Vem annars?

Jag skulle vara ute i god tid idag. Skulle göra allt hit och dit. Sitter fortfarande i soffan och väntar på att mina naglar ska torka som jag SJÄLVKLART glömde göa imorse.. Gahh! Kan det bli mer jag?



Undra vad man ska hitta på ikväll då... Någe förslag?

Sväng dina lurviga!

Gårdagen blev ganska roande till slut. Haha!
Karln jobbe ju över men till slut var handling och matlagning klar, taco taco.. Slurp! Typiskt väldigt länge sedan vi åt det faktiskt.. Shame on us. Helt sjukt med mitt matsug igår btw! Shakade vid nio på morgonen.. Syndade med baconchips på bion vid tolv och sedan var inte hungrig för fem öre tills middagen intogs vid 21! Hur gick det till? Jag som alltid är små sugen och är noga med maten. Detta med shakar blir bara bättre och bättre. Haha.

Hursom blev det en cider till maten och både jag och Danne konstaterade att öl behövdes intas. Cider isn´t good enough. Jaha, inga öl hemma, Chrillpop inte hemma.. Ja, det lutar bara åt Råcksta krog. Lokal haket en fredagkväll.. Ja, vad gör man inte för en öl? Haha. Ner dit iaf, tvingades visa leg i dörren, leg på en pizzeria? Ja får väl ta det som en komplimang eller något. God vilket tappat folk det finns alltså. Det blev en timme och två öls gapskratt åt a-lagarna som dansa hej vilt till live bandet. Joda. Helt friskt folk. Sedan hem med en bacardi och somna på soffan. Tur att man är pigg =P Säger ju det. Alkohol och teve ska inte konsumeras tillsammans! Enbart förädiska slutsatser. :)



Kalas idag då.. Eller plåtning.. Eller båda. Ja ni. Kalas lär det väl bli hursom, även om kanske inte så länge. Får se. Ska jaga Nina idag med och se hur vi ska göra med plåtningen. Fan ja vill ha en blixt! Nu nu nu!! Men har så bara inga pengar.. Fan också. Varför köpte jag inte en i sommras som jag tänkte? Damn. Nu lärmna ju inte kunna köpa en förrän skolan är slut, visst inte allt för länge dit, men känns som en evighet. :( Och ny kamerahus vill jag ha, och macro och det, och det, och det. Mycket man vill och lite man får.
Mm, måste ringa till Nina och kika hur vi ska göra....

Det låter ju bättre....:)

"Erfarenhet är det namn alla ger sina misstag"

- Oscar WIlde

Berghagen goes afganisk

Artist: Lasse Berghagen

Riktiga texten var:
Teddybjörnen Fredriksson, hans nos den var av garn

Men jag sjöng:
Teddybjörnen Fredriksson, hans moster var afgan

Övriga kommentarer:
Min bror satt och skrålade detta i bilen en gång när han var 10, och tyckte vi var korkade som inte hade hört “rätt”.

 

Alltså.. Ja man kan nog typiskt fastna på den sidan hela kvälllen... HAHAHA


Snälla då?

Åh! Är så sjukt sugen på att bjuda hem vänner, blanda goda drinkar, spela massa spel, äta mumsig mat och tjattra halva natten.. Åh. Bara suger i hela kroppen!




Märks att man jobbat senaste helgerna och att isolerande sjukdom inte är något att hänga i julgran. Haha. Men förmodligen bir det mathandling när pojken kommer hem, lutar åt tacos, mums! Och sedan en placering på soffan. Danne är svårt sliten efter veckan och jag har försökt komma med lite inflikar att det ska bjudas hem folk men verkar inte nappas alls.. :(

Menmen, så många gånger den gubben ställer upp för mig får man välan offra sina begär lite. Ingen höjdare egentligen att inta alkohol när man legat sjuk hela veckan =P

Men iaf. Vill träffa folk, vill göra något.

Nä börjar inte alls bli rastlös =P



Kåta Håkan va?

Haha. Slog mig nu att vi flickor hade ganska kul åt felhörningar i låtar igår.. Hoho. Visst att man kan sjunga fel, finns många förståliga fel och man är där ibland med, men, snälla?

Opa opa med antique har väl inte undgått någon? En snäll person har trott att de sjunger kåta håkan, kåta håkan, istället för opa opa, opa opa.. Hur fasiken får man till det?? Förmodligen någon sorglig stackare som inte har nå bättre för sig och skickar in bara för att. Man kan bara inte få till det så.

Att 800 grader du kan lita på mig, du kan lite på mig blir 800 damer vill sitta på mig, dom vill sitta på mig är också ganska intressant då låten HETER 800 grader? haha. Kul är det iaf och hitta en sida nu där man kan lägga upp sina felhörningar..
http://www.saltmannen.se/ :)

Var ju bara tvungen...

Resultat

Din IQ beräknas vara

 

122


Detta motsvarar 93:e percentilen, dvs 93% av befolkningen har en IQ mindre än 122.

För medlemskap i Mensa krävs en IQ på 131 eller mer, vilket uppnås av 2% av befolkningen, alltså 98:e percentilen.

Även om just denna prestation placerar dig en bit under avskärningen finns det en skaplig möjlighet att du ändå skulle kunna kvalificera dig för medlemskap i Mensa. Anmäl dig till det övervakade antagningstestet för att få veta säkert!

 

 

Man var ju tvungen att pröva. Hehe. Synd bara att man inte får se rätt respektive fel svar, hade varit kul att se om sitt tänk var rätt liksom.. Så, någon som slår mig? :) Pröva här

Man får bara göra testet en gång! Annars blir det ju fusk =P


Vad har jag lyckats med egentligen?

Precis gjort mina räkningar.. Gud vad kul det är när man ser pengar komma in efter en vecka i fattigdom och sedan nu se alla sedlarna segla iväg igen. Kul. Känner mig fortfarande lika fattig. Suck.

Förstår inte vad som hände denna månad. Har alltid haft god hand med min ekonomi och alltid kunna lägga undan pengar, hålla i dem och i slutet av månaden ha massa pengar kvar. Men nu.. Fattig innan månaden ens har börjat.

Tråkiga är att man blir lätt grinig på små saker. Jag är inte den som är den och gillar att bjuda mina medmänniskor på saker, men när man vänder på varenda krona blir man mer girig. Suck. Gillar det inte.

Längtar på såvis väldigt mkt till skolan är slut så man kan få fulla löner igen. Ja tack. Men full lön från vad? Ja, den frågan lever kvar..



Nä dags att börja göra sig iordning och ta sig mot bion!

Biomys

Fredag igen och helgen står på farstu dörren.. Men vad hjälper det när man är sjuker?

Varit dålig hela veckan med illamående, huvudvärk och frossa.. Kändes dock bättre imorse när man vakna förutom att då var ju såklart halsen paj. Jippikajej! Funderar lite på om illamående kan ha med att jag har börjat shakat på morgonen? Någon som har nå erfarenhet? Vet att magen kan sätta sig på tvären lite i början, men inne på femte dagen nu. Man tycker det borde ge sig.

På schemat idag står i allafall bio besök med småbusarna. Madagaskar 2 :) Så håller vi tummarna för att uppföljaren är lika bra som första. Om inte annat ska det bli kul att gå på bio, evigheter sen sist kan man säga! Ska vi bara få Embla att vara tyst också.. HAHA. :)

Känner värken komma krypande i huvudet nu så efteråt blir det nog hem med plugg och arbete. Måste få bort lite från mina axlar då huvudvärken garanterat grundar sig i mkt stress....


