Nu far vi!

Ja det gick ju sådär lagom bra att hålla liv i denna sida! Haha.

Imorgon bitti far vi till Florida och då kommer det definitivt inte bli något bloggande på denna plats!

Däremot kommer ni finna mig på www.nyavidder.wordpress.com! Kan (vet inte) hur man gör länk via appen, så ni för på gammalt hederligt sätt kopiera och klistra in!

Ha en go jul och gott nytt år allihopa! :)


Octavia

Vädret har ju varit helt fantastiskt vackert idag och trots skoskav from hell gav jag mig ut på en liten sväng med kameran.
 
Vår nya familjemdelem fick stå modell och faktiskt sjukt nöjd med dessa bilder. Dock blev de lite hårdare i svartvit så den blåa himlen hade ju inte spelat så stor roll idag... Haha! Nä men skuggspelen blev vackra och sjuuukt härligt med vit bil!!! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Its aliiiive!

Ja detta har ju inte alls fallit mellan stolarna igen...
 
Jag kollar på appen på telefonen dagligen och tänker DET HÄR ska jag skriva om idag, och sen DET HÄR, och sen DETTA! Vad händer? Jo jag jobbar klart, tränar, duschar och däckar i sängen. Så ser mina vardagskvällar ut. Kul tjej!
 
Men eftersom jag har lovat min mor att hålla henne uppdaterad sen när vi åker är det väl bästa att jag rycker mig i kragen redan nu. Dock vet jag inte vad jag ska "blogga" med over there. TYVÄRR är ju blogg.se appen inte optimal för telefon med bilder och dylikt. Vill ju gärna kunna skriva en text till bilden så ni vet vad jag menar! Har ni några tips på andra appar? Hur fungerar Wordpress? Blogspot?

RSS 2.0