Den som gapar efter mkt...

Då satt man med färg ihåret igen... Får se vad det blir.. Prövade en ny färg nu, kommer säkerligen gå åt helvete så får man smita ner till coop med mössa nerdraget till knäna... Haha.





Gräset är alltid grönare på andra sidan, oavsett hur bra man har det, hur lycklig man är så finns det alltid något annat som lockar.. Varför är det så? Varför kan människan aldrig bli nöjd? Och aldrig verkar man lära sig heller? Människan är ett underlig figur som verkar finnas bara för att jävlas. Man inser inte hur man sårar varnadra när man håller på och när man inte gör det så sårar den andre en istället.. Fan hur är vår värld egentligen uppbyggd?

Det finns alltid flertalet sätt att vara avundsjuka på. Rikedom, skönhet, vänskaper, familjeskap, förhållande sätt, boende, jobb, bara för att nämna några. Människan är inte byggd för att vara nöjd. Visst, många anspelar på detta, att det är lyckligast i världen, verkar som de har allt, men det finns alltid ngt som trånas efter... Alltid ngt som man stör sig på eller saknar i sitt liv.

Aldrig kommer vi bli nöjda med allt det bra vi har.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0