Syndigt gott!

Synden hägrar i fjärran..
Våfflor hos Taikon. MUMS!




Lek med mig

Åh nu står man där igen vad man borde och inte borde göra..

Hade tänkt mig lite shoppingassistans idag till M, men det sket sig.. :( Vill gärna ut till värmdö, men måste vara hemma till typ 15 om jag ska hinna med allt inför kvällen =P Så vart hinner man ta sig och göra något på tre timmar? Vill göra något, vill, vill, vill!

Hum.. Undra om Mammi är hemma med hundarna.. En tripp i alby kanske...? Får man in lite motion också;) Hehe. Måste kolla om Bambi är hemma!

Lizzard, come to me!

Åh, känner mig helt slut idag. Danne måste ha druckit för ett helt regemente igår för ångorna under natten har simulerat en bakfylla till mig. Tack. Haha. Åh, min lilla Dr. Snuggles.. HAHA! Kommer han få höra länge;) När vi skulle hämta upp honom så fick han såklart syn på en råtta som lura i buskarna. Danne hatar råttor, typsikt ganska rädd för dem egentligen, men full och lycklig springer han efter den där och skulle inte förvåna mig om han ville ha med den hem.. Sprang iväg på värsta maratonen efter den.. Fast nä, Dan springer inte, han trippar lite gajigt fram och leendet kan blända den blindaste av oss.. Haha. Så söt så =P

Jaha. Kalas vid fem och sedan utgång.. Åh, vad ska man ha på sig?? God. Alltid samma visa. Och jag vet att jag kommer stå där kvart i fem hysterisk över att inte veta vad jag ska ha på mig, håret ofixat, jag skriker åt Danne och danne suckar och säger, jaha, då var vi där igen.. Haha! Kan proceduren nu ;)


Så sjukt sugen på att tagga mig nu. Nå helt otroligt! Det bara suger i hela kroppen! Så nu blir det lite bild letning....

Inte alltid bara pengar

"Har du vänner, betrakta dig då som rik"

- Menandros

Ha begäret är för stort!

Varför är det alltid så att när man inte får göra något blir man så jäääkla sugen?

Skulle nästan kunna döda för en öl just nu. Så himla sugen! Suck. Får väl snällt vänta tills mitt i nassen när karln är välbehållen hemma =P

Men det slår aldrig fel. Som snask tillexempelt. Har man inge snask är man så sjukt sugen! Men så fort man har handlat det och har det hemma, ja då kan det ligga i skåpet i evigheter, för då har man ju det, och då är det lugnt. Konstigt fenomen det där..

Ungerfär som det där bigpack paketet som råka slinka ner i korgen när jag var och handla nyss... *host*

Mm, kycklingklubbor ligger i ugnen och gror till sig. Slurp. Evigheter sen man åt det. Och så lite fräsch sallad till det. Mm! Bara ölen som saknas... :(

Mot nya vidder

Det blidde pokerkväll iaf.. Snyft. Vilken stålman man gift sig med. Går här och snörvlar men ska prompt dit =P Förstår honom. Kommer nog bli kul. Jag vill också spela poker! God damnit. Någon som är sugen? Karln kan gå hem sen =P Haha

Får se vad man hittar på då da.. Så sugen på cider.. Haha. Min flurpar ;) Men icke. Här är man anständig chaufför.

Så.. Då är det väl dags att packa in sig i första bilen och på med chaffismössan..

Kråkmarknad

Jaha, så var helgen här igen. Gud vad veckorna går fort. De bara rinner iväg. Känns som att det var tisdag igår och att jag hade hur många dagar som helst på mig att skriva synopsis.. (Iof skrivit två så så mkt ska man väl inte klaga=P ) Men nu är det bara tre dagar till nästa lektion och ny uppgift. Kanske man kan få manuset skrivet också.. Fast känns ju fel att göra om synopsisen inte duger.. Då måste man göra om båda. Hum. Tåls att fundera på. Kom förövrigt på bästaste manus idén till antingen en serie eller långfilm imorse vid 06 när jag starkt funderade på att gå upp. Helt sjukt bra! Hela förloppet klart för mig.. Undra om man ska få ner ett synopsis och skicka in? Hehe.

Tvättmaskinen är igång och gymmet står på schemat. Core halv ett och har stått och velat mellan booty innan eller gym efter.. Blir nog gym efter, kommer inte palla alla tre och gymmet känns mer lockande.. Mm, så får det bli!

Danbananen blir hemma ikväll. Vilket jag tycker han gör helt rätt i. Men tråkigt för han också.. Pokerkväll med återförsäljarna stod på schemat med limmo och middag.. Men man kan säga att han inte är i helt gott skick.. Hör ju knappt vad han säger när man pratar med honom.. Stackarn. Nog vettigt att ha myskväll i soffan med håningsvatten, täcke och bra film. Mm, längtar! :)

Får vi se hur det blir imorgon då med Tommykusin som blev 25 här och ska firas.. Hum, kanske blir mer film då med.. Haha. Det återstå att se. Mig gör det desamma, trots att det hade varit kul att träffa alla.. Och marknad ska han på imorgon också.. Det lär han dock inte missa om han så satt i rullstol =P Haha. Det slår aldrig fel med en fullbokad helg och sjukdom. Alltid så.. =P

Man behöver bekräftelse...

"Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss"

- Mme de Steal

Klädaktion!

Jag är duktig. Fy fan vad jag är duktig!

Emelie är svår på att slänga bort kläder. Det går bara inte! Men jag kaaaanske kommer att använda detta, ska jag göra detta är dessa perfekta.. Ska jag.. Osv. Omöjlig.

Men idag. Har varit så jävla duktig! Fått ihop en ikea kasse med kläder som hänger i min nuvarande garderob. FEM skor! Jackor, ja you name it. Så stolt över mig själv. Vet en som kommer bli stolt över mig med :) *Puss gubben*

Tom slängt med mina fredperry tröjor... Snörvel. Men de används inte och kan de göra någon annan lycklig, varsågod! Sen fick jag med ett antal jeans också! Yes. Det är också ett sådant plagg man samlar på sig och; jo jag ska i dessa, de är så snygga, men jo jag kommer ha de en dag osv. Men icke. Hård handskarna på och ner i påsen! Jippi.

Nä nu ska jag rulla ut mot tyresö, lämna kamera och äta lunch.. Så jäkla hungrig just nu! Men lagar jag mat hemma kommer jag fastna i köerna.. Vilket det redan börjar bli stoooor risk för.. Suck.

Still damn hurt

Undra hur länge ett blåmärke kan hålla i sig?

Det är nu 10 dagar sen jag drämpde in låret i spinningcykeln. Blåmärket blir bara värre. Inte helt okej. Kan förstå om man nu blir slagen på benet med ett järnrör eller dylikt, men en liten duns i cykeln? Visst det gjorde ganska ont i typ 10 sekunder, men inte mer än så. Kanske lyckats ha sönder något blodkärl eller dyligt? Förmodligen kanske.. Igår var det svart... Jummy. Så typiskt mig.

Fortfarande bula och öm som F*N!

Någon expert där ute? :)

Raggsocka till middag

Fy fasiken vad jag var trött imorse. Nå helt sjukt. Kan kanske ha med att göra att jag var uppe en halvtimme vid 06 och leta näsdroppar till min sjukande karl? Gud vad jag är snäll... =P och sen somna om.. Man blir ju alltid tröttare när man vänder sig om men att gå upp 06 på en ledig dag fanns inte på kartan. 10.15 var däremot mer lagom :)

Ska hoppa in i garderoben alldelles straxt och hitta lite saker att bli av med. Gick igenom en snabbis igår och det blev en del iaf. Mycket helt oanvänt.. Nä jag är inte shoppingberoende. Suck. Men det blir nog bra. Kanske, bara kanske, kan man kasta ner nå skor också.. Hum, med närmare eftertanke känns det inte så.. Skor är betydligt svårare att skiljas ifrån! Det är iprincip omöjligt.. Fast jag vet någon som skulle bli glad.. Haha!

