Så det kan gå :)

Back i Svergiet igen då. Haft en helt underbar vecka trots ganska stor uteblivande av sol.. Men men, mer tid till fiske, sightseeing och mys ;) Fick ju faktiskt sol sista dagen som självklart spenderades på Degersand. Låååååång fin strand med utlandsfeeling, så ja, jag är en röding i fejjan :)

Igår var en hektiskt men svårt bästa dagen på länge;) Har utökat mina ägor en del och bilder på det får komma upp ikväll. Tänker icke berätta vad som inhandlats ;) Men är påväg ner till garaget nu för att städa ur min gamla hög som ska bort bort bort.... ;)


Nu är det nära...

Sisådär. Om en timme bär det av mot färjan och Ålands vackra natur står till vårat förfogande en vecka. Mys! :) Räkningarna är betalda, väskan är packad, diskmaskinen är igång.. Mm, känner mig redo. Karln har däremot inte klätt på sig, inte packat, inte borstat tänderna.. Förvånade?:) Rätt stolt, brukar ju ha en vana att bli tvärtom oftast ;)

Hade hoppats på att hinna kasta upp bilderna från helgen men det får vänta. Kameran är nedpackad och jag är lat.. Får bli massa bilder när man kommer hem ist :)


Hur ska man klara en vecka utan internet....?


Myggbiten

Sicken helg. Svårt trevligt! Var nere till norrköping på en väns pappas 60 årskalas och hade väldans trevligt. Fick en kalaspackad karl med mig i säng och under hela kvällen trodde sällskapet att jag tillhörde någon annan.. HAHA! Så himla bra. Danne satt och snacka med C systers svärfar, och kom in på mig (eller Pata) och han slänger ur sig när jag strosade iväg med Pata att där går han iväg med sin flickvän... Och när Danne då berättade hur det hela låg till skämdes han så sjukt mkt. Hur kul som helst när man var där;) Senare under kvällen trodde även grann-jag-kan-massera-ge-mig-lammkött-kvinnan att jag och Pata var förlovade och när jag då la fram hur det var, var han min "speciella vän" resten av kvällen.. Haha. My god. Jag kan köpa att de kanske inte trodde att jag och Danne var ett par då vi inte satt tillsammans under kvällen och utbytte inte många ord så, (han var mer inne i flaskbottnarna) men vad var skillnaden med Pata? Satt inte direkt och klängde på honom heller. Men som sagt, riktigt kul kväll.

Haha. Dannes kommentar runt tio elva snåret (då ölen intagits sen 14) var att det är rätt schysst när man krökar hela dagen för då kan man kontrollera fyllan och blir inte sådär kalaspackad. Nädå. Två timmar senare är min karl som förbytt och dräggar mer än mest. Kan nog inte minnas när jag såg honom som sådan sist.. =P Mitt alkohol intag förbryllar mig dock. Fick i mig lika mkt som Danne, men kan nästan säga mig nykter när jag gick och la mig. Hur sjukt som helst. Men tror det kan ha i förklaringen den där spärren om att göra bort sig hos främmande.. Hade ju en ganska lång sådan period under K tiden när man drack och drack och inget hände.. För att kontrollbehovet var för stort. Måste ha vart något sådant.



Mm, första semesterdagen idag. Svårt skönt!! Men vart är solen? Imorgon bär det av till Åland så då banne mig ska det vara mys! För på Åland kan det ju inte regna.. Eller hur? :)

F*ck också!

Jag hade tänkt att ligga i sängen vid halv nio idag och läsa innan en TIDIG sänggång. Det har gått sådär. Fan också. Snart klar för sängen och jag är redan helt uppjagad.. Jag ska upp 04. Klockan 04!! Vet ni hur omänskligt det är?? God kommer dö imorgon. Helt klart

Sego

Och så lyckades även denna dag rulla iväg.. Vart tar tiden vägen?? Sjukgymnast, handla tröjor, fixa trycken.. Lunch och kasta in tvätt.. Handla.. Sen då? Har ju massor jag skulle göra idag.. Suck. Nu vet jag inte ens vart jag ska börja. Är helt slut i kroppen efter träningen och nacken värker ganska duktigt just nu.. =/ Helst skulle jag vilja bädda ner mig och kika på film, men då kommer samvetet krypande. Kanske en promenad till Ica för lite pakethämtning piggar upp en. Om inte raka motsatsen..