Favorit i repris

"Felet med världen är att de dumma är så tvärsäkra och de kloka så fulla av tvivel"

- Bertrand Russell

Döm inte efter skalet

"Avundas aldrig någon den lycka han ser ut att ha - du känner inte till hans hemliga sorger"

- Indiskt

Ett virrvarv av precis allt

Luften bara rann ur mig. Tror helt allvarligt att jag börjar dra på mig någonting ordentligt.. Mindre kul.
Var pigg nervös och taggad imorse. Kände mig fortfarande hängig, men på G. Mötet gick riktigt bra. Tror jag. En del saker är jag missnöjd med, tänker jag icke förneka, men det är för en kort period och det får väl vara så då. Men resten gillade jag. Fast med delade åsikter. Vill, men vill samtidgt inte. Det är bra, jäkligt bra, men finns all vilja? Åååhh

Min backup plan sket ju sig totalt.. J*vla h*lv*tes skit konjuktur. Blää. Det kände sådär, fast samtigt som en lättnad, men endå som ett litet bakslag. Mina känslor är helt virrvarr idag och jag vet ingenting just nu känns det som. Vill bara få allt löst och få allt svart på vitt och säga så här är det och så blir det. Suck.


Klockan fyra instämde magen på att ingen lunch intagits och illamåendet gjorde sig bra påminnt. En cheesburgare senare och illamåendet var ännu värre. Lovley. Middagen är fortfarande inte gjort, men blir en shake med bär har jag bestämmt mig för. Nångång.. Det blir inget spisande av mig idag då jag garanterat kommer glömma bort att jag lagar mat och elda upp lägenheten..

Nu eller aldrig

Nu börjar det bli dags att ge sig av..

Börjar bli mer och mer nervös. Gah. Men blir nog bra. Hoppas jag. Har även fått iväg ett mail till en annan som jag spännt väntar svar från. Detta svar kommer ändra hela min syn på kommande halvåret oavsett svar. Antingen lättar det min ångest eller så kommer det at expandera nå så enormt! Detta har typiskt varit mitt saftey card, så blir det ett rakt nej där vet jag inte alls vad jag ska ta vägen.. God.

Och jag som inte kommer komma hem förrän ikväll! Ska man ta med sig datorn kanske? Haha. Nä det som väntar på någonting gott....;)

Ska slänga på mig lite paltor nu och bege mig!

Wish me luck ;)

Fast man tycker inte alltid det..

"Det finns mer i livet än att öka farten"

- Mahatma Gandi

Min bästaste älskling

Kom nu på att jag fortfarande inte ätit middag.. Bra Emelie. Bra.
Svårt hungrig och ingen kraft i kroppen. Jaha, vad fasiken ska man orka laga då da? Något snabbt och enkelt men som är ätbart och inte krockar med mitt illamående. Mm, det är ju lätt.

Som en räddande ängel ringer Danne precis när jag ska kravla mig upp ur soffan och meddelar att han är påväg hem och att han stannar och handlar en sallad till mig. Du är min prins gubben!

Så nu sitter man ihopkurad med filt i soffan och väntar på sin tonfisk ensalades :) Mums

Dumma dumma er!

Just det!

Inhandla för fasiken ingenting på bauhaus! Vågen jag talade om tidigare inhandlades där och öppnade idag den fina taklampan vi köpte, bara för att kolla så den fungera innan man gick tillbaka med vågen. Mm, det var ju kul. För det första finns det ingen kontakt på den. Bara lösa sladdar. Borde man inte informeras om det när man handlar en av tusen taklampor på lampavdelningen? Man tar för givet att det bara ska vara att proppa in och tända! Har jag fel? Och sen... Yes. Lampan består bland annat av fyra glas cylindrar med spottar i. Mm, två av fyra cylindrar är trasiga. Kul. Verkligen skit kul! MORR!

Kan lova att de kommer trilskas när man kommer dit också... Gaaahhh!

Dränk mig

Känner mig helt färdigt. Usch!

Huvudet värker som aldrig förr och jag har ingen koll på min omgivning. Suck. Går framåt som en dimma och middagen känns väldigt långt bort (dock börjar magen kurra lite smått) samtigt som illamåendet trotsar det. Wuundenbaar. Har en liten tanke att huvudvärken beror på (mest sömnbrist) men av all stress också.. Vet att det kommer från nacken, lärt mig att definiera smärtan på mitt huvud efter min ljuva höst. Suck. Men när man mår såhär vill man bara kurra ner sig i sängen/soffan, glo med halva ögat på dumburken och bara domna bort. Hur fasiken ska man få något vettigt gjort på datorn då?? Ska ge det ett försök här snart.. Men datatermer, organisationförmåga och design samtalar inte med varandra och framför allt inte tänket i huvudet. Vet knappt hur man öppnar programmet.. Haha, nä så illa är det inte, men blir att man bara sitter och stirrar framför sig.. Manus skrivande är också att glömma, lycka till att få ut något vettgt ur detta huvud idag.. BLÄÄÄÄÄ!!
 


Imorgon står möte på schemat, men redovisar det imorgon om hur det gick och vad det handlar om.. Ska även ut och hämta min mixer! Slurp. Och sedan ut till mammi och hämta mina shakers. Nu jäklar. Längtar redan efter torsdagsfrukosten :) Nu ska det inhandlas frusna bär, fil och youghurt i massor.. Mumma karedemumma! Tips på nå goda smoothies då? :)
 

Bara för att

Le school it is för en stund. Och inte fan lyckades man med den där loggan.. Gah! Nog lika bra att ta med sig dumburken då... Hoppas björn gillar det han ser.. Hoppas hoppas.

Se, jag kombinerade teve med skola. Dock var väl utgången sådär.. =P

Nä nu har jag inte tid att ligga här längre

Plugga vs serier

Uppe med tuppen idag. Usch. 06 ringde klockan och det var inte hlet okej! Blev ju såklart ingen tidig kväll, så allt för många timmar har man inte fått sova. Blä. Inte gjord för morgon arbete. Särskilt inte när man inte haft det på år och dagar. Tar ju sin lilla tid att komma in i rutinerna..

Hemkommen för en stund sedan efter veterinär chaufförs arbete. ;) Och jag kan inte påstå att jag är pigg. Men FÖR pigg för att kunna ta en liten nap. Suck.

Borde egentligen passa på att plugga nu i en timme innan le school, men teven och soffläge känns mer lockande. Matlåda är lagad och allt är fixat till dagens skolbesök. Kanske man kan? Mm.. Jo jag har jätte bra självdiciplin. Haha!

Gör om gör rätt!

"Tidigare misslyckanden är vägvisare till kommande framgångar"

- Okänd

Tandläkarbesök hos Kattdentisten

Äntligen är jobbhelgen över! Varit dator fri i tre dagar nu, och det känns lite små konstigt faktiskt. Fan vad man kan låsa sig till saker..

Och nu fastna jag såklart framför Liptstick så det lär inte bli ett maraton inlägg detta.. Haha.

Jobb helg som sagt och inte mkt annat gjort. Inhandla dock en våg i fredags. Emot alla mina principer men den var ju så fiiin :) Danne var nog mer på än mig. Haha. MEN. Inget ska ju fungera liksom. Pröva den dagen efter, verkade fungera fin fint. Nöjt ställer jag inte den i badrummet.. Dagen efter hör man Danne svära. Då diffar vågjävel på 2 kilo beroende på vart man ställer den! Diffa även ett halv kilo bara genom att man ställer sig, får sin vikt, går av, ställer sig igen, får en helt ny vikt. KUL! Suck.. Den var ju ändå så billig.. Not.

Så en vacker dag denna vecka ska vi göra en trevlig visit i barkarby.. Morr.


Har för övrigt varit svårt hurtig idag med med 45 minuter gym och halvtimmes core imorse.. Och sedan 45 min spinning alldelles nyss. Duktig tjej!

Tidig sänggång idag då gibbemannen ska till veterinären vid 8 imorgon.. Förstå att jag måste gå upp typ 06. På en ledig dag. Snark! Men vad gör man inte ;)

Ingen eller försent...

"Det sämsta med livserfarenhet är att man har den när man inte behöver den"

Gunilla Dahlgren

Att pröva något nytt

"Om jag var tvungen att välja mellan två onda ting väljer jag alltid det jag inte tog förra gången"

- Mae West

Blir så roligt man gör det

Och nu mogna de till, la ifrån sig telefonerna strax efter varandra och plockade fram shoppingpåsen med bildelar istället.. Mm, det är så mysigt

Åh, nu har vi prisgissningslek på alla delar! Wopidoo! Älskar Torsdagar



Och nu kommer mobilerna upp igen...




