Dom är få men goda

"Livet är en massa ögonblick. De flesta dåliga men ibland kommer det som är bra"

- Okänd

Skit under naglarna?

Grisarnas mästare har anlänt.

Jag har ätit den mumsigaste middagen på länge. Och då pratar vi inte om vad som ligger på tallriken ;)

Blidde lite chili-kycklingklubbor med råris, sallad och lite lätt creme fraishe för styrkans skull. Mums! Började duktigt och äta och pilla bort köttet med besticken.. Men! Jo, klubbor ska ätas för hand och så är det bara. Jag börjar hugga in i dem och mumsar med fingrarna. Ljuvligt! Men så kommer man ju till det där att man är alldelles kladdig om fingrarna och man ska ta i besticken för att få i sig lite ris och grönt? Njae, fungerar väl sisådär. Då sätter Emelies grisegenskaper igång och besticken läggs åt sidan. Nu ska vi äta med händerna! Mumma kardemmuma! Kalla mig äcklig, kalla mig groose, men ack så gott det är att äta för hand! Jag tror vi människor egentligen är gjorde för det bara att vi är för fina för att göra det bland folk =D

En omvänd, "Att gräva en grop..."

"Den som har planterat trädet får sällan smaka frukten"

- Okänd

Exklusiv förhandsvisning!

Okej, har fått lite påtryckningar av en del damer som ville ha lite förhandsvisning på böckerna.. Mm. Så här kommer lite bilder! Detta blir nog det längsta inlägget ever dock! Haha
Men att få ut 27 bilder från dryga 140 är inte så illa pinkat på en kvart ;)Ingen annan som vill ha hjälp med foto?

Hum, tre dagar utan bloggning. Och endå har jag suttit vid datorn minst 12 timmar varje dag. Haha. Fy fan vad illa det har varit. Igår satt jag från 07-18 och bara plöjde och plöjde. (Hade suttit till 00 kvällen innan) God damn! Har varit helt paralyserad och suttit här men mina hörlurar och bara hållt igång för fullt. Har inte svarat på samtal på mobilen och inte svarat, eller ens läst sms förrän en allt för sen kisspaus. Blev inte ens någon lunch igår för att jag kände att jag inte hade tid att gå ifrån. Fy fan. Jag säger det igen som man alltid säger, aldrig mer ska jag vara ute så sent........

Kan säga att det var en sådan lättnad när man var klar, men sen kom det mera.. Vart är fotona från lördagsåkningen? När kommer de ut på forumet? Emelie, jag ska fota flyers idag, kan du hjälpa mig redigera och fixa text? Emelie, foto med modell imorgon? Gah! Visserligen är det ju såklart kul när man har och göra, särskilt med det man vill. Ska jag inte klaga på:) Men när man efter en sådan helg bara stirrat sig blind när man rensat bilder och spyr på ord som kurvor, kontrast, nivåer, mättnad och intensitet blir överröst med sådana arbeten, när man sett fram emot att vara foto-lös några dagar.. Mm, det kan vara sådär. Haha

Har även beställt visitkort idag. Så fina! Madde hoppas du gjorde en egen design=P Glömde helt kolla med dig innan jag beställde! Ajaj, Hoppas hoppas vi inte tog samma... Nä måste kolla!

Hursom så fick man 250st gratis men dyyyr frakt eftersom jag behöver dem så fort :( Sen EFTER beställnigen var klar fanns en del erbjudanden.. Mm, 250 till gratis och med fri frakt. Jo för fan tänkte jag, kan man ju ta dem på längre leveranstid.. Jo tjena. Nä de sattes tydligen upp på min beställning så nu får jag 500(!) st att leka med. För dock bara en hundring mer än den tidigare beställningen så det var ju inte så farligt, men trodde att man ändå skulle få bekräfta det?? Jaja, vad vore vardagen utan lite konstigheter?


Maddie, varför svarar du inte..?

På dem bara!

"Man gör inga mål i utvisningsbåset"

- Rolle Stoltz

Sakta men säkert ser jag målet!

140 bilder är jag nere i nu! God. Jag känner mig nöjd. Måste ha bort en del till men behöver lite hjälp av någon utomstående för att se vilken av exen man ska behålla.. Får haffa karln idag när han kommer hem..

Vilket vel man har idag då! Nu suttit en del med detta och fått bort en hel del känns det som. Vilket jag är väldigt nöjd med. Men måste även börja få in dem i PS, eftersom det är en del att avverka som sagt.. På måndag ska det skickas in! Sen är det sol så balkongen som ropar efter mig. (Kan ju inte sitta där med datorn då man inte ser ett skvatt=P ) Sen måste jag hinna till bolaget för lite presenthandling till moster som fyller år imorgon.. Motion måste in på schemat också. Och sedan kalas hos familjen Taikon. Lunch kan vara bra att äta också.. Hur ska jag hinna få in allt? Åh.


