del, men svårt att få in de rätta rörelserna då man inte känner motståndet.. Känns som jag slitit sönder mina skuldror, men kan ha ngnt med att göra att jag fortfarande är stel från i fredags? Men svårt kul! Mycket sparkar och attityd.. Me like:)

Frissa 08.00 på Tyresö imorgon=Tidig morgon.. Dags att hoppa i bingen:)

Puss o natt

Stockning

Det börjar snart dra ihop sig till träning.. Oh börjar bli nervös..

Tränarn är iof skit schysst och trevligt.. Mer för passet man är nervös.. Box/kampsport.. Ah, kommer dö. Jag och Malin kommer stå där som fån.. Alla kan säkert alla movses.. Men men, ngngång ska vara den första :) Kanske några från boxen är där så man känner sig hemma;) Känns underbart att man nästan vet att mna kommer ha lika ont som efter boxen.. Haha. Blir garanterat lång strech efter!


Hoppas inte att det är mkt trafik.. Så svårt att veta vilken tid man måste åka. Är det ingen trafik/lugnt kommer jag komma as tidigt men om det är mycket trafik kommer jag inte hinna. Usch varför tränar jag på fel sida om stan för? Hehe.

Bra deal

Har nog aldrig gjort en sådan bra handling som jag har gjort idag:)

Har ingredienser så jag kan äta lunch/middag hela veckan.. För bara 187 kr:) Fan vad det är bra med kolrötter, palsternackor och allt sådant.. Kostar ju ingenting:) Den som kostade var ju typ korv/cevapici... Så bra!


Kom på nu att jag inte ätit lunch idag.. oups.. Och ska börja med middagen om en timme / halvtimme så känns lite onödigt att ställa sig vid spisen nu. Om inte annat är man ju typiskt inte hungrig då..

Så fröken Emelie har gjort sig två fullkornsknäcke med mosad avocado och kalkon.. Mums!

Söt!

Haha, tack för alla artontusen tips Söt;)

Ska ju vara någorlunda, helst väldigt smalt, också=P Men ack så gott det vore med våfflor! Mums.

Funderat på de flesta men får ju som sagt inte in dem i frysen.. Suck. Surt att bara handla för en rätt.. Försöker luska ut flera recept med lite snarlika ingredienser och inte så mkt man måste stoppa i frysen;)

Tryck in den

Fan vad mycket enklare det är att äta nyttig när man har en riktig kyl och frys!

Kommer på en del recpet man kan göra. Dock inte hittat några nya som jag fastnat för.. Men man har ju en del som innehåller kycklig/fisk etc. Men har man ett frysfack på en skokartongsstorlek är det svårt.. Kyckling kan vi ju liksom inte äta, för en enkilos påse går inte in.. Jo, men då får vi inte ha ngt annat i frysen och äta kyckling i 2 veckor eftersom Danne aldrig äter middag hemma känns inte så lockande. Suck.

Bajs wallenstam!


Ta steget

Suttit framför datan hela morgonen och ännu inte skrivit något inlägg.. Hum. Shame on me.

Kan ha något med att jag är helt inne i mitt kreativa stadium.. Eller nåt.. Haha. Sitter och pular med lite olika loggor.. Eller en och samma med med olika utseenden.. Kunden måste ju få ha lite valmöjlighet;) Måste sedan hinna slänga ihop lite skisser/exempel på uppbyggnad av hemsida.. Usch börjar undra om jag ska ge bort detta uppdrag :/ Nä! Jag kan, jag klarar av det!

Tydligen ska jag ta mig till Coopen och köpa prisonbreak 3 till sjuklingen Christian också? Va kom det ifrån? Haha. Kan man ju iof passa på o inhandla lite framtida middag och lunch. Så jäkla tom på mat idéer bara.. Hum, lite googling på smalmat först innan avfärd kanske..

Nå bra tips?
 

Ta vara på tiden

"Att inte vara hos sina barn när de är små är som att be någon gå på bio åt sig"

-Gunnel Linde

Så bara vill inte

Eller ska man mygla med middag tills karln kommer hem jätte sent så han får köpa en mummigsallad från islandstorget..? Haha.