Har haft de sjukaste drömmarna inatt.. Allt och alla var med, allt hände och det var så sjukt. Tänker inte ens försöka mig förklara fenomenen. Eller.. Det var gisslandrama, demostrationer, jag körde hoj, släkt, vänner och jätte gamla vänner var där, kändisar, ovänner, nattvandrarna, Kista galleria? Gustavsberg centrum? Jag bossade över typ allt? Pmc och bikerboys var med och det var sjukt förvirrande, för hälften var typ onda och undercover? Haha. Jag åt kläder, dannes sockor var inte alls lika goda som Annikas gummibjörnar.. Kunde inte förstå varför.. Haha! Måste nog ha frusit om fötterna inatt för jag hade heller inte nå strumpor på mig i drömmen.. Men de behövde jag om jag skulle slåss i mina stövlar mot de elaka.. Haha. Nä nå helt sjuk dröm. Och en målad polisbil som det inte stod Polis på. Den du.. Haha.

Nä om man ska sluta snacka skit och ta tag i lite saker kanske..

Kurrandet ekar mellan väggarna

Mm, härligt pass! Helt mör i hela kroppen och det känns bra. Ruggigt bra. Förmodligen dock mindre bra imorgon när jag vet vilken träningsvärk som väntar mig.. Haha.

Emelie smidigast som vanligt och när man ligger där på benpressen ser man benen.. Just den. Vaxning snart ja, benen är ludnare än ludnast. Bra med korta byxor. Not. Haha. Men numera känns det inte som man bryr sig lika mkt som man gjorde förr. Förr skulle jag aldrig visa benen med en dags stubb, eller visa dem över huvudtaget, skulle inte ta mig ner till gymmet halv slafsig eller gå en dag osminkad på stan.. Kanske börjar man växa upp till slut? Hehe. Eller bara erkänna lantnollan inom sig? :)

Lunch står på schemat och jag har verkligen inte en blekaste om vad jag vill ha.. Suck. Ska man orka vara hurtig eller bara slafsa ihop nå snabbt såsom sallad.. Hum, nä vill ha ngt varmt... Fan lunch är inte lika prioriterat som middag. Middag kan man ska halv evighet i köket och pula, men lunch. Nä snabbt och enkelt ska det vara..

Dags att rota i frysen då...

En kloning vore bra...

Usch. Har ingen lust med någonting idag. Vill bara krypa ner och vakna imorgon istället. Huvudet värker redan och det var inte länge sedan man klev upp ur sängen. Suck. Hur ska dagen sluta?

Måste ta mig ner till gymmet idag iallafall. Inte varit där på hela veckan och ångesten är hög. Visst jag har mått dåligt, vilket jag egentligen gör idag med.. Men.. Fan. Ett gympass kan väl inte skada?=P Hehe.

Förhoppningsvis lite shopping ikväll med Mimmi. IKEA behovet är stort just nu! Det är jätte skönt och helt underbart med diskmaskin.. Men med EN uppstättning bestick, alltså typ 6? av varje, suger. Nu har jag satt i gång diskmaskinen, äntligen full, men besticken är säkert diskade i 6 omgångar typ. Hehe. Inte helt okej, så bestick är efterlängtade som f*n.

Annars då.. Mm, plugg och jobb står på schemat. Jag har kommit in i det där stadiet igen där man bara skjuter upp allt, man kan göra det sen, göra det ikväll.. Nä det fungerar inte längr! Få det gjort för fasiken!


Japp, ett snabbt ombyte och ett trip till gymmet får det bli innan jag domnar bort helt här i soffan...
 

Inte direkt det bästa..

"Utan tvivel är man inte riktigt klok"

- Tage Danielsson

U wanna bambam?

HAHAHA!

Slog mig nu att jag ska nog aldrig mer dricka baccardi watermelon ute igen.. Iallafall inte mer än en. Kom just att tänka på att Alex påpeka om ja hade läppstift eller om det var drickat.. Vi kom underfund med att det var drickan då båda han och min tunga var knappröda.. Okej tyckte man ryckte på axlarna och fortsatte dricka..

När jag väl kom hem sen, vilket jag förträngt nu i två dagar och såg mig själv i spegeln, no shit, det såg ut som jag hade knallrött läppstift. Hett Emelie, hett! Fast liksom inte jämnt fördelat över läpparna... Haha! God. Nu kom fylleångesten tillbaka... HAHAHA

Hollywood nästa!

Det gick riktigt bra med filmning och allt idag. Känns väldigt skönt!

Nina fixade biffen och rulla fram Micke ur ett litet hörn och det blev så bra. Han passa för rollen. Gångstil, tänk, allt! Och så skönt. Haha.

Nä så riktgt nöjd med dagen. Bara lite orolig för materialet. Bildmässigt är jag inte orolig, vi alla tre är ju hetaste fotograferna;) Men med filtret på såg det på skärmen väldigt grumligt ut. Men det får visa sig på torsdag när det hamnar i datorn och en riktig skärm får sätta tänderna i det. Hoppas Hoppas det är sebart...


Värstingarna lever kvar

"Vi glömmer våra glädjeämnen men minns vårt lidande"

- Marcus Tullius Cicero


Så sant som det är sagt.. Man minns alltid allt det hemska men alla, nej inte alla, men många roliga minnen går förbi oss tills vi blir påminda av goda vänner :)

Var är alla pojkar??!

VIlken härligt morgon. Eller inte.

Vaknar med jordens smärta i vänstra skuldran.. Inte en blekaste om hur fasiken jag sovit inatt, men tydligen inte helt okej. Stel som en stekspade. Usch.

Mm, och vi står fortfarande utan karln tills idag. Det suger, det suger. Och nu har vi ändå sänkt våra krav till vad som helst. Så despserata just nu. Men det fungerar iallafall inte. Ja, det är idiotiskt att filma en onsdag 15, alla jobbar. MEN, Klockan 17 är det becksvart ute dessa ljuva vinterhalvår, och helgen var kameran uppbokad. Veckan efter har vi 3D fram till 16 varje dag och helgen efter är på tok försent att filma samt att många av oss jobbar.. Suck. Menmen, hoppet lever fortfarande kvar och jag tror vi kommer fixa det på nå bra sätt i slutändan.. Hoppas jag..

Ostbågar och ET

Nä som vanligt när man ska göra saker skiter sig allt. Fan fan fan!

Pump och core stod på schemat idag. Taggad som få imorse.. Men. Ja. Vad händer? Jo fröken Emelie känner sig lite hängig sådär efter lunch.. Mm men det blir nog bra. När man väl kommer ifrån skolan piggar man på sig. Joda. Huvudvärken kom krypande under lektionen och frossan spreds sig ner till tåspetsarna.. När man väl skulle åka hem dunkade huvudet värre än en 12" låda, frös som en gnu trots min tjocka varma jacka och tysen grader i bilen och illamåendet klättrade upp för strupen. Lovely. Suck.

Nyss hemmkommen då jag var tvungen att hämta mina böcker från Cdon på Ica.. Me löv ;) Och kan inte säga att jag mår bra. Inte bra alls. Helst skulle jag nog teleportera mig hem till mamma och bli ompysslad med middag, te och film. Åh. Men livet är inte lätt alla gånger så middagen står på spisen och plugg väntar. Men att sätta sig och skriva lite tror jag faktiskt att jag kan hantera. Hoppas jag. Om jag inte hinner somna på soffan först.. Hehe

Träningen som ni förstår uteblir idag och det suger ba**e. Men förhoppningsvis mår man bättre imorgon och kanske kan köra ett gympass innan inspelningen..

