Great day!

Jäklar vilken slappardag jag har gett mig själv idag. Känns så jäkla skönt!

Eller slappa och slappa. Varit nere på gymmet och kört stenhårt samt inne på min andra tvättmaskin.. och plockat en del här hemma. Men endå ;) Har inte haft något planerat och har släppt på alla måsten som finns att göra. Då blir det inte lika jobbigt att städa och plocka undan. Man gör det mer för att man vill ha fint än att man måste. Någon som förstår skillnaden? Haha. Sen har det blivit en del tid i soffan med datapillande, tv-tittande onödigt nördande med telefunken. Men man behöver en sådan dag ibland..

En ganska stor dragning till insiativet till all plockning är att vi ska fixa ett kontor till Danne nu i helgen. Röj och Ikea står på schemat imorgon och vi ska göra en makeover av sovrum/gardeob.. Blir nog bra hoppas jag med bättre ytor till båda:) Att Pata sedan snor våran soffa som bara samlar dam i garderoben är en guldstjärna i sig!
....Ooh, Danne ska tydligen kidnappa mig efter jobbet idag! Får inte veta vad som är i görningen... Hum. Säkert något tråkigt jobbrelaterat men som den obotliga romantikerna man är så hoppas man ju innerst inne att även det manliga könet kan få till det med något ;) Var ju som sagt borta på alla hjärtans dag och det har han minsann fått pikar för =P Har ju hursom en flaska bubbel i kylen som har legat där på kylning ett tag nu....Rast i någon timme kanske?

Har så jäkla mycket att göra här hemma med loggor, hemsidor, städa, mat, rensa upp, möblera om, bygga kontor... Ska jag ha dåligt samvete om jag efter denna gris "vecka" lägger mig på sängen med en korsordstidning istället?


Back from the dead

En månad. My god!

Visst att torkan har kommit lite titt som tätt den senaste tiden men en månad har jag nog aldrig lyckats hålla mig härifrån. Mycket på jobbet? Det kan man säga.

Kan nog till och med säga att jag i princip inte har startat datorn under den tiden heller. Facebook kollar man med nya telefonen och lika så mailen.... Kanske ska börja bloggen den vägen också? Hum...


Jobbet tar som sagt mkt tid och den där egentiden till allt fixande man trodde att man skulle ha på kvällarna kan man ju glömma. Och när man väl är ledig har man ingen lust att sitta framför burken utan man vill ju träffa folk och hitta på kuliga saker ;)

Har nu precis avslutat ett 11 dagaras pass (13 tim om dagen) och jag kan säga att jag är död. Kom dock hem vid elva idag, hur skönt som helst! Fick på så vis nästan en extra ledig dag ju;) Men nu när man kom hem efter lunchdateandet, handling etc så rann all must ur en.. Sitter nu uppkurad i soffan med ögonlocken hängandes vid knäna och önskar inget annat än att få lägga mig på sängen och ta mig en lur.... Inte ett dugg sugen på att infinna mig på kalas om några timmar. Åh, varför just idag för??

RSS 2.0