Ensam och övergiven

Malin besöket uteblev som ni kanske förstod och här sitter jag..

Sitter i mörkret i soffan i en nystädad lägenhet med en iskall smirnoff i handen och ett halvt ton tinad kyckling på diskbänken.. Så less. Hade verkligen sett fram emot detta och verkligen längtat nå enormt!

O allt annat löst folk har ju inte alls redan planer för kvällen då det är storhelg.. Och nu börjar mörkret falla också.. Perfekt.

Fotbolls-tänket med morgondagen ska vi inte ens prata om. Vad hände där liksom? Vart tog jag vägen? Man tackar för den passningen.. Kanske tog jag saken gör givet med sällskapet, men om man kollar på det sällskapet som blev varför blev inte jag tillfrågad..? Den kändes kan man säga... Får väl sitta själv på RK eller ngt. Kul. Skit kul.


Fy fan vilken underbar dag detta har varit! Känner verkligen att jag är nöjd med mitt liv. Verkligen! Skulle nästan kunna döda för ett tåg till Haparanda och ett paket cigaretter just nu. Kanske stoppar tårarna iaf...


Fan också!


Underbar lördags feeling man har då....

There´s no more..Bra att jag missade totalt att bolaget är stängt idag! Kul! Märker att man minskat sin bolagskvot när man inte har koll på bitarna längre.. Tur att man har ett fullt barskåp hemma då till förfogande! Men jag som var så sugen på öööl.. Doh.

Åh. Kan denna dag bli bättre?Röksugen är jag också.. Fan. Varför kan det inte släppa?

Suprised

Varför är jag inte förvånad...?

Man vågar liksom inte hoppas längre förräns man är där. Ska det vara så verkligen? Började hoppas innerligt imorse och det kändes verkligen bra. Taggad och så efterlängtat! Vakna med ett leende och gått och lett hela morgonen. MEN! Som vanligt smyger det in problem under dagen.. Alltid alltså..

Tror vi har det jinxat gumman.

Fan ocksåLife in short

1 vecka och en dag sedan. SHAME ON ME! Undrar om det är menat allt leva såhär? Jobba till 18. Hemma 19. Träna till runt 20.30. Hem och laga middag, färdigäten och slappredo runt 21.45.. Och klockan 22.00 är det dags att hoppa i säng. Kul liv. Jävligt kul. =/ Vet inte riktigt hur man ska kunna förändra det hela heller.. Är trots allt nöjd med arbetstiderna då jag vägrar gå upp 5 på mornarna. Finns inte. Särskilt inte nu när det är så himla svart ute på morgonen! Usch=/ Den är också skön den här delen av året; När man kommer till jobbet är det svart ute.. När man går hem från jobbet är det mörkt ute.. Man ser ta mig fan inte solen alls denna tid! Nu när man inte röker längre heller så får man ju inte ens de där tre minutrarna i ljuset några gånger på dagen.. Nope vi har inga fönster på jobbet den som undrar.. Yeyy

Morgonhurtig

Haft fixsug hela dagen och finurlat på det mesta. Jag har;

* Besiktat bilen, utan anm. såklart!
* Lämnat ett stycke glasögon som en viss herre glömde hemma imorse..
* Fått en lunch som tack :)
* Vikt tvätt/tvättat tvätt/hängt tvätt...

Och nu satte jag mig i soffan.

Blev helt död. Skulle lätt kunna ligga här ett antal timmar innan jag ska infinna mig på gymmet bara för att jag kan. Samtidigt som jag vill upp till Vby för att, hör och häpna; köpa julklappar! Började skriva en lista imorse på vilka som ska handlas till och vad som ska handlas.. Tänkte för en gångs skulle försöka handla redan nu och slippa både stressen veckan innan samt de ekonomiska strulen som man har en tendens att få :) Vore skönt att klara av det mesta på denna lön redan... Hade planera på att göra tusen matlådor också då det är arbete hela helgen och jag kommer hem så jävla sent på kvällarna.. Går sådär va? Ligger iaf lax på köksbänken för tining.. Alltid ngt.

