Vinter

Igår kväll åkte jag till mamma med skinnjacka och scarf, idag är det vinterjacka med halsduk, mössa och vante! Vad hände? Haha

Det gick fort. Hade inte en tanke på däcksbyte, "äsch det klarar väl sig en månad till.." Mm, jag vet vad jag ska göra ikväll iaf! Suck. Men men. Då Hr man det gjort och vägarna i veckan kommer kännas tryggare!

Fick ett smärre sammanbrott igår, stackars D!! Så kniven mot strupen denna helg. Fan vad jag ska datanörda! Ledsen vänner, men detta är något jag måste göra.. Någonstans mellan träning, frissa, kiropraktor, mathandling, tvätt, städ, invigning.. Hur kan helgen vara så kort?


Oct. 26, 2012


Ny sida? En helt ny bok kanske?

Veckorna svischar förbi i helt galen takt som vanligt och vi står bredvid som åskådare medan livet bara flyger förbi. (Utsikten från bilen är rätt go ändå denna dag!)

Hur kan veckorna gå så fort? Hur kan det snart vara julafton? Hade inte jag lata dagar på Djurö för några veckor sedan bara?

Jag hade satt ett mål för mig själv vart jag skulle stå i mitt liv vid årsskiftet. Arbetsmässigt. Det är galet nära nu! Vet inte riktigt hur detta ska gå. Fan.

Jag vet ju att om detta inte sker vid denna tidpunkt, kommer jag fasta på samma ruta minst ett år till. Då vet vi vad även denna helg ska gå till dåå.

Varför måste allt vara så svårt för? Kan ingen bara berätta för mig vad jag ska göra och sedan rättar jag mig efter det! Haha. Nä fan vad många beslut som ska tas.. Jag som vill så mycket! Hur ska jag kunna sålla? Eller rättare sagt, hitta vad som är mig? Vad som får mig att vilja stiga upp på morgonen, vad som får mig att inte ligga i fosterställning varje söndag för man har ångest för måndagen. Hjälp mig tack


Film tips!

Var på bio igår med D och vi såg Taken 2.. Vi gick på en tidig visning och vi var hela 11 personer i salongen! Haha.

Men! Gud vad jag älskar de filmerna! Ettan är helt fantastisk bra och blir helt lyrisk av bara diskussionen! Haha. Har ni inte sett denna grymma film, GÖR DET!


Hej hej hemskt mycket Hej!

Full rulle hela dagen är det tänkt!

Har haft en härlig förmiddag med snygga P som spenderats i Täby. Fy vilket tråkigt centrum! Förlåt. Men hur kan folk tycka att det är så bra? Vi hittade inga butiker utom typ HM och Gina som var värda att gå i... Nä. Nästa tripp får bli när de är färdigbyggda (2015 va?) och hoppas på att de lagt ner lite mer krut på kläder.

Sitter på tuben in för middag med fina L och J. Lite nervös är man då vi inte ses allt för ofta och vet inte riktigt hur konversationerna kommer flyta, men det löser sig alltid! Vi har en hel del att ta igen som tyvärr försummats under uppväxten av olika skäl. Eller ett stort kanske..

Efter middagen är planen att fira en annan fröken J som fyller år idag! Får se hur det går med! Tycke det borde vara folk man känner, men man vet ju aldrig ;)

Så en otroligt social fredag kommer det bli idag med andra ord! Kul!


Bygg en bro

New Castle...

Det är typ skit långt bort!!!!!

Ännu längre bort är det när det är på obestämd tid. Jag är otroligt glad för din skull att du funnit det du vill och att du vågar. Men jag är sjukt självisk just nu och saknar dig helt sjukt mycket. Jag behöver dig i mitt liv gumman.

Vad kostar ett flyg?


7-23 x3 = sliten

Lyckats med närmare 50 timmar denna vecka, så med gott samvete säger jag nu Hej då Jönköping och Tjena heelg!


Friday Im in love

Efter mycket om och men är jag nu påväg in till city för en fotokurs. Kan säkert redan det mesta, men en billig deal på groupon lockade, mest bara för att ha något att göra! Haha. Alltid lär man sig något nytt, eller bara träffa lite annat folk! Blir nog bra :)

Tänkte dock inte på att kursen är runt 4 timmar och klockan 18 ska jag vara borta på tjejmiddag! (!) Men det ska väl lösa sig! TJEJER! Jag kommer kanske inte vara den piffigaste så ni vet ;) Haha.

Hunnit med träningen såhär på morgonen med och det känns så sjukt bra! Så roligt att man märker hur mycket mer man orkar, hur snabbare man cyklar ner till gymmet, hur man gillar spegelbilden lite bättre för var dag! Och att med träningen känns det mer som en del av livet, inte något man "måste" utan man åker ner för abstinensen! Haha

Idag bjöd även gymmet på Arlas nya yoghurt. Blåbären kan diskuteras men hallon! My god vad god den var då!!

Bra dag helt enkelt! Träning, foto och tjejer! Underbara fredag!


Här någonstans!

Jag är förvisad! Förvisad till ingenmansland! Mitt i ingenstans!

Ja lite så känns det iaf... Fick rum 155 idag och insåg att förra veckan då jag hade rum 130 låg jag redan off från frukosten (lite det det hela handlar om. Hur FORT det går till frukosten ToR på morgonen! Haha)

Jag knallar förbi mitt gamla rum.. Lite till.. Viker runt en hörna.. Nu låste jag ju vara framme! Men nä. En dörr. Som leder till en trappa. NEDÅT! (Är 1 våning upp) Ner till lastkajen?! Varumottagningen ffs! Och där, där bakom ett hörn finns en vrå med 10 rum. Allvarligt?

Åååh kommer dö. Jag skulle aldrig ha klagat på dem förra veckan.

... Är det här man kan säga, "det finns inget som hör dig skrika.."

Äh men fy!


RSS 2.0