Rädda mig från spisen idag! :(

Läs inte

Vad ska man äta till middag då? Tänker ICKE ta mig utanför dörren för handling.. På tok för ruskigt väder ute..
Ingen lust att laga mat egentligen, men är svårt hungrig!

Okej vad har man hemma då..

Hum.. Hamburgare, räkor, wokmix, nog bara det som finns i frysen... Hehe (och fisk, men det är till imorgon)

Sen då? Fullkorns nudlar, tonfisk, quinoa, potatis, morot, broccoli, grönsaker, ägg.. Hum...


Skulle dock kunna tänka mig att göra mockarutor om man hade ingredienserna hemma.. hehe. Sura är att det är typ bara kakao som saknas.. :(


Nähä.. Jadu, tonfisk med quinoa kanske.. Fast inte så sugen på det.. Saknar liksom något till allt känns det som. Skulle kunna göra omelett/paj/korvlåda/ då det finns mjölk och ägg i mängder.. Men ingen skinka/korv... Lite där skon klämmer.. Har tillbehör såsom potatis, pasta etc men ingen "hårdvara"....

Iof skulle man kunna göra en skipperburgare.. Så gott. Vanlig hamburagre typ fast du har salladsblad istället för bröd.. Mums! Men.. Njae..

Fast quinoa med grönsaksbuljong smakar inte helt fel i munnen.. Sallad kanske? Nä quinoa med tonfisk röra is the shit. Nu kör vi på det och ingen mer velning =P




Måste vara det mest onödiga dumma inlägg ever.. Haha

Inte som alla andra

Hur kommer det sig att de flesta vet precis vad de vill göra, vad de är menade för?

Antingen har de ett intresse som driver dem till ett specifikt yrke eller så de är utbildade till det via gymnasiet, röris, sickare, elektriker etc, efter studier som högskola/universitet, men de vet vad de vill. Jag vet inte. Jag har aldrig vetat. Jag undrar om jag någonsin komer få veta.

Alla har liksom "det".. Jag saknar "det".

Det är mycket jag gillar, mycket jag saknar för att nå det jag gillar, och ett huvud som vägrar låta mig fästa mig vid något, utan jag vill ha lite av mkt.

Jag har många gånger funderat på att lämna min Medianörd inriktning och satsa på någonting helt annat. Men har jag då kastat bort två år? Försatt mig i skulder helt i onödan?

Jag vet inte. Jag vet ingenting. Va fan ska jag ta vägen?

Syndig värre!

Säsongens synd är här..

Den är såå god, fast man känner hur sötsliskig och onyttig den är.. Hur den fräter sönder tänderna och sätter sig på magen.. Men ändå kan man inte sluta dricka den. Sluta fylla upp glaset och sluta försöka släcka sin törst.

Hum, en två månaders pina och mycket garderobsmussel står i dörren och väntar. Det går inte alltid att hålla emot. Mustens kraft är för stark!


Dagens skum

Riktigt konstigt väder ute!

Har ju varit ruskväder hela dagen.. Regn och orkan.. Mindre kul! Usch, blä och fy! *burrar upp sig i soffan*

Men när jag kom hem ifrån akupunkteuren titta jag ut genom balkongen, då det lysete på ngt konstig sätt.. Det var bland det skummaste jag sett! Till vänster var det solnedgång med myspys faktor.. Till höger var det knallblå lysande himmel.. Och som grädden på nosen dalade många tusen små regndroppar i snålblåsten.. Så skumt!





Och så just att det var sån kontrast mellan dem..
Ja, himlen är olika på olika platser, men det brukar flyta ihop och ändå hänga samman med varandra.. Det här var så delat på ngt vänster..


Doh

Fan!
Då kommer jag ju missa desperata hemmafruar imorgon!
Argh!

Karate kid

Undanslipper träningen idag.. Känns helt okej faktiskt. Fortfarande helt död i kroppen och att köra boxen och utsätta musklerna för mer sit när de redan känns helt trasiga känns mindre bra.. Så vila idag och på´t igen imorgon!

Jag och Malin fann body combat.. Blandning mellan box och kampsport... Kan va riktigt kul. Förmodligen ännu mer jobbigt.. Haha. Men då slipper man ångesten över att inte köra ngn box alls denna vecka:) Och så ett core pass innan det.. Yeah baby;)


Nä måste göra mig iordning till akupunkturen...