Tror kanske man ska synda med en film iaf?
Känns som att jag är värd det.. Behöver nog koppla av lite.. JA!

Åh vill ja julmys...Bajsdag

Åh. Ledig dag idag. Tror inte ni förstår hur skönt det är!! Så less på det där bygget just nu. Blev en del tjafs igår då det uppdagades nya saker som tydligen låg på mitt och Mickes ansvar. Saker jag inte hade en aning om att jag skulle göra, saker ingen tillfrågat mig om och saker som folk sagt att jag aldrig i livet behövde göra. Kul. Verkligen skit kul. Bloggar jag inget efter söndag så har jag förmodligen hängt mig själv. Suck.

Så fort jag tänker på det blir jag lika irriterad som jag var i den studen.. Gah! Fan också. Så less. Glad att det bara är en liten bit kvar på stället, börjar snart räkna dagar..  80 dagar är det faktiskt bara. (Inte för att jag räknar...) Ska man väl kunna hålla ut.. Cirkus elva veckor.. och alltså då bara typ 5-6 helger.. Inte så mycket att tjafsa om, Men iaf! Sättet saker och ting skötts på stör mig fortfarande så innerligt. Om det så bara skulle vara en helg som blev som jag ville skulle det vara värt det ;)


Eleven and more to come

Just det. 11 dagen rökfri idag! Tack för påminnelsen Maddie, går så bra att jag redan slutat räkna dagarna ;)

Som sagt gått förvånandsvärt bra. Men klart man är sugen.. Skulle inte banga på en cigarett just nu.. Men still going strong. Tror det har tärt lite på humöret de senaste dagarna men varit ganska mycket runt om också. Tokstress på jobbet, klyvning för nytt jobb, och slutkörd kropp. Så man känner behovet av en lugnande cigg.. Men men. Får se hur kvällens prövning går. Öl/drinkar med vänner varav två av tre röker... C och P var snälla nu! CP.. Höhö.

No doubts

Fan ju längre tiden går destom mer börjar jag tvivla. Eller inte tvivla. Jag vill, men jag tror rädslan gör sig mer påmint. Kanske. Tänk om det bara är folket jag saknar? Om jag inte klarar av boendet? Om jag inte alls tycker jobbet är kul, vet ju egentligen inte 100% hur allt är uppbyggt. Om förhållandet blir knackigt? Om jag gör detta bara för att komma bort från gamla jobbet?

Samtidigt...

Hur många andra jobb erbjudanden har jag fått de senaste månaderna?
Nada
Jag kommer tjäna ex anatal tusen mer i månaden. Ganska mycket mer faktiskt.
Tror det kan vara lite vettigt att komma bort lite.
Jag kommer absolut växa som person..
Kommer få se så mycket mer än vad jag gör nu, samt träffa massa nytt folk..

Och ja, jag vill komma bort från mitt gamla jobb, tyvärr så är man sjukt less.. Och kan väl lika gärna göra detta medan jag väntar på drömjobbet ist för att fortsätta slita där? Kan omöjligt vara negativt ;)

Japp. Så har jag lyckas övertala mig själv igen. Haha.


--
Nu blir det påklädning och sedan känner jag nog för lite shopping.. Mm. Mest sugen på julpynt men det ska jag nog hålla mig borta ifrån. Haha! Koftor och mat till middagsbjudningen ikväll får det nog bli.. Ikea kanske.. Hum.. Valen är oändliga =D

Inga svarta får..

Usch. Så sjukt jäkla trött! Ögonen bara hänger och jag har redan vid dessa tidiga ord funderat både två och tre gånger varför i helvete jag sitter och skriver ett inlägg?