Måste ju bara säga att jag vinde över Christian i pristävlingen! En puss till mig :)

Mogna pojkar

Vilket underbart umgänge jag har.
På vardera sida om mig har jag två karlar. Båda har varsin telefon i handen, båda sitter och spelar snowboardspel och båda utbrister ibland vackra ord såsom f*tta, h*lv*te, f*n etc. Underbart. nej men jag har verkligen jätte roligt här hemma..

Nu kom k*ken i gruset också..

Ni ser. Man har det inte lätt alla gånger

Likheten är slående

Då sitter man här med toning i håret. Får ju inte färga för min frisör, vilket är förståligt, mitt hår mår så bara inte bra av hårfärg, men av toning. jajamänsan, kör på bara! :)

Får vi se vad det blir av detta då. Gick ifrån mitt sedvanliga märke och prövade loreals nya med lila etikett, minns inte namnet nu.. Tagit typ samma färg, men denna var lattefärgad när man stoppa den i håret.. Vanligtvis brukar det vara mörkt mörkt.. Hum. Men det blir nog bra. Det som redan torkat i pannan och öronen är mörkbrunt iaf. Haha. 20 minuters väntan. Mm. Skimrande var det också.. Tänk om jag får glittrigt hår! Ahh! Haha


Kollade nyss på Mio min Mio. Var typiskt säkert 15 år sedan jag såg den sist. Usch vad gammal jag låter. Haha! Och den var inte alls som jag mindes den. Jag var ju livrädd för den då. Nu satt jag mest och störde mig att det var så jäkla dåligt ljudsatt. Munnen var antingen fem sekunder innan tal, eller efter... Menmen.

Slog mig dock hur sjukt lik den är Harry Potter. Nörd som man är :)
Föräldralös pojke, dåligt behandlad av sin värdfamilj, kommer till en ny värld, typ samma ålder? Alla vet vem han är och vad som förväntas av honom, det finns en ond makt som bara han kan förinta, bästa vän i vått och torrt, hästen hans ögonsten=Harry sin uggla, ja likheterna är många! Jäkligt många!
Vet man vad JK Rowling tittar på för barnfilmer då.. Haha!

                      VS                   

Spännade! :)

Åh, blev nu svårt sugen på att färga håret!! Bara vill vill. Kanske man skulle ta sig en promenad till vby? Får man in dagens promis också.. Då är frågan om man ska köra på det gamla vanliga, mörkbrun, eller om man ska festa till det. Frågan är om man vågar det med tanke på hur oberäkneligt mitt hår är. Nå helt sjukt. Varit en hel del mindre roligare omgångar. Haha.

Fast trivs i mitt mörka hår.. Mm, så får det bli.

Fast det där med lunch står ju fortfarande kvar på schemat... Suck

Vi kan inte annat än att älska det

Åh blir tokig! Att man kan vara så fast vid tekniken och älska det samtidigt som man bara vill slå det sönder och samman!!

Har varit svårt duktig och skrivit mina två manus nu på en timme. *sträcker på sig* Känns bra. Tror jag. Axa, du kommer garanterat få läsa igenom det imorgon så jag gjort rätt! =P Men vill inte riktigt leka jämt med Final draft. Morr. Det fungerar jätte bra att dela in allt och så. Och det går att spara första omgången. Sedan stängs programmet av? När man sedan gör en liten ändring.. Typ lägger till ett ord och sedan ska spara.. Nä då går dte inte! Då stängs bara skiten av utan sparning! Morr morr dubbel morr!! Åh! Blir knäpp. Förhoppningsvis kan man ändra och sedan skriva ut den, bara det som räknas egentligen eftersom läraren vill ha det i pappform, men iaf! Morr....

Undra om man kan belöna sig med en film nu..? Haha. Blev så sugen på Mio min Mio efter samtal med tjejerna häromdagen.. Börjar dock bli sugen på lunch.. Men mindre lust att flytta mig från soffan... :) och en promis med Steffi kanske man borde försöka få in...? Få bort lite av denna onda träningsvärk..

Det är väl så...

"Det räcker inte med att lyckas. Andra måste misslyckas"

- Gore Vidal

Bobby



Kommer älta dessa låtar i evighet
Såå bra..

Haha


Vilket rakt hår du har..




Kommentarer är överflödiga... HAHAHA


Åldrades 70 år på en natt

Kom nu underfund med att jag suttit vid datorn hela dagen men inte skrivit något än.. Lite dåligt.

Man kan säga att jag har ganska, väldigt, bra ont i mina ben och rumpa idag. God. Booty är verkligen sjukt bra! Och sjukt jobbigt. Både glad och missnöjd över att vi bara var fem på passet igår. Alltid skönt att vara få, men lite små jobbigt att man stog mittframför tränaren och alla ser när man inte orkar.. Hahaha! Det är ingen fröjd att sätta sig ner idag kan man säga.. Framför allt inte gå i trappor, eller bara gå... Åh. Och värre kommer det nog bli imorgon, och då är det egentligen dags för gymmet igen. Får se hur det blir. Haha!

Jobbat en del idag och nu känner jag att det är dags för duschen. Kalas för kusinen ikväll, ska bli trevligt. Åh, längtar efter att få se lillhunden :)

Den hemliga ingrediensen

"Det bästa sättet att göra barn snälla är att göra dem lyckliga"

- Oscar Wilde

I´m the maaan

Intressant hur människor fortfarande kan förundra en. Att ena sekunden se och bete sig på en sida och helt plötsligt vända insikt och vara förståndig och medkänslig. Hum. Gjorde mig glad iallafall :)

Känner som att saker börjar ta rullning.. Fixat (förmodligen, ska inte hoppas allt för mkt än innan allt är klart men det känns bra, riktigt jäkla bra!) en filmproduktion EMA ska göra. Trots ämnen ska det bli riktigt kul. Och bra. Bra för plånboken och för Cvn. Sweet.

Ramlade just in ett hemsidejobb också. Ja jag vet att jag har tusen saker att göra egentligen, som borde prioriteras så hårt, men det är svårt att tacka nej eller att neka ett jobb när man ser det.. =P Dock är tiden på denna jävligt tajt, men det borde man väl kunna ordna? Joo kommer bli så bra så!

No, I must dance!



Kan inte säga så mycket mer än god vad jag fastnat för denna karl! Så himla skönt gung! Skivan snurrar för fullt både i bilen och hemmet :)

Me likey likey a lot!


När bortförklaringarna tar slut...

Snacka om att få krypa till korset. Fan. Haha!

Skulle ringa och boka in mig på spinningen ikväll.. Hade ju helt glömt det på förmiddagen och chansen att det fanns några platser kvar var minimal men man var ju tvungen att hoppas. Självklart var det fullt och jag kände väl att jag inte led jääätte mycket över det eftersom jag har sprängande huvudvärk.. (jag kan verkligen inte vara byggd för att träna) Tjejen på andra sidan luren försökte då få in mig på något annat pass.. 60 minuters spinning kanske?, men någon activio läskigt så det vågar jag mig inte på än.. Men bootyn då? Den är bra för lår och rumpa! Mm, lite avskräckt då jag har så sjukt svaga ben och sen gå själv på den hör inte till min starka sida.. Kommer med bortförklaringen att jag inte hinner till den, går enligt schemat vid 17.25.. *host host* Nä men stepen är inställd så vi kör ett pass halv sju med! (samma tid som spinningen SÅKLART!) så det var bara att krypa till korset och så får man ta sig dit. Åh. Hjälp mig. Får gömma mig i ett litet hörn helt enkelt. Haha. Hoppas på att någon inte dyker upp till spinningen så jag får göra det ist =P

Nä om man skulle städa undan lite här hemma.. Mimmi, när serveras pannkakorna? :)

Fokusera!

"Framgångens hemlighet är att aldrig släppa målet ur sikte"

- Benjamin Disraeli

Jag är en vekling!

Sorry Mimmi.