Vi testar ;)

Det rinner mellan mina fingrar

Gud vad snabbt denna morgon gick då! Skulle ju hinna med massor men känns som att jag nyss gick upp. Frukost, iordningfixning och matlåda är gjort och nu ska jag lämna hemmet om en halvtimme.. Skulle ju ha hunnit handla lite trycktröjor och lämna dem på tryckeriet också! Suck. Får göra det imorgon helt enkelt på min lediga dag... 4 dagar kvar till semester nu!:) Åh längtar. Tre veckor mys med karlsloken min. En vecka på Åland, en vecka i skärgården, 50 års kalas och lite rejs på det.. Mm! :)

Nä om jag skulle försöka hitta mina försäkringskassa papper så man kan skicka in dem och hoppas på att få pengar innan jul iaf.... =/

En ny vändning

Fick ett oväntat samtal imorse. Min faster hade fått mitt nummer och ringde för att meddela att hon var i stockholm över helgen och ville ses. Och jag jobbar såklart...

Börjar ju dock inte förrän 14 dessa dagar så en lunch eller fika bode ju kunna hinnas med. Vore kul att ses så man iaf har sett varandra två gånger i sitt liv? Känns bra att hon ändå strävar mot att ha kontakt. Börjat skicka brev.. Och nu telefonsamtal. Me like. Vi har ju tidigare bara haft kontakt genom pappa vilket inte fungerat alls.. Vilket även hon kanske har insett nu. Får se vad morgondagen för med sig :)


Gårdagen var riktigt kul btw! Christian kom över på middag och rastlösheten tog tag i oss alla tre.. Så vi for upp till Väddö till Patas land och bjöd in oss själva på lite öl och grillning;) Så himal fint! Och kvällen bjöd med sig på många skratt och några kalla. Myspys. Men med en uppstigning 05 på morgonen och bara några få timmars sömn i ryggen var man inte den piggaste.. Runt midnatt började ögonen hänga och den en och en halvtimme bilfärd hem var dags att påbörja.. Lite trötter imorse kanske;) Men börjar ju som sagt inte förrän 14 så vad ska man klaga över? :)

Nä nu ska jag kasta i mig lite lunch innan jag måste bege mig..

Hoppet är kvar

Åter tillbaka i soffan efter en låång arbetsdag bestående av 1.45 tim. Känner mig som värsta myglet på jobbet när alla går och pikar en.. Men vad ska man göra? Inte fullt ut jag som bestämmt att det ska vara så.. Imorgon börjar hursom min heltid igen och det är med delade känslor. Ska bli så skönt att få jobba fullt igen, och framför allt är det en viss plånbok som har ett leende, men är samtidigt lite små nojig över det också. Vet inte alls hur min arm kommer att reagera. Är ju fortfarande så att efter två timmar har jag duktigt ont, men går över på en halvtimme typ.. Och jag vet hur jag är. Jag försöker ta det lugnare och ta allt i den tanken man orkar, men det är ta mig fan inte lätt! Man känner ju sig som värsta löken och får dåligt samvete.. Så plockar man på.. Och på.. Nu i helgen kan det nog vara ganska lugnt då det är stängning som gäller och ingen speciell helg så med tanke på kunder.. Så man tycker ju att det borde gå bra.... Hoppas det.

Ska nu iväg och bråka lite med City selfstorage. Vi är inte riktigt helt överens... Fast egentligen är det väl oss själva vi har att skylla. Men tycker det är dåligt som de har valt att göra..



Men sedär! Nu ska jag tydligen på tekniska museet med busarna! Kul! =D

Min mörka hemlighet

Japp. Jag är en nörd. Kan inte hjälpa det.
Blev surt fördärvad som fjärdeklassare och fast blev man. Kommer aldrig växa upp
.. ;)



Någon som vill ha en date på onsdag? Steffi? :)

Fire in the hole!

Jag har nämt att jag är en excellent kock va?
Att jag är så himla grym på att hantera kastrullerna att jag igår kväll gav mig på att steka en kokbok....








Jag lovar.. Jag ÄR faktiskt duktig i köket annars... ;)

Körtkort i flingpaketet?