Mm, längtar till kvällen då jag får kura ner mig i sängen med en ny bok! Gått på nålar en vecka nu då jag inte haft något att läsa.. Ingen bok, ingen tidning, inga serier.. Arrghh! Men äntligen är mina oroade kvällar över =P Hitta tom en bok i en banankartong från typ 4:an med spökhistorier från svenska platser som jag lust läst.. Tog nog nästan endå en kvart att gå igenom den.. Haha. Men vad gör man inte?

Nä hoppas lite mat i magen hjälper bort mitt onda...

Värre än värst!

Jag trodde vi var räddade. Jag trodde vi äntligen hade kommit undan. Tji fick jag. Tji fick vi.

Imorse släpptes bomben. Hon är kvar. Hon har samma röst. Hon är fortfarande blåst. GOD! 

Förstår inte hur denna kvinna är funtad. Hon gick ju ut i somras. Vad gör hon kvar?? Hur länge/ många gånger kan man gå en flash lektion och fortfarande inte fatta någonting?? 

Åh, fasar nu för våran 3D fördjupning. Hon kommer garanterat infinna sig där. Hon kommer garanterat förpesta våra lektioner med hennes idiotiska frågor och hennes gälla röst som ljuder genom salen. Hjälp mig någon.

Snälla stryp henne långsamt.


Over and out

Nä om det börjar bli dags för lite skolbesök. Kläder på och lätta till Tyresö. Lite att stå i innan man ska plocka upp madame för en sushi lunch.. Mmm!

Usch, egenligen ingen lust alls att lämna hemmet idag.. Menmen. Det är väl dags att bita i det sura äpplet eftersom jag dega hela dagen igår.. Och pump blir det idag med! Får vi se hur det går då.. 


Btw, någor rökande man som väldigt gärna vill bli filmskådis?? We need U..

Karatefylla

Bloggtorkan svepte in över mig under helgen. Eller något.

Lördagen bestog av arbete 8-15 (nä så hurtig är jag inte att jag orkar starta datorn innan jag lättar från hemmet) Sen hem, snabbt som fasiken in i duschen, hitta kläder, fixa smink och hår och som vanligt glömma hälften innan Christian hämta upp mig för färd där vi hämta upp ytterligare folk och körde olagligt med trång t i baksätet...:) Anchor it was med god planka, öl och sällskap.

Kan lova aqtt det inte är vettigt att inte äta någonting på hela dagen, få i sig tre öl på allt för lite tid och lyckats få ner en halv planka som man gärna hade fått i sig hela utav då den var både mumsig och behövande. Menmen.

HardRock efter uppgången av 3 kilo och mkt trevligt. Blev en hel del folk senare och aningen kaotiskt i baren. Synd. Men just då gled Emelie på moln efter några för många baccardi breezer. God. Skämde nog ut mig för hälften och vill inte ens veta vad folk tycker om mig såhär dagarna efter.. Haha. Nä så illa var det inte. Men klart man alltid får lite fyllenojja såhär dagen/dagarna efter.. Jag är ju för övrigt också expert med stort E att snacka så mkt skit på fyllan. Helt ovesäntliga saker och allt mellan himel och jord. Men bara skit. Allt är helt bara ovesäntligt. Förstår inte. Varför? Varför ska jag snacka på massa sådant? Suck.

Jaja. Kul var det iaf ;)

Dock inte igår. Fy fan säger jag bara. Värsta bakfyllan ever. Vid åtta rycket började jag väl känna mig som en människa igen efter dusch och lite frisk luft. Men hela dagen bara svepte förbi i ett stort moln framför teven.. Blä!

Dagens citat

"Jag har aldrig tagit livet av någon. Men jag har läst en hel del dödsnoticer med stor förtjusning."

 - Clarence Darrow

Alltid dessa problem..

Jo de både lukta gott, njutbara att göra och smaka gott! Jummy Jummy! Slurp.

Nu återstår bara middags problemet... Eller nä, inte middags problemet utan matlåde problemet. Brukar inte ha matlåda på lördagar, blir liksom aldrig hungrig då på något vänster.. Finns ju alltid mackor.. Och jag jobbar ju faktiskt i en matbutik så vill man ha en youghurt eller dylikt är det inte svårt att få tag på.. Mm. Så får det bli.

Ska man orka göra middag eller synda på en pizza? Haha.. Åh. Där igen..

Just det.... Suck

Mmm. Det doftar gott. Det doftar ljuvligt! Dock ingen provsmakning än.. Ganska väldigt varma!

Men vad som slog mig nu.. Middag? Kan vara en idé? Vad ska man hitta på då... Ska man orka göra matlåda? Hum.. Kakor kanske? Haha

Åh

Bake me!

Emelie är duktig. Emelie är en lydig hemmafru. Hon bakar kakor. Många olika sorters kakor. :)

Fick sådan lust när jag kom hem och förberedde lunchen så det var nå helt sjuk. Min kropp bara skrek efter kakor, efter kaklukt i lägenheten och ron att stå och dega ihop allt. Så så vart det.

1 2 3 kakor is the shit. Men oj vad de jäser! Har inte bakat dessa sen barnsben och tänkte ge mig i kast att pröva gamla talanger. Gjorde de först som jag hade för mig.. Men de var så himla små! Så nä, gör de lite större, så mkt kan de ju inte jäsa i ugnen? Tyckte jag.. Haha. Det som jag såg framför mig som mina små söta kakor, blir.. Ja, inte bauta stora, men typ normalstora kakor. Snurvel. Hehe.

Snart är de klara i ugnen, då kommer resultatet.. Är de verkligen ätbara? Frångick en del från receptet.. Men så ska man ju göra.. Mm.. OM någon minut så.. Slurp!

Flurken är på ingång!

Bilr lite pysseldag idag. Ska hämta ut mina flurkar på bolaget! Fick mess igår att de kommit. Wopido, spännande!
Flourtabletterna har varit slut i dagar nu, inte okej. Ny foundation måste inhandlas.. Och kylskåpet börjar morra lite hotfullt så den måste nog också få lite mat i sig..

Nä det är väl bara att masa sig upp ur soffan, slänga på sig lite paltor och ge sig iväg..

Har massa data tid framför mig också egentligen. Spyr på det där menyproblemet jag har till hemsidan. En sådan simpel grej, men kommer inte fram till lösningen. SÅ svårt att koncentrera mig på det av någon anledning. Sug.

Invalid

Jahapp. Har man lyckats igen. Det där med stretchning kändes inte som min grej igår.. Hehe. Nä men hoppade det på gymmet av någon anledning och skulle minsann göra det hemma.. Innan duschen.. Nä gör efter duschen.. Imorse när man knappt kom upp ur sängen. Ja. Då kom jag på det igen. Suck!

Skulderbladen är som tegelstenar och rispar mot varandra, lännryggen är utbytt mot ett ryggskydd som icke är böjbart och låren mina. God. Känns som jag sprungit femton maraton. Men det är bra. Det är stabilt. Min träning tar. Det fungerar. Me like.

Sen att jag kommer vara invanlido imorgon då Core står på schemat idag, möjligen spinning ochså, det är en annan femma. Underbart att jobba när man inte kan röra sig. Och utekväll på det. Kommer dö. Haha
 

Dagens visdom

"Stanna, är ett förtjusande uttryck i en väns mun"

- Amos Bronson Alcott

Blåslagen!

Nu är detta dock ett snällt foto på mitt kära blåmärke. Svårt dåligt ljus i garderoben. Haha. Menmen. Idag är det sju resor värre och det känns stabilt eftersom det ändå bara kom av en liten smäll på vridsaken på spinningcykeln.. I MÅNDAGS! Suck. Ont som satan gör det med :(



God vad jag är blek!! Måste sola.. Nu.. Arhg, abstinens!

Ge mig två hjul!

Gud vad skönt det var att slå sig ner i soffan.

