Saker man egentligen inte ska klaga på..

Vissa dagar kommer den där känslan att allt bara är ren jävla skit och man vill bara lägga sig ner och gråta tills man tynar bort. Mina sådana dagar grundas främst i när mina planer falerar.

Jag vet inte varför jag hakar upp mig som jag gör när saker inte går Som jag tänkt men det sänker mig nå så totalt!

Jag trodde jag hade närmaste veckan ganska klar framför mig. Sista rycket hemma i morgon med bak o julgransklädnad o städning. Samt middag hos Dannes päron på kvällen. Att klämma in lite mys med Sandra o promenad skulle inte alls vara några problem!

Men nu ska jag tydligen åka till andra sidan stan för att hämta saker min mor glömt och detta kan man ju bara göra mitt på dagen för att slippa köerna..

Sen julljusen jag köpte idag, tror ni skiten lyser????!!! Nä självklart inte. Kul att man märker att pisset inte fungerar när man satt varenda ljus preciiiiis där man vill ha de i granen! Suck. Så måste ta mig iväg o byta de med? ... Och självklart köpte man int de nästgårds heller.. Suck.

Och så känner man bara stressen krypa i ryggen. Fan. Skulle ju va luuugnt imorgon! Och vad hände med denna dag?? Kl är snart 17 och känns som jag inte åstadkommit ett skit trots att jag inte suttit ner på hela dagen.. Fan också.

Sedan hade jag ju i mina funderingar en solresa inplanerad nästa vecka. Men nä. JAG VILL JU HA SOL!! Just ja. Det ska jag också ta tag i imorgon. Hitta en annan form av resa som inte kostar skjortan i 3-4 dagar.. Vart fan ska man?? Hade ju redan planerat klart allt sådant ju...

Jag vet att det bara är piss-saker att klaga på. Skit att bli gråtfärdig över o tappa lusten till allt. Men så är det.

Fan jag vill bara lägga mig ner o dö


När katten är borta...

... Får jag sovsällskap av dessa två godingar!


Alla har sitt sätt

Hittade denna.. Eh.. Karaff? I en affär och jag undrar verkligen hur konstnären tänkte när han designa denna?! Korken är ju bara pricken över i:et... Hahaha!


Jul på Liseberg

Helt galen ljussättning på Liseberg! Sista bilden är ju helt underbar! Vyn är som en akvarell tavla!


Fri som en fågel!

Semester. Det ordet smakar bra i munnen idag! Klockan 12.30 avslutade jag min arbetsdag och nu väntar semester fram till 9 januari. Hur underbart som helst!

Bara det där att känna att man inte MÅSTE göra saker just den dagen för att man ska jobba dagen därpå eller planera dagarna i marginalerna så att man ska hinna med allt man känner att man behöver. Nu kan jag ligga o fisa på soffan hela dagen om jag vill! Och det ska jag fan göra här snarast. Men imorgonbitti bär det av till Sveriges BAKSIDA(!) för lite kvalitetsmys med mami. Jul på Liseberg och bara mys allt vi kan. Ska bli riktigt skönt!


Julgodis!

Då ska vi se om jag kan få till det där inlägget jag pratade om då! Det hela handlade om att jag sprang över ett recept på bloggen Pinkpastry. Pepparkaks cake-balls, och det lät ju bara SÅ gott! Kan skvallra att de var gudomliga också =D

Här följer receptet iaf!

Pepparkaks cake balls
cirka 20 stycken

200 g krossade pepparkakor
150 g philadelphia
200 g choklad (Jag använde ljus!)

Gör så här:

Mixa pepparkakorna till fina smulor. Ta fram en elvisp och vispa samman philadelhpian med kexsmulorna. Rulla små bollar (16 gram vardera gjorde jag idag). Låt dem stelna i kylskåpet i minst 30 minuter.Smält chokladen över vattenbad.


Doppa bollarna och låt dem stelna. Tips är att lyfta upp bollarna med en gaffel ur chokladen och "dra" av de på en plåt med bakplåtspapper.

(Lyckas inte vrida på den!!! Gah!)

 

Förvara godingarna i kylskåp.

Källa: Viktoria Ingvarsson, http://pinkpastry.blogg.se/.
Bilder: Emelie Rosendahl, http://croaki.blogg.se/.
Växthuseffekten?

I söndags förmiddag begav jag mig ut till värmdö för att träffa mami och ta en skogspromenad med hundarna.. Vad resulterade detta i då? Jo det ser ni ju själva på bilden nedan, 4 december och det finns KANTARELLER i skogen. Helt jävla galet ju! Undra om hela året nu blir förskjutet så vi får lov att ta skidorna till majbrasan? ;)


Bara för att

Bestämde mig för ett inlägg här i helgen och var helt besatt av att skriva det, så jag kom aldrig till skott att skriva någonting annat.. För varje gång jag kom på att jag skulle skriva skulle jag ju skriva DET och det orkade jag inte.. Så då blev det inget.. Men jag kompenserar med detta heeeelt onödiga inlägget nu istället =D


RSS 2.0