Men gjort lite bild nu, så kanske, kanske man är värd lite solning? :)

Våga vika av från stigen

"Det är den som går vilse som finner de nya vägarna"

- Niels Kjaer

Grattis Alexander Lucas

"Framgång beror bara på tur. Fråga en som har misslyckats"

- E.W- Vad bra då. Då kan jag lägga ordet karriär på hyllan. Olcksfågeln nummer ett.

....Nämen jag har en JÄTTE positiv dag idag :(

Framtiden ser mörkare och mörkare ut

Det är helt otroligt hur uppgiven man kan bli av ett beslut man redan är medveten om, ett beslut man redan vet utgången på. Men när man får det svart på vitt blir man ändå skakad on the inside. Jag visste redan hur det skulle bli, jag hade slutat hoppats och redan räknat med utgången. Men när mailet damp ner i lådan idag blev man ändå helt tom. Förmodar att man hursom hade lite hopp inom sig iaf. Hur ska det bli nu? Detta var ett av mina val i livet som även om jag visste att det inte skulle gå vägen på något vis räknade med det. Låter det rimligt? Haha. Det jobbiga är att min Mammi inte kan avar tyst om det och att jag nu måste förklara för alla mina släktingar att; Nej, det kommer inte bli så. Suck. Nog den jobbigaste delen. Lilla Emelie är tillbaka på ruta ett igen. Åh, vad ska jag göra nu?

Ingen som mot all förmodan arbetar med film/reklam/webb/foto och behöver en hjälpande hand?

Nä trodde väl det.. Jävla lågkonjektur piss!


Har ingen lust med någonting alls idag. Ska infinna mig i skolan 13, - Ingen lust. Ska ha plåtning med en modell idag - Ingen lust alls. Ska egentligen sitta på balkongen och suga i mig sol och ut och motionera. - Ingen lust what so ever..

Fast kanske är just en lite motionsrunda man behöver för att få upp endorfinet lite?


Ge mig det!!

Åh vad det inte är lätt med dessa bilder! Gah! Nere i 183 nu.. Alltid något.

Men har ju då såklart INTE kikat på gamla burken än.. Suck. Vet iaf en bild jag bara MÅSTE ha därifrån.. För är lite för lat för att ta mig till södershöjder igen =P  Vad kul det ska bli att man sedan ska in med alla dessa i PS och fixa dem var för sig.. Suck. Önskar att jag och Axa inte hade gått på seminariumet idag. Haha. Ge mig lightroom någon! Och ett PS CS4 skulle jag inte gråta över heller! :)

Nä har inte tid att sitta här nu.. Ska ju tydligen till skolan imorgon också. Dock ska det bli skönt. Att äntligen få svart på vitt att man klarat manuskursen. Fan om han anser att något inte är dugligt. Fan om man måste göra om något.. Har inte tid med det!!


Åh så liten.. Så söt.. Vill ha...

Åh klarar inte av att titta på dessa program! Sitter och strö tittar på fyran medan datorn fortfarande arbetar.. Man blir sjukt förbannad, man gråter, man trånar och man får moderkänslorna att spira. Sen börjar man leta på worl wide webb efter omplaceringar. Usch vad jag saknar djur i detta hem. Det blir mer och mer påtagligt för varje dag men jag vet att det inte kommer bli verkligenhet. Inte än iaf ;) Vet ju även att som det ser ut nu har man inte tid till det heller.. Så man får väl gå på den linjen så länge. Men endåå... ;)

Det jobbiga är att en hund är väl det optimala för Danne pga allergin, men så mkt mer tidskrävande än en liten tassande kisse.. Som även klarar av att vara hemma när man arbetar är ju på så vis perfekt.. Men D är ju så mycket mer påtaglig för det.. Och en hund är ju alltid en hund. Åh. Kan jag få bli rik nu så jag kan flytta ut på landet och få alla djur jag vill? =D


Nä om man skulle slåss med bilderna en vända till kanske..


Mm, calzone, ost, skinka.. Chips!

Fy fan vad trött jag är på bilder just nu! God! Tagit mig igenom 8200 som jag har lyckats samla på mig på denna dator och är nu nere i 240 stycken.. Som ska bli, Ja, långt under hundra iaf. Fy fan. Men grovrensningen är gjord men nu kommer det svåra. Vilka av de alla ex ska man behålla? Den här är fin, samma i annan vinkel också, och så denna.. KRÄK! Men en bit på vägen är jag och det känns bra. Har även hittat en sida som är billigare samt bara har 3-5 leveransdagar. Hur skönt som helst! Blev lite orolig när jag kikade in på Fuji och såg en tid på 2 veckor! Då hade jag inte hunnit någonting alls..