Bokade precis av passet.. Fan. Kommer ångra mig sedan. Menmen. Det går inte. MItt öga dödar mig!! Får bli imorgon med värkade träningsvärk. Hehe. Kanske man kan lyckas klämma in coren också.. Och booty.. Haha, förmodligen =P Får se hur länge vi blir sittandes i skolan och vad man hinner hem till. Just det! Budget förslag till kommunen.. God, har verkligen inte en blekaste. Får lösa det imorgon då.. Ni ser. Förvirrad som en blind höna.

Missar förmodligen pannkaksmiddagen imorgon då. Förlåt BIlly. Men ska allt se att man kan gottgöra det sen :)




Åh vad jag skulle vilja somna här på soffan nu..
Mitt öga vill det, den skriker efter det.


Åh, hjälp mig!!

Usch vad jag känner mig dålig just nu.. Fast ändå inte. Men mest iallafall.. Suck.

Skulle/Ska ju på spinning här om en 45 min... Men känner så bara inte för det! Slö i hela kroppen men det som irriterar mest är mitt öga. Sen jag vakna imorse har det varit helt ur funktion. Det känns som att det är helt uttorkat och man får blinka minst 4 gånger i sekunden.. Det värker och känns som att halva sandlådan är tömd i den. Men det är inte irriterat, det som är skumt.. Det är dock typiskt väldigt, VÄLDIGT jobbigt! Suck. Vet hur det var att träna imorse, det var sådär, och nu är ögat sju resor värre.. Får man ha det som giltig ursäkt? Har faktiskt varit på gymmet 2 timmar idag så det är ju inte så att jag smitit helt ifrån träningen.. Och det går en spinningpass halv sju imorgon med.. Oavsett träningsvärk får man väl palla sig dit då..

Åh! Vet inte hur jag ska göra.. Men tränar jag idag lär det inte bli något imorgon, och det är väl ändå bättre att träna varje dag...?=P Man kan ju alltid försöka övertala sig själv. Haha



Någon som orkat läsa igenom min velade envägs diskussion? Haha

Inte riktigt samma sak..

"Smicker liknar vänskap, precis som en varg liknar en hund"

- George Chapman

Lite av den bästa!

Man skulle kunna säga att jag är ganska bra idag. jävligt bra faktiskt.

Kom precis hem efter ett två timmars pass på gymmet! *Sträcker stolt på sig* 45 minuter kondition och ben, halvtimme Corepass och en halvtimme armar där lite mer mage och rygg bkev  inkluderat.. SEN har jag bokat in mig på 45 minuters spinning vid åtta ikväll. Så jäkla duktig idag!

Men nu blir det snabba bullar då jag på 20 minuter ska ha duschat, klätt på mig och sminkat mig eftersom vi tjejer ska luncha i skolan vid tolv... Kommer kvart över! ;)

See ya!

18 karat

Åh har hittat en ny spela-hela-tiden-låt!

Så såld på denna. Och efter lite nedladdning av ganska många låtar av honom så har han ett skönt gung i det. Me likey!








Har varit duktig idag faktiskt. Skrivit min karaktärssak och ska nu börja på mötet.. Samtidigt som middagslagning, kan gå sådär.. Hum :) Skrivit ihop min CV också. Känns bra. Dock är det sjukt irriterande att jag inte minns namnet på den PR byrån jag praktisera på förut.. Ligger på brahegatan, vet vad ansvarige heter och en av tjejerna där (bara tjejer som jobbar) vann ett pris på någon gala.. ÅH! Så irriterade.. Ville ju ha med den på listan :( Jag som tom jobba där och fick lön! Hur glömsk får man vara?? Suck

Nä spisen fräser åt mig..

Hur tänkte du nu kvinna??

Nä ger upp för stunden. Kikat på lite jobb, skrivit lite CV, varit lite duktig idag iaf. Så nu blir det nedbäddning och en film! Det tycker jag man får en dag som denna. Är så svårt förvirrad iaf, så det blir inte mkt vettigt skrivet. Haha


Shit, kollar på sveriges värsta bilförare.. GOD! Hur i HE*V*TE fick de körkort??? De kör nå så sjukt hemsk!
"Nä man får köra in i bilen framför och bakom när man fickparkerar, så gör man faktiskt i köpenhamn.." 
"Nä vadå, behöver man lägga i handbromsen? Bilen är väl still iaf, den är ju avstängd
"

Alltså. Snälla. Det är nu man kommer börja bli rädd ute i trafiken, när man vet vad de släpper ut på gatorna...

Tack min älskade!

Hade det jätte trevligt igår! Men dagen blev inte alls som planerad.. Haha!

Skulle upp en snabbis till Vby för att hitta något att ha på sig till kvällen samt något litet till Danne.. Bara något litet sådär.. Det gick ju bra. Inte. Haha. Hittade två jätte fina tunikor till mig, vilket en uppskattades mycket av herren, kul :) Men till Danne. Hittade verkigen ingenting! Helt sjukt. Vi skulle ju som sagt inte köpa något så egentligen var det väl ingen jättte förslust. Men det hör ju liksom till lite..=P

Menmen. Christian mötte upp mig och vi for till Kista för att luncha med gubben. Sen bar det av in mot stan och söta Nina för lite sminkning samt hårfixning. Aldrig fel :) Hade jätte trevligt med många skratt och champagne :)

TIO minuter hade jag på mig sen att klä på mig. Kul. Bra. Men det gick duktigt fort med tanke på att jag faktiskt viste vad jag skulle ha på mig.. ;) För en gång skull...

Sakura och pubbesök var svårt trevligt. Hade riktigt kul. Danne somna på soffan vid halv två och jag någon timme senare.. Vaknade sedan 04.. Host. Då fick man krya till sängen. Mindre pigg idag alltså. Hehe. Inte bakis direkt, men huvudet känns stort som en melon pga trötthet. =P

Ordrik

"Läsning gör inte en människa vis, den gör henne bara lärd"

- W Somerset Maugham

Me love u long time

Alla hjärtansdag.. 

Åh längtar tills ikväll, ska bli så sjukt gott! Slurp! Sakura är nog den bästaste restaurangen ever. Iaf inom japanskväg. Sukiaki. Åh! Ska inte äta något på hela dagen för att kunna slurpa i mig allt.. Åh! Har ni inte varit på Sakura på luntmakargatan måste ni ta er dit! Inte alls för farliga priser och det finns det mesta att välja bland från sushi till yakiniki. Men sukiaki. Det är det absolut bästaste bästa! Nej fröken Emelie är inte alls besatt av denna reastaurang.. Haha!

Ska ta mig upp till Vby nu för att kika lite på något att ha på sig i kväll och nå liten till pojken. Har ju sagt att vi absolut inte ska köpa något i år.. (förutom blommor till mig;) ) Men det är svårt. Man vill ge något. Kanske inte slår på stort som förra året, det blev ganska dyrt, men bara nå litet.. Nå fint..

Mm, upp till centrum all by my self då. (dumma Mimmi!!)

Dagens citat

"Tvivlet är vishetens början"

- Rene Descartes

Akta er!

Det är ju för fan fredag den trettonde idag!!!

Hade jag helt förträngd. FAN! Varför blev jag påmind för.. Nu kommer bara allt gå fel.. Fuck.

Har inte direkt ett bra förflutet med denna dag.. Suck.

Fyrkantiga ögon

Haha, antar vem kommentaren kom ifrån;) Åh, ser fram emot en Dh dag/kväll, mys i soffan med gott sällskap och godis på teven:) Vi får styra upp någon vettig dag så man kan sitta från morgon till kväll;) Haha. Se om man pallar det. Danne kommer tycka vi är dumma i huvudet.. Haha!

Nä klockan tickar iväg och det börjar bli dags att ta sig mot le school. Men innan lektion blir det lunch med tjejerna, slurp, tacos! :)

Desperat, ge mig!

Ny dag. Fredag! Så skönt. Fast ändå inte.. Bävar fortfarande för lektionen, blää. Så sugit också att den ligger 13-16. 13-16 på en fredag! Förmiddag, snälla ge oss förmiddag, då är det inte samma ångest. Av någon anledning.. Haha.

Duschen står på tur och jag kan nog inte påstå att jag är sugen faktiskt.. Vill hellre ligga och pilla naveln och se tiden rusa förbi.. :) Vill inte ha den där kalla luften slagen emot mig när man stänger av kranen... Burr!


