Guten morgen Berlin!

Här kommer en liten samling bilder från våran tripp till Berlin.

Väldigt omtumlande. Blandade mys och nattliv med besök på Sachsenhausen, Tyskland andra byggda arbestläger (De arkitektritande hela denna anläggning och använde den som modell till koncetrationslägrena..)


Bra där!

Årets första löprunda är gjord! Så jävla underbart!

Det är så befriande att bara sätta på sig skorna och springa ifrån alla problem o tankar.


Lucky me

Måste älska den kvinnliga intuitionen ibland!

Skulle ta tuben hemifrån till kiropraktorn i brommaplan.. Ett klipp kvar på gamla skämsremsan så köp av en ny var inga konstigheter. Men så ville inte kurnissen ta sista klippet för den va för gammal. Kom igen, gammal remsa? Stämpla bara.. Men så visa det dig att den faktiskt gick UT dec 2011, trodde inte de kunde göra det? Men men. Bara att gilla läget..

Men så bestämmer sig han för att stämpla den iaf! Okej.. Klagar ju inte?

Då börja ju mina tankar snurra. Hela den här härvan om Securitas o SL.. Åh nej. Jag kommer ju åka fast. O få dryga böter då det faktiskt är mitt ansvar att ha giltig biljett...

Men klara mig till min station! På hemvägen kände jag däremot att de va fan värt 2 nya klipp till för att savea. Böterna är ju typ 1000 spänn va?! Fick en utskällning att kurnissen på detta ställe då jag skylde på att jag kastat den andra remsan.. Han förstoood inte hur man kunde göra så, och fick en lektion om att man måste ha den kvar tills tiden går ut ;P

Men tacka fan för att jag stämpla nytt! För vilka satt på tåget hem? Jo 10(!) kontrollanter.. Phu!


...Sen fungerar mitt frikort nu igen eftersom det är nytt år så gratis besök, tack!


Off we go!

Det har varit full späckad schema sista dagarna. Eller veckan kanske man ska säga? ;) Julafton spenderades i skärgården med familjen, mellandagar bara vara lat, och sen bar det av till Berlin några nätter. Riktigt härligt var det! Bilder kommer upp, men just nu nalkas sängen ;)

Jag hittade ljuset

Jag överlevde. Att man aldrig kan lära sig att allting löser sig. Samma visa varje gång. Man får panikångest när saker staplar sig på varandra, men när man väl är uppe i allting så är det ju ingen fara! Får tacka Sandra för postitiva energin fröken alltid för med sig! ;)

RSS 2.0