Oh, vad kul att jag nu kom på att jag har massa bilder på min gamla burk också! Fan! Åh.Nu på schemat står iaf middag! Nå så sjukt hungrig! Skulle nästan kunna mörda för en pizza tror jag. Och det är svårt lockande att de ligger 50 meter härifrån och den är såå god... Men duktig som man är får det bli en sallad eller något man kan finna i köket. Har ju börjar se resultat nu så nu attans :)

Ju mer det lyser upp....

"Du vet att du håller på att bli gammal när ljusen i tårtan kostar mer än födelsedagstårtan"

- Bob Hope

Säg hej då till kommunen!

Varit stor bloggtorka här några dagar. Jag vet inte vad för period jag har tagit mig in i. Vägrar starta datorn och gör allt annat förutom just det. Kanske kan det ha med den underbara solen som kikar fram som bara gör att man vill göra saker, blivit hyper social och träningen har tagit lite fart igen. Kan ju dock inte säga att jag klagar =D

Lunch med Pata står på schemat närmast och sedan lite läkarbesök.. Ikväll är det ju även dags för Dannes lilla överraskning :) Ska bli riktigt kul. Har faktiskt inte haft nå sug alls att berätta, vilket har underlättat nått enormt! Haha. Åh, syndade till med maten igår. Den där jätte nyttiga middagen utgick ganska rejält kan man säga.. Men det var vi lätt värda :) Gick ner till RK och åt en biff med lök, rödvinsky och bea... MUMS! Hur god som helst. Får väl se det som att vi iaf åt utan potatis så lite GI rätt var det iaf. Haha. MEN så kan det ha slinkit ner två stora stark också... Doh. Men efter vårat slit med filmen och att vi igår, äntligen, lämnade ifrån oss en färdig produkt på cd var så sjukt underbart! Kan inte beskriva den glädjen jag och Axa hade när vi hade kikat på teven och sett att allt fungerade, och den enorma stenen bara flög iväg från våra kroppar! Vi hoppade och leenden var upp till öronen hela vägen tillbaka till datorn. Folk kikade ganska skumt på oss, särskilt de i klassen men det bara spratt i hela kroppen! Ljuvligt. Så det kändes helt okej att synda med maten :)

Nä om man ska hinna klä på sig lite innan man ska bege sig.. Självklart promenad till lunchen!

Man ser inte vad man har...

"Jag var mycket dyster över att jag saknade skor. Tills jag mötte en som saknade fötter"

- C.T. Valdring

Gör en sunkig tjej glad

Japp jag har gjort det igen. Återigen blivit medlem på en sida där manska samla poäng som man går in kanske de två första dagarna och sedan glöms det bort. Haha! Men det låter ju vettigt. Presentkort till den mesta nelly, cdon, åhlens, JC, kicks och många fler.

Sugen på att dränka dig i träsket du med? :) Just do it!

http://www.freestreet.se/?r=9378

Så himla kul är det faktiskt inte

"Om det vore så roligt att arbeta som många påstår, så skulle borgmästaren hugga sin ved själv"

- Okänd

Änglarna behövs

"Att beröva livet vänskapen är som att beröva jorden solen"

Det vilar på läpparna

Just det! Hade ju värsta överraskningen till D. Men nu ligger han och sussar.. Fan, har lite velning över det hela. Jag har ju så jäkla svårt att hålla saker inom mig, köper jag något, eller ska jag göra något vill jag bara skrika ut det, eller ge sakerna på en gång! Förundras mamma som kan köpa julklappar i januari och hålla det där ända fram till julen.. Skulle aldrig gå för mig!

Det vore ju onekligen roligast att inte säga något utan bara bege sig på tisdag till målet. Fast.. Gah! Svårt detta. Det är ju så långt till tisdag!! Fast måste nog nästan försöka hålla mig.. Vore ju som sagt så mycket roligare.Nä nu har man lyckas bränna bort hela kvällen på datorn också. Suck. Lite ansiktstvätt och sängen på detta! Så man föhoppningsvis kanske är som en människa imorgon :) Natti!