Upp imorse, masa mig mot frukos bordet då ChrillePille ringer och säger att vi ska på MC mässan. Jahapp. Slänga i sig frullen in och snabbduscha, försöka hitta något vettigt att ha på sig och ungerfär någonstans där mittemellan ringde Chrill eoch sa att han var här om 10. Ahh! Men det gick bra... Tror jag. Alltid vettigt att stressa på morgonen:)

Mässan var helt okej. Fick iaf ca 250 bilder. Förmodligen är typ 5 bra. Haha! Men oj vad sugen man blir på hoj... Vill ha vill ha! Suget är stort och dregglet nuddade tårna många gånger.. Hehe.

Efter ett par timmars rundvandring bar det av hemmåt och raka staka till gymmet för min del. God vilka spaghetti ben man har nu kan jag säga! Känner redan nu hur underbart skön min träningsvärk kommer vara imorgon. Haha. Men fasiken var det så bara inte är skönt att träna med träningsvärk. Det riktigt svider i hela magen. Menmen. Det är bra. Det blir snyggt. Mmm..

Finns det inge bättre ställe?

"Optimisten påstår att vi lever i den bästa av världar och pessimisten fruktar att det är sant"

- J. B Cabell

Aktion! Buda nu! Sexig donna!

Det är dags för en onsdags Aktion.
Fungerar som en valigt aktion där högst bud vinner och varan presenteras nedan. Bifogad bild finns även så ni inte köper grisen i säcken så att säga.

Gillar du att slabba kalorihöga maträtter dagarna i ända utan servett, städa max en dag om året, aga din fru samt springa runt med snoppen på luftning för jämnan? Ja då kan du sluta läsa detta redan nu.

Denna fagra mö har snart förgyllt våran värld i 22 år och det blir bara bättre och bättre. Hon skiner upp gatorna hon tar för sig och får våra molokna stockholmare att le sina bredaste leenden.

Denna flicka gillar att gå långa månskenspromenader, spana in heta actionfilmer och skulle offra sin ena hand för den talande tvättsvampen i byxor. Är du ute efter ett rivigt, raffigt, glamouröst förhållande. Ja, då får du kika närmare på detta objekt.

Parta som denna kvinna är få som kan, och att klä upp en klänning som henne, ja där har du något att bita i. Inte ett plagg som sitter ofint på denna dam. Så är du kräsen med att din flickvän är hetare än du. Ja tyvärrr. Bara att gilla läget.

Så, alla ni män därute;
Ta era muskulösa armar, hiva er upp på er stolta springare, känn vinden smeka era snaggade huvuden och rädda denna fagra mö från sin borg där hon hålls fången av sina elaka föräldrar. Men snälla. Se upp i guppen. De stora kronjuvelerna vill vi ha kvar.




Nej vänta..
Detta är hennes onda styvsyster... Vad gör hon här? Ska ha någon bild på henne här någonstans..





Här! Nää det var hennes.. Hum, lite annorlunda styvsyster. Väldigt snäll dock.




Men kolla kolla.. Här ska vi nog snart hitta en bild ska ni se...





HÄR har vi våran puddig.
Billig billig, sucki sucki , only five dollars!




Kan ju ni tro. Denna dam är värd mer än vad ni någonsin kan hosta upp

Mat i oändlighet

Precis slurpat in mig den godaste tonfisksalladen på länge. Mums! Var inte alls sugen för fem öre på den, men eftersom jag faktiskt laga den som matlåda imorse(!) så skulle jag banne mig äta den.. Hehe. Men svår god faktiskt. Länge sedan det blev tonfisk, tro det eller ej;)

Räddat mig från pizzan har jag gjort också. Blev så sjukt sugen på det imorse när jag och Pyr pratat om det så hade faktiskt haft en liiiiten tanke på det till middag. En calzone från kvarteren.. Mmm..! MEN! Nä, ska till Mimmi och äta middag. Så jag klara mig idag med. Hehe. Sen blir det ett gympass ikväll.. It´s going well this far....

Äpplet faller inte långt från trädet

OJ!

Kom på nu när jag kika i kalendern att jag helt missa att min far fyllde år igår.... Hoppsan.. *ler*

Hum.. Kanske man måste ringa nu då...

Invalid? Bara lite...

Åh. Rumpan min värker fortfarande den.. Och benet gör så himla ont! Kommer upp en bild på blåmärket senare, inte nådigt.. Inte pga vad det kom ifrån iaf.. Haha! Och träningsvärk i magen. I love it! Blev som sagt bara core igår. Men det räckte. De har gjort om programmet och jag kan lova att det var så mkt jobbigare än förra terminen! Och absolut mycket bättre övningar!

....Eller så är man bara sjukt otränad.. Därför det kändes mer.. Haha! Nä men det känns bra. Och tränigsverken gör sig påminnd vid varje andetag.. ;)

Blir nog bara gym idag, om nu inte Mimmi vill gå på Pumpen. Då får jag snällt följa med. Får se vad det blir. Känner mig mer taggad för gymmet dock, då mina erfarenheter av pump bara är hemska. Armlös i veckor efter min krash i axel=/ MEN! Jag ska på´t igen och pröva.

Nä, om man skulle bege sig mot skolan och göra sig lite bildmanus kanske...

Löser våld allt?

"Krig löser inga problem och alltså fortsätter de"

- Henrik Tikkanen

26 år och oskuld

Jag och Danne såg nog den mest konstiga, bissaraste, roligaste dokumentären ever igår.

Den handla om en man, 26 år, singel okysst och oflickrörd. Tror inte han hade kramat en annan tjej än sin mor? God. Han handlade kläder med sin farmor. Enbart. Bodde hemma.. You name it.

Han skulle iaf gå i Virgin School i Amsterdam för att bättra på sitt självförtroende, samt lära känna både sin egen kropp samt kvinnans. Killen hade för fasiken inte ens onanerat! God. Och i slutet fanns såklart möjligheten att spänna på sin lärare om man ville.. Vem kan motstå den inledningen på ett program? Haha

Jag kan förstå att det blir svårt med oskulden för vissa i tonåren och att det absolut blir svårare ju äldre man blir, men.. endå. Nu hade det liksom gått så långt att han var osäker om han verkligen skulle göra det. Vem var han då? Då var han ju inte oskuldsfulla pojken längre. Typ.

Jag vet att det är fel, men jag har nog inte garvat så mkt på länge. Jag och Dan låg och kved i soffan när den ena klockrena scenen kom efter den andra. Haha. Visst det är bra att han tillslut tar tag i det och slutar skämmas över sin kropp, stärker sitt självförtroende, han uppgradera faktiskt sitt jobb i slutet från att vara utdelare av lokaltidningen i byn till att jobba på en biograf;) Men allvarligt. Kanske är jag trångsynt och löjlig, men människan är byggt på det sättet att man ska kunna njuta av andras falerande. Nu menar jag inte att jag sitter och garvar åt alla som inte följer normer eller liknande. Men uppbyggnaden av denna dokumentär var av sin speciella karaktär. När läraren ber han titta på hennes bröst och han viskar fram medan han tittar i taket att han inte är redo... Mm. Jo kanske var väldigt trött också. Men.. Så kul.

Värm upp mig

Hur jäkla skumt har inte vädret varit idag?

Imorse minusgrader, snorhalt med bilen och kallfrusen näsa. Hemvägen var det regn regn.. Burra ner mig i soffan och väderleken blev spöregn med storm.. Mm, en halvtimme senare var det snöstorm.. Nu öser det ner av båda delarna. Underbart land vi lever i. Suck.

Nu blir man ju verkligen jätte sugen på att ta sig ner till gymmet.. Och jag som hade tänkt ta mig till centrum för lite tränings shopping. Nja. Tror jag håller mig inne så länge som möjligt.. Suck.

Rumpan värker av spinningpasset igår så blir nog bara klassisk Core idag. Om inte lusten faller in efteråt så man kör igenom gym schemat också. Annars får det bli av imorgon. Vi får se.  Fast fan. Så sugen på spinningen med.. Hehe. Nä en sak i taget. Inte göra slut på det roliga för fort ;)

Alltid Emelie, alltid

Lat var man ju imorse så vi tjejer tog oss en värdig sovmorgon på en timme :)
Tänkte att man skulle hinna massor, men icke. Nu sitter jag tokstressad igen och måste lämna ytterdörren om några minuter.