Nääh!! De har gjort jordens smästa reklam i DH anda, och den suger hårt! Typ rå narr av programmet.. Morr. Lär man ju få höra av två vissa karlar.. Suck. Det börjar förövrigt igen den tredje.. Ah, längtar! Tjejer! Boxen innehavs nu av skrivande, när ses vi?:)



Nä dags att göra sig fin då, så man för en gångs skull kanske slipper stressa sista tio minuterna... :)

Alla kan

"Människorna får lära sig hata och om de kan lära sig hata, kan de också lära sig älska"

- Nelson Mandela

Svenska maffian...

Nä nu får det räcka för idag. Känner att jag slutat tillföra något vettigt till denna värld nu, (om jag nu någonsin gör det?) och att det nog är vettigare att komma i säng tidigt så man kan vara uppe med tuppen och moona i soluppgången.. eller nått

En ansiktstvätt och lite polering av gaddarna så kan man sedan glida ner i bingen och läsa sig lite klokare.. Sounds like a plan!

Nattinatti

Karaktärsbeskrivning och färdigt manus

Åh vad det är underbart när blogg.se inte fungerar!! Tycker de har krånglat om f*n de senaste dagarna.. Nån mer än jag som haft problem?

Har försökt och plugga, men det går ta mig fan inte. Kommer igång och skriver, skriver lite, och sen bara dör det. Har aldrig varit med om det. Jag som har så himla lätt för att skriva.. Åh! Blir tokig. Kanske är det för att man inte är helt säker på hur man ska skriva uppgifterna...? Nä om man kanske ska ge upp för idag och bädda ner sig i soffan.. Något vettigt som går på dumburken då?

Mindre lust med skola imorgon.. Av någon anledning har jag börjat ogilla Urbans lektioner och framför allt Urban! Har SÅ svårt för honom numera.. Måste vara Majas fel.. Haha! Varför Madde, varför var du tvungen att påpeka det? Haha.


Nä nu tycker jag minsann att karln min får komma hem..

Smörj in mig bara...

Hemma igen nu.. Åh gud vad jag blev seg! Skulle mer än gärna bulla upp mig i soffan o titta på någon go film.. Men samvetet säger "Plugga Plugga Plugga.." Åh, splittrad. Kanske kan fixa en liten blandning...? :)

Massagen vet i sjutton vad jag har för åsikt om. Haha. Det är ju grymt skönt, det kan man ju inte neka. Men med träningsvärk + mina tidigare skador var det samtidigt väldigt smärtsamt. Så smärtsamt ibland att det var inte långt ifrån att man skrek till.. God! Sen är man ju ganska kittlig.. Och ja, det kittlas svårt mycket när man blir masserad.. Haha. Så vad sa vi Madde, en blandning av skratt och gråt? :) Känns ju topp nu såhär efter iaf, känner sig mjuk och bra. Dock finns det en stor nackdel.. Hela jag är insmord i olja och ansiktet ser nog fettigare än fettigast ut. Haha. Måste ta mig in i duschen men får bli senare.. Så himla frusen just nu så det får nog vänta... Åh, vill ha badkaret nu!!!!! Dan!!!

Mera värk åt folket!

Att köra core med en träningsverk ömmande rygg är inte att rekomendera! Haha. Passet gick väldigt bra och imorgon kommer min träningsvärk vara utökad till magdelen med. Sweet! Men det känns bra att man vet att träningen ger något.. Kul att majoritetet idag där var män i 40-50 års åldern.. Inte de man brukar se på core passen.. Kul :)

Nu är det bara in i bilen igen efter en snabb dusch och ut till Tyresö för massage.. Sweet. Får se om man hinner luncha med mammi innan eller om man snällt får vänta till efter...

So long!

Rekord!

Måste ju även bara flagga lite sådär att det var rekord många besökare igår...;) Så kul!

Hoppas många av er fortsätter kika förbi! :)

Pensionerad vid 22

Åh vilken konstig morgon. Ni vet när man vaknar utvilad, är helt säker på att klockan har ringt minst 5 gånger och att man verkligen har försovit sig big time! Så var det imorse. Kände mig så sjukt utvilad och var såå säker på att jag försovit mig.. Kollar på klockan och inser att det är 10 minuter innan alarmet ska gå igång. Sweet! Det var väldigt skönt kan jag säga =P


Frukosten är intagen och jag sitter nu och väntar på att ta mig till gymmet 10.00 för lite core. Ska bli skönt. Men hade rätt om min träningsvärk. God! Låren i alla dess sidor gör så sjukt ont! Mindre kul att ställa sig upp efter en natt i sängen.. Ryggen är som en stenplatta som ligger och gnager och armarna.. Ja, det vore intressant att kunna sträcka på dem. God. Kommer dö idag när jag ligger på massagebänken.. Haha! Det som redan gör så ont.. Hur ska jag klara mig?



Välj rätt anledning..

"Den som handlar av kärlek har rätt, även om han inte får rätt"

- Peter Egge

Slurp!

Bättre sent än aldrig. Nu är middagen färdig äten. Haha.

Skit gott blev det faktiskt. Kände mig lite kreativ och slängde ihop tärnad lax, räkor, broccoli, lök, vitlök med lite fraishe/mat.grädde, citron och kryddor.. Slurp! Verkligen skit gott! Och sjukt mättande. Orkade en tredjedel av min portion och då var det endå en liten tallrik.. :) Blir det definitiv flera gånger! Har en matlåda i kylen;) Förstå hur duktig jag är. Går inte i skolan, jobbar inte, helt ledig imorgon och jag har matlåda! Kan det inte vara så de dagar man SKA ha matlåda..? Då brukar det vara så jäkla svårt med den biten.. Suck.

Nä lite invandrarnytt på detta och mys i soffan!



Tack Becky fröken för hjärtarna! De är stor åtgång på dem här hemma ;)

Energisnål som få, haha

Vad hände liksom?
Har haft massor av besökare samt hur många kommentarer som helst, från helt olika personer. Känns riktigt kul! Man är van att man vet precis vilka som läser ens blogg. Haha. Även hittat några nya som kommer följas;) Alltid kul.

Tydligen kommer herren hem idag efter jobbet! Inge garage! Ska bli mysigt. Dock blir det väl inte middag förrän sju någongång.. Förhoppningsvis! Men men, gör mig inte så mkt. Dock står middagsvalet i kläm och jag har verkligen ingen aning om vad man ska hitta på.. Någonting som finns hemma såklart, men vad, ja det är en obesvarad fråga.. Någon som har nå mumsig förslag på middag? Någorlunda smalt?


Bra att jag nu märker att det är kolsvart i hela lägenheten.. Sitter i totalt beckmörker, haha. Tur att man inte alls är inne i datorn =P Nä börja rota i frysen lite kanske.... Om jag hittar dit utan lampor.. :)



Det går bra med mitt pluggande..

Still got it!

Så var man tillbaka i soffan. Fy fasiken vilket skönt pass! Körde igenom hela gymschemat och god vad slut man är nu. Ganska skönt, jag var ensam på första delen av passet och sedan några småpojkar som stod och spännde sig lite, haha. Max körde totalt, och det känns nu kan jag säga! Benen är som spaghetti, armarna hänger smått livlösa och ryggen, min rygg! Det gjorde tom ont att gå upp för en trappa.. Haha. Kanske illa? =P Men bra känns det iaf. Kommer dock vara mindre muntert imorgon när jag ska på massage och jag räknar med jordens träningsvärk. Yes! Kommer förmodligen dö. Haha

Fick ett nummer på gymmet också.. HAHA. Han jobba visserligen där så så spännande var det inte =P Men kul. Han är alltid jättetrevlig, ska alltid småprata och har största leendet när han ser mig. Lite kul. Så idag haffa han mig igen. Jaha, du tränar själv.. Varför då, jaha, var bor hon, vad gör du, tycker du ska, hur har det gått.. Blaha blaha. Så ansåg han att jag skulle ragga med mig vänner och så fick jag hans mobilnummer så skulle han allt fixa att de fick träna.. Sweet ;) Så Madde, du har nog ditt booty pass nu ;)

Plugget har man inte hunnit öppna än och klockan är redan fyra. Suck. Man kanske ska göra en insats då..

