Snörvel

Ååh snor i stora lass och en rivjärn till hals. Hej och välkommen höst!

Fyy kan jag bli frisk nu tack?


Hej Dagboken

Blogg är ju en form av dagboksskrivning.. Eller i vissa fall.
Detta beror ju helt på hur man vill utforma sin blogg och vad man vill skriva om. Vissa skriver om allt som sker i deras liv medans andra till exempelt bara skriver humorinlägg eller lägger upp bilder. Alla gör vi olika. Men frågan är då, oavsett hur just Du utformar din blogg, skriver du dagbok vid sidan om? För oavsett vad man bloggar om finns det miljoner saker i vardagen man inte vill tt alla på hela webben ska veta.

Just ordet Dagbok känns ju som någonting man hade när man gick i fyran och skrev i om alla man var kär i och hur dum den och den personen var... Men jag kan inte komma ifrån att det är jäkligt kul att gå tillbaka och se hur man var när man var tex 13 år. Hur man resonerade och tänkte. För OJ vad man ändrar sätt och syn med åren även om man kanske inte riktigt vill erkänna och se det själv ;)

En annan anledning till att skriva dagbok är ju att hålla igång skrivandet. Men det kanske bara är vi skrivnördar som tycker det ;)

Hur gör ni? Skriver ni dagbok? Eller är det bara en stor tönt-stämpel på det?Tierp - Night of fire

En bild säger ju mer är tusen ord, så här får ni en hel drös från gårdagen! :)

'


Tierp!

Dags för årets sista dragracing.

Blandade känslor på det, då det självklart är förjävla tråkigt att det nu väntar ett par kalla månader innan man får andas ljuva avgaser igen, men samtidigt menas det ju med att vi är lite närmare nästa säsong då vi har bilen ute igen. Det har varit jäkligt skönt denna sommar att bara kunna glida runt hur man vill och inte ha de där måsterna man vanligtvis annars har. Att kunna ta en bärs till lunch eller helt enkelt välja att inte vara på plats för att någonting annat krockar. Det är ju vanligtvis annars inte ett alternativ ;) Men. Samtidigt så kliar det ju såklart i fingrarna när man ser alla andra teamen, och deras PBn de gör. Men men. Finns en tid till allt!

Nä nu ska jag njuta de sista timmarna av härligt ljud och solsken som dagen bjuder på! Inte varje dag det är oktober, 25 grader med strålande sol och så massa dragracing på det! Hepåre!


RSS 2.0