Valet och kvalet

Ingen lust med någonting idag... Blä!

Blir så jäkla förbannad.. Ringde wallenstam idag ang bytet... Bara kolla hur det går, om alla papper är inne etc.. Nä då är kärringen på semester till den 27/11.. Vad är det för bauta semester i november? Suck! Joda, då får vi säkert flytta två dagar efter det.. Morr. Ville ju ha den här månaden.. Innan jul och allt...:( Och svenska bostäder svarar inte.. Åh vad jag hatar allt vad boendejoks heter!

Skulle/Ska egentligen ha box idag.. Så kul. Men har forfarande såå ont.. Sura är att de bara kör måndagar och fredagar.. På fredag vågar jag inte köra då jag ska jobba helg och måste vara kapabel till att röra mig.. Så det passet ryker tyvärr.. Då känner man sig lite tvingad att köra idag annar försvinner det passet hela veckan.. Hum. Se vad Malin säger.. Lilla damen ligger nog typiskt och sover då hon vägrara svara i telefon :(


Dagens citat

"Blommor är vilsamma att betrakta. De har varken känslor eller konflikter"

- Sigmund Freud

Så bra!

Åh mat mat mat! *hoppas upp o ner*

Danne var inte alls svår på den där punkten med köttbit... Hehe.

Han håller på o plockar ihop i garaget och efter upphämtning av mig bär det av till sumpan till stammishaket med plankstek (förmodligen) Den är ju så good.. Mmm!

Och vad bra, åh vad gott.. Mummakardemumma mums! :)




Skjutit på min fiskrätt i 2 veckor nu typ.. Hehe. Men den kommer garanterat lagas i veckan ngn dag.. Förhoppningvis imorgon... =P


Svullo

Åh vad jag hatar när man är hungrig.. Det är så mkt man blir sugen på!

Och även om man vill ha allt möjligt, man blir bara mer och mer sugen på olika maträtter ju mer man tänker, så fastnar man oftast för ngt spcifikt. Ungefär som när man är bakis.. Man har ngn maträtt i huvudet när man vaknar, och ingenting annat duger förutom det..

Men när man bara är hungrig och sitter och ältar god mat i huvudet så försvinner oftast suget efter det man ska äta till middag också.. Typiskt i detta fall.

Vi ska äta fisk med äggsås till middag.. Mumma! Så sitter man här hemma och är as hungrig.. Så visar de fiskpinnar på teve...Ge mig fiskpinnar!

Fast nu när jag tänker efter vore en fet köttbitt med bea inte helt fel heller.. Mmm.. Åh gud vad gott det skulle vara! En oxfilebit som är lite röd i mitten.. och bea.. Slurp slurp!! Middagsbyte kanske? Åh plankstek.. argh, nu får jag ju ge mig!


Nä mäta magen med en mandarin så länge tror jag..

Fisk sug

Slarvade men inlägg imorse.. *skäms* Brukar alltid få upp ett citat iaf innan jag lättar hemifrån.. Menmen, sånt händer =P

Varit heldag med Mimmi idag kan man säga.. Lite present shopping i vällingby, korv lunch;) , tevetitt och så..

Kom precis hem efter lite middagshandling och sjuklingsbesök. Christian är vek som en barnunge=P Haha. Nä åkte förbi med lite middag och (förhoppningsvis) en dunder kur! Alla som pratat om den säger att den är bäst, dock inte prövat den själv.. Ngn japansk? joks från matäffären.. Sånna där shotjoks.. Hoppas det hjälper..



Argh, karl kom hem nu! Jag vill äta middag!


Fokusera

"Livet är det som händer medan du gör upp andra planer"

- John Lennon

Trampade upp lite spår...

Hade en riktigt kul kväll igår för övrigt!

På dagen fick jag för mig att jag ville ha spelkväll.. Och utan invändning var Danne helt på det! *?* Så jakten började efter medspelare...

Vilka bor nära och kan vara sugna? Hur många får man in här hemma?;)

Helt tom på idéer och vänner.. Så på vägen hem slog det mig att Axa säkerligen är sugen:) Bor visserligen på helt andra sidan stan.. Men iaf. Det var värt ett försök..

