Raggarbil och Twistande

Äntligen hemma!

Är nå så sjukt sliten. Men har haft en så sjukt rolig helg:)

Upp 05.00 på lördagen för att ta oss ner till Kjula.. Bara jag och Danne denna helg, så jag skulle köra firmaholken. Ahh, lite små orolig innan, men funka hur bra som helst att köra. Är ju faktiskt ganska van med att köra olika bilar hela tiden numera:)

Kommer ner, parkar oss, lassar av bil, byter däck, fylla soppa, tändning, blahaha.. Första repan, 10.28 på 402m! Personbästa innan låg på 10.41.. Jäkla skillnad! Jag vet att det inte låter mkt, men är man inne i sporten vet man vad det handlar om... Då handlar det fan även om tusendelar.....

Som vanligt är det ngn som traschar bilen och sanering av banan händer allt för ofta.. Efter ett sådant arbete visar dig sig att 3 veckors regn, och nu strålande sol resulterade i att vattnet trängde upp ur asfalten så banan blev blöt.. Då rök 402an och blev resten av dagen bara 201m... Surt. Vi kom ju ner enbart för tiden, sket i tävlingen, det var ju sista chansen på 402 för säsongen, uppenbart att uttnyttja... Så en repa efter det blev det och förbättra 201m tiden lite granna;)

Kvällen urartade som vanligt med några öl för mkt, liveband i en lada som ledde till ont i benen idag pga att man tydligen stog och twistade hela natten.. Haha. Sen krypa ner på en madrass i en iskall bil, med cirkus 5 grader ute.. Huga! Men så
länge man höll sig under täcket och gav fan i att röra sig, var det jätte skönt :)

När man vakna imorse insåg man att de där sista ölen skulle man fanimig hoppat.... :) Men inte mkt att gnälla över. Upp o hoppa, förarmöte, blaha, och så var vi igång igen. 402m var öppet för körning igen så nu jäklar ska vi skjuta gas från start! Ja, ni ser bilderna nedan.. Hjullyft x3 och ett nytt personbästa på 10.16! Helt sjukt. Så jäkla underbart och skönt! Min duktiga ponk :)







Du är min bästaste bästa <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0