Såklart.

Bara för att jag skulle berätta om den bästasta doumentären ever jag såg igår... Haha!!

Tiderna förnyas

"Det är en god vana att då och då ifrågasätta saker och ting som man i åratal har tagit för givna."

- Tyskt

Magic

Och helt plötsligt, helt utan förvarning, efter min mystimme i soffan är detalldelles vitt på marken?? Vart kom det ifrån??

Man trodde man kände någon..

Facebook är ett trevligt fenomen. Kommer nog aldrig sluta förvånas över att man finner en person, en person man inte känner för fem öre men någon annan tycker det (eller av lathet klickat i alla på "personer du kanske känner") är vän med någon förstålig person, och sedan vän men tre andra som så bara inte har någon koppling med de övriga och bor på andra sidan staden. Förstår inte! Hur fan kan alla känna alla? Världen är tydligen liten.

Sen att alla nu när man vuxit till sig tydligen umgås med alla. Personer som inte ens skulle se åt varandra under tonåren klänger på varandra under varje foto och är numera bästa vänner...

Kommer aldrig bli klok på folk


Dags att kasta in handuken

Jaha. Då sitter man här i väntans tider. Lunch ska välan lagas om en timme och sedan bär det av mot skolan. Men vad ska jag sysselsätta mig med hela den tiden? Haha. Känner jag mig rätt fastnar man framför dumburken eller datan och sedan har man helt plötsligt inte ens tid för lunch.. Haha.

Hade inte bangat på sushi idag.. Slurp. Men samtidigt lär det inte bli matlåda imorgon.. Så då lär man ju få rota i plånboken och äta lite lis med läka. Haha.

Mm.. Ska på coaching idag också. Känns jätte bra. Få komma igång lite med ett schema och så.. Nu är det slut med fegandet helt enkelt.

Vissa är lite mer behövande än andra..

"De flesta människor behöver mer kärlek än de förtjänar"

- Marie von Ebner-Echenbach

Stinkade heting

Åt ju typiskt tacos igår.. Till tacos är guacamole ett måste. Ett måste innehållande mkt vitlök!

Öste på där i min dimma av alkohol brusande framför mig. Öste på mer. Mums, mkt ska det vara! Skit god. Fröken Gismo verka gilla den väldigt mkt.. Haha:)

Hursom när karln väl kom hem fick man höra... Usch vad du luktar vitlök.. Äsch! Är väl inte så farligt tyckte jag.. Tills jag kom på hur mkt jag hade haft i.. Då ramla poletten ner en aning och när man själv inte ätit det, ja då luktar det såå illa. Men kontra med att han alltid har vitlöksdressing till salladerna =P

Sista man fick höra nu på förmiddagen när man fick en puss innan garaget skulle få fin besök var... Du stinker fortfarande vitlök.. Haha. Måste ha varit ganska bra drag i den;)

Allt kommer tillbaka till en..

"Var snäll mot människor på vägen upp för du kommer att möta dem på vägen ner"

- Wilson Minzer

The girls is back!

Om man helt lagligt fick ligga i sängen hela dagen och total vägra att lyfta ett finger, bara ligga vid datorn, glo sina ögon fyrkantiga på teven, läsa goda böcker och bara vara en riktigt stor sängsäck, ja då skulle jag vilja ta ut den rätten idag.

Hade sjukt kul igår dock!
Nina och Gismo var som sagt här och en annan skulle vara hurtig och bjuda på drinkar innan för dörren, och då krävs det en kanna med drinkinnehåll. För att få en kanna med drinkinnehåll med bra smak krövs smaktester. Många smaktester.. :)

Klockan sex vingla jag ner till Tbanan för att möta Gismo. Hade återfunnit min fjortisfylla. Häll i mig några drinkglas och var fnittrigare än fnittrigast! Haha.

Sen vara det bara att hålla i hatten. Hade ju en kanna som snabbt tog slut.. Glas efter glas. Har nog inte druckit såhär många drinkar på många år! Brukar få i mig någon och sedan går man på ölen. Men igår. Nänä. Drinkpinnar och utsmyckning was the shit. Hehe.

Det får man ju sota för idag kan jag säga. God damit!


Men oj så kul vi hade. SÅåmkt jag skratta igår kan jag inte minnas jag gjorde sist.. Hela kvällen var ett enda stort gapflabb. Haha. Så fort min bortsprungda kamerasladd är återfunnen kommer bildbevisen;)

Lillpyrets älskling

Madde min lilla flicka.

Här har du en sida som du kan krama; Svampbob.

:)

Alla gånger rätt

Nu har jag hittat något. Pyret tipsa om en sida i hennes blogg.. Gled in och kolla vad det var. Då är det en ande som ska gissa vilken kändis du tänker på med hjälp av ett par frågor. Som den leken man brukar sysselsätta tråkiga bussresor med =P

Inte alls många frågor och inte så avslöjande tycker jag. Men jag har inte lyckats få honom att gå på en nit än. Men detta är typiskt en sådan sida man kan fastna på bara för att man SKA lyckas få honom att svara fel. Hehe.



Någon som sett Vilddjuren btw? Lummar på teven i bakgrunden.. Undrar om det är nå vettigt att se..

Ge mig sällskap

Fick äntligen tag på fröken Gismo idag också!
Så hon och Nina kommer över imorgon på lite taco och drinkar. Mums! Ska bli riktigt kul. Evigheter sen man sågs! När vi sågs alla tre tillsammans minns jag faktiskt inte ens. Måste ha varit säkert två år sedan eller något! Helt sjukt. Så morgondagen är efterlängtad!

Bunkrat upp med allt i tacoväg, groggvirken i olika smak och form, öl, flaskgott, och snask i massor. Åh, mys! :)


Jobbigt bara att man nu då är sjukt partysugen! Men känner jag min karl rätt blir det middag med christian, någon öl och sen film. Visserligen inte helt fel det heller. Men iaf.... Haha. Varit på honom hela dagen om gamla vänner till honom han inte sett på evighter som han kan bjuda hem.. Haha. Nä inte alls sällskapssjuk idag=P

Sugen på mat?

Finally hemma igen.

Det blidde en vända till tippen, en sväng förbi bolaget, där jag nu kom på de där ciderna! Efter mycket om och men, eftersom de som jobbade där inte hade en aaning om de alls så fick jag min beställning:) En annan har svårt för hjortron, men minns jag rätt så är det en vissa mamma Taikon som föredrar det, så det blidde lite cider till henne med. Sen får hon säga vad hon vill. Haha! Men de rullar väl inte här nästa vecka. Ska bli spännande.. :)

Sen iväg och handla. Jag skulle ju knappt ha något. En back vatten och sedan middagen imorgon med tjejerna. Mm, eller hur. Tre pappkassar senare och väldigt fattigare i plånboken rullade man hem igen. Suck. Alltid alltså. Alltid lyckas man. Menmen. Nu finns det ju förhoppningsvis lite mat hemma;)

Så nu är det bara städningen kvar. Tänkte att jag behövde slå ner mitt stora arsle i soffan lite innan bara :)

Börjar bli folkskygg

Nä om man skulle göra lite nytta av denna dag och börja klä på sig och sedan lämna bunkern lite för att se om det faktiskt finns en värld utanför dessa väggar. Eller gör det det? Har hört så mycket om den stora vida världen där ute, men nog aldrig sett den? Vågar man sig ut? Kommer man dö? Kan man verkligen andas utanför dörren utan glaskupa på huvudet? Haha.

Joda. Jag har kommit ut mkt de senaste dagarna. ;)

Vad händer nu då?

Jaha. Denna morgon fick en liten oväntad vändning.