Joel ville se idol.. Joel är låst på fredagar.. Joel bara måste se det. Jaha, där var det rökt tänkte jag.. Eftersom det tog en halv evigehet att ringa tillbaka trodde jag ännu mer att det var rökt..

Men icke! :)

Så det blev en kväll med oss fyra då Christian var svårtflörtad och lämna oss till vårat öde..

Helt inne i vårat spelande och helt plötsligt är klockan 02? Vad hände? Mm, kändes som att det var läge att runda av då;)

Som vanligt är hallen fullt med Axas saker.. Haha. Alltid, alltid glömmer damen sina saker.. Haha. Men som vi sa imorse.. Bara en anledning till att ses snart igen;)



Stelopererad

Satan vad jag har ont idag.

Var på Box igår med Malin.. Så kul! Älskar att boxas.. Vet inte vad det är, men sen nian har jag varit helt fast på det. Sen är det är ju sjukt bra träning. Efter tio minuter var jag helt färdig och orka knappt lyfta armarna, men på något vänster lyckades man hålla ut 50 minuter till.. Haha. Nä sjukt kul. Helt klart återkommande! Förhoppnigsvis både måndagar och fredagar..

Men.

Nästa gång jag jag strecha ordentligt! Vi han inte med någon riktig strech och hade inte tid att stanna kvar och såklart gjorde man inget när man kom hem... ^^

Mm, det fick man för. Vakna av att jag inte kunde röra mig! Värkte i hela ryggen från biceps till svanskota. Fifan! Känns som att ryggen har byts ut mot en stenplatta typ.. Aotch! Kom inte upp ur sängen.. Tog mig typ en kvart, svett och många tårar att vända mig om.. Sedan fick jag typ rulla ur sängen.. God!

Sen en liten baksmälla på det också.. Den perfekta lördagen är gjord!

Keep in touch

"Vänskap är som spår i sanden. Det måste ideligen trampas upp"

- Okänd


Håriga äckel

Helt tom på ord idag.. Bara suttit apatisk frramför teven/datorn ätit minimal frukost och är så sugen på lunch samtidigt som man inte alls har lust att äta. Jo men annars är det bra.

Ska dundra ut till Tyresö för lite spel hämtning tänkte jag.. Så sugen på spelkväll och jag har fått med Danne på det nu;) Wopido. Christian, du står på tur :)

Sen bär det av mot värmdö landet.. Om käre morbror är hemma ska jag få med mig mina vinterdäck hem.. Känns som att det börjar bli lite dags för det nu.. Men varken jag eller mamma vågar oss ner i källarn som hyser husrum åt ofantligt många håriga stora spindlar med huggtänder... Så allt hänger på morbror nu.. Han borde vara hemma tycker man.. Nej fek! Det är ju för fasiken fredag idag! Fan. Helt inne på att det var lördag.. Haha. Jaha, då var däcken rökta.. Suck.

Sen blir det iaf box med Malin! Så kul :) Haha, tog oss bara typ 3 veckor att ta oss till detta pass.. Sjukdomar, förseningar ja jag vet inte allt vad det varit just dessa pass.. Ska väl iof inte säga för mkt, vi är inte där än =P

Nä dags att lätta :)

Gör det meningsfullt

"Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv"

-Okänd


Busfrön!

Har även agerat lärare idag;)
Du är så duktig Billy!

Billy hade läsläxa (går i ettan) och han skulle då läsa en bok om en bortkommen kamel:) Gick ju riktigt bra tycker jag. Det är svårt med dubbelstavelser, pp, tt, ll osv.. Och det är ju helt förståligt! Men när vi inledde andra läsomgången (visst då hade vi visserligen nästan precis läst det) men då läste han nästan hela meningen utan att stanna och fundera allt för mkt. Så dutti så :)

Svårt det där. Vi tar ju det förgivet hur saker stavas, dubbelstavningar, alla -ng ljud, -skj ljud osv. Att citron stavas med C är ju en självklarhet medan Billy och Embla inte kunde förstå när jag sa att det var fel med S. Det är ju S som låter ssss?

