Sjukstuga

Hatar att tycka synd om mig själv och hatar att inse att jag är vek..

Känner mig så skyldig när jag är sjuk, att mina chefer ska tro att jag bara lökar eller min sambo ska tycka att jag bara är lat för att man legat på soffan hela dagen.. När man står och ska förklara att man måste åka hem, eller bara det att saker kanske tar lite längre tid att göra för att kroppen inte orkar samma tempo som man i vanliga fall alltid håller..

Detta hjälper ju inte direkt när man faktiskt är sjuk..
Jag VET att de inte ser det på detta sätt, snälla, onsdag-torsdag denna vecka var mina första sjukdagar på 1 år och tre månader. Så nej, jag vet att de inte tror att jag inbillar mig. Hela helgen har jag haft ångest för jobbet och stålsatt mig för måndagen för att ta igen det som klandrats förra veckan.. Tror ni jag mår bättre?

Följde med Danne till affären idag för lite mathandling då jag får krupp på denna soffa och vita väggar nu! (5 dagar lazy är inte min grej!) Gick nerför trappan, in i bilen som stod parkerad utanför porten precis, redan nu rinner svetten om mig. (Har på mig ett linne under jackan) få steg från bil till affär och danne bär krogen så jag bara pekar. (japp, invalid karl som inte hör hemma i mataffärn ;) ) och jag dör. Svetten fortsätter, huvudet bankar, magen hugger och allt snurrar. Vad händer? Det som i onsdags trodde sig vara magsjuka/matförgiftning, (då jag mådde nå så sjukt illa och bodde på toaletten) gick till fredagen över till detta som jag inte vet alls hur man ska identifiera..


Apoteket försåg mig med vätskeersättning och något tarmbalanserande... Det var det som hon trodde på efter mina försök att berätta om min spökande kropp.. Får se hur det går då. Yrseln är lite bättre efter ersättningen, men fortfarande dör jag av att stå på benen.. Magen vänder sig och man blir helt mör i hela kroppen.. Ögonen hänger och japp, har redan sovit middag idag. Som alla andra dagar...

Funny of this story?


Jobbet väntar imorgon trots

Spårat

Är det någon som har koll på blogg i mobilen? Vilka bloggsidor är det som har appar?

Vad jag har lyckats leta så hittar jag NADA angående blogg.se som app till ajfånen? Går man in via safari så kan man skriva rubrik, men inte innehåll? Ja tack, det hjälpte ju mycket! Vet att jag tjatat om detta förut, men eftersom man ligger på hotell hela veckorna oorkar man inte starta datorn varje kväll men telefonen blippar man ju på hela tiden ;) Damn vad jag BEHÖVER en ipad känner jag. Mest bara för att! Jävlar vilken prylbög jag är. Så in i norden....

Men det värsta är.. Att Danne vill ha en. Han vill ha en till arbetet som han kan släpa med sig i bilen etc och absolut. Bra mycket smidigare än en liten pc och förmodligen bättre med battreitid etc.. Vi diskuterade detta häromdagen och jag fullständigt dog när vi kikade runt. Tror jag behöver en mest bara för att Danne ska ha en ärligt talat... ;) Haha, sa jag prylbög? :) MEN! Vi kom fram till iaf att han ville ha en svart, och jag bara vill vill vill vill ha en vit! Ville egentligen ha en vit ajfån med, men blev en svart av någon anledning? Hursom! Så ringer karlsloken i veckan när jag är borta och berättar att han har köpt en Ipad 2. Den kommer om två-tre veckor.. Jahapp! Köp en du då. Men vet ni vilken färg han tar??? EN VIT! EN VIT! JAG VIL HA EN VIT!! Nu kan jag ju inte ha en vit. Nu är det förstört. Tack! Åååååh! Bajskorv!
.... Min bajskorv dock. Fan, kan inte ens vara arg på honom för det utan att le. Fan honom


Men för att gå tillbaka till det ursprungliga.. Bloggsidor som har app till ajfån? Förslag?

Slut på bortförklaringar

Varför skriva varja dag när man kan skriva en gång i månaden? Eller som nu, en gång var TREDJE månad? Haha. Det går bra nu ;)

Ska nog inte ens börja med bortförklaringarna då det känns som att alla inägg blir densamme. Haha. Men ändå är man för envis för att ta bort den jävla bloggen.. ;)

Vissa dagar är man påväg för att skriva av sig sen inser man hur jävla lätt det är att googla mitt namn och ramla in just här. VILL jag verkligen att folk ska läsa mina förvirrade tankar och uppfatta mig på ett sätt som kanske inte alls stämmer? Och aboslut, jag väljer ju själv vilka tangenter jag trycker på, men man har ju en förmåga att sprinna iväg på andra spår och tyvärr. Tyvärr kan texten utläsas på olika sätt beroede på vem som läser den.. Men men.

ANYHOW! Så ligger jag hemma och är nå så sjukt rastlös! Funderar till och med på att ge mig på två-meters högen med papper i garderoben (alltså sortera räkningar och annat skit) och DÅ är det verkligen illa! Haha. Har legat sjuk sen i onsdags förmiddag och tro mig, soffan/sängen är inte lika go längre! Just nu är man i det där jobbiga stadiet då man är tillräckligt frisk för att känna abstinens och stå på benen, men tillräckligt "sjuk" för att inte springa ut genom dörren och träffa folk, handla, träna och ALLT det där jag vill göra nu! Har en sådan sjuk tränings abstinens så det finns inte. Åh! Hatar att vara sjuk!!!

.. Och sen är det sporthojsfest ikväll som jag verkligen sett fram emot att gå på! Jävla skit :(Mina bästa älsklingarRSS 2.0