Lagom vill jag ha

Måndag morgon. Mmmm! Eller inte.
Vakna i morse att man var skyblöt och tok varm... Slänger av mig täcket, oj det bli skitkallt! På med täcken igen.. Pust, flås, varmt! Försöker lufta lite, svinkallt igen... Hur fan kommer det sig? Alltid. Kan man inte hitta ngt mittemellan? Det är så svårt att gå upp är det är kallt.. Det är ju så mkt skönare att ligga kvar under det varma täcket.. I detta fall VÄLDIGT varma täcke, men iaf =P

Jaha, ska vi se vad man ska göra idag då. Har lite pyssel att försöka få ihop.. Lite flash filer jag saknar till min presentation. Ska försöka göra en popup men veckans medarbetare som ska länka till en specifik frame i ett annat dokument. Har en liten hum om hur jag ska göra, men inget jag gjort tidigare, så det blir intressant. Kommer väl hit och klagar om ngn timme, om jag hinner innan jag kastat datorn i väggen :) Förhoppningsvis tog de mina sista foton i fredags på de jag saknar också... Fast känner jag Richard rät har de förmodligen inte gjort det.. Suck. Vill bara få den här presenationen ifrån min axlar. Började med den när jag kom hit första gången.. I.. hum, tvåan i gymnasiet? Några år sedan nu. Men nu är den faktiskt helt klar nu förutom de där fotona..

Nää ska försöka göra lite nytta nu

Ut och njut av det fina vädret det är idag! Lite kallt, men det är sooool =D

Kommentarer
Postat av: Joakim Forsberg

mer sol åt folket ;D

2008-05-19 @ 09:28:38
URL: http://joakimforsberg.blogg.se
Postat av: Madde

oj då gull, låter inte som någon trevlig morgon. Du måste hjälpa mig med alla läxor vi har i flash, jag har feta paniken!!!!

2008-05-19 @ 09:38:56
URL: http://pyr.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

hoppas du får en bra vecka ;)

2008-05-19 @ 09:49:29
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0