Dövträning

Nej nu får magen säga vad den vill. Klockan tickar iväg och jag är svårt bestämd på den punkten att jag ska träna innan jobb och pluggande. Vet hur det blir annars, man brukar fastna ganska hårt, sen är klockan massor och man hinner inte med allt och gymmet kryllar av folk. Bästa är morgon tiderna/förmiddagarna när det är halvtomt. Då kan man stå och skämmas vid maskinerna för sig själv. Haha. Vet inte varför jag är folksygg på gymmet egentligen. Förmodligen för att man känner sig så otränad och fet, att man inte kan maskinerna lika bra som alla andra etc. Dock blivit mkt bättre på den fronten. Jag börjar kunna ta för mig! =P


Åh nej! Kom på nu att jag glömt ladda min Mp3.. GRRR!

Hum.. Kanske hinner ladda den någon minut medan man byter om.. Kanske har en sådan där hypersnabb laddning? :)

Neglige och tonfisk

Klockan är bara 13 och det känns som att man har gjort massor. 09.05 ringde fröken Becky och ville ses och äta lunch. Det är man ju inte svårt på. Länge sen vi sågs nu känns det som! Bestämde att hon skulle komma hit och då var det bara att slänga sig ur sängen eftersom hon förmodligen skulle befinna sig inom mina dörrar efter 40 minuter. Ah! Upp och äta frulle och klä på sig. Han slänga in en diskmaskin och lite spackel i ansiktet innan det var dags att ta sig ner till T banan. Lite tjatter och sedan upp till Vby för lite underklädsletning.. Det är ju en viss lördag snart ;) Hitta lite gott och sedan en mumsig sallad på islandstorget. typiskt den bästa! Slurp. Men nu är man proppmätt och sitter i soffan i förhoppning att det lägger sig snart så man kan ta sig ner till gymmet..

Riktigt kul att se Becky igen, får ta och ses snart igen. Kanske min tur att ta mig in till stora staden sen;) Det kommer gå topp på provet idag!! Du är så duktig :)


Jag är stolt över mig sjäv idag. När jag stod i provhytten, (alla vet hur det är, man är blek, ful, man ser alla skavanker och man ser fet ut) Men idag. Kände mig så snygg! Kände mig i riktig snygg form och jag gillade det jag såg. Kanske börjar träningen ge resultat eller så var det en vacker synvilla.. Haha! Stog osminkad med fettigt hår men ändå så snygg. Me like a lot! :)

Åh, snälla mage, smält magen så jag kan rymma till gymmet nu!

Det blir vad man gör det till

"Alla får sin beskärda del av lycka och glädje - en del får den dock mer beskuren än andra"

- Stig Johansson

Se allt med nya ögon

Hemma igen efter en kort visit i skolan. Eller kort och kort, var iaf där i 4 timmar.. Men vad man fick gjort vettifan. Haha. Så inrutad på redigeringen nu så man sitter fast. Nöjd med, eller någorluna nöjd med hur den är nu, om inte annat låst på vad man ska ändra. Så det ligger på is nu några dagar för att sedan komma tillbaka med nya ögon och se alla våra brister. Lovar att när björn kommer kika på den kommer han finna massor, och då blir allt uppenbarat.. Varför måste han komma så sent?? Vill ha honom denna vecka, eller nästa om inte annat.

Träning känns just nu som att det inte blir någon idag. Hade tänkt armar, men samtidigt är jag ledig imorgon och har inget för mig och då kan jag köra igenom hela kroppen.. Tycker det låter bättre :) Får se om man pallar sig till coren idag. Huvudet sprängs snart känns det som.. Får jag med mig latmasken till mimmi är det taget, men själv.. Ja, får se. Fan vad jag hatar när kroppen inte mår bra! Motivationen är liksom körd i botten :(

Nä nu ska jag vara svårt duktigt och plugga faktiskt!

Mer envis än vis

"Förmågan att tänka annorlunda än i går skiljer den vise från den envise"

- John Steinbeck

Nu får det vara nog!!

Nä nu ger jag upp!

Ögonen halvslutna, filten uppdraget till hakan och kudden mjukt puffad under mitt huvud och lite lipstick jungle på det. Japp. Det får bli mina sista gärningar och åtaganden idag. klockan 22 förväntar jag mig att karln lyfter in mig i sovrummet och bäddar ner mig i sängen. Vad säger ni om det? :)

Mm.. Nu är reklamen finito..

Nattinuffsan
som bambi brukar säga..

Självförtroende i topp!

"Det är ont om begåvat folk, men man kan ju inte vara överallt"

- Okänd

Värmen omsluter mig

Jobbhelg = bloggtorka..

Har inte orkat starta datorn helt ärligt. Varit helt död denna helg.. Idag med för den delen. Imorse var jag dock sjukt sugen på att blogga. Om det. om det, om allt! Men nu.. Skulle nog kunna somna på studs. Fördelen är att jag är hemma för jag vet nog knappt vad jag heter just nu..

Ställde mig i duschen för en stund sedan, skölja av mig svetten efter gympasset (jag kom faktiskt dit!!) och njöt av värmen som spred sig över kroppen. Försökte tränga mig in under den smala duschsträngen för att få maximal värme över kroppen.. Längtade mig bort till framtiden där ett badkar befann sig på duschplatsen och telpaterade mig sedan till en mysig uppbullad varm säng.. Mm! Men verkligheten ryckte mig i nacken och den varma strålen sinade i duschmunstycket.. Verkligenheten och kylan var inte alls skön! Blä!

Sitter nu uppkrypen i soffan med myskläder, duntofflor, filt och vill bara sova.. Kan inte klockan bli mer? Haha. Alldeles frusen men förmodligen pga tröttheten? Hoppas det iaf... Varken vill eller kan bli sjuk nu!

Hide and seek

Åter igen är man sen. Eller egentligen inte, fast ändå. Behöver inte ta mig till jobbet förrän runt 13.10 rycket, men ska in tidigare och göra något spännande på datorn.. Så kanske lika bra att börja röra sig nu.

Fy fan vad jag har letat efter mitt arbetskort samt skåpnycklar!! Helt borta igår när jag kom på att jag behöver dem idag.. Var ju trots allt en månad sen jag jobba sist =P Leta fram till halv ett på kvällen.. Fann dem inte. Då hade ändå både jag och Danne letat i varenda skrymsle av hemmet. La mig i förhoppningen om att jag lagt det i handsfacket eftersom jag alttid har bilen med mig är det ingen risk att jag glömmer dem.. Kollade där bland det första jag gjorde imorse. Tji fick jag. Inte där heller. PANIK!

Om jag inte fann dem skulle jag inte kunna komma in, gå in genom alla dörrar, LARMA på kvällen och kunna låsa in mina kläder/byta om.. Efter frenetiskt letande här på morgonen hittade jag dem efter en timme.. God. ALDRIG mer lägga saker på bra ställen, där man precis vet vart man har dem, för man vet fan i mig aldrig vart sakerna är när man gjort efter det tänket! Numera åker den in i nyckelskåpet efter arbete.

Dagens citat

"För mycket av det goda kan vara underbart"

- Mae West

Älskar nog Sverige iaf...

Jag har hittat en ny favoritkanal. Nat geo wild. Lite av den bästa! Har nog aldrig sett ett dåligt program på denna ljuva kanal. Även de mest ointressanta reportagen är så sjukt fänglsande för att de gör de så bra. Me like a lot!

Jsut nu är det om svarta mamban.. God!! De kan resa huvudet en meter från marken och slingra sg i upp till 20 km/h! Det är typiskt väldigt väldigt snabbt för en orm! Skulle inte vilja springa på den.. Eller bli omsprungen kanske? Hehe.

Typiskt bland den giftigaste också? Iaf mest effektiva gift. Rent nervgift sprutar den ut ur sina gaddar.. Åh, såg nu att i deras gaddar finns tillräckligt med gift för att döda 10 människor... Mm.. Jo jag älskar ormar... *Huga*

Helt sjukt hur de kan sluka en hel mus som är dubbla dess size. Utan att tugga sönder den.. Bara träget mula in den i munnen och nedåt..