Unga rumpor

HAHAHA! Det bästa talang bidraget ever! Någon som missa de smäckra unga pojkarna som dansade knäckebrödsdansen? Haha! God säger jag bara :) Måste jag ju se kvalet sen och se vad de hittat på då =PFy fan vad man är slut. 18 timmars arbetsdag igår.. 07.10 hämtade jag upp de första personerna i stan och 02.30 kom jag innanför dörren hemma igen.. Inte allt för pigg då kan man säga. Shit. Hela dagen idag har varit värre än värsta bakfyllan. Man har gått som i en dvala och bara glidit fram och skakig kört bilen framåt.. Väntar bara på att klockan ska ticka iväg lite till så man kan lägga sig med gott samvete inför en jobbhelg.. Åh, och så inlagd lektion på måndag igen. När ska jag få sova ut? Och jag som skulle palla mig ner till gymmet måndag morgon (Första gången på MINST en månad, illa jag vet) Men nu verkar ju det rinna ut i sanden också.. Suck. Har iaf fortfarande hållit hårt på mina 60 minuter! Skulle handla på vägen hem men parkerade snällt bilen hemma och tog en rask promenad istället. Lite guldkant tycker jag ;) Maken var i garaget till runt 01.30 igår och sen upp och arbeta tidigt, så han ligger redan och sussar i sängen.. Han slockna direkt efter middagen. Haha. Är för snäll för att väcka honom, han ser så fridfull ut (Om man nu håller för öronen och kopplar bort snarket, Haha) Men får väl smyga dit snart och avverka några sidor i boken innan sömn. Det jobbiga är att man nu börjar gå in på andra andningen och piggat på sig lite.. Men förmodligen ger ögonen med sig så fort man lägger huvudet på kudden :)

Dagens mummel

"Gott omdöme beror på erfarenhet, och erfarenhet får man på grund av dåligt omdöme"

- B Le Patner


Den riktiga halvan

Tänk hur fort ett år går. 52 veckor. 365 dagar.

Det är nu ett år sedan jag höll dig i min famn och pussa dig på huvudet. Ett helt år sedan jag somnade till ditt kurrande i mitt öra. Ett år sedan jag hörde dina tassar trippa fram till sängen om natten..

I 21 år var du mitt frimärke som följde mig som min egen skugga.. Du sov på min kind och du torkade mina tårar när jag grät.. Du var min bästa vän under mina svåra tonårsår. Du var den enda som visste mina mörkaste hemligheter och som alltid stod ståndaktigt vid min sida när andra vek av.. Ja, det kan låta patetiskt, men så var det. Kommer aldrig finnas någon med lika stor plats i mitt hjärta.


Jag kan fortfarande om kvällarna inbilla mig att jag hör ditt tassande och väntar hoppfullt på att du ska hoppa upp på huvudkudden.. Men det händer aldrig, det kommer aldrig att hända igen.. Fan. Det är svårt att ge upp 21 års vana..

Bilden av ditt söta huvud somnandes på min arm kommer för all evighet sitta inpräntat på min hornhinna.. Jag vet att jag gjorde rätt men fan vad ont det gjorde. Fan vad ont det gör. Och hur jag efteråt sitter nere vid vattnet och undrar hur jag ska klara av morgondagen.. Att se mamma helt förstörd hjälpte inte heller..

Du var mer än bara en katt. Du var min andra halva och mammas andra barn. Det var vi tre och landet. Haha. Du var med överallt om det nu var Tyresö, Ö-land, eller i något av mina senare boenden. Liggandes i knän när man for fram i bilen på nya vägar..


Man kommer på sig själv skrattande när man tänker tillbaka hur du alltid skulle sitta på toaletten medan man tvätta bort sminket och sedan skulle man upp i handfatet och leka med tops.. Haha. Eller hur du kunde sätta de största hundarna på plats samtidgt som du kunde tvätta Astas ansikte rent.. Eller när du lyckades fånga gräshoppor och måste lyfta på tassarna för att kika på dem och så hoppar de iväg! Och sen samma procedur om och om igen.. Min sötaste goaste kisse


Desperat fantasi?

Någon mer än jag som reagerade på DH avsnittet igår?

Det sist sända var så himla konstigt. Jag kände att jag satt och kollade på en repris, att jag redan sett allt. Vet inte om manusskrivarna tappade fantasin och gick bakåt i tiden och gjorde nya situationer på gamla problem? Att Bree lånade ut pengar och att det hela ledde till det det gjorde kan jag nästan garantera att det har hänt förut. Kan vara med andra personer inblandade, men exakt samma situation med samma utgång.... Och Susans tjat på skolan och allt det.. Jäkligt skumt..