Måste nog bara få lite utlopp för lite saker..
Etab hade sin sista dag hos oss idag och åkte redan imorse. Så sjukt trist! Har verkligen tok connectad med dem och har haft så jävla kul! Både på jobb samt fritid ;) Jag är ändå den som är lite blyg av mig och inte tar för mig så mycket bland nytt folk, men här, ja, känns som vi alltid har jobbat tillsammans om inte annat kännt varandra sedan länge. Det har liksom inte varit några konstigheter för fem öre. Nu har man vant sig vid att de springer runt hos oss hela tiden, då de varit hos oss i 6 veckor.. Så när man bara ser massa rödluvor överallt känns det nå så otroligt tomt. Men vem vet.. Det kanske det blir ändring på snart ;) Åh, så mycket jag bara vill kläcka ur mig men som får gro lite till. Vill veta exakt hur saker och ting blir innan jag börjar fara runt med saker här;)

Men saker är i rullning och sker det som jag vill kommer det bli en stor förändring i mitt liv. Jag har funderat jäkligt mycket på detta och vad allt det skulle betyda.. Men kan inte riktigt sätta fingret på hur det skulle bli. Hur fan ska man veta det? Antingen blir det toppen bra eller så fungerar det inte alls.. Who knows. Men jag tror jag behöver det här. Tror det kan vara gott för mig. Känner att jag spyr på saker och ting som gäller nu och jag behöver nytt i mitt liv. Samtidigt är jag riktigt nervös och lite smått rädd.. Eller smått rädd, egentligen är jag nog rätt så hyffsat rädd! Men det är väl så det är; på´t och pröva, fungerar det så gör det, annars gilla läget. Rädslan ska fasiken inte få stoppa mig från detta! Det blir ännu en erfarenhet att bocka av;) Mm..

Skulle dock vilja ha ändring nu nu nu! Visserligen inte såå lång tid vi pratar om.. Men iaf!

Synd på H bara. Hade varit så kul!

Lamp please, Key please..

Det är inte bara julen som jag har börjat sakna..
På senaste tiden har jag blivit helt inne på London. Inte en blekaste aning om varför.. Ett års krisen? Haha. Så sjukt sugen på att åka tillbaka. Sugen och sugen, det drar i mig! Känner mig besatt! Tror detta år utan någon form av resa har satt sina spår.. Svårt att ändra vanorna ;) Dumma ekonomi!

Men fan vad kul vi hade Madde! Och fan vad jag vill tillbaka! När åker vi?
Färdi-rykt!

Just det. Folk blev tydligen lite förvirrade angående mitt inlägg här för en vecka sedan.. Men vi kan ju släppa bomben nu när det ändå går såå bra ;)

Fröken Emelie har slutat att röka.
Helt, finito, slut! Inge plåster, inga tuggummi bara morotstavar första dagen ;) Idag är sjunde dagen och jag kunde inte må bättre! Det var faktiskt lättare än vad jag trodde. Trodde jag skulle ligga och stortjuta och halshugga alla som tittade åt mitt håll och att vi inte skulle ha ett helt glas hemma, men icke! Första dagen var jag mer som en flamsig treåring och garvade åt allt.. Och så har det nästan rullat på hela tiden. Lite griniga momemts har man haft, men varit beroende på stress/kaos på jobbet, så de utbrotten hade nog typiskt varit där iallafall. Haha.

Nä men det känns bra. Riktigt bra. Visst, suget finns kvar. Kommer nog sitta där länge, satt alldelles nyss och tänkte att jag skulle gå ut och ta en cigg som en liten paus från datalekandet och det tar några sekunder innan man kommer på sig själv att; Nä, jag röker faktiskt inte längre! Men det är inte outhärligt.. Hela söndagen gick utan att jag ens hade en tanke på cigaretter. Så allt sitter ju i vanan just nu känns det som.. Var till och med ute och drack öl i lördags och var inte ens sugen! Underlättade visserligen att ingen rökte i sällskapet.. Förutom Äämlie som snällt smög iväg utan min vetskap då ;)

Ja. En vecka nu sedan mitt nya liv började. Nöjd? Absolut!

Förstår ni hur mumsigt-friskt-dropdown-gott jag luktar nu? :)

Och fy sjutton (Förutom du då Axa;) ) vad rökare luktar illa!
Helt sjukt hur man inte kan känna sådant när man röker själv..