Jag älskar Sverige

Hahaha

För sig själv och med andra

"Den vackraste gåvan människan fått är att känna glädje"

- Luc de Clapiers Vauvenargues

Falukorvar och naken Christian

Ganska pigg faktiskt för en gång skull när jag vakna imorse! Hur mkt var klockan egentligen? Hade ju ställt alarm på 9 så den måste ju vara mindre än det tänkte jag medans jag kramade täcket.. Då borde den ringa närsom tycker jag och bullar ner huvudet i kudden.. Nyfikenheten tog överhand och jag rota fram telefonen. Hum, 09.57. What? OCh hur fan gick det till? Alarmet var ju 9, och det har ju inte ringt? Eller? Nä.. Kollar alarm tiden.. Bra Emelie, stabilt. Då har damen kommit åt nedknappen när hon tryckte OK igår kväll så alarmet hade blivit 09.59. suck. Tur att man är ledig idag då :)


Har haft så sjuka drömmar inatt.. Innehållande jobb, resa till england, gymnasievänner, potatisar, salamikorvar, lärare, stenar, släkt, en naken dansande Christian.. Haha! och jag vet inte vad.. Haaha, bland annat skulle jag och christian åka till gymmet han jobbat på ett tag nu, för han ville sola? Okej det är jag väl inte svårt på, kan ju också sola sig lite.. Först är det ett sunkigt trähus det ligger i helt off... Turkgym rakt igenom. Christian skulle regga sig, gymkortet kostade ju hela 30 kr.. och han uppgav sitt namn som.. Hum.. Babachmed? och efternamn och påhittad adress i typ Rinkeby.. Och helt plötsligt såg hans minsann lite ut som en arab.. ;) Haha. Vi skulle iaf sola, jag var inte helt nöjd med stället, menmen.. Då satt det stänger för dörrarna, men tydligen var det bara att slita upp dem.. Inne på tjejsolariumet hade någon lagt en stor rak falukorv i sollådan och tydligen tycks sig vara jätte rolig.. 
Ja det var ju kul. Sen var allt plötsligt utomhus och moster var spydig och jag vet inte alls. Det är kul med helt störda drömmar... Haha. Bästa var nog den "scenen" när christian strippade ner till kallingar framför kameran... Du är ju riktigt bra på att dansa.. ;) Haha! :)


Danne har nog haft en mindre kul natt.. Drömde att han blev skjuten och vi var jagade av massa mördare.. Sen vaknar han strax innan fem, 3 minuter innnan alarmet. Kul. Undra hur det går för honom idag, stackarn börja ju jobba 06 på ambassaden.. Usch.




Så träningssugen men kan knappt andas genom näsan och det känns inte helt hundra? Dumt att träna idag och kanske få tok förskylning till nästa vecka än att vila idag och tok träna nästa vecka? Hum, får se vad man beslutar sig för... Vill ju till värmdö och sola.. Då borde man slå till med träning med.. Samtidigt som jag skulle behöva plugga hemma.. Hum.. Åh, nä lite luft på detta!



GODIS!

SItter nu helt färdig och väntar på min kära lilla familj. Ska hämta Soffan vid Tbanan här om en tio minuter.. När Mammi och Åke kommer är ännu ett mysterium, men snart hoppas jag, för jag håller på att hungra ihjäl!

Har skärt upp choritzo, kabba, bratwurst... Ryggbiff.. Champinjoner, lök, banan.. halloumi ost.. Gjort en god sallad med vitkål, morötter, sallad, majs och annat grönt.. Mums. Kroketterna väntar på ugnen och bean står i kylen... SLURP!

SÅ gott med stekbord :)

Nä just det.. Ska ju fixa håret, dra undan de sista i köket, kissa och slänga soporna innan också! Åh, ALLTID!

Att aldrig få uppleva det bästa

"Det är bara otur att inte bli älskad, men det är en olycka att inte kunna älska"

- Albert Camus

Jag ser ljuset

Levde i muntert ljus här för två timmar sedan när man insåg att man faktiskt kunde gå hem 14 idag då man är klar!! Yes. Fan vad skönt. Måste ju handla, städa duscha, laga mat, innan 19 då mammi och Co kommer. Känner mig ganska stressad.

Mm, ska jag bara rendera ut min spindel då da.. Kan ju inte vara så farligt.. Eller? Nädå. BARA 50 min. Ska väl iof inte klaga.. Skulle ta 3 tim från början =P Men korta ner sekvensen så den till sist hamna på 50 minuter. Så, japp. Är FORTFARANDE i skolan och det är tio minuter kvar av renderingen.. Suck.

Men får väl se det som att jag iaf kommer komma från skolan en timme innan beräknad tid. Alltid något.

Åh, varför städa jag itne igår?=P Jäkla mimmi som ska komma över på middag. Haha. Nä men det var trevligt igår:)

Sakta går luften ur mig...

30 minuter kvar.. 30 minuter kvar..

Åh vad mitt huvud värker. Inte god luft i denna sal alltså! Sen har skolan fått nå fnatt och, ja vem vet, kanske lite miljötänk? Hur som iallfall har de sänkt medelvärmen i hela byggnaden till typ 4 minus. Hur skönt som helst. Not.. Utom i våran redigeringsrum där vi flickor lyxat till oss med minst 28 plus :) Men som sagt, svin kallt i skolan, även i denna ljuva datasal vi stter i. (Hur nu fan det är möjligt med typ 30 pumpande datorer) Att då öppna fönstret och få in frisk luft är inte ett möjlig alternativ! Svinkallt då det blåser in frusna vindar från antarktis..

Åh.. Snart hemgång. Borde träna idag, men som resten av veckan har kroppen ingen ork och motivationen är grundad. Fan. Vad säger du Mimmi, lite core 19.30? :) Får se vad det blir.. Borde behöva tokstäda hemma idag också om nu mammi och Åke ska komma på middag imorgon.. Ah, vad ska man laga? Fast de var dock sugna på att pröva den mumsigaste pizzan i världen som finns 40 meter från lägenheten beläget hos Råcksta krog.. Haha. Känns som ett bra alternativ =P Kommer ju själv inte vara hemma förrän halv sex typ.. Ganska knappt för att hinna mixa ihop en lyxmiddag.. åh, får se vad det blir. Åke är ju så himla skinkig i matväg också.. Hum. Får rådgöra med Mammi :)

Fått lite tid att gå nu iaf..

Kärlek eller enkelhet?

"Den som gifter sig av kärlek, har lustiga nätter och tunga dagar"

-Svenskt


Döda honom

Nä men det är ju ändå kul att man kommer till skolan 9 för 3D fördjupningen.. Fram till halv elva prata han enbart om sin utbildning de har i nyköping samt greenscreen.. Har inte ett skit med det vi ska göra!!!! Att sedan en färdig animerad spindel med kamera, ljus, miljö ska vara klart på fredag är ju spännande. Vi har inte en bleeekaste om hur man gör det.. Kul. Och fredagen är förövrigt icke lärarledd = skit dag, inget kommer bli gjort för att ingen kan. Jippi.

NU när vi äntligen ska göra klart knutkorset.. Mm, då BACKAR vi tusen steg så att alla verkligen är med. Mm. ALLA var med igår! Suck. Det är kul nästan jämt.


Längtar till lunch.. Mmm.. Ge mig sushi. Massa sushi...

Lägre än lägst!

Jag är trött och jag har kul. Väldigt kul.

Läste i lokaltidningen om tjafset om förbifart sthlm.. Finns ju en del motståndare där.. SÅ, dagens förening är;

Arbetsgruppen Rädda Grimstasjön. Även förkortat ARG. Haha. Kan inte bli bättre. Visst de är säkert arga och bittra men ganska kul om det kommer inlägg av dem.. ARG tyckte ditten, ARG tyckte datten. Vem är nu denne arga person? Haha.


Jag vet, jag är trött, humor är låg. Ska kanske hoppa i sängen då..

EFTERLYSES!