Lilla fröken bus Embla fick även äran att rita ner mitt ena ben hela.. Hum.. Fem gågnger? Haha. Men det var ju betydlig roligare att skriva än rita.. Billy, bil, bil, lampa, emma, emelie, till, mamma, från, embla, morot osv.. Haha. Sötnos där;)

Sen fick ju jag faktiskt äran, till Mimsans stora förtjusning tror jag :) Haha, att rita ner Emblas ben...;) Djur över båda benen blidde det och hon var överlycklig. Hade ju nyss blivit tauerad! Haha.

Så man ser väl lite lätt blåslagen ut på vänsterbenet.... =P

Massa mums

Blev överbjuden på middag till Mimsan idag.. Mkt trevligt:)

Mötes uppe i centrum och vem sprang man inte på om in Magnus Betnér.. ;)




Inhandlade även en såå fin fruktskål.. Står på bordet nu, uppfyllt med härlig frukt.. Mumma! :) Gjorde sig riktigt bra här hemma.. Gillade stilen på den. Hittar tyvärr ingen bild på nätet... Men hitta denna nedan. Så ball! Hitta massa balla fruktskålar bara för det.. Haha. Har ju letat i typ ett år efter en som jag faller för ute i butikerna.. Så hade man bara kunnat googla lite.. Och så ska man vara datanörd.. Hum. Måste börja leva upp till mitt rykte. Haha


Nåldyna

Som sagt.. Piece of cake det där jue :)

Hon var visserligen snål idag eftersom det var första gången så vi andvände bara tio nålar.. Men iaf. Sju nålar i ögonbryn/panna känns rätt konstigt.. När man tittar ser man hur det sticker ut nålar ur ögonbrynen, känns.. hum, ja, konstigt. Sen känner man ju av att någonting sticker ut, det spänner i huden så att säga. Men inte obehagligt för fem öre.

Vissa punkter kändes när hon stack in nålarna. Såsom mitt i huvudet och ögonbrynen (den punkten som värker mest) men det var ju bara själva sticket när den gick in i huden.. Inget att gråta över =P

Sen fick man ju ligga där i en tjugo minuter/halvtimme? Då kände man hur nålarna påverkade.. Sved till ordentligt ibland på vissa punkter, men det blir nog bra i slutändan.. (får vi hoppas) känner än ingen skillnad, men det är ju bara en tjugo minuter sedan jag var där så... Mest snurrig just nu =P Man sänker ju blodtrycket ganska mkt när man gör detta och det känns!

På måndag är det nya tag och förmodligen en hel del fler nålar.. Ahh =P


Stick mig

Akupunktur står på schemat...
Om en kvart ska jag infinna mig nere hos sjukgymnasten..
Jätte nervös!
Förmodligen inte alls märkvärdigt.. Men såhär innan, när man aldrig gjort det tidigare.. Ja, då är man nervös!
Nä om man ska ta o flytta fläsket upp till centrum..


Kul, klockan är snart halv elva och varenda bil ute är täckt med frost.. Huga!

..

"Ingenting röjer tydligare en människas karaktär än de saker hon finner skrattretande"

-Goethe


Sug

Usch, känner mig helt nere idag...

Spyr på allt, allt är piss, huvudet värker, ser hemst ut i spegeln, speciellt utan kläder, jag är blek, jag är sämst och allt bara suger! Fan.

Tänkte bädda ner mig i soffan nu och kika på film.. Ingen aning om vad dock.. =/ Men man ska väl hitta ngt.. Hooligans kanske? Inte tittat på den än, fastän det är en evighet sen jag låna den av Christian.. *skäms*


Idag är det (iaf nu på em) är det hög tycka-synd-om-sig-själv faktor..

Bra start

Åh vad arg jag blir!
J*vla Kärring!

Har mail krig med ngn otrevlig sate på ett företag.. Först skicka hon ett mail som fick mig att framstå som idiot och retard.. Svarade på det.. Då fick jag värsta nedklankningsmailet.. Morr.. Svarade tillbaka så vi får väl se vad hon skickar härnäst...


Ska till sjukgymnasten nu.. Får vi se hur det går. Hoppas på bra! Undrar vad det kostar för övrigt..? Gäller frikort?:) Sen bär det av till en liten sväng ut till Tyresö. Hämta lite post o så.


Usch vad trist väder det är ute!