 


The new look

Sisådär.
Nu får det fan vara nog för idag! Har pillat lite på designen men nu har jag lessnat totalt. Haha. Så, vad tror ni? Ja, ramarna runt bilderna är inte rätt, lite fel färger på sidan och mycket smått fix att göra, men hursom. Överlag? :) Första gången jag faktiskt gör något åt min sida.. Kanske är dags, har ändå haft den ganska länge nu.. ;)

Kul att man ökade intittandet gånger 6 nu när man har hållt på.. Hur fan kom det sig?
Blir inte riktigt som man tänkt sig..

Kul.
NU
ringde alarmet på min telefon. Jag skulle alltså ha vaknat ungefär precis nu..
Sträckt lite på mig och kännt mig utvilad.
Är det så?

Nä för fröken Emelie har ju redan varit vaken i 4 timmar!
Åh

Vrider och vänder mig

Nytt arbetsschema är i rullning och jag är numera ledig varannan tisdag/torsdag.. Tror ni att det finns några pass på gymmet då?? Nä såklart inte! Dom två dagarna är de ENDA som inte har ett pass förrän 12.30. Hur jäkla schysst är det då? Fan. Jag som såg fram emot ett core pass innan tandläkaren. Ska man orka ner och pressa lite iaf..? Det är frågan..

Som sagt ledig dag idag och jag såg fram emot en riktig sovmorgon. När tror ni att jag vakna? 06 såklart. Danne lämnade sängen och jag börja tänka på jobbet.. Jobbet som betyder ett överfullt lager, jordens största levernas imorgon, sen arbetsstart för min del, nyöppning på torsdag och ledig dag idag. Inte en chans att jag hinner allt! Allt det börja snurra och vad som jag hade behövt göra idag, vad jag måste göra imorgonbitti innan leverans etcetera.. Tror ni jag lyckades somna om? Inte en chans. Suck.

White Christmas

Åh. Har sådan julkänsla! Ngt så helt sjukt. Inte som vanligtvis att man får ett litet sug sådär ibland utan det har nu hållit i sig konstant i två veckor och varje morgon vaknar man med den där myskänslan i magen och förhopningen om att få klä granen och pynta. Vad hände?? Jag planerar vart granen ska stå, trånar efter julkartongen i garderoben och blev faktiskt lycklig över snöandet imorse trots att jag egentligen aldrig skulle erkänna det! Jag vill ha jul. Nu nu nu! Och jag ska jobba på julafton, hur går det tänket ihop?

Att Diplom-Is kom igår och försökte sälja in PEPPARKAKSglass till mig igår också underlättade inte heller....


To the last breath

Nu är det mindre än en kvart kvar tills det är över..

...Eller det kommer inte göra sig påminnt förrän imorgonbitti och jäklar vad jag är rädd. Magen oroar sig redan nu och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag är taggat, jag är motiverad och jag vill verkligen. Samtidigt som jag har så svårt att se mig utan detta och rädslan för att misslyckas är så stor. Tänk om jag inte klarar av det? Tänk om jag faller tillbaka efter två dagar? Då är det präntat misslyckad i pannan på mig och jag vet inte vart jag skulle vända mig då.. Skulle skämmas när jag möttes alla blickar. Oavsett vem, känd som okänd, det skulle bränna inom mig. Varför kan jag inte ha samma taggning som för typ en vecka sedan? Fan också.

Humörsvängningarna är redan här och tårarna rinner om vartannat med gapskratt. Hur fan ska jag klara jobbet imorgon? My god. Åh. Detta kommer bli ett riktigt test för mig och Danne. Haha. Tur att han mestadels är i garaget nu om kvälllarna, nog säkrast så;)

Just det där att jag inte kan se mig utan det, skrämmer mig väldigt mycket. Känns som att det finns större möjlighet att falla tillbaka då.. Försökt göra mig av med vanorna här nu senast dagarna och göra allt omvänt/huller om buller.. Har fungerat väldigt bra faktiskt men de sitter fortfarande rotade i ryggraden.. Fek. Samtidigt hade jag samma dillemma för drygt 2 och ett halvt år sedan. Fast där stog partner på schemat. Jag ville bort men kunde inte se mig utan det, rädd för hur världen skulle se ut efter, men jag lever ju idag? Lyckligare än aldrig förr! Tänk då hur lycklig jag är om ännu två år om jag klarar detta? Ja! Dom tankarna kör vi på!