Hundägare som man är och stor djurvän kan jag inte låta bli att lägga ut denna text jag fann på Steffis blogg. Kan bara tänka mig hur hon mår. Fy fan. Vet inte vart jag skulle ha tagit vägen...



Hjälp Therese Perlman att hitta sin stulna rottweilervalp! Kopiera detta inlägg och lägg ut det i eran blogg. Uppmana även era läsare att lägga upp det i deras blogg. Så ni som läser detta, gör detta till en kedjereaktion,få detta inlägg att kretsa på internet så förhoppningsvis kanske någon vet något! Har ni sett denna hund så kontakta personen längst ner i inlägget eller polisen på 11414.







Hej, På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö. Han är en rottweilerhane på 6 månader. Svart med bruna tecken, chippad. Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar, och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig. Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma till den som har honom, snälla lämna honom tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka. Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen kommer du belönas generöst. Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka. SNÄLLA skicka detta mail vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på. Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten, lappar överallt där jag bor osv. Therese Perlman 070-4164073 Tillgänglig 24 timmar om dygnet [email protected] Kontaka mig eller polisen på 11414

Blir som man umgås;)

"Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt"
 
- Suzanne Doucet

Ge mig rätt man

Jag saknar Camilo.. Kan inte han ha våran fördjupning istället??

Jag ser allt fler likeheter mellan Masoud och herr Michael som vi har nu.. God. Blir bara mer förvirrad över hans genomgångar, han flyter iväg från ämnet/objektet, säger fel, gör fel, gör mig så förvirrad!!

Sen paja ju såklart min dator som jag alltid suttit vid och varit nöjd över.. Så nu hamna man långt bak i klassrummet. Ser inget, hör knappt och huvudet värker för att jag SJÄLVKLART glömde mina glasögon hemma när jag vet att jag ska sitta vid en dator hela dagen.. Suck. Försa o packa ner när jag kommer hem!

Nu radera han allt och allt är rörigt.. Gud vad underbart när man vet vad som ska vara klart om tre dagar och som man inte har en blekaste om hur man gör...

CAMILO!! Kom nu!

Vad döpte du dina bilder till? Ska mina också heta så? AARRGHH!!!

Mm.. En härlig dusch, ansiktsmasken sitter på och slötittande på Lipstick Jungle. Lovely. Så skönt, o så värd det. Haha. Eller något ;)

Skola 09.00 imorgon. Kommer dö. Vi har inte gått mkt alls i skolan den senaste tiden, mkt eget och ganska slappt.. Så drämmer de till med denna vecka med 09.00-16.00 dagar hela veckan. Hur snällt är det?? Än så länge har man varit duktig med matlåda iaf. Brukar gå sådär med oss damer.. Brukar ofta bli sushi. Ofta. Nästan varje dag. Haha. Men lax med broccoli igår och taaaco imorgon. Slurp. Då har man nästan klarat halva veckan iaf :)

Får vi se om våran allas favorit miss Maja är där imorgon då.. Kan nästan lova att hon kommer inramlandes där och terroriseras oss hela veckan.. God. Kommer iaf ta en dag att komma in i programmet igen.. Inte haft 3D på ett halvår ju! Och så ska man samtidigt sitta och lyssna på hennes gälla stämma.. Åh, hjälp mig.

Get down with it

Sååå nu har man varit på gymmet också. Så svårt otaggad innan jag åkte dit, och förblev väl egentligen lite det under tiden där nere med. Så spinningen sket sig. Hade mindre lust att sitta där i en halvtimme och vänta för att sedan köra ett pass när man vet att man inte kommer ge mer än typ 5%.. Suger. Men fick iaf ett gympass. God vilket schema jag har fått nu! Bara inne på läskiga "Killgymmet" Alltså rummet med alla vikter... Haha.

Klagade ju på att armar saknades i förra schemat så nu har jag en hel del riktiga press övningar.. Och så var man ju tvungen att kolla med sidofläsket.. Japp, två grisövningar där med.. Och så klaga lite på magmaskinen.. Japp, brutalbänken fick man då som Calle själv kallar den. Yes. Nästa gång ska jag vara tyst och nicka.. Haha! Nä men det känns jäkligt bra. Körde ju igenom de nya delarna när jag var där, och god. Det känns. Sidorna och magen är helt slut. Me like! :) Ska man bara vänja sig att lilla klena jag ska slåss med de stora biffiga farliga killarna där inne.. Hehe. Måste man ju börja träna ordentligt så man kommer upp i lite vikter;) Hehe







Mm.. Har skissat, gissat, och sååå taggad! Åh, måste man verkligen vänta 4 veckor...? =P Men vet att drömmen kommer dö när man presenterar det för karln och han kommer ogilla det hårt. Suger. Menmen.. Den ska dit! Inte så mycket att diskutera.. =P

Change of lines

Det är intressant hur ens humör kan vända på två röda.

Var så uppspeld, glad, leende upp till öronen, finurligheten i ögonen, taggad som få och helt oslagbar.. Tills jag insåg..

Mm, just nu skulle jag nog vilja gå till horisonten och inte titta bakåt.. Orken bara rann ur mig och jag sitter här i en nedsläckt lägenhet med blicken fokuserad på absolut ingenting. En promenad skulle som sagt sitta fint.. Åh, saknar djurö. Fundilering ställe nr 1..

Fan vad tiden går fort.. 7 månader nu. Hur har vi klarat oss i 7 månader..? Känns som att det var igår du stod leende framför en..



Mindre lust att ta mig till gymmötet 19, vet en annan plats jag skulle vilja befinna mig på just då.. Blir nog ingen spinning trots allt...

Finally I´m there!

Åh! Emelie har varit busig idag. Emelie har bokat något som kommer följa med henne hela livet. Emelie är så nervös. Tihi...

Undra vad karln kommer säga.. Kanske måste släppa bomben idag. Så han inte får spel om en månad.. Åh, längtar! Hjälp, kommer dö. Haha.

6-7 års av fundering.. Nu ska det på plats. Spännande.. Lät ju bra att han jag prata med tyckte det lät läckert och att han skulle ta sig an mig.. Ahh.. Undra om han är snygg? HAHA. Åh god, pulsen är hög just nu... :)


Just nu är det bara ett stort leende på hennes läppar och inte mkt vettigt kommer ur munnen eller fingrarna... :)

Gör om, gör rätt!

"Den som vill leva om sitt liv har inte levat"

- Karen Blixten

Me agains the boys

Hade jättre trevligt igår, trots att man kände sig lite missplacerad och påträngande i början.. Haha.
Jag, Danne, Tommy och fyra av deras vänner utgjorde kvällens liga. Killar. Emelie satt alltså där som ensam tjej och i början kändes det sådär. (Med tanke på att jag i princip inte sett dem tidigare) Kände mig som en sådan tjej som inte släpper iväg sin pojke på festligheter med sina vänner, utan promt ska med och hålla koll. Typ. Fast det var ju inte så, jag var ju faktiskt medbjuden! Men det kändes ändå lite obekvämt i början som sagt.. Rätt uttittad och kändes som att alla undra va fan jag var med för och förstörde killkvällen.. Haha! Men det släppte ganska snabbt och hade väldigt trevligt! Många skratt och ölsorter blev det. Fick tom komplimanger att vi utgjorde ett bra par;) Inte det man brukar få höra från herrar. :)

Nä riktigt trevliga pojkar det där. Många konstiga historier fick man höra =P Blev dock inte en jätte sen kväll för hälften av oss. Födelsedagsbarnet ville hem runt ett snåret och jag och danne var väl inte allt för svåra på den fronten. Blev ganska full i magen av allt hetsdrickande. Öl är ju inte den bästa drycken för den sortens intag.. Hehe

Var för övrigt svårt snygg igår! Mmm! Ändrade mina vidder lite och klädde mig inte som jag brukar.. But me like! Slurp. :) Mer av det kommer det absolut bli! Fick massor av komplimanger av klädvalet. Alltid lika kul :)

Nä riktigt trevlig kväll!

Fairytale

"Att slåss med troll, befria prinsessor och döda varulvar, det är att leva"

August Strindberg


RSS 2.0