Morgonens Citat

"Mycket gott kan göras här i världen om man inte fäster sig alltför mycket vid vem som får äran"

- Jesuitiskt sentens


Trasdockan

Känner mig så slut i hela kroppen idag... Huvudet värker som det inte gjort på dagar...:( Undrar om man ska våga ta ngn tablett, om de hjälper?

Men icke ska detta hindra Emelie.. Bokade precis in mig på ett core pass samt ett booty pass efter det.. Pust, hur ska jag klara mig helt själv? Typiskt Mimmi att springa och bli sjuk.. Ajabaja!

Verkligen så ingen lust att träna dock... Vill bara krypa upp i soffan och tycka synd om mig.. Men inge kul pass imorgon så då vilar jag hellre då.. Fastän jag mår som skit idag.. Jaja, det är bara en timme totalt.. Jag har gjort det förut, kommer säkert gå bra! Usch..



Tog mig mod till mig, sköt bort alla onda tankar och maila faktiskt en hel bunt med företag idag.. Får se om man får nå svar.. :)

Nästan som lotto

Åh låg tre(!) kuvert innanför dörren när jag kom hem nu..

Nervositeten och pirret spred sig i kroppen och jag gjorde allt jag kunde innan jag tog mig fram till dem...

Ett var reklam från hyresgästföreningen.. Bajs. Men de två andra var tjocka och låg upp o ner...

Vände det första....

Suck, salusansvar..

Okej men det andra såg tjockare ut och ännu mer lovande ut..

Vänder det...


Suck ett till från salusansvar..



Jäkla bajs!

Hundmys

Lunch med Axa står på schemat.. Skit längesen man sågs ju! Blir ju lätt så när man inte går i skolan och båda har fullt upp på var sitt håll.. Dock inte nu då.. Båda är ganska lediga med ändå inte :)


Kollade på smallville nyss.. För ovanlighetens skull.. Och hela avsnittet handlade om en hund.. Åh vad jag saknar mina doggar! Mm min lilla Astabasta.. O Doris.. Sura är när man åker till tyresö imorgon är de på dagis:(




Driftig

"Den som vill mycket är rikare än han tror"

- Camille Goemans


Kukfakta

Fem dåliga saker med att vara en kuk.

1. Man har hål i huvudet
2. Man umgås med två nötter dagligen
3. Grannen är ett arsle
4. När man mår som bäst spyr man
5. Bäste vännen är en fitta

Ge mig mer Skvaller

Fan jag har blivit såld på en serie.. Igen.. Fek.

Kollat lite grann sådär på Gossip girl.. Vart okej att titta på när man inte haft nå annat att fästa blicken på.. Men nu.. Helt inne, bestört över att det bara går en gång i veckan.. Säkert gamla repris avsnitt, men iaf! Helt fast.

Det är precis som Dh, inte något man bara tittar på sådär, utan det är ngt man tittar på, är med i, lever in i allt, blir bestört över saker, som nu, hela jag känner mig helt tom och arg pga slutet på gossip nu.. Stört.

Samma sak nu när man inte har nå speciellt att göra om dagarna, går upp nio, och sen när man ska äta frukost är det precis när Smallville börjar. Nog en av de sämsta serierna ever, men eftersom det är det enda (förutom pusselspel och twins) som går vid den tiden är det det blir.. Så inne i det. Som sagt helt värdelöst, men eftersom man börjat titta på det måste man se vad som händer.. Min svaghet.. Hehe


Teve nörd? Jomenvisst =P 


Bite me

Jag skulle ha mask på mig..
Jag skulle vara vampyr..
Sen skulle jag vara häxa...
Eller kanske varmpyr trots allt?


Häxa blev det.

Tyvärr inge foto på det.. Skulle nog inte fastna iaf såsom jag såg ut.. Haha. Men hade lite tråkigt när jag väntade på min snälla skjuss så det blev lite halvfärdig-bilder...
(med på tok för stora huggtänder.. haha)








Wash me

Städning står på schemat idag... Måste tvätta tvätta tvätta.. Även köpt en pärm till mina slarviga räkningar och lite tidskriftspärmar till allt annat joks som ligger och dräller..

