Vilken ful cykel du har

Jag måste ha kommit in i någon, jag-ska-inte-starta-datorn period tror jag. Varit så skönt att hålla sig ifrån den några dagar, man kan verkligen slappna av på ett annat sätt då.. Man slipper bli påmind om vad man måste göra. Haha!

Har precis kommit hem efter en cykeltur.. My god säger jag bara! Premiär idag efter många års ocyklande.. Lite vinkling, lite slött i kurvorna, men man tar sig :) Men gud vilken dålig kondis man har! Helt sjukt. Benen är nu som spaghetti coh det var knappt så att man kom upp för trapporna hemma. Haha. Totalt blev det väl en timmes cykling.. Men stopp i mitten för lite middag med taikon :) Alltid lika mumsigt och mysigt. Helt sjukt hur man tänker kortsiktigt. Trampar på som fan i början och efter fem minuter är man helt död. Tänker inte på att man i detta fall hade 25x2 minuter kvar... och ett antal uppförsbackar. Haha. Men det gick. Och imorgon kommer det gå bättre.

Nytt löfte med start efter långledigeheten. Minst en timmes aktivitet varje dag. Sen om det är cykling, promenad, gym, pass, ja, vad som, men MINST 60 minutras! Och så lite ännu mer nyttig mat på det. Bör bli tipp topp ;) Håller väl en dag eller två. Haha! Nä nu är det ta mig fan allvar. Kniven mot strupen.

Oj, redan tjugo i åtta! Dusch, slänga in en tvätt och sätta filmen på exportering it is! För om en timme är det vi alla väntat på i evigheter.. DUBBELavsnitt av DH! Woho. Tisdagen kan inte bli bättre =D

Kommentarer
Postat av: Mamma Taikon

Du vet att du alltid är välkommen hit, så kul att träffa dig =)

2009-04-14 @ 21:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0