Forever yours

Säsong ett är avklarat. Nu kör vi på nästa! :)


Godis

Och HUR gott var inte detta då??

Tärnade en nektarin tillsammans med keso och det smalt ju i munnen! Perfekt mellanmål, snask, eller som i detta fall middag (Oups)

Ni måste prova!


Midsommar!

Midsommar får bäst förklara sig i bilder!


Skansen!

Sitter på tunnelbanan påväg in till Slussen för att möta min fina bästa mormor.

Skansen står på schemat och ser verkligen fram emot det då varken hon eller jag varit där på ååååår! Måste vara när jag gick hos dagmamma sist jag var där. Haha. Om man nu inte räknar allsång för det lyckades jag faktiskt med förra sommaren! ;)

Himmelen är blå och termometer stiger. Ser ut att kunna bli en riktigt härlig dag!


Fräknar!

Det där med blogg nu på sommaren känns väldigt oprioriterat måste jag säga! Finns såå mycket annat att lägga dagarna på! ;)

Trodde jag skulle bli rastlös väldigt fort av att vara ledig, men längtar efter att bara få lägga mig ner och läsa en go bok! Haha.

Midsommar har varit. Spenderades på Lisslö med Danne, mamma, Åke, mormor och morbror. Såå mysigt! För en gångs skull höll ju sig även regnet borta så brännan tog kan jag säga! Haha.

Helgen blev ute på Djurö, men grill, soffmys, kalasande och energi-påfyllning! :)

Sen har man lyckats med byta framruta, middag hos mami, heldag med vackra Sandra, två kvällsmys hos fina Mimmi och ikväll har jag invigt min cykel med en tur på ca 1,1 mil. Känns oerhört hurtigt och framförallt fantastiskt bra!! Vill bra cykla meeeeer!!!


Dags igen

... Och där kom samtalet att bilen är klar från servicen. Exakt en timme sedan jag lämnade dörren hos dem. Kunde inte inte sagt att de skulle ta den "först"??


Hurtigt för en annan!

Det känns jätte konstigt att klockan är 08.30 och jag har redan lyckats äta frulle, fixat ansiktet, satt på mig för varma kläder samt lämnat bilen i Bromma och tagit mig hem! Men klockan är ju bara halv nio? Vad göör man såhär tidigt om man inte jobbar? (och har barn såklart!)

La mig i vinddraget och tänkte läsa lite, men efter ett kapitel går ögonen ihop. Inte det bästa att göra på morgonen kanske ;)

Väskan är hyfsat packad för helgen och.. Ja jag är klar helt enkelt.

Och nu då?


Ro i själen

Jag tog nog min semester på allvar. Släppte allt känns det som!

Men nu är jag tillbaka! Inte från semestern, men till bloggen hoppas jag ;)

Semester semester. Fy fan vad gott! Fan va gött att i 8 veckor bara vara. Ligga och dega på soffan om jag vill eller sysselsätta mig natt som dag. Gissar däremot att större delen kommer tillbringas på Djurö. Har en del planer som jag förmodligen kommer få dela med mig av till mamma snart ;) hon kanske inte blir lika lycklig som jag bör jag river ut rum för om-målning! haha.

Frågan är bara hur man ska få Danne att spendera kvällarna där. SÅ kul är det ju inte att vara själv i längden.. Ingen som är sugen på lite ro i själen? :)

Dagens middag innan första passet på gymmet sedan läääänge(!) blev en härlig toast på ryggbiff toppat med katarellstuvning. Jummy!




Rötterna finns överallt

Varit en tuff helg som kantats av en veckas stressande jobb. Nyöppning imorgon bitti, och jag är inte i mål än! Usch. Denna dag kommer bli lång känner jag...

Var ute på en kvällspromis igår då nya löpskor inte är funna än, och dessa jag har dödar mina benhinnor!! Så en rask promenad med kollegan Johan resulterade i denna vy. Alltså det är så otroligt vackert här uppe i Gimo!

