Tacksam

Alltså. Är det bara jag som har problem med blogg.se appen?? Har prövat att avinstallera appen, ladda ner den på nytt, starta om telefon.. Ingenting fungerar. Och så går man in på datorn. Där fungerar allting SUPER! Men även om det skrivs samma mailadress och samma lösen så går det bara inte att logga in!!! Galen! Jag sitter ju nästan aldrig vid datorn numera (Speciellt inte när det är gött väder!!) och då blir det inga uppdateringar här. Suck. Och snart väntar en vecka på Lisslö. Hur ska det då gå?

Har iaf haft en helt underbar dag idag! Trots avsaknaden av sol. Hade en seg morgon här hemma, åkte ut till Djurö för sol, men resulterade i att jag och kusinbarnet låg i vattnet större delen av dagen. Inte för att det var varmt utan för att fröken promt skulle bada med mig hela tiden ;) Då kusinen har en vattenskoter blev det även en premiärtur för min del på den. Fy faaaan vad kul!! Undra om man kan övertala Danne till en?? Haha.

Sen vart det en promenad i hemma skogen, samt tillbaka till moster för en helt underbar middag. Grillat blir ju aldrig fel eller tröttsamt! :) Sen hade hon gjort en helt gudomlig hemmagjord glass till efterätt. MM MM MM!!

Fastnade hos mormor påvägen hem för en mysstund och ramlade precis innanför dörren. Lovley.

Känner mig bara så sjukt tacksam idag. Så tacksam att man har så goa människor omkring sig. Goa släktingar som i vissa fall retar gallfeber på en men större delen av tiden bara är så fantastiska. Tack för att ni finns! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0