Så trött på inredningen.. Vill sälja och köpa nytt! Nu! Men ingen idé att göra innan man flyttar så man vet vad man verkligen behöver.. Surt att köpa nytt som passar här men inte där.. Lite meningslöst..

Åh, hoppas brevet kommer denna vecka.. Hoppas hoppas...



Middag idag blir wokgrönsaker med heta räkor.. Mm. Köpt massa chili, kryddor och annat het. Kan bli riktigt gott tror jag. Finns ju fullkornsnudlar att tillgå i skafferiet också om så önskas.. Blir nog så förmodligen.. Så blir man äntligen av med dem, legat där en halv istid nu =P


P-skit

Träningen gick super.. Pressa som fan då jag vet att det förmodligen inte blir ngn annan träning idag.. Och det kändes! Fortfarande helt slut i magen fast passet slut var för en timme sedan.. Me likey!

Vanligtvis har ju coren kännts som en för eller efter träning till ngt annat pass eller maskiner, men idag.. god. Helt slut och rätt så svettig=P Känns väldigt bra.

Dock ingen kul kvällsträning idag.. Isånnafall pumpen men min axel värker som fan idag så jag känner mig inte allt för taggad...


Sen nu efter den 1 noc. planerar ju Emelie sitt liv efter P-platser... SUCK!

Myspys kväll

Det var riktigt trevligt igår!

Hade ju som sagt lite ångest på dagen att man inte kände ngn, inte ens visste hur de såg ut o så.. Man är ju rätt blyg egentligen... Haha

Men det var riktigt riktigt trevligt. Och Nathalie verkar ju hur gullig som helst! Längtar redan till nästa gång:) Dock med lite bättre filmval kanske.. Haha. Vad såg ni sen efter jag gick?

Man glömde ju lätt sminkningen och efteråt när stannade jag och danne på islandstoget för lie middagsupphämtning till karl och jag knata in.. Det var när de stora ögonen förvandlades till flin jag kom på mig själv.. Hehe. Var ju dock inga andra gäster där och vi kommer ju väldigt bra överens med ägarna så det kändes helt okej iaf.. =P

Måste

Core står på schemat...

Mot gymmet! :)

Se mellan raderna

"Tillfällen är ofta förklädda till hårt arbete, så de flesta människor känner inte igen dem"

- Ann Landers


Så bra

Åh vad bra det blir, o vad allt än så länge bara går vägen! Bara sprudlar glädje ur mig! :) (fastän man ser helt trashig ut, haha)

Tack Mimmi, du rädda min kväll! Nästan så du måste följa med och se mig.. Mohaha. Lär ju komma upp en del bilder här sen.. Kameran är nedpackad!

Nä dags att fixa naglarna nu i det sista..

Hihi

P-problem

Usch har sån beslutsångest...

Ska jag ta bilen dit? Vore väldigt skönt, smidigt, bra på de flesta sätt..
Samtidigt som det vore gott med en öl till maten...

Om inte annat slappnar man ju av lite bättre med en öl i magen när man inte känner folket för fem öre och är svårt blyg? Om man nu får vara så feg.. Nä fungerar ju utan också.. Faktiskt.

Usch jag vet inte... Tror det blir bilen... Samtidigt som jag inte vill... Hum...

Fast o andra sidan vore det jäkligt bra att ha bilen parkad här hemma då städdagarna börjar imorgon.. 50% av P-platserna borta.. Det som redan är svårt att finna P-plats liksom.. Hum kanske avgörande?


Biokaos

Haha, mkt bio det blev igår då... Not.

Vi käkade middag här hemma för att sedan bege oss mot stora staden för att glo på lite bio inne på söder.. Jag var mest rädd för att de inte skulle ha öppet och inte för att det inte skulle finnas biljetter... Hemsidan låg ju som sagt nere så vi fumlade i blindo...

Kom iaf in till söder och gick in på sf.. GOD! Har aldrig sett så mkt folk inne på bion alltså.. Kollade teveskärmarna... Yes, 1 biljett ledig där, utsålt, utsålt, 2 biljetter, utsålt.. Det var två filmer som hade typ 30 biljetter kvar men inget som var lockande att se... Suck. Gick till victoria, där kom man inte ens in genom dörrarna! Helt sjukt. Vem går egentligen på bio på allahelgona??

