Pyret 25!

Det blev visst en liten present påse idag med! Vilken lycka :)

En av mina goingar tog sig an den vackra åldern 25 härom veckan och ska egentligen firas med buller och bång imorgon! .. Men jag och Danne sitter i köer påväg till Kappelskär för en helg på Åland. Så det sket sig lite kan man säga..

Men kompenserade lite med en underbar lunch inne i staden idag! Helt galet goda crêpes på "Byn"! Och självklart följde denna påse med. Lite bubblande Asti, god-doftande lotion/skrubb med mango/papaya! Samt en prem. av en träningstidning!

Grattis älskade du! <3


Ha den äran!

Vad gör man när man inte kommer på en bra present? Man vill mycket av allt och inte kan sålla i sina tankar?

Jo man gör min favorit såklart! Det som det alltid slutar med typ.. Haha. Men tycker det är så otrolig kul! Variationerna finns ju till ända!

En fin låda/korg med lite smått och gott i. Gärna så man kan använda lådan i efterhand till antingen blommor, förvaring, eller som picknick-korg! Sen fyller man på med det man vill och passar ändamålet. Antingen kan man ha en spa-korg med olika krämer, scrub, och annat mysigt. Eller en god ostkorg med ett härligt vin! Slår aldrig fel ;)

Dagen till ära (till mosters då morbror håller sig undan idag..) blev det denna som ni ser nedan.

Hittade en super söt låda som kommer vara perfekt till blommor nu till sommaren! Och sedan blev det ett gulligt armband, hårspänne, en sjal i silke som var helt galet mjuk(!!) Underbar! Sedan lite doftljus i fina gula glasburkar.. Och såklart en flaska rosé och lite druvor! Druvor är nog det bästa att fylla ut med samtidigt som det är otroligt gott :)

Jag vet inte om det bara är jag men älskar att få massa små olika saker. Hellre mycket smått än en stor! ;)

...Kanske därför jag gillar dessa korgar så skarp! :)


En sen sommarkväll

Nä nu får det fan va slut på depp! Kväva det och le, eller vad sa vi? ;)

Hittade denna bild på datorn härom dagen. Fylls utav varm kärlek bara av att titta på den! Älskar spontana bilder (även fast grunden till denna var allt förutom det! Haha). De förmedlar en sådan härlig känsla!

Fy bubblan vad jag har underbara vänner! <3


Man ska skratta och vara glad!

Usch.

Jag har en egenskap som jag mer än gärna skulle vilja göra mig av med.

Har så fruktansvärt svårt att prata känslor. Att ta diskussioner med Danne, säga till mamma avslappnat att jag älskar henne, att lyfta på luren och öppna mitt hjärta för mina kära vänner.

Det stryper sig på vägen och ända sedan barnsben har jag lärt mig att hålla sakens inom mig och visa upp ett glatt leende istället för tornadosarna som yr inom mig. Att det ska vara så jäkla svårt att släppa! Det är så mycket lättare att antingen ta till ilskan och storma ut, eller kväva det innan det blåser upp. Skäms över hur jag tar det men kan inte hjälpa det.

Sen att man lipar som en treåring för allt underlättar ju inte direkt. Haha.

Sen andra sidan på myntet då. På jobbet är det tvärtom. Där är jag en av de som säger vad man tycker o tänker och mer än gärna tar en diskussion med alla. Hur fan går det ihop?!

Blir ju inte klok på mig själv.


Fredag den trettonde

Levt i någon form av chock tror jag hela helgen. Inte riktigt vågat tänka ordentligt eller riktigt känna efter. Utan det har varit så mycket enklare att bara gå runt i ett töcken. Ett töcken med luddiga kanter.. Förneka att fredagen ens existerade och inbilla sig att det fortfarande var torsdag...

Har träffat mamma och även haft Asta igår/idag och inte ens där släppt in några känslor.. Utan nonchat allt..


Men det brast.
Precis slitit ur sängkläderna och här sitter jag på golvet i högen. Tårarna bara sprutar och kunde jag skulle jag vända in och ut på mig själv. Att det ska göra så förbaskat ont!!

Älskade vän.

Lova att pussa på Smulan från mig <3


Maktlös

Ett sms som verifierar att fialotta är på gång hem borde lugna min omvända mage, men det känns inte rätt någonstans ändå..