Vänsterfilsmarodörer är nog en av de värsta grupper denna värld har tillfört. Hur tänker dom?? Kan någon snälla berätta för mig hur dessa idioter är funtade? Hur kan man inte inse att man ligger i fel fil när man har milslånga köer etfer sig, folk blinkar, nosar dem i arslet och till och med använder tutan? När folk sedan gör dumdristiga omkörningar via högerfilen och tränger sig med nöd och näppe in framför dem, hur kan man undvika att förstå vad som är fel??

Sen har vi dessa underbara låsaspoliser som inte förstår det här med att "bilda två köer vid kö" system.. Nä här ska minsann folk inte tränga sig innan utan man ligger i samma hastighet som bilen bredvid så det är TOMT i hela vänster filen i flera kilometer.. Vem fan tjänar på det?

God. Trafiken är bra för humöret =D

Äämli, Äämli

Oh, nu får jag lite ångest. Kollade statistiken och såg att jag minsann har mina trogna läsare varje dag TROTS mina uteblivande inlägg.. Puss på er;)

Kan ju skvallra om att jag och Danne var barnvakt i helgen till Tant Emelies sötaste busfrö. Har massa söta bilder på telefonen men självklart vägrar min dator dra jämnt med den. Eller rättare sagt, jag kan skicka från dator till telefon men inte åt andra hållet? Någon som vet vart problemet ligger? Allt är synligt och upptäckbart.. Morr. Var hursom så trevligt så :) Men blir en ganska omvändning i vardagen med en lite knodd springandes runt benen.. Men samtidgt så har man ju då ett hem med leksaker och inte en "sommarstuga" där allt är aj aj och inge kul att leka med =P Men tyckte vi gjorde det lyckat av situationen :)

Mitt i hettande juli bjuder vi på en gammal bild på en JULIg dam istället då... ;)



Rensning!

Nu när det inte är sol och badväder, vad ska man då skylla bloggtorkan på? :)

Suttit en hel del vid datorn om dagarna men håller mig långt ifrån bloggknappen av någon anledning.. Anser väl att jag inte har så mkt nytt att tillföra och håller mig då hellre borta=P Haha. Inte mkt nytt som händer. Har nu jobbat 25% i en vecka och det fungerar bra.. Men bara två dagar kvar sedan väntar helgen och 100% arbete. Får se hur det går. Just nu är man ju efter två timmar redig trött och utsliten i armen.. Men värker brukar gå över efter en 40 eller så... Hoppas så innerligt att den ska hålla! Nu när man vet vad det beror på vet man lite mer hur man ska bete sig också. Underlättar ju en del. Men sen vet jag precis hur jag är när jag jobbar, man bara maler på och maler på.. Menmen, ska nog bli bra det med;)

Har precis rensat garaget och tänkte nu hugga in i lite skit här hemma.. Ser ju för jävligt ut rent ut sagt..

Sunshine!

Blir inte mycket bloggande i den värme kan man påstå. Soliga dagar då man smälter bort och myskvällar på balkongen med älklingen och kortlek. Mm!

Sitter nu uppe i garaget och har precis fått i mig en bit sallad. Inte mycket som passar magen i denna hetta! Liten vända med Camaron står på tur och sedan besiktning av Mussen... Snäll som man är gör man karlsloken sällis ;) Funderar dock på att ta mig upp till kista och leta bikini.. Sprungit runt i hela Vby idag utan lycka. Funnit en hel del fint, men setet saknar överdel, fel storlekar, säljs bara i par, fel sorts bikini, etcetera.. SUCK! Och vad är idén med breda bikinitrosor denna sommar?? Butiken som baaara har det. Morr! Och utbudet är inte särskilt stort heller, iaf inte på tex HM... Dom som ändå brukar vara ganska duktiga? Och Stadium hade alla heta i par.. Fan också. Det kan väl ändå inte bara vara jag som har olika storlekar uppe och nere? Men sen är ju också Vby lite mindre än de vanliga ställerna.. Så hoppet finns kvar :)


Nä, bloggandes på denna minidator tar på tok för lång tid! Inte helt överens med tangenbordet... =/ Min beautifulla macki står ju hemma.. Skulle inte ens hit, utan blev liksom bara så... ;)


RSS 2.0