Var det Anna? Nä, börjar på E va?

Fy fan vilken dag!

När man kom ut till bilen imorse möttes man av tempen som visade -2.0. Långt ifrån okej! Men med lite värme om stjärten glömmer man snabbt kylan ute :)

Jobbstart 07 och allt var total kaos! Jalusierna som täcker våra diskar hade ej åkt upp (kopplade till hela butikens lysen) och inga diskar hade fungerade lampor.. Inte heller frukt avdelningen taklampor och inte de på finkem heller.. Jaha? Vad fan gör man nu? Jaga nödutgångar och ryckte i propparna, Jordens längsta dagab bil kom även in med varor som tog ALL vår lediga plats så det till slut sprutade ur öronen på oss.. Och så lite underbemannade på det. Fy fan vad skönt! =/

Fick iaf ut en kille ang diskarna och efter jag fått sightseeing på taket och spanat ut över hela värmdö fann vi lösningen och vi var back in normal igen. Klagar icke!

Arbete ända fram till 18 och kom nu hem till soffan.. Jag är så sjukt slut så det finns inte! Har jobbat 11-timmars dagar nu sen i onsdags och skoja inte att det tar på en. Kan köpa tiden, men att det hela tiden är full stress, kaos och total oreda gör att det blir så mycket mer påfrestande. Man vet knappt vad man heter just nu. Klagar inte alls över min lediga dag imorgon! Thank u boss! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0