Ny dag, nya tag

Nu sitter man här i soffan som en klubbad säl. Vakna imorse så sjukt trött! Filmen var färdig exporterad och jag funderade för fullt om det verkligen skulle ta oss 5 timmar att bränna den i skolan.. Nää.. Sovmorgon till tio it is! Men då var man såklart redan uppe i varv trots sömnbristen och man lyckades väl halvt somna om i fem tio minuter.. Suck.

Så nu sitter jag här halvt bedövad och väntar på att klockan ska ticka iväg så jag kan börja röra mig mor skolan.. Bara en halvtimme kvar. Haha.

Hoppas filmen fungerar och den är bra så vi kan släppa det idag. Vore så sjukt himla skönt!

Åh önskar djupt att man inte hade behövt ta sig ut genom dörren idag.. Har mått så himla konstigt de senaste dagarna, samma igår, kom knappt ur sängen! Och då har jag inte sovit direkt mindre eller mer än vad jag brukar.. Och annars brukar det gå över, men nu.. Ligger i typ hela dagen och stubinen är kort som få och tålamod finns inte.. Suck

Att ligga steget före

"Få människor lever idag, de flesta förbereder sig för att leva i morgon"

- J Swift

Vilken ful cykel du har

Jag måste ha kommit in i någon, jag-ska-inte-starta-datorn period tror jag. Varit så skönt att hålla sig ifrån den några dagar, man kan verkligen slappna av på ett annat sätt då.. Man slipper bli påmind om vad man måste göra. Haha!

Har precis kommit hem efter en cykeltur.. My god säger jag bara! Premiär idag efter många års ocyklande.. Lite vinkling, lite slött i kurvorna, men man tar sig :) Men gud vilken dålig kondis man har! Helt sjukt. Benen är nu som spaghetti coh det var knappt så att man kom upp för trapporna hemma. Haha. Totalt blev det väl en timmes cykling.. Men stopp i mitten för lite middag med taikon :) Alltid lika mumsigt och mysigt. Helt sjukt hur man tänker kortsiktigt. Trampar på som fan i början och efter fem minuter är man helt död. Tänker inte på att man i detta fall hade 25x2 minuter kvar... och ett antal uppförsbackar. Haha. Men det gick. Och imorgon kommer det gå bättre.

Nytt löfte med start efter långledigeheten. Minst en timmes aktivitet varje dag. Sen om det är cykling, promenad, gym, pass, ja, vad som, men MINST 60 minutras! Och så lite ännu mer nyttig mat på det. Bör bli tipp topp ;) Håller väl en dag eller två. Haha! Nä nu är det ta mig fan allvar. Kniven mot strupen.

Oj, redan tjugo i åtta! Dusch, slänga in en tvätt och sätta filmen på exportering it is! För om en timme är det vi alla väntat på i evigheter.. DUBBELavsnitt av DH! Woho. Tisdagen kan inte bli bättre =D

Man får sina törnar

"Livet är en dans på rosor men taggarna gör ont att trampa på"

- Helena Cossato

Utmanad

Fröken Emma utmanade mig och man är väl inte sämre än så att man gör slag i saken...10 saker du har gjort idag.

1. Arbetat
2. Druckit en smoothie
3. Varit i garaget
4. Kört bil
5. Ätit ute
6. Pratat i telefon
7. Lagt pengar i en parkeringsautomat
8. Sprungit
9. Packat upp pasta i mängder
10.
Träffat nytt folk

9 första.

1. Första bästa kompisen - Oj. Måste vara Johan :)
2. Första bil - Hyundai Accent, 3 år and still going
3. Första kärlek - Kenneth Sandberg.. Haha!
4. Första husdjur - Min älskade kisse Smulan. Fick henne när jag var en månad...
5. Första semester - Gran Canaria tror jag
6. Första jobb - Svartjobb på en ö livs.. Hehe
7. Första köpta skiva - Säkert en Backstreet Boys skiva. Haha
8. Första piercing - Öronen
9. Första konsert - GES tror jag :) Och jag fick krama alla. Överlycklig.. Haha!

8 senaste.

1. Senaste alkoholdrycken - Öl hemma i soffan
2. Senaste bilfärd - Hem från garaget idag
3. Senaste filmen du såg - Road to predition
4. Sista ringda telefonsamtal - Till min chef
5. Senaste bubbelbadet - I onsdags i casa de la Tyresö
6. Senaste spelade CD-skiva - Egen bränd i bilen idag (rock)
7. Senaste gången du grät - Igår till en film..
8. Senaste måltiden - Proscuitto sallad i Kista centrum

7 saker du har på dig

Strumpor, Mjukisar, Örhängen, Linne, Bh, T-shrit, Glasögon

6 har du någonsin.