Låg och drog mig i sängen säkert en timme, lite läsning och slapp. Så himla skönt! Fördelen med att vakna en timme innan klockan och fortfarande vara pigg :) Fick hursom ett samtal från maken och det visa sig att Malin är sjuker idag. Hon och Tompa skulle komma över på middag och några kalla ikväll. Men det sket sig kan man säga. Känns trist då det var evigheter sen vi sågs och har haft det jätte svårt att få till något på senaste.. Menmen. Kommer väl fler dagar.

Undra vart denna kväll leder då.. Den som lever får väl se.

Jag som hade packat schema idag med träning, tippen besök med massa skräp som står här hemma, mathandling till middagen och städning av hemmet. Nu har jag ingen lust med något. Musten bara gick ur mig och mest av allt skulle jag nog inte behöva lyfta ett finger idag. Haha.

Dock så står schemat kvar och det måste göras. Ta sig förbi bolaget ska man göra också. Kanske beställa en sådan där tuff cider... Hehe. Så himla ballt. En flurk som Lisa säger. En cider i smakerna hjorton, lingon och blåbär. Det är en burk fast en flaska.. En alluminiumflaska med kapsyl. Kan ju inte annat än vara svårt ballt. Haha. Men de säljs inte på bolaget som plock, så man måste beställa.. Mi heter den by the way.. ;) Måste provas!!

Att vara behövd

"Den största lyckan är att veta att någon behöver en"

- Antony Ceterell

Självklart. Borde jag ha insett

Men för i helvete. Var helt bombis säker på att det var core idag klockan 12 samt core/booty imorgon samma tid. Skrev väl till och med det igår? Mm.. Sitter här uppladdad och väntar.. Tänkte, måste kolla bara för att. Så att det verkligen är så och inte halv tolv tex... Mm.. Kul! Nä det var ju inget alls sådant idag!! Klockan 10 var det ett core pass. Känns som att jag missade det ganska grovt. Fan också!!

Det ända som sker där på gymmet idag är bodypump. Vågar mig inte på det än. Prövade det en gång för länge sedan, fem minuter senare var min axel tok paj, IGEN och smärtan höll i sig i veckor. Lovely. Med tanke på att mina axelmuskler bråkat i flera dagar nu känns det sådär att prova på det nu snarast. Men det kommer. Ett pass ska prövas. Men då måste jag nog hålla Mimmi i handen. Haha.

Åh. Vad ska man då göra med denna dag?

Avslöjande?

"Man kan vanligen bedöma en människa efter vad hon skrattar åt"

- Wilson Mizner

Dagens citat

"Den som handlar av kärlek har rätt, även om han inte får rätt"

- Peter Egge

Hjälp mig!!

I 2 dagar har en äckelpäckel tjockis spindel suttit övanför klockan på väggen..

I 2 dagar har den suttit där utan att röra sig..

Självklart glömde jag säga åt Danne igår att ta bort den.. Jag petar då inte på den!! Och blev påmind om den idag igen.. Tänkte, jaja den sitter ju där den sitter, så länge är det ju inte tills Danne slutar.. Kom ut i vardagsrummet nu..

DEN ÄR BORTA!

God. Jag kommer dö. Jag kommer dö en långsam död innehållande skräck och spindelbett.

Kalsonger och glass

Ännu en svårt givande dag in tha school. 9-10 och sen hemmåt. Yes! Stabilt.

Malin den grisen vägrar svara i telefon och Core passet ute på värmdö uteblir.. Känns på tok för långt att åka på egen hand. Särskilt när solningen uteblir eftersom jag råkade hamna i ett sådant rör igår...^^. Det är ju på förmiddagarna jag måste passa på att ta mig till gymmet då på eftermiddaden den där ljuvliga huvudvärken och illamåendet kommer krypande.. Mums. MEN! De kör core kl. 12 imorgon och core+booty på fredag samma tid. A deal it is! Någon nytta måste man ju göra när skolan vägrar ha lektioner.. Hehe.

Idag står städa på schemat. Rensa inne vid datorn, få bort lite sista bananas med skit och bara fixa och trixa.. Kanske man ska stoppa in en maskin också.. Hum. Kanske vara ypersnäll och kasta in Danens jobbarbrallor.. Hum. Tåls att tänka på. Mina strumpor är ju dock såå himla mkt viktigare.. Hehe. Lite klädrensning borde vara på sin plats också. Så man har lite nya kläder till den 29onde då det ska håvas in pengar för dem =P

Hum.. Skit hungrig.. Men känns lite väl tidigt att äta lunch nu?


A banana it is.. Eller kanske en glass... Mums.

Förevigade minnen

Dagens höjdpunkt måste ändå ha varit att mina foton har kommit!! Jippi! Gick en dag fortare än väntat;)

Men man fick ju såklart hålla sig när man kom hem. Hade jobb hängandes över mig och duktig som man är satte man sig på en gång och tog tag i det. Så är det ju alltid *host*

..och NU är jag äntligen klar med mitt arbete för idag, så nu ska maten på spisen för magen kurrar som aldrig förr..



..och fotona ska såklart in i de nya albumen! :)

Fan också!

Åh! Mitt dunder-skit-pip-helvetes-pip-huvudvärk is back. Suck.

Vet att jag har haft ont i axeln en hel del just nu.. har nu även spridit sig till den andra.. Inte så konstigt om man inte kan använda högern, klart vänster blir överbelastad.. =/ Så axelbesväret har ju helt klart påverkat nacken.. Tokstel just nu.. Och japp. Då kommer huvudvärken. Fan också! Det är mindre kul att springa runt snurrig och illamående.. Blä.

Vet att det hjälper med träningen, men hur fan går det att träna när man knappt ser vart man sätter fötterna på grund utav snurrighet och dimman som seglar framför ögonen? Och när kräket inte är längre bort än en för djup gäspning eller en kamratlig ryggklapp? Suck.

Min hemliga bögkompis

Det var ganska intressant att titta i brevlådan idag.

Eftersänd post till mig.. Våra flyttkort.. TRE kuvert från bredbandsbolaget.. Och såklart. Våran osynliga vän Erik Lundström som tydligen bor med oss.

När vi bodde i Grimsta var vi förföljda av Erik Lundström. Han hade förmodligen bott i samma hus och sedan försvunnit? För vi har iaf fått all hans post tidigare. Men gratis kalsonger är väl aldrig fel? Haha. OCh så flyttar man.. Vad dimper ner i lådan? JO! Brev till Erik. (Eftersänd dessutom!!) Yes! Men denna gång har jag nog fastställt hans sexuella läggning.. Ett tack brev från babsan ang ngn fest som varit här under julen.. Ett "Puss i ljumsken" och såklart, två gratis entrebiljetter till Patricia gällande söndag! Hehe...


Finns det ingen personal på detta ställe eller?

Jobbhelgen äntligen över. Pust! Det har inte varit en rolig helg kan man säga. Klirret i plånboken var väl det som fick en att hålla modet uppe. Suck.

Lördagen var väl helt okej. Inga konstigheter, men söndagen.. God! Vad var inte slut i butiken? Köttfärsen, nästan allt kött överlag, all kyckling, morötter, äpplen, mandariner, apelsiner, bananer ja det mesta var slut. Och vems fel är det? Jo Emelies såklart! Köttet är det jätte brist på, det får vi inte hem något av knappt, frukten vet jag faktiskt inte.. Men kunder lyssnar ju inte på sådant, nä nä allt är lilla Emelies fel. Jippi. De första kunderna går an.. Men när det har kommit så många under en sådan kort tid att man knappt hinner lägga upp en vara i hyllan på en halvtimme, ja då ledsnar man. Till slut tog det verkligen emot att fortfarande le och buga och bocka för dem. Suck. Memen. Så härligt det är ibland...

