Dumt när saker fungerar....

Fan vad jag hatar datorer idag. Skulle någon komma och erbjuda mig en fet imac skulle jag förmodligen kasta den det hårdaste jag kunde i väggen. Alla som känner mig väl vet att jag inte skulle göra en skråma på en sådan underbar dator utan rycka den ur den givmildes händer snabbare än Lucky Luke drog sina pistoler, men då kanske ni förstår vilken nivå min ilska ligger? Köpte en extern Dvd brännare igår då cpet som gjorde min dator utrustade den men en vanlig cd brännare. gah! Brännaren är mac kompatibel och i alla hemliga dokument står det att det stöds och vad det är för grejer och ja dom connentar helt enkelt. Men går det att bränna? Nope! Förvånad? Inte ett skit. Arg ändå? You bet.

Saken var att jag skulle tillbringa hela min vakna tid i dag med datanördande. Jag skulle för det första tömma denna dator på en del av mina 12.000 bilder, därav dvdbrännaren. Jag skulle fixa ny header till Iroc sidan, fixa om hela sidan egentligen. Kanske få igång min sida, börja finurla lite på DRM´s hemsida och göra en backup som inte är gjort på många hundra dagar. Då dator är segare än nybakat godis pga allt skit som ligger på den (Som skulle bort på fina dvder) kan jag inte göra dessa resterande saker innan jag gjort punkt ett. Eller jo, klart jag kan och jag kommer säkert göra ett försök, men det tar tid... Tid att öppna programmet, tid att öppna filen, tid att göra ändringar. Har Emelie tålamod till detta? Inte ett piss!


Nu blir det nog en film istället. Bajs dag

Rör på påkarna!

ORK!
Vart tog du vägen?


Sitter på soffan helt förlamad och har ingen lust och ork alls att resa mig upp. Listan på vad som ska göras idag är lång och ju längre jag sitter här desto mindre tid har jag naturligtvis på mig.. Bra att jag var stressad redan när jag vaknade imorse. Haha!

Solen lyser helt underbart ute och jag skulle hellre vara ute hela dagen och bara strosa.. Leka lite med hundarna kanske eller bara njuta av att trampa på torr asfalt med vita, rena gympaskor.
Dom här första "vårkänslorna" med torr asfalt, solen i ögonen när man sitter bakom ratten, känslan att kunna ta kurvan lite snabbare eftersom vägen är torr eller solen i ögonen när man vaknar på morgonen är helt underbara! Det är en känlsa som inte går att jämnföra med någonting annat. Känna glädjen och lyckan som sprider sig till varje lite organism i kroppen som tidigare bara fyllt med dystert vintermörker..

....Hade underlättad att ha någon att göra allt med idag, samtidigt som envis som man är vill göra allt själv.. ;) Äsch, bara man får arslet ur vagnen och får lite fart så brukar det andra rulla på av bara farten sen.

Men det där första steget är tungt idag!

Omgiven av kvinnor?

Det där med att man kände sig hyffsad snygg och snärt imorse är som bortblåst.. En riktigt mys lunch med Jea med avslut på muffinbakery gjorde sitt kan man säga. Drygt 2 timmar sedan och jag känner mig fortfarande sprickfärdig! Fy sjutton alltså! Haha. Men rackarns gott var det ;) Är dock lite tveksam till middagen jag lovade Danne idag. Har en oxfile på 1,6 kg i kylen som jag ska helsteka.... Hur i helvete ska jag ens palla att laga den?? Haha


Imorgon ska jag ha min "första" tjejkväll ever här hemma.. Det där men tjejkompisar har aldrig riktigt varit min grej men nu på senare år uppskattar jag det faktiskt mer och mer ;) Så några stycken har jag faktiskt lyckats lura hit och jag är lite impad över att vi faktiskt förmodligen fler än fingrarna på EN hand. Haha. Samtidigt som man slås av tanken att jäklar.. Jag har inte många tjejer omkring mig. 95% av telefonboken är bara killar... Bra där!

Men nu står man i förvirrandes värld med vafan man ska bjucka på för mat?? Vill ha något enkelt plockigt typ.. Men tacos känns det som man alltid äter? Sallad känns smutt men inte allt för roligt? Någon som har nå tips? Åh. Sen hade man ju tänkt att lyckas tömma det överfyllda barskåpet lite.. Men vad gör man på allting? Finns ju liksom bacardi razz, jäger, vodka i alla olika smaker, malibu, malibu mango, doodles, kahlua, bubbel, gin, tequila, absinthe ;) Haha. Ja det mesta..... Jävlar vad sprit det finns här hemma nu när man tänker på det! Drinkförslag? Vill hitta på någe nytt gott! Åh, vad har jag gett mig in på? Haha. Av någon anledning har jag värsta ångesten att jag inte kommer hålla måttet imorgon. Att jag inte kommer lyckas få mina damer att trivas.. Tror detta beror på att alla kommer från olika delar av umgänges hållen och i princip aldrig träffat varandra förut.. Men det ska nog lösa sig ;)


Nä nu ska jag bekanta mig med tre utav mina bästa vänner på senare tid;
Fillekring-listan/Shoppinglistan/Att-göra-listan....

RSS 2.0