Finner inte ord

Jag var förbi min favorit butik som vi byggt om här i eftermiddags och tog en kaffe med butikschefen. Eller ah, en varm choklad i mitt fall då ;) och tjöta lite skit. Sån sjukt underbar människa han är då! Härlig på alla sätt o vis. Och att han är galen i mig och tycker jag är helt enkelt bäst gör ju inte saken sämre ;) önskar nästan lite att denna butik skulle ligga i Sthlm så man kunde tacka JA till det jobberbjudande man har fått.. Tyvärr ligger inte denna butik på daglig pendlings avstånd och flytta från stan? Njaä...

Hursom fick denna fika en konstig knorr då vi kom in på en person vars arbetsställning jag blev erbjuden.. Undrade såklart vad som hade hänt! Men ångrar att jag fråga..

Cancer i bukspottskörteln.

Diagnosen kom för några månader sedan och han är tydligen jätte dålig. Fy fan. Fy fan för denna jävla cancer som äter upp oss som ostbågar! Vi står så jävla maktlösa när den bestämmer sig för att gå bärsäkra! Har en del omkring mig som drabbats, lyckligtvis har de alla överlevt den,(jag vill intala mig det iaf...) men kampen har varit lång för dem! Och vissa har till och med drabbats två gånger om. Fy fan alltså. Att de lyckas ha den kämparglöden kvar trots förutfattade utsagor och elaka behandlingar är beundransvärt! Jag skulle nog inte klara mig en sekund. Förstår inte hur de INTE kan finna bot på denna hemska diagnos. Hur länge har den inte gäckat oss liksom? De måste ju vara något på spåren tycker man!


Det värsta med historien? Han fick diagnosen 1-3 år kvar......


Bästa

Måste ju sno en bild av finaste Sandra. Såå bra! Hahaha!


Prinsessa på ärten!

Måste ju säga att det är rätt underbart att vara borta igen.

Avslutade arbetsdagen 19.00, (vanligtvis 20.00 så skönt!) checka in på hotellet, svida om till träningskläder, SÅ taggad! Och ner o körde.. Med spaghetti-ben o ömmande mage tog g mig upp för lite smoothie middag o teveslapp. Duscha och sedan bädda ner sig. Ingen stress inga måsten utan bara slapp! Sen har man ju sovit som en Gud! Gör alltid det konstigt nog just på Scandic. Sköna sängar helt enkelt! :)


Fredagsmys

Hade fredagsmys med mami som resulterade i dessa gosaker :)


.... Synd bara att de inte är lika smakfulla i mitten av januari....


Flyr staden

Denna vecka är första på väldigt många dom jag åker iväg och jobbar. Vanligtvis är jag ju iväg varje vecka, men på något vis har jag lyckats hålla mig i sthlm ända sen vi började efter sommaren. -2 veckor i Luleå då. Men ändå. Söndagsångesten var hög igår kan jag säga! Packa väskan, veta att man inte får träffa älskling på flera dagar och inte få komma heeem. Åh. Och Danne som ska iväg på kryssning på torsdag också.. Ja lite måndagsgnäll känner jag hör till :)

Sen ska det faktiskt bli jäkligt skönt att komma iväg! Få lite hotellpoäng, komma i rutinen med träning varje kväll, och framför allt, efter arbete o träningen finns ingenting annat att göra än läsa bok o sooova! Kan inte annat än slappa av. Det är något man saknat när man bor hemma. Finns ju liksom ALLTID något att pilla med...

Nä fikat är slut så nu på't igen!


Dumma dig!

Ja men va skönt att det LÅNGA inlägget jag skrev på tuben när jag va på språng in till stan fick för sig att inte finnas?? Men rubriken kom ju med. Det var väl bra. Suck


Stora staden


Ett tecken?

Stor städade vårt badrum från topp till tå i helgen tills det var skinande blankt, och var tämligen nöjd med mitt resultat tills för en stund sedan.. Lyfter på en tidning som ligger på golvet (toa lektyr behövs alltid! ;) ) och vad springer fram?? Jo en spindel som heter duga! Fy faaan! Hyper ventilerande rycker jag åt mig lite papper och... Ja.

På 3 år har vi haft 1, EN ynka liten spindel i vårt hem. Och va hände nu? Monster spindeln bara ansåg att det var dags att sätta klorna i oss? Och hur i helv-te kom han in?? Bergis med D's byxor efter han krälat i en grund kanske? Åh vill inte veta! Har sådan panik över spindlar. Förstår inte...

Spindlar gillar rena hem sägs det.. Dags att sluta städa? Eller har vi kanske bara fått ett lyckligare hem, som ordspråket så säger?

Usch


TandisJag hoppas innerligt att mina tänder mår såhär just nu.

Tandläkarn stundas och jag vil verkligen inte inte INTE att de ska vara trasigt någonstans! Dock anar jag oråd då två tänder värker titt som tätt.... Åh nu börjar tandläkarskräcken krypa sig på..... Fy!

Nä borsta tänderna innan man drar då! x1000 och försöka gottgöra?


Min lugn

Min tillflyktsort <3


RSS 2.0