Nu är man hemma från skolan igen och som vanligt sitter man och undrar, vad gjorde jag där? Inge nytt som sades utom datum när filmen ska vara klar... Kul! Samma visa imorgon då.. En timme med lärare och sen lek och spel med EMA. Haha. Torr vi har en riktigt bra ide på G! Måste bara finslipas lite och få lite struktur och tanke i den. Men den är go. Jappjapp. :)


Se men inte röra

"Flirt är ett försök att leka med elden utan att brinna upp"

- Maria Perschy


Tre i två

Jaha. Lördag. Många har nog inte vaknat än, en del har vaknat och är svårt bakis, vissa är som jag uppe med tuppen och sitter och trampar i väntan på att bege sig mot jobbet. Suck. Skulle nog nästan föredra att vara bakis och få ligga på soffan hela dagen. Haha

Nä känns helt okej att jobba sig lite. Visst, jobbet suger, men det brukar gå smidigt och tiden brukar rulla iväg. Får se hur det blir denna helg då jag har åkt på att jobba några timmar extra. Så istället för 14-21.15 är det 12-21.15. Mm... Inte så mycket tillägg. Borde gå bra. Det skönaste är att det är två timmar idag (4 timmar betalt då det är 100% OB) samt likadant imorgon. Det menas alltså med att jag jobbar två timmar extra två dagar med får betalt för en vanligt 8 timmars dag för de extra timmarna. Känns helt okej :)
 

Koll på läget

"Många lever med en så förbluffande rutin att det är svårt att tro att de lever för första gången"

- Stainslaw Jerzy Lec

Kvällen är räddad!

Riktigt kul sida det där alltså! För oss forna spelberoende barn då;) Alla spel du någonsin kunnat drömma om eller som du hade till ditt härliga 8 bitars finns att spela på din egna dator mitt framför snoken! Lovely :)

Nu har jag visserligen packat upp min gamla 8 bitars och kopplat in det i teven så jag kan ju spela spelen in real life just nu. Men iaf. Hade jag kännt till denna sidan tidigare hade den räddat många ensamma stunder.

Vi PR fram sidan ännu en gång för er latmaskar som inte kollade sist ;)

http://nintendo8.com/all

Det bästaste ever!

Jag har hittat det. Jag har hittat sidan som kommer förgylla mina kvällar och långtråkiga tider.. Jippi!!

http://nintendo8.com/game/314/super_mario_brothers_3/



Åh, mitt Mario. Mitt bästa mario. Haha

Redan fastnat en timme... Hehe



Det var det!

Sweet. Damen har inte jobbat, damen var uppe och pigg, damen var fett på! ;)

Mot gymmet! Gud vad härligt.

Svettigt pass och en solomgång.. Mmmm!

Svårkoncentrerad

Det är sol ute. Det är varmt. Det är mys! Åh en promenad skulle inte sitta fel just nu.

Kanske skulle man ringa och väcka fröken törnrosa för att se om det blir någon träning idg eller om man måste palla sig själv ner till gymmet. Åh, hoppas hon inte jobbat natt och är svårt på. Hoppas hoppas.


---------------------

Det är inte lätt när en serie man följde för många år sedan, som man fastna totalt i, och letat som en tok efter på nätet för att kunna förgylla sin samling med ännu en box utan resultat börjar sändas på teve. Det vore en sak om det sändes ett avsnitt varje dag eller dylikt, men när det sänds från 10.00 till 15.15 varje dag, svider det att stänga av teven. Det blir ganska lätt att man fastnar allt för länge framför dumburken. Suck. Det sura är att nu har de äntligen börjat sälja boxen på nätet, men 400 för en serie som gick 2004 känns som lite mkt pengar. Samma peng som Desperatas nya box kostar.. Suck.

Dagens citat

"Jag är intresserad av framtiden, därför att jag kommer att tillbringa resten av mitt liv där"

- Kettering

Mycket fast ingenting egentligen

Så var denna dagen till ända. Vad har man presterat idag? Inte ett jävla skit egentligen. Suck.

Jo visst har man väl gjort lite.. Luncha med Chrille och Pata, haft andra världskrig med datorer, pillat navlen, ätit en minidaimstrut, hälsat på mammi, pussat på hundarna, klipp mig, fått hem min åtta bitars;) , lagat middag, kikat på lite nyttig info på det stora nätet..

Ja. och nu ligger man på soffan och lyssnar på min karl som pratar med Patrik på street´n´strip ang hans reportage och en kanske bra film rullar på teven.. Kanske ska titta lite på den.. Om inte annat är det ganska jobbig att skriva och höra sina tankar medan en annan halvskriker biltermer i örat på en bredvid.. Haha

Mm, så får det blir. Starta dagen med lök = avsluta dagen med lök :)

Besatt

Åh! Det är inte lätt att hålla fingrarna i styr när man går in på cdon. Hållit mig borta därifrån sedan julklapparna jag handla sist, då drog det iväg ordentligt kan man säga... Men god vad jag vill handla mera mera mera!

Nya desperata fruar boxen..
Disney klassiker..
Massa annat skoj..
Massa annat billigt..
Massa massa nya filmer..

God!


Nä sluta nu!!

Så himla typiskt!

Stabilt att idag är ENDA dagen de inte har nå pass alls förrän klockan 18... MORR morr dubbel morr! Mm, men borde ta mig ner iaf.. Kanske ta tag i mina coaching och privata tränar bonus jag har....

åh!! Ville ju ha core..

Good morning!

Mm ännu en dag med datakrig här hemma. Så lovely. Men nog starta den allt fortare nu iaf. Skönt, då vet man att det går mot rätt håll iaf. Tog bort lite mer än 30 gb på den med bara skit.. Lär bli lika mkt idag.. Haha

Men först lite frulle på detta. Kanske nå bra pass nu på morgonen också? Måste kika. Eftermiddag/kvällen ryker då jag ska ut till tyresö och få mina långa lockar trimmade :)

Ju mer erfarenheter desto bättre?

"Det är med kärleken som med mässlingen, den är farligare ju äldre patienten är"

- Lord Byron

Närgången

Bra att jag nu kommer på mig själv liggandes med hakan på kanten av datorn och ansiktet upptryckt mot skärmen.. Inte konstigt att man var tvungen att vrida halva huvudet för att läsa vad det står på sidorna. Nej men det är stabilt. Det är nog jäkligt bra. Speciellt utan glasögon också..


Usch vad hungrig jag blev nu. Sådär jätte sugen så det vrider sig i magen... Hum, undra om vi har nå gott.. En mandis kanske..

Värsta hackern!

Åh! Spyr på min stora burk just nu. Suttit och rensat och slagits med den i timmar nu. Inne på min tredje scanning i tredje programmet.. haha. Men förhoppingsvis ska det väl bli bra. Imorgon blir det väl lite andra rekommenderade program att köra för att få liv den. Egentligen skulle man nog behöva blåsa den helt ren, men envis som man är ska man kunna fixa det ändå. Haha. Men tokig blir man! Skulle bränna ut lite skit från den för att kunna rensa massor... Mm, smart Emelie att bränna, scanna och göra tusen andra saken med dum burken som redan tar 2 dygn att starta. Haha. Men det börjar väl nå sig mot sitt slut nu. Hoppas jag. Ska ju sova snart!

Tur att man har sin underbara Mac att rymma till :) Men denna har faktiskt också fått sig en genomgång idag. Varit riktig hurtig på data fix fronten idag.

Fått iväg Lenas logga och hemsida också :)

Men finns det nå värre än sega datorer? Då det tar 30 sekunder att markera en fil och ytterligare 2 att kasta/avmarkera den? Så lovely! *knyter nävarna* Mitt tålamod har fått sig en rejäl träning idag då jag intalat mig att jag ska behålla lugnet, inte stressa och faktiskt inse att det tar tid och att det är okej. Men det är inte okej att göra så för ofta dock! Man måste behålla sitt grottmänniskohumör angående datorer. Det är livsviktigt! Men fungerade faktiskt förvånandsvärt bra att andas lugnt! Två timmar utan skrik, fula ord och fragda, men nu kände jag dropparna dingla på kanten och jag var typiskt tvungen att rymma till min kära lilla vita för att få njuta av en datorn som fungerar probelmfritt.. :)

Ny karriär

Jag och Becky hade även ett annat givande samtal idag. Om min framtid...