1. Dejtat en av dina bästa kompisar? Ja...
2. Blivit arresterad? Inte vad jag kan minnas..
3. Blivit kär vid första ögonkastet? Japp..
4. Fastnat med blicken i någons urringning? Har ni träffat Axa? Ja. Haha
5. Sagt att du älskar någon utan att mena det? Tyvärr
6. Busringt till någon? Tusentals :)

5 favoritsaker (ingen rangordning).

Fotografering, Resa, DanBanan, Bilar, Sol

4 personer du känner att du kan berätta allt för.

Malin, Danne, Maddie, Axa

3 val.


Blått eller rött? Blått
Sommar eller vinter? Sommar helt klart!
Choklad eller chips? Oj, båda? :)

2 saker att göra innan du dör.

1.
Skaffa barn
2. Åka jorden runt

1 sak du ångrar
Att jag inte alla gånger har stått på mig då jag borde.....

4 personer som jag vill ska göra detta är Maddie, Steffi, Nina, Lisa

Låna mig lite tid?

Så mycket för min långa påskledighet. Suck.

Skulle ju njutit av en lugn morgon, vakna av mig själv, för att sedan äta lunch med Becky och strosa på stan lite och sedan bege mig till garaget för att hjälpa Danne lite... Mm gick ju bra. 11.55 var Emelie instämplad på jobbet och slogs med kunder i hjordar. Sjukt vad folk är hysteriska vid högtider.. Så lunchen får inbringas någon annan dag. Garaget kom jag till iallafall och buren är nu fint svart målad :) Blir ett till lager på den på söndag eller måndag också..

Precis färdig ringer chefen och frågar om arbete imorgon.. DOH! Men röd dag, 100%OB och jag är såå penga behövig just nu. Svårt att tacka nej :) Att sedan få leka på mejjan hela dagen själv är aldrig fel det heller. Blir nog bra. Vid 19 sedan är det bil-öl-motor kväll hos Malin och Tompa.. Kommer somna efter en äl.. Men blir nog najs. Lördagen förväntas vaknas upp bakfull, sedan kalas på hos Becky i stan, (inställd på att komma, men får se hur många öl man får i sig kvällen inann som inte borde infinnas där.. Haha) och sedan påskmiddag hos mig på kvällen. (På andra sidan stan) God! När ska jag hinna handla? Fixa allt? Laga maten? Pynta? Göra påskägg? Suck.

Att man sen ska klämma in garagetid, date med Malin, lunch med Becky, storstädning här hemma.. Ja en jäkla massa skit och ingen tid.. Åh


Skulle ju ha några dagar för mig själv.. Göra sådant som man har missunnat i veckor nu. Suck

Kunde inte ha sagt det bättre själv

"Den som hittade på arbetet han måste inte haft nått att göra"

- Tyskt

Med en enkel tulipan....

...på bemärkelsedan.. *nynnar vidare*

Måste ju gratulera Becky som blir hela ett år äldre idag! :)
Stort grattis på dig gumman!Morgonsvammel

Onsdag it is. Och solen är borta.. Suck. Vi vill ha mera värme, mera sol, mera sommar! Men det är å andra sidan faktiskt bara i början av april och man kan väl inte begära allt för mycket.. Men nu när man har varit bortskämd några dagar är det klart man vill ha mer! =D

Redigeringen går jäkligt bra och snart bara färgkorr kvar! Så himlas skönt. Snälla ge oss tid att hitta exportera den och bränna den innan 14.00. Snälla snälla! Som det ser ut nu ser det ganska ljust ut. Yes! :) Ska man bara lyckas ta sig igenom mötet också. Fan nu måste vi stå på oss, vi har en färdig produkt precis som kunden vill ha dem. Vill de ha tillägg, ja då får de debitera för det också.. Varför ska det vara så svårt att ta betalt för?

Prata just med kära Malin också. Gud vad jag saknar henne! Och lilla Isabelle. Tant Emelies bästa! Åh. Ska iaf ut på fredag och pussa lite på dem. Hoppas på sol så  man kan göra byn osäker med gungande, promenad och massa bus. :) Kanske till och med påskharen kommer? ;)

Undra hur det går för Maddie där nere.. Varit borta oroväckande länge nu.. Stackarn.Stenkoll

"En fördel med att vänta barn är att man vet var man har dom"

- Yvonne Lombard
- Haha, ja vad ska man säga?


Ser mållinjen...

Halv tre.. Vi har nu suttit ganska många timmar här i redigeringen och det känns. Huvudet värker och kroppen är slö. Helt sjukt dålig luft här inne.