Ah.. Snart så. Fan jag har inge substitut tills imorgon! Läkerol/halstablett och tuggummi finns visserligen i bilen.. Kan fungera..


NU KÖR VI!


Tvärvändning

Snacka om humörsvängningar idag..

Hatar när mina välplanerade och packade dagar blir omrörda! Fan också!
Fast allt har ju en anledning.. Vi ska nog se att det blir bra i slutändan iaf!
Våga vägra vara negativ ;)


Shit vilket svammel det är idag... Ska lämna er nu för att nörda framför dumburken och kika på Ugly Betty och efterlängtade Desperata! Yes =D
Varje varje gång....

Jag sa att jag var svårt snygg idag va? Haha!

Varför spårar det alltid, alltid ur när man får en kamera i handen? Det går verkligen inte bara att ta seriösa foton.. Mohaha. Men bjuder på de idag. På tok för överenergisk nu för att ha några seriösa delar i min kropp :)

 Usch vad jag kommer få ångra detta imorgon ;)

Yeah baby!

Måste även tillägga att jag är så sjukt snygg idag! Har faktiskt haft en riktigt bra dag idag tro det eller ej ;) Leggings och college tröja.. Men damn vad snygg jag kännt mig! Kännt mig som 1,80 och smal som en pinne.. Hum, alla har vi brister i vår verklighetsuppfattning.. Haha!

Mår så sjukt bra nu när kroppen börjar gå mot mitt håll, lyser som en sol helt enkelt;)
Ren och skär smärta!

Mör i kropen idag? Det skulle man kunna säga.

Imorse kände man sig fit for fight och nöjd över att det värkt lite i magen bara.. Mm, om det ändå var så! Det smög sig på under dagen och kan lova att det inte är många ställen som inte värker just nu! Kan inte sträcka ut armarna.. Magen värker vid varje andetag och ryggen molar i bakgrunden.. Fast man ska väl inte klaga egentligen, bästa beviset på hård träning ju ;) Och slarv med stretch... Host

Sen kan vi lägga på att jag lyckades paja mitt knä idag också. Den enda kroppsdelen som inte gjort för mkt väsen av sig idag. SUCK! Skulle hjälpa en av Etab ut med en parkbänk från butiken... En stor, tung bänk med järn fötter.. Vad gör fröken Emelie med den? Jo självklart lyckas hon få den vassa foten med all sin kraft strax under knäskålen.. AJ! JA! =/ Kan nu efter drygt sju timmar fortfarande inte riktigt stödja på benet.. Suck. Hur lyckas jag alltid?? Så vila från träning idag och på´t igen imorgon.. Skäms på mig jag vet! Men se det som att jag får lida mer imorgon då värken lär vara tre gånger värre ;)

Två steg framåt, tre steg bakåt

Jaha. Då var man hemma igen. Dryga två timmar on the gym. Nöjd? Helt klart. Skillnad från när man la av med träningen? Absolut. Jag är tillbaka på ruta ett... Men snart så! Imorgon är det på´t igen;) Hoppas jag. Beror väl på om man kommer upp ur sängen. Haha!

Maten står varm på köksbänken.. Hämtmat.. Kinamat.. Mums! Har suktat efter sushi hela jäkla veckan och skulle nu mätta mig efter träningen var tanken. Bara att karln som inte kommit hem ännu (!) också va hungrig.. Han ville ha wok.. Och svårt hungrig och frusen, klart jag också vill ha varm mat! Jävla skit. Jag faller för trycket.. ;)


Min planerade sovmorgon imorgon försvann även den i ett nafs då chefen ville ändra min arbetsplaner. Klagar då absolut inte då jag får sysselsätta mig med mkt bättre saker! Men sova hade varit skönt... Haha

Nä nu ska vi hetsa karln lite så det blir mat här hemma någon gång!


Hör och häpna!