Och jag måste säga, ja jag är sugen. Tror jag kanske till och med ska kunna skriva ihop en CV och få iväg lite saker. Erbjuda sig lite praktik under denna svårt tajta, enormt, pressade schema vi har nu i vår. Haha. Det känns inte som något större problem faktiskt. Mm, jag är sugen. Nu ska jag bara skjuta undan de tankar som intalar mig att jag är för lågt utbildad. Klart det går!!


Runt ska vi åka

Jag har kommit underfund med att västerort är en enda stor rondellröra. Hade ett samtal med Becky idag. Det lät ungerfär såhär ihop plockat;

Men detta är ganska nära där ni bodde förut?

Nja, fast en rondell närmare.

Okej. Men vart handlar ni nu då, finns det någon stormarknad?

ja, Coop blir det, det är bara två rondeller bort

Men det är en bit från stan, nästan lika som Värmdö...


Mm, men en rondell närmare nu..


Rondeller rondeller rondeller. God!

Masken fallerar

"Ingenting röjer tydligare en människas karaktär än de saker hon finner skrattretande"

- Goethe

Degframentering

Det var riktigt trevligt igår. God mat, mycket spel, massa skratt och lite mys i soffan. Förstår inte hur vi kan lyckas hålla oss ifrån varandra så mycket som vi ändå gjort på senaste tid. Visserligen förståligt i sig. Inte det lättaste att matcha in tre scheman med jobb åt alla olika håll och andra åtaganden. Men iaf. Vi måste bli bättre. Blir väl visserligen en stor skillnad nu när skolan börjar igen nästa vecka.. Samtidigt som vi vet hur skoltiderna brukar se ut. Haha.

Idag är det välan en ny dag. Nya åtaganden.

Becky ska komma på lunch, måste rensa stora datorn en del, och framför allt. Måste skicka äver förslagen på Lenas hemsida. Sist kunde hon inte titta på dem när jag skicka ver dem, vet inte om det berodde på att det var .png filer. Borde inte alla kunna kolla på det? Vet ju visserligen inte vad de sitter vid för dator.. Men tänkte pröva igen med omformatering till jpeg och annars blir det väl hederliga posten.... :)

Sen måste jag ta mig till gymmet också! Hade tänkt köra core/booty här på förmiddagen, men krockar med beckys besök så tänkte dra mig till coren halv åtta ikväll ist. Känner just nu ingen motivation att ta mig ner till maskinerna nu på morgonen iaf. Kanske att man gör det ist på eftermiddagen.. Fast coren lockar mest. Det är ju magen jag vill ha bort först och främst!

Skjuta allt åt sidan för en stund

Nu sitter man och väntar på da dames. En timme kvar till deras anländning. Lunch, klappar, tacomiddag, mys, skvaller och promenad. Mm, kommer bli en trevlig dag känner jag i lilltån.

Har egentligen massor att göra; massa pyssel, data fix, jobb, men så skönt att bara slå sig ner på soffan och pusta ut. Att bara slappa och känna kroppen breda ut sig på soffan. Mm. Blir väl det en kvart till sedan kommer väl stressen och man flyger runt här hemma ;)


Kronofogden

Nu har jag bestämt mig. Tror jag.

Jag kommer nog inte kunna gå. Vi satt och räkna ihop allt vi handlat och vem som betala vad bara för att få lite koll på det hela. Mm, kul. Fröken Emelie är skyldig sin herre ett femsiffrigt belopp. Jippikajej! Visserligen är det ingen brådska med pengarna och enligt han behövs de inte heller, men hatar att ha lånat pengar, att inte betala tillbaka etc, så detska tillbaka! Oavsett vad han säger.

Men detta medför att mina planer för måndagen förmodligen går i kras. Oavsett vad man gör kommer en tusenlapp minst rulla iväg. En tusenlapp jag absolut inte kan avvara. Suck. Men det är väl bara att gilla läget. Fast än det är surt..


Sanningen varar längst

"Tala alltid sanning om du inte kan säga en bra lögn"

- Okänd

Ångest!

Åh! Vet inte alls vad jag ska göra..

Jag vill.
-Har inte pengar.
Jag vill.
-Kan säkert lösa sig med pengar.
Jag vill.
-Karln vill inte.
Jag vill
-Det kommer bli liv i luckan..


Detta kommer inte komma igen...
Snart går tiden ut.

Fan. Vad ska jag göra?

Mer kläder åt folket

Mamma var precis här. En väldig kort visit. Fick inte bjuda på kaffe, och inge fika. Hann ju knappt pussa på hundarna.. :(

Men nog kom hon med grejer. Arton tusen kassar med kläder och skor. God vad jag har mycket skor! Helt sjukt. Och inget man vill slänga. Hahaha. Måste få upp en skohylla i garderoben snarast! ;)

Så man ska väl ta tag i det nu innan karln kommer hem, han blir väl tokig på alla grejer nu när man äntligen fått undan allt... Haha.


Måste fixa Lenas hemsida också.. Snark. Hade helt förträngt den nu under dessa veckor. Men nu är ju företaget startat så de behöver sidan... Mm, kläderna först. Här ska rensas!

Okända släkten

Var på begravnig i fredags. I dalarna..

Pappa smidig som han alltid är kläcker ur sig på julafton, (då inte pratat med honom sen midsommar) att farfar har dött. Bra dags val. Då hade han ändå lämnat oss två veckor innan. Bra.

Hursom blev jag informerad ang begravningen och kände att jag kanske faktiskt skulle ta mig upp. Har massa släkt jag inte sett på åratal eftersom min och pappas relation brister. Tänkte att det kunde vara trevligt under omstädigheterna. Och det var det faktiskt.

Träffade min faster som aldrig glömmer min födelsedag, julklapp eller julkort. Varje år. Och jag har inte sett henne sen barnsben. Det är otroligt tycker jag. Och då ser vi på pappa som ofta inte ens minns min födelsedag. Så det var väldigt kul att träffa henne.

Sen ett antal andra farbröder som man kände igen någorlunda på ansikte, men vad de heter, bor, barn. Ja det är ännu ett mysterium. Sen ett anatal kusiner som det var likadant med. Men där var man ju ändå jämn gamla och det blev en del pladder. Trevligt.

Mm, kanske skulle ta en roadtrip till dalarna någongång om året bara för att hålla lite kontakt.. haha. Brukar låta å, sen vet vi alla hur det slutar... Men tanken är god ;)


I´m back!

En vecka, två dagar. Long time no see.

Har inte startat datorn på den tiden förutom snabbis för nummerkoll eller möbel letning. Haha.

Har varit så fullt upp med allt. Har varit 07-03 dagar i princip varenda dag. Pust! Men fasiken vad fint vi har det här hemma nu!! Så himla snyggt, så himla skönt, så himla bäst! Och oj vad plånboken svider... Haha. Fungerade inte riktigt det där med att köpa lite saker pö om pö, utan det blev allt. Allt på en gång. Eller rättare sagt, allt på tre dagar typ. Ikea måste älska oss just nu. God vad vi har bidragit till deras budget nu. Haha

Nu vill man ju inte lämna hemmet alls för något.. Kan sitta här och njuta i evighter :)



Nä om man ska få lite nytta innan mammsen kikar förbi på lite fika kanske...

Dagens citat

"Vi är aldrig mer fjärran från det vi önskar än när vi tror oss äga det"

- Goethe

Dagens citat

"Vi är aldrig mer fjärran från det vi önskar än när vi tror oss äga det"

- Goethe

RSS 2.0