Fick ju även reda på att jag har kopplingar hit upp i krokarna.. Mormors moster bodde här och mormor och morfar tillbringade tydligen nästan all sin nygifta tid här. Kanske därför det känns så bra? ;)

Nä dags att hugga tag i dagen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/564204/images/2012/pic_206451429.jpg" class="image">


En allra sista gång

Idag är dagen med slutet på en era.

Jag är en av de fanatiska desperata hemmafruar nördarna! Och idag sänds det sista avsnittet på svensk teve. Det sista SISTA!! Hur är det möjligt?

Jag har slaviskt följt denna serie sedan -05 och inte missat en enda avsnitt.. Och vad fan ska jag göra nu på tisdagar?? Vilken serie ska nu få mina tårkanaler att vidgas till det yttersta, eller hjärtat att slå extra för mina kära.. Nä fan. Min serie!!

Alternativet är ju förvisso att börja om. Det kanske inte är en sådan dum idé! Var ju som sagt ett par år sedan den började..

Men för säkerhets skull har jag bunkrat med en Snickers till min lyxiga tonfisk-burks middag.. Något måste dämpa min sorg!


Bäbisar!!

Var hos Axa och Joel i lördags och de hade ju de sötaste husgästerna!

Vem dör inte av att se dessa? Fyra små pluttar som bara skreeeek om att tas hem till mig! :)

Hjälpte ju inte att mamman såg ut som Smulis. Min plutta <3


Gimo

Kvällens löprunda var inte alls motig idag kan jag säga! Helt underbar natur här i Gimo! Härlig liten sjö, skogspartier, grönskande alléer, mysiga hus. Helt lovely!

Och att man kröp ner i en galet skön säng med världens största goa kudde! Mmm.. Får väl dock se vad ryggen säger imorgon för sängen är rätt så mjuk! Jävligt för ryggen men ack så skönt att mysa i framför teven! :)


En vecka i bilder

Vilken vecka det har varit!

Fredagen(förra) spenderades här hemma med mina fina flickor! Riktigt rolig kväll som spårade för oss alla tror jag ;) Tequila flaskan gick åt som vanlig en kväll som denna... Haha!

En liten fördrink på balkongen!


Lördagen var det kippandes efter luft som gällde i solen på ballen med fina Prima. Min lilla going :)



Söndagen var det strandhäng med bästa familjen Öberg-Mattson! Och det var ju tur att jag smörjde in mig! Eller? Jag hade ju iallafall MED mig solkrämen. Lyckat Emelie!



Arbetsveckan har varit en vecka att minnas. Länge sedan jag såpass less och en riktigt j-vla bitterfitta! Jag har varit så fruktansvärt grinig och elak känner jag. Men blir så sjukt less på en del personer och åttaganden.... Men men. Ny vecka snart och då siktar vi in oss på två veckor innan semester!! Som jag längtar..

Precis vad man vill se en måndag förmiddag.. Är väl inga problem att ställa en disk för detta??


Idag är man galet trött i kroppen må jag säga! Hjälpte fina Sandra att flytta igår och 3 trappor utan hiss på 2-4 tjejer... Det blir mycket att bära! Benen värker idag!! Haha. Men attans vilken fin lägenhet. Så otroligt glad för deras skull att de fick den! Kan bara tänka mig hur det känns att gå från en etta med sambo, barn och två hundar till en tvåa med Vardagsrum/kök/sovrum. Fan vad skönt att kunna gå ifrån varandra! Haha :) Minns ju hur jag och Danne hade det i hans längehet, och då var vi ju ändå bara två ;)
Ser fram emot många kvällar där gumman!!


Sommarvädret är ju här iallafall. Eller? Fem grader och ösregn känns ju inte alls kul såhär i JUNI månad. Fy fan. Vad hände med värmen???


RSS 2.0