Utmattad, hungrig och nyvaken.. Yes. Perfekt tid för en tripp till gymmet!

Ja ni hörde rätt. Idag ska fröken Emelie premiärträna på gymmet efter drygt.. Vad kan det vara? 4-5 månaders uppehåll? Det fungerar inte längre. Dags att röra på fläsket!

Har ju som jag nämt tidigare om att vi har vägningtävling här hemma, och förra veckan var jag nere på mitt första mål! År sedan jag vägde detta jag gör nu. Känns så otroligt skönt! Och detta bara pga av kost typ. När jag nu hurtig som jag är kommer komma ner till gymmet ett ex antali veckan sitter målet ännu längre ner! Åh, så sjukt taggad nu. Och på onsdag är det en annan stor dag i mitt liv. Kommer ändra mkt....Lyckades bränna ett ex antal pengar på shopping idag också! Så nöjd! Handlade faktiskt bara det jag var ute efter och inga impulser. Nöjd ;) Ska försöka slänga upp bilder ikväll om inte maken hinner först hem ;)


Svårslaget!

Oh, har fått de allra bästaste länkarna.
Kan förgylla vilken risig moloken dag som helst!

Kika in;

Klockren

Vilken vecka är det?


Kan inte säga att de inte är bra..? =P


Bara sådär lagom trött

Det är ungefär såhär jag känner mig just nu..
Skulle nog säga att bilden beskriver mig rätt bra i denna stund
Men då okänt folk kan börja tro att det är jag på bilen och då inte förstår hur söt jag egentligen är tror jag denna beskriver mig bättre :)


Var det Anna? Nä, börjar på E va?

Fy fan vilken dag!

När man kom ut till bilen imorse möttes man av tempen som visade -2.0. Långt ifrån okej! Men med lite värme om stjärten glömmer man snabbt kylan ute :)

Jobbstart 07 och allt var total kaos! Jalusierna som täcker våra diskar hade ej åkt upp (kopplade till hela butikens lysen) och inga diskar hade fungerade lampor.. Inte heller frukt avdelningen taklampor och inte de på finkem heller.. Jaha? Vad fan gör man nu? Jaga nödutgångar och ryckte i propparna, Jordens längsta dagab bil kom även in med varor som tog ALL vår lediga plats så det till slut sprutade ur öronen på oss.. Och så lite underbemannade på det. Fy fan vad skönt! =/

Fick iaf ut en kille ang diskarna och efter jag fått sightseeing på taket och spanat ut över hela värmdö fann vi lösningen och vi var back in normal igen. Klagar icke!

Arbete ända fram till 18 och kom nu hem till soffan.. Jag är så sjukt slut så det finns inte! Har jobbat 11-timmars dagar nu sen i onsdags och skoja inte att det tar på en. Kan köpa tiden, men att det hela tiden är full stress, kaos och total oreda gör att det blir så mycket mer påfrestande. Man vet knappt vad man heter just nu. Klagar inte alls över min lediga dag imorgon! Thank u boss! ;)

Den andres olycka en annans lycka

Hur definierar man en bra trafikdag?

Jo, man är halvt ensam på vägen och allt flyter på som det borde. En inte allt för vanlig syn idag tyvärr men tillfällerna kommer och det är nog dom som gör att man fortfaranade står ut med kära stockholm. Hur skön är inte essingen en onsdag vid 16.30 halvtom? Väldigt tacksamt.

Sen har vi dom grymma dagarna.


De är ännu sällsyntare och ger oss en insikt i att det faktiskt finns en gud där uppe. Jag fick uppleve en nyss. Där södra sidan går ihop med oss från södra länken stod det tvärstill. Tvärstill en fredag 18.30! My god. Hungrig, stressad och allmänt förstörd. Yes. Kunde inte vara bättre.

Men som en skänk från ovan kommer det en ambulans! En ambulans med blå ljus! Mitt i mittkärfält! Yes! Fritt fram och två sekunder senare var man i fredhellstunnelm efter att svischat förbi alla molokna förare på kära essingen. HAHA!

Har jag sagt att jag älskar fredagar?=D


RSS 2.0