Varför skicka ett sms när hon vet hur både hon och jag reagerat på händelsen?

Varför skicka tre små ord istället för att ringa av lycka?

Varför skicka ett dött sms istället för att pusta ut tillsammans och känna världen landa under fötterna igen?

Mjo för att myntet har alltid en baksida...


Skruttan ÄR påväg hem. Så är det. Men tonlösheten i mammas röst förtäljde någonting annat.. Veterinärens dom var inte vad vi hoppats.
De ville att hon skulle fara till Nagijala och rulla sig i gräset ihop med Tofflan och Sessan. Kanske även Smulan finns där och väntar på sin vän?

Men Åke klarade det inte. Älskade Åke som jag minns hur han vägrade skaffa hund och la över allt ansvar på oss tre tjejer i huset. Lite gnäll var det i början, men det dröjde inte länge för ens Doris sadlade om till rörmokare. Hon var, ÄR, alltid vid hans sida och hon blev hans bäste vän.

Jag kan inte klandra honom för att han inte kunde ta det beslutet. Jag vet hur länge jag och Smulan drog ut på våran underbara tid tillsammans. Den där soliga vårdagen ligger som svetsad på hornhinnan. Älskade fyrbenta vänner..

Fröken är iaf påväg hem som sagt men natten känns väldigt oklar. Förändringar på levern visade röntgen och det kan aldrig gå bra... De vill ha in henne...

Fan också! Fan ta elaka jävla sjukdomar! Fan ta att jag ska sitta här i fucking Nora och fan fan fan fan om jag inte får träffa min bäbis en sista gång i detta liv.

Älskade älskade vän!


I fel ände av Sverige

Känslan när någon drar undan mattan under fötterna på en..

Känslan att glida ner på en kallt betongolv med halsen tom på ord..

Känslan när en kärlek rycks ifrån en utan att man hunnit säga farväl..

Känslan att sitta i en stad 25 mil hemifrån när allt man vill är att krama om mamma och känna Danne smeka mitt hår.

Min älskade älskade vän.

Kan mamma ringa snart och bekräfta en av mina värsta farhågor.. Eller det kanske är bra att jag inte hört något än?

Men det hjälper inte mina tårar att sluta rinna för det....


Vi är med barn!

Som rubriken förtäljer så har jag och Danne blivit med barn. Tyvärr inte små gosiga sniff-bara godingar, utan en lite kantigare..

Ett svart rivjärn med beteckning Camaro Z28 -70. Helloo baby! Mm sommaren blev helt plötsligt grovt bättre! :)


Kärt barn har många namn

Jag kan bara inte låta bli. Jag älskar att baka!

Älskar att stå i köket och klura ihop antingen något mumsigt bakverk eller lyxa till det med en trerätters såhär mitt i veckan.

När man har folk hemma och gästerna undrar om de ska hjälpa till med något är man oftast väldig snabb med att kasta ner de i soffan med en dryck i handen istället. Ta inte min rofyllhet ifrån mig! Haha.

Låg och halvsov i soffan efter hemkomsten från Visby, när jag nästan flyger upp och kastar fram saker till Mocka-rutor i hela köket. Min favorit kaka i alla lägen.

Det kommer från bak med mormor i tidig ålder (en av hennes favoriter med såklart!) och det är nog där hela bakhistorien började. Vi bakade alltid jag och min älskade Mormor. Nu njuter vi mest av vandras verk istället ;)

Där har vi knorren i denna kråksång. Älskar att producera sakerna. Äter gärna en nybakad kaka eller tar en bulle ur frysen en mysig kväll. Men oftast, ja i nästan alla fall, Blir de gamla. Försöker bjuda bort och ta med mig om jag ska iväg, feedar Danne ganska friskt med för den delen! (.. Och så klagar jag på att han går upp! Haha.) För jag har inte det där riktiga sötsuget så man kan gå i äta lite hela tiden...


Underbar kväll!


Raukland!

Att det kan vara så kul med rauk! Haha


Raukland!

Jobbar lite extra pass på jobbet denna vecka och det tog mig till Gotland.. Klart man måste kika runt innanför ringmjuren! År sedan jag var här sist!


Fotboll

Premiären inleddes med snor, frossa och suddiga spelare. Fy för förkylning!


RSS 2.0