Det slutade iaf med att vi åkte till gullmars och bowlade.. Hade jätte kul. Danne hade dock mindre kul när han förlora ganska grovt... Oj vad arg han var när han missade och inte fick arton strikar... Hahaha. Riktigt kul kväll:) Sen bar det av hem för lite kortspel och lite öl.. Tills vi båda somna på soffan =P


Simpel tanke

"Om du vill komma någonstans, gå nånstans"

- Sam Rayburn

Teknikbajs

Så självklart ligger SFs sida nere pga driftstörningar... MORR!

En bra vändning..

Sa ju det. Känner min karl.. Suck :(


Men förvånande nog ville han gå på bio! Det var mer än en halv evighet sen vi gick sist. Myspys!

Nu ska man bara hitta ngt att se... Inte en aning om vad som går..

Någon som har nå bio tips?

Obefogat nervositet

Sen när började man bli nervös över att ringa sin sambo? Har ett jätte pirr som omger en stor klump i magen..

Vill så jätte väldigt jätte gärna ut idag till festligehterna som äger rum på en viss krog.. Men vet garanterat (iaf 98%) att Danne inte kommer vilja.. Om han inte ska vara i garaget halva natten, (mest troligt) så vill han förmodligen bara ligga hemma... Han kommer även spela på att jag ska ut imorgon.. Men imorgon är ju inget sådan kväll. Det är middag, och med en stor risk att jag tar bilen.. Hursom så är det en lugn o sansad? middag.. Idag pratar vi festligheter..

Största anledningen att jag inte ringt än är väl att man nu i ovissheten fortfarande kan hoppas på att man ska dit..


Hum, kanske ska ringa ist för att babbla massa skit här?

Beslutsångest återigen..

Usch.. Nä orkar inte åka till Djurö.. Det är långt:(

Kommer iaf inte vilja ha klänningen.. Har ju faktiskt en svart här och en svart på tyresö.. Borde räcka tycker man.. Den andra är ju iaf mer "fin" klänning typ.. Hum.. Lite beslutångest men blir nog en icke värmdö färd idag..

Det skulle isånnafall vara för vapyrtänderna.. Vet att jag har ett par gamla hederliga där ute.. Men vågar iaf inte ta mig ner till lillstugan själv.. Hehe. Borde ju gå att få tag i ngn annanstans? Typ Br? Coop? Vad som? Jo måste gå...

Usch klockan är redan halv ett! Vad händer egentligen?

Nä time to fly :)

Trippel kalas?

Vas säger programmet idag då..?

Dusch, smink, påklädning....

Hum, måste till bromma och lämna lånelur samt laddare.. Var ju där igår och hämtade min telefon (äntligen!) så skulle jag lämna tillbaka lånetelefonen.. Helt inne i mitt egna.. Stolt över att jag fick med alla mina papper.. Så, just det.. Laddaren... Suck! Så det blir en vända dit idag igen...

Sen måste jag ut til djurö för att hämta en klänning... Och förmodligen tyresö också där en annan klänning hänger.. Måste ju ha lite o välja bland.. Hehe.

Mm, lite suschi till lunch då kanske? Mumma kardemumma! :)

Kvällen är fortfarande oklar.. Festligeheter på Patricia som jag gärna besöker, men vet inte vart karln står än.. Axa vill ut och ta ngn öl.. Mikko fyller år... Hum, det får bli som det blir helt enkelt...:)


Usch. Nä det är väl bara att hugga tag i schemat.

Magic

Mmm sitter och äter frukost.. Gröt med kanel och socker.. Mumma! Riktig julstämning här hemma.. Haha.


Teven står på och jag blir lika förundrad och arg varje gång.. Tittar på Close encounters with Keith Barry, och det är så stört! Man vet ju att det bara är trick, man vet hur man ska göra för att vilseleda publiken men så fan åker man dit varje gång...

Fast idag kände jag en liten triumf:) Han gjorde ett korttrick som jag också kan.. Mohaha:) När man väl hur det fungerar ser folket och även han väldigt larviga ut...


Störd men otroligt duktig kille det där alltså.

Mkt prat, liten verkstad

"Det är lättare att slåss för sina principer än att leva upp till dem"

- Alfred Adler

RSS 2.0