Men det känns bra arbetsmässigt. Intron är klara samt checklista. Allt är genomgått och vi har fått ner filmtiden till 25 min. Nu är det bara lite ljud och fade fix samt lite färgkorrigering. Känns så bra! Det känns inte längre omöjligt att vara klara tills imorgon! Åh, snälla låt det hända. Då kan vi verkligen njuta av påskledigeheten och slippa ha detta hängandes över oss..Kalas står på schemat och jag längtar efter smörgåstårtan! Slurp. Mormor mat alltså. Mm mm M! :) Får se om man får med sig Danen. Tror verkligen inte det.. Stackaren har jobb över öronen :( Men tänkte ställa bilen hos Mammi och sällskapa med dem.. Blir nog bra.

Ingen DH ikväll heller!! MORR! Men får suga på karamellen tills nästa vecka då det kommer TVÅ avsnitt! Jippi. Haha. Nörd man är:)

Visste du detta?

Visste du att..

- Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.

- Människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.

- Längden på killars penis är lika lång som deras tumme gånger 3.

- Lårbenet är lika hårt som cement. (!!!)

- Tjejens hjärta slår fortare än killens.

- Tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.

- Vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.- Tjejer har redan läst klart

- Killar tittar fortfarande på sin tumme..
Hahahaha. Kan säga att jag stirra ganska bra på min tumme med.. Haha!

Nya steg varje dag

"Den största källan till njutning är omväxling"

- Samuel Johnsson

Mormor, vill du flytta in? :)

Shame on me IGEN. Jobbhelger är inte snälla alltså. Njutit av tiden då man inte arbetat och hållit mig ifrån datorn, man vet hur väl man fastnar där annars.. ;)

Det var sådär lagom kul att jobba i lördags. Fy fan. Helt ljuvligt väder ute och man själv sprang runt i en bunker mellan 10-18. Suck. Men men, förhoppningsvis ska man väl se solen fler gånger under sin livstid :) Har precis avnjutit en timma stekande på balkongen. Så underbart! Drog ut fotöljen (då balkonmöbler inte är införskaffade än, och detta var nog sju gånger skönare) och slog mig ner i hettan. Fy fasiken vad skönt det bränner! Me like a lot!

Har varit duktigt och inkörskaffat present till min kära mormor också. Kom på imorse att jag helt glömt bort det till firandet imorgon. Så väl hemkommen efter skola blev det en promis till Vby, där lyckades man finna två ursöta toppar på Lindex som jag tror kommer göra sig topp på henne! En skjorttunika i linne och en jätte söt turkos topp med lite broderier på.. Mm. Hoppas bara de passar nu också :) Åh, längtar efter smörgåstårtan. Mums! Det är någonting med mor och farföräldrar. Hur kan de göra så goda bullar? Pannkakor? Ja allt. Sen barnsben har jag svalt mormors mat med hull och hår oavsett vad (har ta mig fasiken tom ätit pölsa en gång i tiden) men när Mammi gör exakt likadant, nä då passar det inte för fem öre. Haha. Åh, mer mormors mat tack. Hennes pannkisar, helt oövervinnliga! Malin vet vad jag pratar om ;)

Nä nu blev det aningens för mkt matsnack här. Dags att ställa sig vid spisen och mätta sin lilla mage..

Våld löser allt

"Våld är den odugliges sista utväg"

- Isac Asimov, Ur stiftelsen

Det jag gör för mycket....

"Jag tänker aldrig på framtiden den kommer tids nog"

- Albert Einstein

Dagens citat

"Visdomen är ödmjuk över att den inte vet mer"

- William Cooper

Stänk av både vatten och en kall

Gud vilken underbar dag!

Solsken och så himla skönt! Hemkommen vid fyra efter hundhämtning och lite fix. Stoffe kom förbi och hundarna fick då busa en stund.. Jäklar vad Sigge har blivit stor! 3 år nu och det känns som igår de kom men honom som valp och han sprang runt Astas ben. Hehe. Nog den enda amstaff/pitbull/engelsk blaha blaha, som är så söt. Har väldigt svårt för dessa hundar, men Sigge. Så go! Han är så söt när han liksom trippar fram istället för den maffiga framfarten. Haha. Väldigt manligt =P

Jag fastnade sedan på trappen då det brände så sjukt skönt i ansiktet. Jummy! Sedan begav det sig på en timmes promenad på okända vägar. Så himla skönt att gå utan jacka! Kommer säkert få ågra det imorgon men måste säga att det var det helt klart värt! Att för en stund få låtsas att det är sommar och bara njuta. Kvällen bjöd sedan på grillad rostas med härlig sallad. Kan ha slinkit ner en kall öl också.. Mums! Sommarkvällen är gjord ;) Sen har Asta såklart till hennes stora lycka fått bada i vattenlangen när vattennivån i badet var ganska lågt efter lördagen.. Haha! Den damen och vatten alltså.. Förstår inte det roliga. Och tröttna, vad är det? Nä fortsätt fortsätt! :)Just det.. Jag och Danne har bestämt oss. Vi ska bli lantisar ;)

Så sant som det är sagt

"Sanningen är en sällsynt rätt. Kommer den på bordet kan ingen smälta den"

- Okänd

Lite roligare blev det

Jaha. Tills vidare kommer bloggen att se ut såhär... SKA orka ta tag i en design. Någon dag. En vacker sommardag då jag inte har något annat överliggande :) Men nu är den iallafall lite upplivad och duger säkert någon månad till :)

Man tänker ju aldrig på hur grotesk ful ens blogg är eftersom man aldrig är inne på den.. Varför har ni inte haft mage och rycka mig i kragen? =P

Obetalbart!

Danis min! Shit. Obetalbar! Hahaha!

Nä ska nog inte ha någon.. Ska ju spela hockey. Men jo, en kan jag ta. Mula in hela i munnen och tuggar nöjt.. Efter en tre tugg spärras ögonen upp han tittar förträt på mig. Hahaha! Jag asgarvar och kläcker ur mig ett April April.. Staffan garvar högt och var nog lite nöjd han med;) Jag erkänner att det är en köttbulle i och att det inte är något farligt, då han började se sig om efter att spotta ut det någonstans.. Jaha kläcker han ur sig och tuggar vidare! Haha. Han är rätt skön den pojken ;)


Åh vad kul. Varför har vi inte fler dagar på året detta är grovt tillåtet? =D

Nog barnsligast av alla!

Doh. Gick inte riktigt som jag planerade idag.. Fast lite kul var det. Haha!

Fick den briljanta idén att smälta choklad, rulla köttbullar i det och sedan på med kokos. Voliá, negerbollar! Ingen ser någon skillnad;) Var hur nöjd som helst igår kväll.. Sprang runt och fnittra för mig själv halvt i natten. Haha!

Åker till skolan.. Kan knappt hålla mig för varken skratt eller försägning.. Och kommer efter en stund på att Axa är ju för fasiken vegetarian! Fan. Hur kunde jag inte tänka på det?? Men kände mig lite evil (+ att jag vet att hon inte skulle svälja det..) och gav henne och Maddie varsin. Axa tar första tuggan.. Mmm, Goda! Bara choklad höljet hon fick tag på.. Andra tuggan... Spott i handen och köttbulle mitt i huvudet på mig! Haha! Så synd att Maddie inte hann smaka på sin :(

Sen med Jocke och Kenneth gick det sådär.. Jocke fick också bort höljet först och såg att det var något fel.. Fan också! Hade varit så bra... Och Mats den grisen som har mage att inte dyka upp idag! Morr. Men närsom kommer Staffan och Danis och ringer på för lite hämtning av skidkläder. Danis är ju då gottegris nummer ett! Han stoppar säkert in hela i munnen på en gång.. Hoppas hoppas.. Haha.

Japp, om ni undrar har haft jätte kul idag =D Har fortfarande. Hahah. Hum, måste komma på något bra till Danen också.. Någonting riktigt evil..


Åh! Nu vet jag! Klassiker och favoriter i repris.. Det här blir topp!


Usch vad jag är barnslig


Känn dig lurad

Första april idag. Så, har ni lyckats med något? :)

Var svårt hurtig och gick upp halv sex(!) imorse för att gå upp lite innan maken. Hittade sprutgrädde i kylen och tänkte kladda ner hans hand lite och sedan killa honom i ansiktet.. Moahaha. Men grisen sover ju som han gör så det var helt jäkla omöjligt att få nå grädde på hans händer. DOH!

Så fick bli en klassiker att sätta tejp på kranen.. Haha. Barnslig som man är :) Men vänta du bara.. Han kommer få något värre ikväll.. Måste bara komma på nå bra.

Jag fick iaf igen när jag nu skulle ut med Astis här på morgonen.. Ihopknutna skor fyllda med saker.. Jätte kul när man knappt är vaken och försöker komma underfund vad sm är fel i mörkret. Haha.

Snart dags för skolan.. Vet inte hur jag lyckades bli klar så tidigt idag?? För övrigt skulle städerskan komma vid sju, tror ni hon är här? Nä! Hade jag ju kunnat sova ännu länge.. Suck.

Alla har sitt ansvar

"Alla är ansvariga inför alla för allt som sker på jorden"

- Dostojevskij

RSS 2.0